Kizlar gobegi dusmeden bebek yikanir mi? Annemle anlasamadik da .
selam kızlar =) ben bugün kendime 1 tane daha pijama takımı aldım kızlar sabahlığıda var ..ama sizce kız bebek doğurcağım için pembe mi almalıydım ? mavi aldım da =(((
İşte bu güzel habere çok sevindim..Aslında bizde farklı bir marka düşünüyorduk ama daha sonra Concord Neo almaya karar verdik...Bugün olan indirim yarın da devam eder mi ki acaba? Ayrıca kızlar bilginiz olsun E-Bebek'te yarın Concord Neo bebek arabalarında %28 indirim olacakmış...Muhtemelen indirimli fiyatın üzerinden değil de fiyatı yükseltip üzerinden % 28 indirim yapacaklar...Ama yine de gidip bi bakmak lazım...Ayrıca E-Bebek'te şubat ayı boyunca birçok üründe %28 indirim var kızlar...
18 Şubat : Tüm Johnson's Baby ve Baby&Kids ayakkabılarda...
19 Şubat : Tüm Huggies ve Bebedor ürünlerinde...
20 Şubat : Tüm Hayat Su ve Okiedog ürünlerinde...
21 Şubat : Tüm Nuby,Dr.Brown's ve Bliss Hamaklarda...
22 Şubat : Tüm Sanbe Ayakkabılarda ve Prima Premium Care ürünlerinde...
23 Şubat : Tüm Nuna ve Baby&Me ürünlerinde...
24 Şubat : Tüm Recaro ürünleri,Hauck Malibu,Shopper,Hauck Oyun Parkı ve Mamas&Papas Tour'da...
25 Şubat : Tüm Hipp Mamalarda ve Tiny Love Askılı ve Çıngıraklı oyuncaklarda...
26 Şubat : Tüm Elija ve Dreambaby ürünlerinde...
27 Şubat : Tüm Mycey ve Todizoo ürünlerinde...
28 Şubat : Tüm Nuk ve Bübchen Bakım Ürünlerinde...
% 28 İndirim Uygulanacaktır !!! Dikkatinize Annişler ...:)
Ben 23 unde cumartesi doguma giriyorum kısmetse!!
Cnm yıkanır yıkanmaz diye bişi yok ama bir tekniği var ve yapılmaması gereken seyler var. Yanlıs bişi yapmamız yuksek ihtimal oldugundan bize burda hemsireler dusene kadar yıksmayın diyor. Buyuzden yani
Cnm bende o sancılar 34. Haftadan beri var korkmaaaa doldurursun bak gor
Hadi hayırlısı ne guzel sezeryanmı olucan diye bi soru sorcam saçmamı olcak dimi normali zaten doktorlar bilmez rabbim bizede naip etsin 2 haftan var
Ben de o gun dogurucam
alıntı yapabildiğim yapamadığı; beğendiğim beğenemediğim herkese teşekkürler. evet sezeryan olacak. herkes kilosunun az olduğunu dert ediyor ben ise fazlalığını. yani normal doğmaya müsait değil anlayacağınız. 2 hafta önden gidiyor. doktor da şaşıyor. topu topu 10-11 kilo aldım. ama maşallah bebeği nasıl besledin böyle anlamadım diyor... ben de anlamadım ya. inşallah sağlıklı doğar da. ne olur maşallah deyin teyzeleri. nazar değmesin kızıma...
selam arkadaşlaar...
herkese merhabalar doğum tarihleri yaklaştı
şafaklar sayılmaya başlandı maaşalah..
herkese sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum..
şule 2013 arkadaşım bu ara yoğunsun çok sık giremiyorsun sanırım
ama girdiğinde soruma cevap verirsen çokk sevinirim
yanılmıyorsam bebek arabasını pierre cardin almıştın bende sanırım
onu alacağım da biraz kararsızım acaba sen hangi modelini aldın
ve ne kadara aldın
ben ps 2020 ve ps 312 arasında kaldım..
