oylemikendisi niye dogurmuyo acaba.:26::26:
ayy nazlmacim gece yaziyim derken uyuyakalmisim
ayy nazlmacim gece yaziyim derken uyuyakalmisim
bende normal doğum yapmak istiyorummmmmmm.
artık korkmuyorum da cidden, bi şekilde geçicek diyorum kendime...
ama bana kimse cesaret vermiyor. doktorum sürekli sezeryan yapan bi doktor olduğu için evde sancılar sıklasana kadar bekleyelim diyorum evdekilere boylece belkide normal yapar dogumu, olmaz oyle sey hemen gitcez diyorlar. en basta annem bana guvenmiyor, esim zaten bebege bisi olursa ya diyor((
ben ogluma guveniyorum, guclu olcak ama bize bizden baska kimse guvenmiyor. sancılarımıda etraftan saklayamayacagıma gore...
offff offffffff...
cnm sen kendine inan sonuna kadar guvrn aksi bir durum olmadikcada israrci ol normal dogum icin artik normal dogum yapilabilecegine kimse pek inanmiyor bende normal diyince annem umutsuz bir sekilde insallah diyor yani sana ozgu degil bence etrafimizdaki herkes sezeryan dogum yapinca bu konuda herkes inancini yitirmis durumda tabi hangisi hayirlisiysa o olsun insallah allah bize gonlumuzden gectigi gibi kolay saglikli ve normal dogumu nasip eder ama sezeryan olursamda hic onrmli degil israeci olucam ama icten kendimi sezeryanada hazirliyorum fazla kaptirmakta iyi degil allah hayirlisini versin insallah
ama bana kimse cesaret vermiyor. doktorum sürekli sezeryan yapan bi doktor olduğu için evde sancılar sıklasana kadar bekleyelim diyorum evdekilere boylece belkide normal yapar dogumu, olmaz oyle sey hemen gitcez diyorlar. en basta annem bana guvenmiyor, esim zaten bebege bisi olursa ya diyor((
ben ogluma guveniyorum, guclu olcak ama bize bizden baska kimse guvenmiyor. sancılarımıda etraftan saklayamayacagıma gore...
offff offffffff...
kızlar yanlış yazdım 900 değil 970 tl ymiş concorde neo bebek arabası+concorde air anakucağı fiyatı jokerde...
şafak 2 :) Bende heyecan dorukta. Siz nasılsınız kızlar?
benimki en fazla 2.500 ile doğabilirmiş birde şişliği inse ne kalacak acabaama olsun küçük doğan bebekler daha hızlı kilo alırmış aç doğdukları için...birde göğüslerimi yemesin benim bu minnoş ama 3.000 ve üzeri bebekler bile minicik benim yaramaz kızım küçük doğarsa ki doğacak keşke yatak almasaydık ayakkabı kutusunu süslerdim orada yatırırdım dün sezeryandan çıkan bebek vardı 3.200 civarıydı tam haftasında doğmuş doğunca ağlamamış oksijenle ağlatmışlar...ailesi odaya çıksın diye bebek odasına gitti bebek inliyormuş sonra yoğun bakıma aldılar solunum problemi varmış...demekki neymiş çok kilolu tam haftasında olması değil sağlıklı olması önemli...üzülmeyelim allah sağlıklı bebekler nasip etsin...
bende buaralar kahvaltiyi ögleden sonra oda zoraki yapiyorum, bulanti oluyo bendedeoylemine tesaduf bende uyumusum kocis uyandirmis
kizlar bu gun midem cok kotu.kendimi zor tutuyorum.
offff offffffff...
cnm ya ebebek te de indirimde 850 tl bence oradan alın kızlarr =) ben almasayydım kesin alırdım..eşimde üzüldüğümü görnce beni onlamı korkutacaksın bunuda alalım dedi =) ama almaycğım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?