Canım iyi gceler birmax diye bi site var yardımcı olur sna fyatlar da uygun
Canım gittigidiyor da ayşegül nikah şekeri diye bir dükkan var bende ordan lohusa tacı kapı süsü falan sipariş verdim bebek şekeri de var çok fazla çeşitli hemde çok uygun fiyatları ben şekerleri yaptırdıktan sonra buldum siteyi benim 1.75 e yaptırdığım şeker burda 1.40 istersen bi göz at belki uygun bişi bulursun kargo ücreti de yok ayrıca...
bende hergün sabah ezanıyla yatıyorumiyice stres oldum tırs tırs nereye kadar.SAT a göre daha 4 haftamız var ama o kadar bekleyeceğini sanmıyorum kızımın.Biran önce onu kucağıma almak istiyorum sağlıklı şekilde ama her iki doğum şeklide benim için korkutucu :) ben ne güzel normal doğuma hazırlamıştım kendimi ama dr 1 hafta önde gidiyorsunuz kilo önemli deyince kabaca hesap yaptım bizimki daha 38. haftada yaklaşık 4 kilo olacak :) sanırım sezeryana doğru gidiyoruz.Allah sağlık ve sabır versin mart anneleri......
kızlar bu programm çok güzel izleyin...
Selam millet ben geldim :))
Nete giremiyorum pc adanın elinde almak istemiyorum zaten hafif kıskançlık krizlerinde inatlaşmayayım diyorum. Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın.
Perşembe günü sabah 9 da hastanede olduk. Anestezi uzmanı muayene etti oda ayarladık ameliyata hazırladılar falan saat 11.30 a geldi ameliyathaneye doğru gittiğimde. İlk sezeryanım kötü geçmişti burada kimse telaş yapmasın diye yazmak istemedim ayrntılarıyla. Ama ağlaya ağlaya girdim ameliyathaneye. Eşimd çok üzüldü o halime yanıma gelmek istedi izin vermiyorlarmış burda. Kapıda beklerken 9 doğurdum diyor :) spinal anesteziyle oldu ve çok iyi geçti bu sefer. Geçen doğumumda bu dr a neden gelmedim diye söylendim durdum çıktığımda.. Nehir de iyi çok şükür. 3850 gr ve 50 cm doğdu. Şimdi biraz sarılığı var gibi takip etmeye çalışıyoruz. Ada beni hiç emmemişti o yüzden ilk bebeğim gibi acemilik yaşıyorum emzirme konusunda :) ameliyat yerleri temiz kendim yatıp kalkmaya başladım çok çukur biyer değilse. Salı günü randevunuz var dr la hem nehirin hem benim. Öpüyorum hepinizi. Porselen bebek naptı? Yarın birinin daha doğumu vardı dimi? Okumaya çalışırım geçmişi ama hiç umudum yok :) çok uykum var ve geçmiş çok birikmiş yine
evet canım ıkıgun gırmemıstım boya badana vardı evde sonrada okuycak zamanım kalmadı malesefff....
yaa ben gecsın ıstemıyorum cok sıkıldım tatamm gelısımını tammlasın ole belırsızlık ınsanı kotu edıo yaa 38 haftadayım hadı 40 kadar bekledık bıde geacerse ayy ınanamyrum cok uzun gelıo bana yaaa eşimde dahada bır cocuklastı ıs yapmak yormuo ınanın yaa am eşim cok yoruo benı kendı yapacagı seylerı benden ıstemesı benı sınır etmeye basladı bı corabıda alamazmı ınsan havluyu bulmaz mı cakmagı almaz mı sımdı bıde dısı agrıo garıbımın randevu alayım yokk alma ayy napayım ozaman kıyamıomda su ıstermısın bunu yapayımmı hıc cevap bıle vermıo ayyy gıcık olmusum haaa
Selam millet ben geldim :))
Nete giremiyorum pc adanın elinde almak istemiyorum zaten hafif kıskançlık krizlerinde inatlaşmayayım diyorum. Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın.
Perşembe günü sabah 9 da hastanede olduk. Anestezi uzmanı muayene etti oda ayarladık ameliyata hazırladılar falan saat 11.30 a geldi ameliyathaneye doğru gittiğimde. İlk sezeryanım kötü geçmişti burada kimse telaş yapmasın diye yazmak istemedim ayrntılarıyla. Ama ağlaya ağlaya girdim ameliyathaneye. Eşimd çok üzüldü o halime yanıma gelmek istedi izin vermiyorlarmış burda. Kapıda beklerken 9 doğurdum diyor :) spinal anesteziyle oldu ve çok iyi geçti bu sefer. Geçen doğumumda bu dr a neden gelmedim diye söylendim durdum çıktığımda.. Nehir de iyi çok şükür. 3850 gr ve 50 cm doğdu. Şimdi biraz sarılığı var gibi takip etmeye çalışıyoruz. Ada beni hiç emmemişti o yüzden ilk bebeğim gibi acemilik yaşıyorum emzirme konusunda :) ameliyat yerleri temiz kendim yatıp kalkmaya başladım çok çukur biyer değilse. Salı günü randevunuz var dr la hem nehirin hem benim. Öpüyorum hepinizi. Porselen bebek naptı? Yarın birinin daha doğumu vardı dimi? Okumaya çalışırım geçmişi ama hiç umudum yok :) çok uykum var ve geçmiş çok birikmiş yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?