şimdiden çokk teşekkür ederim
arkadaşalr aranızda bu modelleri duyan yada alan varsa fikirlerinizi bekliyorum..
burada bahsi geçen modellere de baktım çokk güzeller neo concord falan da öyle
ama benim bütçemi biraz aştığı için düşünmüyorum 300 lerde bişey bakıyorum en fazla..
canım genelde doktorlar göbeği düştükten sonra yıkayın diyorlar hatta ben ilk 6-7 banyosunu kaynamış ılımış suyla yaptırmıştım zaten çok az bir su yeterli oluyor
canım bizde bunu almayı düşünüyoruz ilk bebeğimin arabası yıprandığı için yeni alalım diyoruz arkadaşımın varve çokta memnun hem hafif hemde benim için tentenesinin kapanması önemli bizde çok bakıyoruz dediğin giib fiyat aralıyğı 300 civarında bir şey bakıyoruz ve en kullanılışlısı bu geldi bize diğerlerinin ya tentenesi tam kapanmıyor yada çok ağır oluyor falan ama bu araba oldukça kullanışlı
cnm dr lar göbeği düştükten sonra yıkayın yoksa enfeksıyon kapar dıyorlar... annem ise olurmu öyle şey ben seni ve kardeşini eve getirir getirmez yıkadım bişeycik olmaz diyo.. anneme kalsa yıkayacak ama ben dr un dediğini yapmayı düşünüyorumD
Canım iyi gceler birmax diye bi site var yardımcı olur sna fyatlar da uygunbu gece bayağı sessiz buralar sanırım herkes uykuda
ya da uyumaya çabalamaktaa:)))
bizim babamızda görevde bu gece kızımla uykumuzun gelmesini bekliyoruz..
sormak istediğim bişi var esasında
umarım sabah görüp cevaplayan arkadaşlar olur..
ben malatyada yaşıyorum görev gereği..
burada bebek şekeri yaptırabileceğim bir yer yok
mecburen netten yaptıracağım
istenbulda olsam görerek ve beğenerk istediğim yaptırrıdım hatta belki malzemeleri
alıp kendim yapardım zevkle...
şimdi netten görerek de nasıl bişi olduğunu tam bilemiyorum
netten yaptıran arkadaşlar varsa hangi siteden yaptırdıklarını
ve mümkünse yaptırdıkları ürünün linkini atabililrler mi buraya..
çok şey istemedim umarım:)) teşekkürler..
canım indirim yarın da devam eder muhtemelen ama stoklarla sınırlı, her şubede her rengi bulamayabilirsin, mesela kapalı sıfır ürün sadece indigo ve sahara renklerde kalmış diğer tüm renklerde teşhir ürünleri kalmış, biz sıfır ürün olsun diye sahara aldık, yoksa ilk tercihim siyahtı sahara 2. tercihimizdi, eşim fiyat farkı iadesi için bugün gittiğinde hatta 950 ye anlaşmışlar haberiniz olsun... araba 850 tl anakucağı 128 tl ymiş toplam 978 miş ama biz 950 tl ye aldık 28 tl daha bile indirim yapmışlar...
e-bebekte de 850 tl araba 250 tl anakucağı toplam 1100 tl fiyatı, orda da sadece candy rengi kalmış sanırım,
şu an iki mağaza da stokları bitiriyo, 2013 modelleri gelmiş çünkü bu arabanın 2012 stoklarını bitiriyolar onçin bence bi an önce bu fiyatları kaçırmadan al bence bu arabayı istiyosan...
prima premium care de jokerde 23.90 tl ve 2.si de %50 indirimdeymiş yani bi paketi 18tlye geliyo ondan da aldık ve 12li unibaby yenidoğan da 44,50tlydi galiba,
biz stok yapmaya başladık :) bezleri 2 beden aldık ama, 1 paket 1 bedenimiz vardı zaten...
bu gece bayağı sessiz buralar sanırım herkes uykuda
ya da uyumaya çabalamaktaa:)))
bizim babamızda görevde bu gece kızımla uykumuzun gelmesini bekliyoruz..
sormak istediğim bişi var esasında
umarım sabah görüp cevaplayan arkadaşlar olur..
ben malatyada yaşıyorum görev gereği..
burada bebek şekeri yaptırabileceğim bir yer yok
mecburen netten yaptıracağım
istenbulda olsam görerek ve beğenerk istediğim yaptırrıdım hatta belki malzemeleri
alıp kendim yapardım zevkle...
şimdi netten görerek de nasıl bişi olduğunu tam bilemiyorum
netten yaptıran arkadaşlar varsa hangi siteden yaptırdıklarını
ve mümkünse yaptırdıkları ürünün linkini atabililrler mi buraya..
çok şey istemedim umarım:)) teşekkürler..
Ay allahım uykum gelmiyor yaaaaaaaa naapsam ortam sessız olunca karnımdan e çk ses geldiğini şimdi fark edyorum su sesi sanki
Al benden de o kadar. Erken uyudum bugün. 1'de uyandım, ondan beri uyuyamiyorum. Az önce duş bile yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?