Kontrol nasıl geçti tatlım
geçmişi okuyayım dedim , sonra cevap vermezsem dilim şişer dedim ama
çok uzunmuş
hemen bilgilendireyim sizleri canım
doktora gittik bugün
sorun yok çok şükür
her şeyleri normal ama
kilo alımları azalmış, çünkü kuzuların yerleri kalmamış
kilo alımları hala normal sınırlar içindeymiş ama
önceki haftalara göre azmış
ikisi de 2300 gr mı geçmiş
haftaya tekrar gel durumlarına bakalım dedi
kiloa alımları yine azsa duruma göre doğumu konuşuruz dedi
bu arada belki ilginizi çeker arkadaşlar
bebeklerin gelişimi için
portakal ye, nar suyu iç ama abartma bunu dedi
rahim sağlığı ve bebeklerin için ev yapımı kefir iç dedi
bebeklerinin hareketlerini dinle dedi
hareketlerde azalma hissedersen
suyun gelirse, kanaman olursa,
kendinde bir gariplik hissedersen
hemen hastaneye geliyorsun dedi
bunu söyleyince bi burukluk hissettim
her ne kadar onları taşımakta zorlansam da
doğacaklarını hissetmem biraz içimi burdu
çünkü minikler ve sanırım artık ikisine birden yetemiyorum ben
bizim durumumuz benziyor banada heran gelebilir dedi bugun simdide belim sizliyor karnimdada agri var korktum resmen bende 3 kere girdim daha once annem bakip 20-30 cikiyor enfazla diyordu bugun 50-60-65 rakamlarini gorduk bi 0 oluyordu bi 60 a firliyordu isin garip tarafi ben bisey hissetmiyordum 0 dada ayni 60 dada ayniydim ebe geldi senin agrin yokmu dedi hafif belim sizliyor dedim doktora yolladi hemen doktor sancin var senin acilma var mi bakalim dedi aciklik yokmus ama heran dogum baslayabilir dedi bi tuhaf oldum tirsmis bi sekilde bekliyorum suan
kizlar bi sorum olucak size dunden beri bana degisik bisey oluyor karnim agriyor afedersiniz buyuk tuvaletim gelmis gibi bian tuvalete kosuyrum bisey yok gaz sancisi gibi gazda yok dun gece oldu 2 defa bugun sancim cikti aksamdan beride 3 defa kostum tuvalete bisey yok belimde sizliyor ama surekli ayni yatsamda dinlensemde icten icten agriyor ben dogum ssncisi belden girip kasiklarina bacagina vuruyor diye okudum hep ama annem bana surekli dogumlarini anlatirken benim karnim agridi gittim dogum yaptim diyordu bende anne ne alaka karnin degil kasigina sanci giriyormus diyordum ama inatla israr ediyordu suan bende ayniyim ve duzenli gelip giden karin agrisinin sizce dogumla alakasi varmi yaklasik 3 saatte bir kostum normal tuvaletede cikiyorum hergun kabizlikla falan alakasi yok hatta ishale yakinim yani benim ilk dogumum olucak tecrubesizim kizlar fikri olan var mi ?
ağrı eşiğimiz yüksek heralde, senin yine hafif de olsa bir ağrı varmış, bende hiçbirşey yok:) belimde ağrımıyor karnımda, ben farketmeden çıkıcak galiba bizim bebiş:)
hala agrin var mi, yani su anda da devam ediyo mu? gercek dogum sancisi gecmez cunku, artarak surer, eger oyle ise bi doktorunu ara derim ben, yani icin rahat etsin aklinda kalmasin diye
cnm suan icten surekli sizlayan belimin agrisi var bide sorun su anlamadim 3 saat falan arayla bi karin agrisi giriyor tuvalete kosuyorum hic bisey yok geciyor bi kac dakka sonra bu neki
Ben de merak ediyorum onlari. Bebeklerinden firsat bulamiyorlardir. Ben bir dogurayim 1 ay ugrayamam buralara gibi geliyor.
