iyi akşamlar arkadaşlar size bişey soracam ama utanarak ve sıkılarak soruyorum benim vajinanın sağ dudak kısmının alt tarafında 3 4 tane şişlik var sivilce değil siğil de değil içten şiş ama elleyince yumuşak sert değil varisten korkuyorum
iyi akşamlar kızlar midem çok kötü bulanıyo en baştan beri hiç bulanmamıştı onun içn evde ilaç yok ne yapsam geçer ki :S
canım sancı kaca kadar yukselıyor benımkı 60 kadar cıkmıstı ama ıyı dedı bılmıom ya kafam cok karıstıı valla ne acıklıca felan bakıldı ne catı muaynesı yapıldı bana neden kı devlette bolemı oluo var mı bılgısı olan??
canım biz de bu arabayı almaya karar verdik söylediğin fiyat çok uygun bu fiyata nerede ne zaman sormuştunuz...
benim 20dklık nst de 2 sancı çıktı, biri 70, diğeri 100müş. doktor şaşırdı hatta nasıl hissetmiyorsun sancı diye ama hissetmiyorum birşey. salı günü tekrar çağırdı kontrole. heran gelebilir bebek, hazırlan artık dedi. hazırlandık bizde bekliyoruz:) ama bebişimiz biraz zayıfmış, 2500gr mış daha, kilo alsın diye birsürü şey saydı günlük ye diye, yemeye çalışıyorum...
cnm bnde biraz once geldim doktordan. tam sayisini goremedim ama bnmde bir defa cikti sanci ama 70 falan degildi. doktor sancin cikmis bile demedi hersey normal dedi bana. seninki yuksek oldugu icin mi heran gelebilir dediki?
arkadaşlar epey bi sayfa okudum, yoruldum valla ne çok kaynatmışsınız
yalnız çok şaşırdım, ne çok sezaryen tarihi alınmış
herkeste mi problem var, bu doktorlar mı işin kolayına kaçıyorlar
inanın üzüldüm okuyunca
cemrem paylaşımın da çok güzel olmuş
teşekkürler
Evet canım baya uğraştık ama oldu saraçhanede zaten birtek mutlu bebe satıyor bu markayı biz nakit tek seferde alacağımız için bu kadar indirim yaptı kredi kartına daha farklı fiyat
Merhaba arkadaşlar,
Bugün doktor kontrolüm vardı. 37 bitti diye çatı muayenesi yapar diye bekliyordum. Sözünü bile etmedi e tabi benim de işime geldi. Benim bebğim biraz uzun ve kilolu olduğundan sezeryan ihtimalimin yüksek olduğunu hep söylüyordu. Bu sefer kilo 3,5tan fazla çıkınca ben her halikarda 39a kadar bekliycem ama doğmazsa 39 da yani 1 martta sezeryan dedi. Oğlumun testislerinde su birikmesi olmuş. Doğduktan sonra kendiliğinden geçer dedi. Ama ağlatmayacaksın bebeği yoksa kasık fıtığı olabilir dedi. Nasıl ağlatmayacaksam bebeği :))
Ben erken doğumdan çok korkuyorum doktorada ya bebek gelmeye kalkarsa size ulaşamazsam dedim. Büyük bebeği 12 saatten daha kısa sürede doğuramazsın istesende merak etme dedi. İçim rahatlasın mı rahatlamasın mı bilemedim :)))
Neyse bugünlük benden haberler bu kadar.
biz de bu arabayı aldık geldik şimdi, 10 gündür istirahatteydim evdeyim çoğu zaman yatıyorum ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmıyodum, concorde neo bebek arabası ve air anakucağı birlikte jokerde bu akşam indirime girmiş ikisi 1128 tl, ve mağazalarda stok sınırlı ve de renk sınırlı, o yüzden kaçırmak istemedik, hemen bi hevesle bi saatliğine çıktık dışarı ve aldık arabamızla anakucağını, siyah istiyoduk kalmamış, sadece bikaç şubede teşhirde vardı, kapalı sıfır ürün olarak sahra rengi kalmış onu aldık, zaten bu renk de 2. tercihimizdi, en beğendiğim arabayı çok uygun fiyata aldık, hem de 10 taksitle, haberiniz olsun...
gitmişken mothercaredeki %50 indirimi de kaçırmayayım dedim, yazın giyeceği 3-6 ay için tayt badi gibi şeyler aldım, kızıma alışveriş yaptım yine çok mutlu oldum :)
şimdi yine biraz sancılarımız var ama yormamışımdır inşallah kızımı...
işte bu da bizim arabamız...
Eki Görüntüle 634252
bu benim dördüncü nst ye girişim, öncekilerde hafif sancılar çıkıyordu ama benim doktorumda önemsemiyordu onları, herşey normal diyordu ama bu defa sancın yükselmiş deyip alttan muayene felan yaptı ama açıklık yokmuş henüz. heralde sancılardan dolayı heran gelebilir demiştir.
Herkese hayırlı cumalar
Hepimize kolay doğumlar etsin Rabbim inşallah
Ben normal doğumu kafama koydum.
Allah nasip ederse inşallah
Tabi o zaman ne olur bilmiyorum.
Akupunktur doktorumu aradım. O demişti isterseniz doğuma gelip normal olmasını sağlarız diye.
Ben de doktorum da normal istediğimiz için kendisi gerek görmedi
Yanıma uğrarsanız bir kaç şey söyleyeyim dedi.
Öğrenince paylaşırım sizinle canlar.
Bir de inşikak suresi varmış herkes onu diyo.
