2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bende ayni igne batiyomus gibi agri hissediyorum.ve benimde adet sancilarim oluyo ama siddetli falan deil.tabi kasilmalarda var.ve acilmam baslamisti benim.umarimki sorun yoktur.yurudun zaman bebek asagiya dogru birden fazla baski yapmis olabilir ama ben o igne batmasini hissetmeye basladiktan bir kac gun sonra doktora gittimde acilma baslamis demisti.tabi herkesde ayni olcak die bisi yok ama.genede dikkatli ol canim.

İyi geceler annişler.Bu gece babamız nöbetçi tabi bizde oğlumla evde nöbetçiyiz, hiç uykumuz yok kızlar ya bişey sorcam.37. hafta çalışamaz raporumu martın ilk haftası alcam ama 37+0 da mı almamız gerekiyo yoksa 37+6 da gitsem bana 37.haftasındadır çalşması uygun değildir diye raporu yine aynı yazar değil mi? Hem doğum izni biterken 37+6 daki alacağım rapor,37+0 a göre hesaplanırsa 6 gün geç dönmüş olurum yani bu durum daha kârlı değil mi?Bizim için her geçen gün kıymetli eminim sizin içinde öyledir ama babamız temmuzda doğuya gitcek,tayini çıkacak ve biz onunla gidemicez. 3 yıl ayrı kalcaz izin bitiş tarihi haziran göründüğünden temmuza kadar eşim ve oğlumla evde iznimi kullanmak istiyorum. (rapor al diyeceksiniz ama TSK' da rapor almak biraz sorun askeri hastane onaylı istiyolar, orasıda kolay vermiyo dışardan alınanı da kolay kolay onaylamıyo)

bunu yazdigin iyi oldu canim.pazartesi kontrolum var ozama na kadar dinleniyim surekli.doktora mutlaka soylerim.:18::18:

canımm masllahınız varrrr yetemıyorum dıe ırsey mı var tatlım yaa bak kacıncı haftaya geldın öle dusunme evet portakalı bende duymustum hadı hayırlısı bakalımmmm son gunlerrr

canım üşüttün bence bende çorapsız dolaştıgım bır gunun sonda ole seyler yasamıstım sıcak tut kendını tabı bılemeyız devam ederse sorarsın da heycan yapma sırt agrıları felan bendede fazlsıyla varrr hakkmızda hayırlısı ınsalhhhh dıkkat et ....

evet canim ozokun dun porselen bebek de bugun sezeryanla yapcakti diye okumustum bende.sanirim yapmislardir.ayyy ne guzeeeellllll.............

ayy ben bayagı bı okuyamamsım demek yaa ınsallh bebeıslerde annelerde ıyııdr yaa ben sankı dogurmayacakmıs bole karnımda kalacakmıs gıbıme gelı bazennn::

bunu yazdigin iyi oldu canim.pazartesi kontrolum var ozama na kadar dinleniyim surekli.doktora mutlaka soylerim.:18::18:

onemli deil tatlim.seni telaslandirmak da istemedim ama bende ayni seyleri yasiyorumda ondan yani.evet evet sen dinlen bolca.sorun olmaz insallah....

onemli deil tatlim.seni telaslandirmak da istemedim ama bende ayni seyleri yasiyorumda ondan yani.evet evet sen dinlen bolca.sorun olmaz insallah....

hakkimizda hayirlisi.ne zaman hayirliysa o aman dogsunlar.

canım sezaryen sonrasındaki acıyı unutma lütfen, hemde saatler değil neredeyse günlerce süren bir sızı

canim oyle dusunme, masallah bak bu kadar fedakarliga katlandin onlar icin, ama tamam artik anneleri miyadlarina vardi bebislerin, bundan sonra disarda buyutuceksin onlari, Rabbim saglikla mutlulukla en hayirli zamanda kavustursun, amin.

sağol canım güzel dileklerin ve verdiğin moral için

sağol canım
amin canım, allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah

canım sen tecrübelisin
biz siz tecrübelilerin ağzına bakıyoruz acaba neler diyecekler diye
emin ol her şey yolundadır
unutma seninki 40. haftadan sonra gelecek annesi

sagol canim cevab icin.sadeve ben daha 34 haftadayim diye endiseleniyorum.insallah vaktinde dogarlar minikler.yarin esyalarini yikayacam kismetse.daha fazla beklemeye korkuyorum.