canim o catlaklari hic sorma zaten bacak kalcam yan taraflarim ozellikle kremlerden falanda aldim hicbiise yaramadi biraktim kendi haline anneligin hediyesi valla bende kendimden biktim davul gibiyim ;( bu arada bi arkadas yazmis bende bugun nstde yanimda kiz vardi basindada annesi benim gobuse gozlerini diktiler annesi kiza bide benimki buyuk diyorsun iki kati bu kizin dedi bende sizinki kac haftalikki dedim 38 dedi kiz sasirdim annrmde bizimde oyle diyor benim 35 dedim iyice soka girdiler ikiz falan mi dediler bu seferde yok sadece bebis iri bide benim hep boyleydi 2 bucuk aylikken yurtdisindan ucakla gelirken turkiyeye inince yanima turk bir kadin oturdu allah bagislasin 4-5 aylik var herhalde dedi ilk soku o zaman yasadim ne yani belli oluyomu anladiniz mi nasil yani falan diye 3 ayllikkende eczaci kadin aa hamilemisiniz kac aylik dedi 3 deyince sesini cikarmadi bide ilk bebis yani bu karin tipiyle falan alakaliymis ya ic karin falan onunla ilgili sanirim
kizlar bi sorum olucak size dunden beri bana degisik bisey oluyor karnim agriyor afedersiniz buyuk tuvaletim gelmis gibi bian tuvalete kosuyrum bisey yok gaz sancisi gibi gazda yok dun gece oldu 2 defa bugun sancim cikti aksamdan beride 3 defa kostum tuvalete bisey yok belimde sizliyor ama surekli ayni yatsamda dinlensemde icten icten agriyor ben dogum ssncisi belden girip kasiklarina bacagina vuruyor diye okudum hep ama annem bana surekli dogumlarini anlatirken benim karnim agridi gittim dogum yaptim diyordu bende anne ne alaka karnin degil kasigina sanci giriyormus diyordum ama inatla israr ediyordu suan bende ayniyim ve duzenli gelip giden karin agrisinin sizce dogumla alakasi varmi yaklasik 3 saatte bir kostum normal tuvaletede cikiyorum hergun kabizlikla falan alakasi yok hatta ishale yakinim yani benim ilk dogumum olucak tecrubesizim kizlar fikri olan var mi ?
canim dogum arifesi ishal yasayanlari duymustum ama sen daha miyadinda degilsin, belki de mideni filan usutmussundur, sen takipte kal bakalim, ayaklarini sicak tut, iyi giyin, baktin gecmiyo sabaha ararsin doktorunu, insallah onemli bir durum degildir, gecmis olsun
canım aynı şeyleri bende yaşıyorum hatta dünde paylaştım sabaha kadar sıladım belim kasıklarım karnım taş gibi oldu oldu gevşedi dedim kesin sancı sabaha kadar sabrettim ve sabah hemen hastaneey gittim nst falan muayene ama hiç bir şey çıkmadı yani bebeğin hareketleri dedi doktor ama kasılma şeklinde bende anlamadım ama normal galiba aslında yarın gidecektik doktora en aızndan boş boşuna gitmiş olmadık tahlillerimi yaptırdım dopum saatimiz falan kesinleşti ama insan sancı var diye hastaneye gidince ve çıkmayınca bozluyor :) aam eşime diyorum eger sabah gitmesek inan bu saatlerde gene giderdim ağrım var diyorum :)
papatya masallah sana.bebislerine,iyi olmaniza cok sevindim.
kizlar ben dun yururken bebis asagiya cok baski yapti.bide sanki asagiya igne sokuyolarmis gibi baskilar oldu:18::18::18:bide bu gun arada sirada giren kasilmalar ve adet sancilkarim var.:18::18::18:her sey yolundadir dimi.:18::18::18:
meraba nazlim benimde oluyo aynisi ara ara normaldir bence, günler yaklastikca vücut hazirlaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?