Eşimlen beraber onu ezberlemeye karar verdik.
dun bizde yeni dogum yapmıs birine bebek gormeye gittik esimle.
o da normal dogum istiyormus. doktoruda surekli son gune kadar bekleyeceğiz, normal olacak diye onu telkin ediyormus ama...
kontrole gittigi birgun birden bire doguma almıs. cocuk sıkıntıya girebilir dediğinde insanın eli kolu baglanıyor diyor. hangimizin baglanmazki. doktorlar risk almak istemiyor bencede. benim doktorumda bana normal goruyor hersey diyor. ama adım gibi biliyorum sezeryan olacagımı. ama doktorada kızamıyorum cunku hastanede yattım ve o zaman ebe ve hemsirelerin ne kadar yetersiz oldugunu gordum, polikliniğin hasta kaynıyor olması da cabası. bu durumda doktorunda baska sansı kalmıyor sanırım...
bu ülkede bazı seyler hic değişmiyor...
canım çok özür dilerim ya valla kaçtır bakıyorum bu kız atlamaz cevaplamıştır diye
anamm bi iki okuyorum bakıyorum sayfaların sonu yok, iş oluyo yarım kalıyo
affedermisin beni şimcik
valla ben 23 şubatta doğrutcam seni :)
dr un hulusi beydi dimi ? aslında bekletmesi güzelde sana çok zor.inş bugün güzel haberlerle gelirsin.
inş yavrularda babaları gibi olur canım benim
evet canım bende tansiyon problemi var. bazen 17-10 lara kadar çıkıyor sol kolum ağrıyor. bebek ve anne için çok riskli bi hastalık. o yüzden doktorda bende bekleyerek riske girmek istemiyoruz. birde zaten ilk haftalardan beri bir kaç doktor erken yumurtladığımı aslında bebeğin 2 hafta büyük oldugunu söylüyor. yani 38 haftam dolmuş oluyor. herşey biryana Allah hayırlısını versin diyorum. sağlıkla doğsunlar inş.
slm güzel anneler bugün kontrolum vardı sabahleyin yıkanırken bikaç damla kan gelmişti zaten bunu dr a söylediğimde çatı muayenesi yaptı nişanım gelmiş 1 cm de açılma var doğurman yakındır dedi ben şok oldum çok da sevindim çünkü songünlerde yatamıyorum artık uyuşmalardan bi an önce olsun bitsin istiyorum ne zaman olur tahminen diye sordum sen normal istemiyormusun yarında olabilir 10 gün sonrada sancılarına bağlı düzenli sancıların olursa atla gel hemen dedi .eve geldiğimden beri arkadaşlar sancım geldi gelecek psikolojisine girdim hem normal doğum yapacağım diye seviniyorum çatımda müsaitmiş zaten bu arada bi yandanda burdaki arkadaşlar gibitarihim belli değil diye üzülüyorumbu bekleyiş maceralı geçecek benim için sanırımbide anlamadığım bu topikte normal doğum yapacak olan benden başka kaç kişi var herkes sezeryan olacağından bahsediyor çoğunuzun zorunlu olarakmı sezeryan kararı alındı isteğe bağlı yaptıracak kaç kişi var arkadaşlar bana herkes normal yap diye telkinde bulundu bende kendimi buna şartladım ve öğrendiklerimde normal doğumun daha sağlıklı olduğunu gösteriyor ama bi tek benmi sancı çekicem şu topikte normal doğuracakolanlar yazsında biraz moralmen kendime geliyim :2: :18::18:
canim bende hamile olmadigima nasil alisicam acaba diyorum egilirken dikkat etmicem biri carpicak bana diye korkmicam istedigim sekil yaticam kosabilicem ya dusersem diye dusunmicem surekli saglikli seyler yemicem belimi sikasika pantolon giyebilicem mi yani sanki ben kendimi bildim bileli hamileyim unuttum eski halimi esimde diyor eski resimleri falan bakinca ben senin eski halini unuttum diyor karnimi tutup sevmicem bide dimi tuhaf olucak ya :)
İyi akşamlar kızlar benim belimden asağı sancım var ama hafifböyle adet sancısı gibi ne olduğunu anayan varmı saniye tutum dedim duzenli 17 sanyede br girdi ama 5 dakka bile surmedi şimdide ara ara griyor bilgisi olan varmı
slm güzel anneler bugün kontrolum vardı sabahleyin yıkanırken bikaç damla kan gelmişti zaten bunu dr a söylediğimde çatı muayenesi yaptı nişanım gelmiş 1 cm de açılma var doğurman yakındır dedi ben şok oldum çok da sevindim çünkü songünlerde yatamıyorum artık uyuşmalardan bi an önce olsun bitsin istiyorum ne zaman olur tahminen diye sordum sen normal istemiyormusun yarında olabilir 10 gün sonrada sancılarına bağlı düzenli sancıların olursa atla gel hemen dedi .eve geldiğimden beri arkadaşlar sancım geldi gelecek psikolojisine girdim hem normal doğum yapacağım diye seviniyorum çatımda müsaitmiş zaten bu arada bi yandanda burdaki arkadaşlar gibitarihim belli değil diye üzülüyorumbu bekleyiş maceralı geçecek benim için sanırımbide anlamadığım bu topikte normal doğum yapacak olan benden başka kaç kişi var herkes sezeryan olacağından bahsediyor çoğunuzun zorunlu olarakmı sezeryan kararı alındı isteğe bağlı yaptıracak kaç kişi var arkadaşlar bana herkes normal yap diye telkinde bulundu bende kendimi buna şartladım ve öğrendiklerimde normal doğumun daha sağlıklı olduğunu gösteriyor ama bi tek benmi sancı çekicem şu topikte normal doğuracakolanlar yazsında biraz moralmen kendime geliyim :2: :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?