2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selam kızlar =) ben bugün kendime 1 tane daha pijama takımı aldım kızlar sabahlığıda var ..ama sizce kız bebek doğurcağım için pembe mi almalıydım ? mavi aldım da =(((

güle güle giy canım, hastanede pembe ya da krem giysen yeter, madem bunu fazladan aldın evde istediğimiz renk giyeriz bi de mavi olsun hatta kızına bile mavi giydirebilirsin nolucak...

canım indirim yarın da devam eder muhtemelen ama stoklarla sınırlı, her şubede her rengi bulamayabilirsin, mesela kapalı sıfır ürün sadece indigo ve sahara renklerde kalmış diğer tüm renklerde teşhir ürünleri kalmış, biz sıfır ürün olsun diye sahara aldık, yoksa ilk tercihim siyahtı sahara 2. tercihimizdi, eşim fiyat farkı iadesi için bugün gittiğinde hatta 950 ye anlaşmışlar haberiniz olsun... araba 850 tl anakucağı 128 tl ymiş toplam 978 miş ama biz 950 tl ye aldık 28 tl daha bile indirim yapmışlar...
e-bebekte de 850 tl araba 250 tl anakucağı toplam 1100 tl fiyatı, orda da sadece candy rengi kalmış sanırım,
şu an iki mağaza da stokları bitiriyo, 2013 modelleri gelmiş çünkü bu arabanın 2012 stoklarını bitiriyolar onçin bence bi an önce bu fiyatları kaçırmadan al bence bu arabayı istiyosan...
prima premium care de jokerde 23.90 tl ve 2.si de %50 indirimdeymiş yani bi paketi 18tlye geliyo ondan da aldık ve 12li unibaby yenidoğan da 44,50tlydi galiba,
biz stok yapmaya başladık :) bezleri 2 beden aldık ama, 1 paket 1 bedenimiz vardı zaten...

ne biliyimcnm ya bendede 33 den beri karnimda sertlesme,bel agrisi 2 gundurde karin agrisi var bacagimin arasi zaten baya agriyor kemikler aciliyor herhalde incrlmede var dedi ama oyle boyle 3 hafta gecti ama tecrubesizlik cok kotuymus geceleri agrim olunca hem cok agir uyuyorum hemde korkuyorum dogurucam herhalde diye son ay gercekten zormus

Hadi hayırlısı ne guzel sezeryanmı olucan diye bi soru sorcam saçmamı olcak dimi normali zaten doktorlar bilmez rabbim bizede naip etsin 2 haftan var

Ben de o gun dogurucam

alıntı yapabildiğim yapamadığı; beğendiğim beğenemediğim herkese teşekkürler. evet sezeryan olacak. herkes kilosunun az olduğunu dert ediyor ben ise fazlalığını. yani normal doğmaya müsait değil anlayacağınız. 2 hafta önden gidiyor. doktor da şaşıyor. topu topu 10-11 kilo aldım. ama maşallah bebeği nasıl besledin böyle anlamadım diyor... ben de anlamadım ya. inşallah sağlıklı doğar da. ne olur maşallah deyin teyzeleri. nazar değmesin kızıma...

Son düzenleme:
selam arkadaşlaar...
herkese merhabalar doğum tarihleri yaklaştı
şafaklar sayılmaya başlandı maaşalah..
herkese sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum..

şule 2013 arkadaşım bu ara yoğunsun çok sık giremiyorsun sanırım
ama girdiğinde soruma cevap verirsen çokk sevinirim
yanılmıyorsam bebek arabasını pierre cardin almıştın bende sanırım
onu alacağım da biraz kararsızım acaba sen hangi modelini aldın
ve ne kadara aldın
ben ps 2020 ve ps 312 arasında kaldım..
şimdiden çokk teşekkür ederim

arkadaşalr aranızda bu modelleri duyan yada alan varsa fikirlerinizi bekliyorum..

burada bahsi geçen modellere de baktım çokk güzeller neo concord falan da öyle
ama benim bütçemi biraz aştığı için düşünmüyorum 300 lerde bişey bakıyorum en fazla..

iyi geceler

hayırlı ve kolay doğumlar dilerim kızınada maşallah

Kizlar gobegi dusmeden bebek yikanir mi? Annemle anlasamadik da .

canım genelde doktorlar göbeği düştükten sonra yıkayın diyorlar hatta ben ilk 6-7 banyosunu kaynamış ılımış suyla yaptırmıştım zaten çok az bir su yeterli oluyor

canım bizde bunu almayı düşünüyoruz ilk bebeğimin arabası yıprandığı için yeni alalım diyoruz arkadaşımın varve çokta memnun hem hafif hemde benim için tentenesinin kapanması önemli bizde çok bakıyoruz dediğin giib fiyat aralıyğı 300 civarında bir şey bakıyoruz ve en kullanılışlısı bu geldi bize diğerlerinin ya tentenesi tam kapanmıyor yada çok ağır oluyor falan ama bu araba oldukça kullanışlı

