papatya masallah sana.bebislerine,iyi olmaniza cok sevindim.
kizlar ben dun yururken bebis asagiya cok baski yapti.bide sanki asagiya igne sokuyolarmis gibi baskilar oldu:18::18::18:bide bu gun arada sirada giren kasilmalar ve adet sancilkarim var.:18::18::18:her sey yolundadir dimi.:18::18::18:
bende ayni igne batiyomus gibi agri hissediyorum.ve benimde adet sancilarim oluyo ama siddetli falan deil.tabi kasilmalarda var.ve acilmam baslamisti benim.umarimki sorun yoktur.yurudun zaman bebek asagiya dogru birden fazla baski yapmis olabilir ama ben o igne batmasini hissetmeye basladiktan bir kac gun sonra doktora gittimde acilma baslamis demisti.tabi herkesde ayni olcak die bisi yok ama.genede dikkatli ol canim.
geçmişi okuyayım dedim , sonra cevap vermezsem dilim şişer dedim ama
çok uzunmuş
hemen bilgilendireyim sizleri canım
doktora gittik bugün
sorun yok çok şükür
her şeyleri normal ama
kilo alımları azalmış, çünkü kuzuların yerleri kalmamış
kilo alımları hala normal sınırlar içindeymiş ama
önceki haftalara göre azmış
ikisi de 2300 gr mı geçmiş
haftaya tekrar gel durumlarına bakalım dedi
kiloa alımları yine azsa duruma göre doğumu konuşuruz dedi
bu arada belki ilginizi çeker arkadaşlar
bebeklerin gelişimi için
portakal ye, nar suyu iç ama abartma bunu dedi
rahim sağlığı ve bebeklerin için ev yapımı kefir iç dedi
bebeklerinin hareketlerini dinle dedi
hareketlerde azalma hissedersen
suyun gelirse, kanaman olursa,
kendinde bir gariplik hissedersen
hemen hastaneye geliyorsun dedi
bunu söyleyince bi burukluk hissettim
her ne kadar onları taşımakta zorlansam da
doğacaklarını hissetmem biraz içimi burdu
çünkü minikler ve sanırım artık ikisine birden yetemiyorum ben
canım üşüttün bence bende çorapsız dolaştıgım bır gunun sonda ole seyler yasamıstım sıcak tut kendını tabı bılemeyız devam ederse sorarsın da heycan yapma sırt agrıları felan bendede fazlsıyla varrr hakkmızda hayırlısı ınsalhhhh dıkkat et ....kizlar bi sorum olucak size dunden beri bana degisik bisey oluyor karnim agriyor afedersiniz buyuk tuvaletim gelmis gibi bian tuvalete kosuyrum bisey yok gaz sancisi gibi gazda yok dun gece oldu 2 defa bugun sancim cikti aksamdan beride 3 defa kostum tuvalete bisey yok belimde sizliyor ama surekli ayni yatsamda dinlensemde icten icten agriyor ben dogum ssncisi belden girip kasiklarina bacagina vuruyor diye okudum hep ama annem bana surekli dogumlarini anlatirken benim karnim agridi gittim dogum yaptim diyordu bende anne ne alaka karnin degil kasigina sanci giriyormus diyordum ama inatla israr ediyordu suan bende ayniyim ve duzenli gelip giden karin agrisinin sizce dogumla alakasi varmi yaklasik 3 saatte bir kostum normal tuvaletede cikiyorum hergun kabizlikla falan alakasi yok hatta ishale yakinim yani benim ilk dogumum olucak tecrubesizim kizlar fikri olan var mi ?
evet canim ozokun dun porselen bebek de bugun sezeryanla yapcakti diye okumustum bende.sanirim yapmislardir.ayyy ne guzeeeellllll.............
bunu yazdigin iyi oldu canim.pazartesi kontrolum var ozama na kadar dinleniyim surekli.doktora mutlaka soylerim.:18::18:
onemli deil tatlim.seni telaslandirmak da istemedim ama bende ayni seyleri yasiyorumda ondan yani.evet evet sen dinlen bolca.sorun olmaz insallah....
slm güzel anneler bugün kontrolum vardı sabahleyin yıkanırken bikaç damla kan gelmişti zaten bunu dr a söylediğimde çatı muayenesi yaptı nişanım gelmiş 1 cm de açılma var doğurman yakındır dedi ben şok oldum çok da sevindim çünkü songünlerde yatamıyorum artık uyuşmalardan bi an önce olsun bitsin istiyorum ne zaman olur tahminen diye sordum sen normal istemiyormusun yarında olabilir 10 gün sonrada sancılarına bağlı düzenli sancıların olursa atla gel hemen dedi .eve geldiğimden beri arkadaşlar sancım geldi gelecek psikolojisine girdim hem normal doğum yapacağım diye seviniyorum çatımda müsaitmiş zaten bu arada bi yandanda burdaki arkadaşlar gibitarihim belli değil diye üzülüyorumbu bekleyiş maceralı geçecek benim için sanırımbide anlamadığım bu topikte normal doğum yapacak olan benden başka kaç kişi var herkes sezeryan olacağından bahsediyor çoğunuzun zorunlu olarakmı sezeryan kararı alındı isteğe bağlı yaptıracak kaç kişi var arkadaşlar bana herkes normal yap diye telkinde bulundu bende kendimi buna şartladım ve öğrendiklerimde normal doğumun daha sağlıklı olduğunu gösteriyor ama bi tek benmi sancı çekicem şu topikte normal doğuracakolanlar yazsında biraz moralmen kendime geliyim :2: :18::18:
canim oyle dusunme, masallah bak bu kadar fedakarliga katlandin onlar icin, ama tamam artik anneleri miyadlarina vardi bebislerin, bundan sonra disarda buyutuceksin onlari, Rabbim saglikla mutlulukla en hayirli zamanda kavustursun, amin.
