2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

cnm yavruna masallah..kılosu fazla değil bence normal.. ben prima aldım..yoo kullanırsın alerjı olursa değiştirirsin..sıkıntı yok yani..ya zaten bebek kıyfatleri temiz sadece bi kokusu alınsın tozu cıksın.. at narin programa azıcık cevırıp bıraksın yeter..sadece durulamayı ıkı kez yap tamamdır..

bugun kontrol vardı bebek gayet iyi içerde hersey normal edi doktor... gene nst falan yapılmadı cok sancı bel agrısı olursa yapılır dedi herkesein yapılmış nerdeyse burdaki..... rahım agzı acılmamıs dedi ama elle degıl normal karından baktıgı ultrasonla bunu söyledi bende asagıdan bakılmalı dıye korkmustum.. haftaya tekrar kontrol var bakalım artık zaman geldi sayılır sezeryan oldugu için..

kızım 3210 gr doğmuştu ve 2 numara bez kullandım bu kızıma da 2 koydum çantaya
ama zaten 10 kere değişecek neredeyse altı ,bez dayanmaz sonra da duruma göre 2 alırsın
huggiese ben çok güvenirdim denedim ufak numarası sert gelmişti
büyüyünce de pamukları toplanıyor sanki bir tarafa
prima al canım sonrakileri
deterjan ve yumuşatıcıda da dalinden başka kullanmadım
en kısa programda yıkaman yeterli canım
15 dk fln olanlar bile yeter

canım sen boşver herkesi
bakıyorum da normal doğum isteyen neredyse yok
sezeryan sanıldığı gibi kolay değil,doğumda çekeceğin sancıları sezeryan bitince çekiyorsun hepsi bu
hem de aylar sürüyor tam iyileşmen
ben 41+2 de mecburen sezeryan oldum daha fazla beklemediler
çok istiyordum normal doğumu
hala da doktor yaparım dese denerim
çok güveniyorum kendime:)
sezeryan yanlısı doktorları da sevmiyorum

selam kızlar =) ben bugün kendime 1 tane daha pijama takımı aldım kızlar sabahlığıda var ..ama sizce kız bebek doğurcağım için pembe mi almalıydım ? mavi aldım da =(((

Mrb guzl anneler.bugn bend kontroldeydım.hersey normal.bebısmz 3300gr.37_6 dayım.normal dogumu beklıyecez.ınsallahta doguracaz.bende korkmuyorum normal dogumdan.amelıyata mecbur kalmadan doguracz insallah.herkese allah kolaylık versın.

kızlar yanlış yazdım 900 değil 970 tl ymiş concorde neo bebek arabası+concorde air anakucağı fiyatı jokerde...

İşte bu güzel habere çok sevindim..Aslında bizde farklı bir marka düşünüyorduk ama daha sonra Concord Neo almaya karar verdik...Bugün olan indirim yarın da devam eder mi ki acaba? Ayrıca kızlar bilginiz olsun E-Bebek'te yarın Concord Neo bebek arabalarında %28 indirim olacakmış...Muhtemelen indirimli fiyatın üzerinden değil de fiyatı yükseltip üzerinden % 28 indirim yapacaklar...Ama yine de gidip bi bakmak lazım...Ayrıca E-Bebek'te şubat ayı boyunca birçok üründe %28 indirim var kızlar...

18 Şubat : Tüm Johnson's Baby ve Baby&Kids ayakkabılarda...
19 Şubat : Tüm Huggies ve Bebedor ürünlerinde...
20 Şubat : Tüm Hayat Su ve Okiedog ürünlerinde...
21 Şubat : Tüm Nuby,Dr.Brown's ve Bliss Hamaklarda...
22 Şubat : Tüm Sanbe Ayakkabılarda ve Prima Premium Care ürünlerinde...
23 Şubat : Tüm Nuna ve Baby&Me ürünlerinde...
24 Şubat : Tüm Recaro ürünleri,Hauck Malibu,Shopper,Hauck Oyun Parkı ve Mamas&Papas Tour'da...
25 Şubat : Tüm Hipp Mamalarda ve Tiny Love Askılı ve Çıngıraklı oyuncaklarda...
26 Şubat : Tüm Elija ve Dreambaby ürünlerinde...
27 Şubat : Tüm Mycey ve Todizoo ürünlerinde...
28 Şubat : Tüm Nuk ve Bübchen Bakım Ürünlerinde...

