2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
haklısın gülüm ben 15 aldım ama hiç göstermiyorum karnımda küçük hiç çatlağım bile yok hayırlısı artık beklicez görcez ne kadar çıkcak bizim oğlan

kızlar rahımdekı acıklık nasıl kontrol edılıyor??? hangı haftalarda bakıldı size ?? normal vajınal muayene gıbı bakıyormu doktor o muayene koltugunda

merhaba kızlar bugün doktor kontrolum vardı.. nst ye girdim herşey normalmiş...bebişkom 2860 gr olmuş .. ağzını açıp birşeyler arıyormuş gibi yapıyrdu acaip duygulandım he heee =) doktora sezeryan istiyrm dedim bakacağız herşey normalse normal olursun dedi =((( haftaya perşembe randevu aldık geldik..haftaya alttan kontrol yaparız dedi offf !!!kızlar ben söylim en son ben doğururum burda doktorum sağolsun =) sezeryan bile olsa 39. hafta alacakmış =)

bende kacamak yapti yedim canim fasfood falan genede dayanamadim.yani mumkun oldunca herseyden yedim her besini almaya calistim bebegim icin bakalim nolcak.sekerin varsa cok daha zor olur canim yaa.normal yedin seyler bile yukseltebilir sekerini.bende cikolata falan yiyorum genede ya dayanamiyorum napiiim.hep canim istiyoooo.ama daha sonradan icim dahada rahat sekilde yiyecem insallah de mi hele bir cikarakta.beeen... cok guzel vucudum vardi simdiyse kalcalarimda catlaklar selulitler bide kocaman bir kariin ( sikildim bu halimi gormekten ne yalan soleyim.simdilerdede yavas yavas penguenler gibide yurumeye basladimki sorma gitsin.ne cok yapmak istedimiz sey varmis meger....

hahhaaahhhaaa..........guldurdun beni vallaa......sumsuk gibi duruyoduuukkk hahhahahaaaahh.........cok komik geldiii........bende senin gibi dusunurdum cogu zaman diger kadinlarin masallahlari olurdu bende esime diyodum ben bunlarin yaninda cucuk gibi kaldim diyee....sende ole deyince guldurdun beni valla..

canım ya... annelerimiz neler cekmiş ama yinede doğru duzgun bisey yiyemeselerde bebekleri beslenmiş, takdiri ilahi iste.... biz yata yata hamilelik geciriyoruz cogunlukla...

bu arada kilolu olursa bebek 1 numara bez gelmiyormus, bide o özene bezene aldığımız hastane cıkısları, 0-3 ay giysiciklerin hicbiri olmuyormus. bizim bi yakınımız 4 kilo dogum yaptı, iri bi bebekti. bicok seyini hic giydirmemiş bize verdi. o yuzden cokda buyuk olmasın, kucuk dogacaksada dogsun, cok özenerek aldığım mini mini seyler var yani bosa gitmez o zaman:))))

soyleyim diyorum unutuyorum surekli.dun ozokun arkadasimiz dogum yapacakti de mi sezeryanla.bugunde porselen bebek sanirim.ole okumustum.insallah sorunsuz gecmistir. ne mutlu onlaraaa.

Ben de merak ediyorum onlari. Bebeklerinden firsat bulamiyorlardir. Ben bir dogurayim 1 ay ugrayamam buralara gibi geliyor.

canim o catlaklari hic sorma zaten bacak kalcam yan taraflarim ozellikle kremlerden falanda aldim hicbiise yaramadi biraktim kendi haline anneligin hediyesi valla bende kendimden biktim davul gibiyim ;( bu arada bi arkadas yazmis bende bugun nstde yanimda kiz vardi basindada annesi benim gobuse gozlerini diktiler annesi kiza bide benimki buyuk diyorsun iki kati bu kizin dedi bende sizinki kac haftalikki dedim 38 dedi kiz sasirdim annrmde bizimde oyle diyor benim 35 dedim iyice soka girdiler ikiz falan mi dediler bu seferde yok sadece bebis iri bide benim hep boyleydi 2 bucuk aylikken yurtdisindan ucakla gelirken turkiyeye inince yanima turk bir kadin oturdu allah bagislasin 4-5 aylik var herhalde dedi ilk soku o zaman yasadim ne yani belli oluyomu anladiniz mi nasil yani falan diye 3 ayllikkende eczaci kadin aa hamilemisiniz kac aylik dedi 3 deyince sesini cikarmadi bide ilk bebis yani bu karin tipiyle falan alakaliymis ya ic karin falan onunla ilgili sanirim

kızlar rahımdekı acıklık nasıl kontrol edılıyor??? hangı haftalarda bakıldı size ?? normal vajınal muayene gıbı bakıyormu doktor o muayene koltugunda

cnm sanci cikarsa acikligin falan var mi diye bakiyorlar cati muaynesi diyorsan ona her doktor farkli son ana kadar bakmayabiliyorlar dogumu ttklemesin diye bildigin o catala cikip yatiyorsun doktorda eliyle bakiyor

iyi akşamlar kızlar midem çok kötü bulanıyo en baştan beri hiç bulanmamıştı onun içn evde ilaç yok ne yapsam geçer ki :S