iyi akşamlar arkadaşalr..
papatya arkdaşım maaşalalh diyorum kuzularına
2300ü geçmeleri çok çookk güzel.. bizmkiler tek olmasına rağmen 2500 2600 civarındalar..
bence çok güzel bakmışsın miniklerine
ayrıca seni tebrik ediyorum arkadaşım. şu anda karnında en az 4600 gram taşıyorsun gerçekten çookk zor..
allah yardımcın olsun..
papatya masallah sana.bebislerine,iyi olmaniza cok sevindim.
kizlar ben dun yururken bebis asagiya cok baski yapti.bide sanki asagiya igne sokuyolarmis gibi baskilar oldu:18::18::18:bide bu gun arada sirada giren kasilmalar ve adet sancilkarim var.:18::18::18:her sey yolundadir dimi.:18::18::18:
sagol canim cevab icin.sadeve ben daha 34 haftadayim diye endiseleniyorum.insallah vaktinde dogarlar minikler.yarin esyalarini yikayacam kismetse.daha fazla beklemeye korkuyorum.
canımm masllahınız varrrryetemıyorum dıe ırsey mı var tatlım yaa bak kacıncı haftaya geldın öle dusunme evet portakalı bende duymustum hadı hayırlısı bakalımmmm son gunlerrr
canım üşüttün bence bende çorapsız dolaştıgım bır gunun sonda ole seyler yasamıstım sıcak tut kendını tabı bılemeyız devam ederse sorarsın da heycan yapma sırt agrıları felan bendede fazlsıyla varrr hakkmızda hayırlısı ınsalhhhh dıkkat et ....
ayy ben bayagı bı okuyamamsım demek yaa ınsallh bebeıslerde annelerde ıyııdr yaa ben sankı dogurmayacakmıs bole karnımda kalacakmıs gıbıme gelı bazennn::
insaallah canim, benimkide inadi birakip dönerde zamaninda dogar, bencede bekleme daha, Zaman gectikce is yapmak gercekten zorlasiyor, bugün kizlari banyo yaptirdim belim koptu ama mecbur neyapalim
canım sezaryen sonrasındaki acıyı unutma lütfen, hemde saatler değil neredeyse günlerce süren bir sızı
sağol canım güzel dileklerin ve verdiğin moral için
sağol canım
amin canım, allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah
canım sen tecrübelisin
biz siz tecrübelilerin ağzına bakıyoruz acaba neler diyecekler diye
emin ol her şey yolundadır
unutma seninki 40. haftadan sonra gelecek annesi
insallah doner.benimki dondu gibi ayaklarini yukarda hissediyorum. evet canim haklisin.benimki oglen sandalyeden dusdu.bende aldim kucagima odaya goturene kadar oldum artik eski guc yok yarinda benimkinin banyo zamani:2::2::2::2:
aman canim dikkat et sen yinede kucagina alirken, gerci bende aliyodum kizima hamileyken büyügümü, ama simdi ikiside büyüdü, kücügüm geliyo bazen agladimi almami istiyo ama bebegi hatirlattimmi tamam diyo sadece kucagima oturuyo
evet tatlim sende gorunmuyodun o aralik zaten.iyilerdir insallah.ahhh ahhh bende ayni duygulardayim hiic sorma.bide ya gunum gecerde hala doguramam die korkuyorum.
gerci ben ilk hamile kaldim zamanlarda karnim bu kadar nasil buyur die dusunurdum.sanki hic karnim falan olmicakmis gibi gelirdi heeheee simdi masallahi var yani.oda ayni onun gibi olur heralde bir bakmisimki dogurmusuuuumm.......
haklisin doktorda uyardi.hem almanlari biliyorsun.kendi yurusun buyumus dedi.ama aglayinca dayanamiyor insan.belkide bu gun agrim birazda ondan fazlasasdi.:26::26::26:[/QU
olabilir, evet bilmemmi bugün kindergartendaydim hepsi soruyo dogum nezaman diye, hele bitanesi cok güzel buyasta 3cocuk diyip duruyo kendinin bitane var pismanmis
haklisin doktorda uyardi.hem almanlari biliyorsun.kendi yurusun buyumus dedi.ama aglayinca dayanamiyor insan.belkide bu gun agrim birazda ondan fazlasasdi.:26::26::26:[/QU
olabilir, evet bilmemmi bugün kindergartendaydim hepsi soruyo dogum nezaman diye, hele bitanesi cok güzel buyasta 3cocuk diyip duruyo kendinin bitane var pismanmis
oylemikendisi niye dogurmuyo acaba.:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?