% 28 İndirim Uygulanacaktır !!! Dikkatinize Annişler ...:)

selam kızlar =) ben bugün kendime 1 tane daha pijama takımı aldım kızlar sabahlığıda var ..ama sizce kız bebek doğurcağım için pembe mi almalıydım ? mavi aldım da =(((

Güle güle kullan canımcım...Bence renge takılma,eğer içine sindiyse rahat rahat kullan...Nasılsa kimse sana "Aaaa kız doğurduğu halde pijamasını mavi almış" demiycek..:)) Benimde prensim olacak ama bende bi tane grili kırmızılı,bi tane de mavili kremli pijama takımı aldım...Boşver şekerim,sağlıkla giyin..:)

iyi akşamlar güzel anneler ve bebişleri.

dün bizim de kontrolümüz vardı. çok şükür her şey yolunda ve doktorumuz doğum kilomuzu tahmini söyledi. 3000-3200 arası doğar kızımız dedi.

canım bende normal doğumu bekliyorum. yalnız değilsin yani :) belki de süremizden sonra bile doğurabiliriz...

inşallah kanun bir an önce çıkar. bakan böyle açıklama yapınca bayağı umutlandım...

canım sen merak etme en son ben doğururum galiba :) hiçbir belirtimiz yok her şey normal görünüyor çok şükür...

valla bende pijama takımının birini mavi aldım. kızım olacak ama maviyi de çok sevdiğim için aldım ne yapayım :)

kizlar ben bugun yine doktordaydim dun gecede size sordugum karin agrisini doktora sordum hemen gel bakalim dedi gittim alttan muayne yine acilma yok bebegin baskisi cok fazla ama rahimde incelme var dedi nstde 70 lerde sanci cikti ama surekli degil bu karin agrisida dogum agrisiymis ama benim gece oldu sabah oldu falan enaz 3 saat araliklarla oldu doktor iste bu agrilar 20 dakikada bir 10 dakikada bir olunca dogum basliyor dedi geldik evimize 37.haftamizi doldururuz insallah

bende bugun doktordaydım sol kasıkta agrım oluyodu doğum agrısı olarak algılamadı nst bakılmadı alttanda bakılmadı normal karından ultrasonla baktı rahım agzı acık degıl dedı.... düzenli agrı ve bel agrısı olursa dogum agrısı olur dedı öbürleri yalancı sancı

cnmbenim doktorum daha oncede agrim var karnim sertlesti diye gittigimde nstde bisey cikmadi ultrasonla bakti bisey cikmadi alttan elle bakti anlamadi alttan ultrasonla bakti rahim agzi 2cm incelmis dedi o kadar incelemese bisey yok diyip yollaabilirdide hemen ilac magnezyum ve ciger gelistirici igne verdi simide dun gitmistim daha nstde 50-60 sanci cikinca hem ultasonla hemde alttan muayne etmisti dun olmasina ragmen bugun yine aradigimda hemen gel dedi pimpirikli doktorum para ilede alakasi yok 2 seferdir para bile vermiyorum kontrol barkotu aciyorlar memnunum doktorumdan allahtan sacma sapan soru sorsamda sabirla cevapliyor surekli

cnmbenim doktorum daha oncede agrim var karnim sertlesti diye gittigimde nstde bisey cikmadi ultrasonla bakti bisey cikmadi alttan elle bakti anlamadi alttan ultrasonla bakti rahim agzi 2cm incelmis dedi o kadar incelemese bisey yok diyip yollaabilirdide hemen ilac magnezyum ve ciger gelistirici igne verdi simide dun gitmistim daha nstde 50-60 sanci cikinca hem ultasonla hemde alttan muayne etmisti dun olmasina ragmen bugun yine aradigimda hemen gel dedi pimpirikli doktorum para ilede alakasi yok 2 seferdir para bile vermiyorum kontrol barkotu aciyorlar memnunum doktorumdan allahtan sacma sapan soru sorsamda sabirla cevapliyor surekli

her doktor farklı demekkı benım bu gune kadar nstme hıc bakılmadı zaten agrım ıcınde pek telaş yapmadı ne bıleyım bel agrısı ve düzenli sancılar da doğum sancısı olur dedi...yoksa her sancıda eyvah doguruyorum dıye telaş yalparsın dedi,çok telaşa gerek yok dedi

Kizlar gobegi dusmeden bebek yikanir mi? Annemle anlasamadik da .
Cnm yıkanır yıkanmaz diye bişi yok ama bir tekniği var ve yapılmaması gereken seyler var. Yanlıs bişi yapmamız yuksek ihtimal oldugundan bize burda hemsireler dusene kadar yıksmayın diyor. Buyuzden yani

Cnm bende o sancılar 34. Haftadan beri var korkmaaaa doldurursun bak gor

ayyy o zamn dogsunlar artık D: korktugum sey solunum du cıger gelısımı yanı kım dogum yapsa solnumum sıkıntısı var dıyorlrdı hep kuvezde bızım cevredekı vbebekler cok korktum ben dogurayım evıme geleyım vee maceramız baslasın ıstıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…