çarşamba nst de sancım çıkınca doktorum açıklığa baktı bende. 2 ya da 3 parmağıyla kontrol ediyor. biraz baskı hissediyorsun ama acımıyor ve de çok kısa süren birşey.

Rabbim sen nelere kadirsin... Ağlayarak okudum valla allahtan hiç bir zaman ümit kesilmez bu hikaye ile birkez daha bunu anladım...

iyi akşamlar kızlar midem çok kötü bulanıyo en baştan beri hiç bulanmamıştı onun içn evde ilaç yok ne yapsam geçer ki :S

zencefil varsa cayini demle ic cok fayda ediyomus diye duydum, ben tuzlu limon ayran krakerle bastirmaya calisiyodum ilk zamanlar tabi...

evet canım :26::26: olamıo valla arada dınlendım ama hala belımde ara sıra agrılarım varrr .... kızlar benım bazen cıddı cıddı sancılarım sırt agrılarım oluo ama kımse bana dogurcakmısım gıbı bakmıo her goren ayy sen daha dogurmuosun dio ıcten ıcten sınır oluyorum artık kucagım almak ıstıyorum bask ası yapaydı benım yaptıgım ıslerı kesın dogurrdu sımdıyeee nese saglıkla gelsınler ınsallh bebeklerımızz beklıoz bakalımmm....

kabramz mı kımse uzmesın ama yaa guzel guzel anlassınlarr D: hanı nerde kaldın gelmedınmı daha beklıyoruz

36 ve uzeri haftada olanlar. Doktorlar sizi kac haftada bir kontrole cagiriyor artik?
canım ozelde farklıdır tabıkı ben 15 gunde bır felan gıdıodum 10 gunde bır gel demıstı bu sefer solemeyı unututtu ben 10 gun sonra felan gıderım .... bısey olmazsa yanııı :

canım cok takılmayalım ya banada az geldı bebegın kılosuama alttakı takvımlede aynı ıkan aoldum hem normal ıstıyorum cokta almasın yanııı benımkı 17 gunde 400 gr almıs....

herkese merhabaaa... doğum tarihimiz belli oldu. 6 MAAARRRRTTTTTT
hadı canım gozun aydın ayy en guzel tarafı ne zamn doguracagını bılmen tabı suprız yapmazsa hayırlısı canım

canım benım alttan hıc muaynem olmadı devlet hastanelerınde yapmıolarmı bıde saglıkm ocagındakı eblere sormustum olurmu ole sey neden yapılsın kı dıe cıkısmıstı yaaa kafam karıstı sımdı ....

ne kadara aldınız canım ? çok güzel görünüyo inş kullanışlıdır da ...hayırlı afiyetli günlerde kullanın inş

evet canım ya bende cok begendım kaca nerden aldınızzz ve adı ne ne dıo gecıo ...

soyleyim diyorum unutuyorum surekli.dun ozokun arkadasimiz dogum yapacakti de mi sezeryanla.bugunde porselen bebek sanirim.ole okumustum.insallah sorunsuz gecmistir. ne mutlu onlaraaa.
ayy ozkun dunmu yapacaktı hadı bakalım ıkısınede kolay saorunsuz dogumlar ınsallah bebeıslerıde kendılerıde ıyıdırr...

çarşamba nst de sancım çıkınca doktorum açıklığa baktı bende. 2 ya da 3 parmağıyla kontrol ediyor. biraz baskı hissediyorsun ama acımıyor ve de çok kısa süren birşey.
canım sancı kaca kadar yukselıyor benımkı 60 kadar cıkmıstı ama ıyı dedı bılmıom ya kafam cok karıstıı valla ne acıklıca felan bakıldı ne catı muaynesı yapıldı bana neden kı devlette bolemı oluo var mı bılgısı olan??

canım bende normal doğum yapacam yalnız değilsin yani :)

benımde özel muayene ama bana nst bıle bakılmadı hala acıklıgada bakılmadı tabiki...zaten korkuyorum acıklıga bakılmasından cok gerek varmı bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…