Kizlar gobegi dusmeden bebek yikanir mi? Annemle anlasamadik da .

cnm dr lar göbeği düştükten sonra yıkayın yoksa enfeksıyon kapar dıyorlar... annem ise olurmu öyle şey ben seni ve kardeşini eve getirir getirmez yıkadım bişeycik olmaz diyo.. anneme kalsa yıkayacak ama ben dr un dediğini yapmayı düşünüyorum D

kızlar bebeğin banyo meselesi hakkında konuşmuşsunuz
ben ilk kızımı göbeği düşene kadar 10 gün yıkamadım..doktorum öyle demişti
bunuda yıkamam en azından 3-5 gün

nette araştırdım bu yazıyı buldum

BEBEĞİN GÖBEĞİ DÜŞMEDEN YIKANMAZ

Bebeğinizi yıkamak için göbeğinin düşmesini beklemeniz şart değil ancak göbeği düşmeden yıkadığınızda banyodan sonra tekrar göbek pansumanı yapmalısınız. Yeni doğan bebeğin banyosu en erken 12-24 saat sonra yaptırılmalıdır. Mutlaka gerekiyorsa ilk banyo için 48-72 saat geçmesini beklemek daha uygun olur. Çünkü, anne karnından çıktığında bebeğin vücudunu saran beyazımsı, yağlı, yapışkan tabaka onu dış ortamdaki zararlı etkenlerden korur ve bebeğin ısı kaybetmesini önler. Bu yağlı tabakayı bebeğin cildinden uzaklaştırmak doğru değildir. Bebeğinizi yıkamak için 2. ve 3. gününü doldurmasını bekleyiniz.

doğum salonunda ebelik yapan biriside kafası pisse kanlı falan kafasını yıkayın vücudunu yıkamayın yazmış

evt canım bu fiyat aralığında düşünüdğümüzde özelliklrrine de baktığımızda
en uygun bu ürün geldi bize de..
ps 2020 değil mi dediğin. çünkü o daha hafif
iki yıldır haifif ve ergonomik olduğu için yılın en iyi bebek arabası seçilmiş
alimünyumdan yapılmış ve
eşim sanki çok sallanıyor gibi dedi engebeli alanlarda çok sarsılırmı diye düşünmeden edemedik ve alternatif olarak da ps 312 yi
beğendik ikisinden birini alacağız sanırım hangisine karar verirsek..

benim de tam tersine annem bebeğin göbeği düşmeden yıkanmaz diyor
bende aman ne olacak haffiçe zedelemeden yıkarız gerekirse göbüşünü kapatırız mikrop kapmasın
diye zaten pansuman içiin bir şey veriyor doktor onunla da pansuman yaparız diyorum:)))

bu gece bayağı sessiz buralar sanırım herkes uykuda
ya da uyumaya çabalamaktaa:)))
bizim babamızda görevde bu gece kızımla uykumuzun gelmesini bekliyoruz..
sormak istediğim bişi var esasında
umarım sabah görüp cevaplayan arkadaşlar olur..

ben malatyada yaşıyorum görev gereği..
burada bebek şekeri yaptırabileceğim bir yer yok
mecburen netten yaptıracağım
istenbulda olsam görerek ve beğenerk istediğim yaptırrıdım hatta belki malzemeleri
alıp kendim yapardım zevkle...
şimdi netten görerek de nasıl bişi olduğunu tam bilemiyorum
netten yaptıran arkadaşlar varsa hangi siteden yaptırdıklarını
ve mümkünse yaptırdıkları ürünün linkini atabililrler mi buraya..

çok şey istemedim umarım:)) teşekkürler..

Canım iyi gceler birmax diye bi site var yardımcı olur sna fyatlar da uygun

Canım benim verdiğin bilgiler için çook teşekkürler...Yarın eşimle ilk işimiz Joker Bebe'ye gitmek olacak inşallah..:) Ben aslında Prima Premium Care serisinden 2 paket 1 numara ve 1 paket 2 numara bez almıştım ama 3 ve 4 numara varsa onlarıda stoklarım..:) Fazla mal göz çıkarmaz yanii..:)

Canım gittigidiyor da ayşegül nikah şekeri diye bir dükkan var bende ordan lohusa tacı kapı süsü falan sipariş verdim bebek şekeri de var çok fazla çeşitli hemde çok uygun fiyatları ben şekerleri yaptırdıktan sonra buldum siteyi benim 1.75 e yaptırdığım şeker burda 1.40 istersen bi göz at belki uygun bişi bulursun kargo ücreti de yok ayrıca...

Ay allahım uykum gelmiyor yaaaaaaaa naapsam ortam sessız olunca karnımdan e çk ses geldiğini şimdi fark edyorum su sesi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…