insaallah canim, benimkide inadi birakip dönerde zamaninda dogar, bencede bekleme daha, Zaman gectikce is yapmak gercekten zorlasiyor, bugün kizlari banyo yaptirdim belim koptu ama mecbur neyapalim

evet tatlim sende gorunmuyodun o aralik zaten.iyilerdir insallah.ahhh ahhh bende ayni duygulardayim hiic sorma.bide ya gunum gecerde hala doguramam die korkuyorum.
gerci ben ilk hamile kaldim zamanlarda karnim bu kadar nasil buyur die dusunurdum.sanki hic karnim falan olmicakmis gibi gelirdi heeheee simdi masallahi var yani.oda ayni onun gibi olur heralde bir bakmisimki dogurmusuuuumm.......

kızlar suan yaklasık 20 dk dır süren çatı ağrısı yaşıyorum,vajinamın üstündeki kemikler agrıyor...ne yapsam geçmiyor ya

insaallah canim, benimkide inadi birakip dönerde zamaninda dogar, bencede bekleme daha, Zaman gectikce is yapmak gercekten zorlasiyor, bugün kizlari banyo yaptirdim belim koptu ama mecbur neyapalim

insallah doner.benimki dondu gibi ayaklarini yukarda hissediyorum.evet canim haklisin.benimki oglen sandalyeden dusdu.bende aldim kucagima odaya goturene kadar oldumartik eski guc yokyarinda benimkinin banyo zamani:2::2::2::2:

insallah canim.simdi gelmesinde istersede ablasi gibi 41 de gelsin.
cokmu dedim ne

insallah doner.benimki dondu gibi ayaklarini yukarda hissediyorum.evet canim haklisin.benimki oglen sandalyeden dusdu.bende aldim kucagima odaya goturene kadar oldumartik eski guc yokyarinda benimkinin banyo zamani:2::2::2::2:

aman canim dikkat et sen yinede kucagina alirken, gerci bende aliyodum kizima hamileyken büyügümü, ama simdi ikiside büyüdü, kücügüm geliyo bazen agladimi almami istiyo ama bebegi hatirlattimmi tamam diyo sadece kucagima oturuyo

haklisin doktorda uyardi.hem almanlari biliyorsun.kendi yurusun buyumus dedi.ama aglayinca dayanamiyor insan.belkide bu gun agrim birazda ondan fazlasasdi.:26::26::26:

evet canım ıkıgun gırmemıstım boya badana vardı evde sonrada okuycak zamanım kalmadı malesefff....

yaa ben gecsın ıstemıyorum cok sıkıldım tatamm gelısımını tammlasın ole belırsızlık ınsanı kotu edıo yaa 38 haftadayım hadı 40 kadar bekledık bıde geacerse ayy ınanamyrum cok uzun gelıo bana yaaa eşimde dahada bır cocuklastı ıs yapmak yormuo ınanın yaa am eşim cok yoruo benı kendı yapacagı seylerı benden ıstemesı benı sınır etmeye basladı bı corabıda alamazmı ınsan havluyu bulmaz mı cakmagı almaz mı sımdı bıde dısı agrıo garıbımın randevu alayım yokk alma ayy napayım ozaman kıyamıomda su ıstermısın bunu yapayımmı hıc cevap bıle vermıo ayyy gıcık olmusum haaa

kızlar herkese ii geceler ben bişe sorcam varsa başına gelen yaklaşık bi haftadır sağ elimin orta parmağı hep uyuşuk hiç hissetmıorum 2 gündür diğer parmaklarımdada başladı ama hiç geçmıo ara ara olsa anlayacamda bugünde fena sızlamaya başladı korkmaya başladım bide şişlik var magnezyumda içiıorum hiç etkisi olmadı sabah patates soyamadım yaa ne kötüü bişee sona yaklaştıkça şikayetlerde artıo heralde

coook sıkıldım kızlarrr off kımsecıklerde yokkk ..... ayy ıyı uyu bıdı bıdısı yapanlara dahada gıcık oluom bu uykusuz gecelerde yaaaa ama uyumaktan başka yapacak şeyde yok ben kanepede sızıp horlayan ılk cocugum olan kocamı alıp cekılıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…