2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ilk ben geldimmmmmmmmmmmmm herkese günaydın hayırlı sabahlar son 20 gün 38. hafta yaşasınnnnnn doğurmak istiyorum ben artık ya kızlar bewbişin hıçkırması ciğerlerinin geliştiğini gösteriyodu dimi benim bebik dün gece 10 dakika rahat hıçkırdı inşallah oğlancımın ciğercikleri gelişmiştir 40 hafta olmadan sağlıkla hayırlısıyla doğar ben oğlumu istiyorum ozokun da resimlerini hikayesini paylaşsa keşke çok merak ediyorum valla:44:

ayyy hıckırık cıgerlerın gelıstıgıne mı ısaretmıssss cok sevındım benımkıde hıckırıyorrrr kızlar ben gıdıyorum arkadasıma cok sevındım cunku eşim hiç izin vermez benım öle bi yere gıtmeme yanı tek basıma arkadasıma yanı eskıden veremzdı helede ılk evlendıgımde allah ım pazara bıle yollamıodu manyak aman ıste zamnla alısıo evlılıge sanırım işte bugun kapıdan cıkarken seyy bıse soleyebılırmıyım dedım hee sole bakayım dedı arkadasıma gıdebılırmıyım dedım tamm dedı optu gıttı ıananmdım

İki gündür giriyor okuyor ama yazamiyoum. Telden zor oluyor. Yoklama vermeye geldim. Daha doğurmadım ama bu sürekli "benim eda'm güzel eda'm, sağlıkla gel dunyayaaa" diye şarkı söylediğim gercegini değiştirmiyor. Bugün 38. Haftaya giriyoruz, bana yetti :))

valla arkadaşım benimde tam bilgim yok bi kaç sefer araştırdım hep öyle demişler bak buda bi örnek başka bi topikten alıntı
Denkdemir; benim doktorum da aynısını söyledi, nefes alma pratiklerini yaparken tutarmış hıçkırıklar, akciğerleri gelişiyormuş

kızlar bende 37+3 teyim.üç gündür yerimden kalkamıyorum,acayip bi kalça ağrım var. bu sizce normalmi.yaşlılar gibi tuvalete bile zor gidiyorum.acaba bel fıtığımı oldum:18:

Son düzenleme:
kızlar bende 37+3 teyim.üç gündür yerimden kalkamıyorum,acayip bi kalça ağrım var. bu sizce normalmi.yaşlılar gibi tuvalete bile zor gidiyorum.acaba bel fıtığımı oldum:18:
hiç bilmiyorum ki arkadaşım belki doğuma hazırlık hkemikler açılıyo ya ondandır benimde sol bacağım çok ağrıyo herzaman dseğil ama bi tuttumu ağrısı üstüne basamıyorum bi kaç arkadaşım bazılarında olur böyle ağrılar kemikler açılıyo dedi ama bi, fikrim yok

perşembe gününe kadar bekliycem kontrolum var.hayırlısı ya çok sabırsızlanıyorum.biran önce doğsa

Son düzenleme:

canım benim doktorum 32. hafta calısabilir raporunu 32+0 ve 37. hafta calısamaz raporunu 37+0 da almak zorundasın dedi. onun dısında 37ye kadar kotu olursan herhangi bi gun ayrılabiliyormussun. bende 36+0da ayrıldım daha fazla gidemedim.
ayrıca sen 37+6 yapsan bile dogum öncesi izninin 5 haftadan fazlasını aktarmıyorlar. 5 hafta 1 gün bile olmuyor diye biliyorum. yinede bi sor istersen ama olmazsa 6 gün bosu bosuna gitmiş olma...

Günaydın,herkese...bugün kontrolü olan varmı bilmiyorum ama olan varsa inş güzel haberlerle gelirler....doğum yapacak arkadşlardanda haber yok sanırım...herkes uykusuzluktan ve ağrılardan bahsetmiş...bende gece 2-3lere kadar yatamıyorum.bi türlü rahat olamıyorum...kızımda iyice indi aşağıya...sancılarımda var...salıyı bekleyemicem,pazartesi gidicem druma..korkuyorum doğum heran başlıcak diye...geçen gitttiğimdede nstde 40la-60 arası sancılarım vardı...kızımda çıkmak ister gibi habire baskı yapıyor aşağı doğru....Rabbim hayırlısıyla hepimizin kucaklarımıza almamızı nasip eder inş kuzularımızı...

Slm kizlar
Yeni girebildim nete. Annem gelecek de bugun. Inanin yarinki kahvaltinin hayalini kuruyorum simdiden.

bende varım kesinlikle normal isteyen ama işte bnm çatım biraz dar sanırım 3500 fln olursa riskli diyo doktorum :S

Ayyyy annesiiii daa dur daha sen onlara yetmek için neler yapacaksın neler . Bunlar rahat günlerimizmiş
Bebeklere de sana da maşallah ii dayandınız
Sağlıcakla gelsinler

Slm kizlar
Yeni girebildim nete. Annem gelecek de bugun. Inanin yarinki kahvaltinin hayalini kuruyorum simdiden.

hadi bakalım db o hayalini kurduğun yemeklerin, kahvaltıların ve yemizlenmiş mis gibi bir evin tadını doya doya çıkar arkadaşım

Ayyyy annesiiii daa dur daha sen onlara yetmek için neler yapacaksın neler . Bunlar rahat günlerimizmiş
Bebeklere de sana da maşallah ii dayandınız
Sağlıcakla gelsinler

inşallah canım
hepimizinki sağ salim gelsin

Ev yapımı kefr için maya lazım. Mayamız yok

cemrecim benim kayınvalidemler öok tüketir kefiri
onlar bir yerden aldılar mayayı
azcık veriyorlar ama sen çoğaltıyorsun
nerden aldıklarını öğrenir sana mesaj atarım canım

atatürk orman çiftliğinden aldılar bir ara ama ondan memnun kalmadılar
sonrakinden çok memnun kalmışlardı
bugün yazmaya çalışırım canım

Hayırlı olsun canım güle güle kullanın bende çok beğeniyorum concord neo u ama ouınny daha hafif...bebişlerimizi gezdirelim yaz gelsinde:) ya da bi doğsunlarda hayırlısı ile:)

amin canım hayırlısıyla sağlıkla gezdirelim bebişlerimizi...

bugün süper bişey oldu, dün air anakucağı ile birlikte 1128tlye indi diye hemen koştura koştura jokerden aldığımız concorde neo bugün jokerde 900 tlye inmiş, ve aradaki fiyat farkını bize iade etmek için aramışlar düşünebiliyo musunuz...hem ana kucağı ile birlikte en beğendiğim arabayı hem de bu fiyata almak, çok sevindim, kızımın şansı kısmeti işte... bu arabayı düşünen olursa haberiniz olsun, concorde neo bebek arabası + concorde air anakucağı jokerde bugün 900-tl...

Merhabalar
Ben de pazartesiden beri evdeyim.Eksiklerimizi tamaladık yıkandı valizi ayarlayacağım bugün.Bebeğim 35 haftasını doldurdu ve 3 kilo olmuş.1 ayımız var ama 40 haftayı beklemez tahminimce dedi. Karnım çok sertleşiyor ve belim felaket ağrıyor ve kızım da canımı çok yakıyor.Kısmetse normal doğum olacak. 3. bebeğim ama sanki ilk defa doğuracakmışım gibi heyecanlıyım.Hepimiz kucağımğza bebeklerimizi sağ salim alırız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…