2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bende hergün sabah ezanıyla yatıyorum iyice stres oldum tırs tırs nereye kadar.SAT a göre daha 4 haftamız var ama o kadar bekleyeceğini sanmıyorum kızımın.Biran önce onu kucağıma almak istiyorum sağlıklı şekilde ama her iki doğum şeklide benim için korkutucu :) ben ne güzel normal doğuma hazırlamıştım kendimi ama dr 1 hafta önde gidiyorsunuz kilo önemli deyince kabaca hesap yaptım bizimki daha 38. haftada yaklaşık 4 kilo olacak :) sanırım sezeryana doğru gidiyoruz.Allah sağlık ve sabır versin mart anneleri......

İyi pazarlar guzel annelrr
Hala dogurmayanlar selam
Dun dr tavsiyesi ile plates topu aldim hem sanciyi hafifletiyormus hemde dogumu kolaylastiriyormus dun biraz yaptim gayet iyiydi bir bakin nettede videolar var normal dogum isteyenler tabiii

Slm kizlar annemler geldi. Cok guzel vakit geciriyorum. Ama ishal olmusum ya :18:

Canım iyi gceler birmax diye bi site var yardımcı olur sna fyatlar da uygun

ARKADAŞAR ÇOOKK TEŞEKKÜR EDERİM CEVAPLARINIZ İÇİN
bi de oralara bakayım:))

bu arada herkese günaydın biz de yeni kalktık kızmıla
uyuyamayan arkadaşalr gerçekten çok zor allah yardımcınız olsun..

uyuyamayan arkadaşlar gündüz uykusuna yatmayın kesinlikle....hamilelkten önce 12 saat uyusam uyandıktan 1 saat sonra yatınca bir 12 saat daha uyurdum deliksiz ..şimdigündüz uykusuna yatınca gece gözüm kapanmıyr..gece lavabo ya kalkınca uyumakta sıkıntı çekyrm sabah ta erkenden uyanıyrm..geçenlerde sabah 5 te kalkıp kocişkoma börek yaptım kocamda şaşırdı saatten haberin var mı diyor =) uyku kaçtı ne yapayım ayol =)
ama burdada bir arkadaş yazmıştı son zamanlarda uykunuz nasılsa bebişinizde doğunca o şekilde uyku problemi yaşar diye !!!!! dikkat edelim ...
ben bugün hastane çantamı tam olarak hazırlayacğım...
sizlerden tavsiyeleri bekliyrm...
(yeni kullanıcı)
arkadaşım sende benim gibi ince eleyip sık dokuyorsun he he =) bebişin odasının resimlerini yükle artık =)) ben halıyı daha alamadım sen nasıl birşey aldın ? bende perdede sorun yaşadım perdeciyle anlaştık parayı verdik 1 hafta sonra kataloktaki ürün fabrikada kalmamış dediler iptal oldu..başka perdeciye sipariş verdik perşembe gelecekti sözde gelmedi dün gittik pazartesi getirelim dediler hayrlısı =(( kapitoneleri senden duydum diktirdim ablama =) bugün ebebek gideceğim buhar makinası alacağım bi bakayım neler var =)

canım öncelikle günaydın yarın doğum var galiba değilmi Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini alırız inş

normal doğuma hazırlamıştım bende kendimi o kaba hesaba göre benim kızımda 4 kiloyu geçecek doktorumuz erken alırız bu hızla büyürse dedi

günayyydınnnnn dicem ama öğlen oldu bu saatte kalkmadım tabı eşime kahvaltı hazırladım ıse yolladım etrafı toparladım camsır yıkadım merdıvenlerımı supurup sıldım catıda bırıken suları supurdum aman evım rutubet olmasın ve daha yapacak ısım cok ta bakayım neler yapıosunuz dedım varmı doguran bız 39 gırcez ama sanırım bızmkının gelmeye nıyetı yok bır an once dogurasım var nedenseee subat annelerını okuyup 39 larda olanra amaann ben bu zamana kadar nasıl dayanırım dıosum ıcımden baktım ıste zamn gecıomusssD:

Selam millet ben geldim :))
Nete giremiyorum pc adanın elinde almak istemiyorum zaten hafif kıskançlık krizlerinde inatlaşmayayım diyorum. Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın.
Perşembe günü sabah 9 da hastanede olduk. Anestezi uzmanı muayene etti oda ayarladık ameliyata hazırladılar falan saat 11.30 a geldi ameliyathaneye doğru gittiğimde. İlk sezeryanım kötü geçmişti burada kimse telaş yapmasın diye yazmak istemedim ayrntılarıyla. Ama ağlaya ağlaya girdim ameliyathaneye. Eşimd çok üzüldü o halime yanıma gelmek istedi izin vermiyorlarmış burda. Kapıda beklerken 9 doğurdum diyor :) spinal anesteziyle oldu ve çok iyi geçti bu sefer. Geçen doğumumda bu dr a neden gelmedim diye söylendim durdum çıktığımda.. Nehir de iyi çok şükür. 3850 gr ve 50 cm doğdu. Şimdi biraz sarılığı var gibi takip etmeye çalışıyoruz. Ada beni hiç emmemişti o yüzden ilk bebeğim gibi acemilik yaşıyorum emzirme konusunda :) ameliyat yerleri temiz kendim yatıp kalkmaya başladım çok çukur biyer değilse. Salı günü randevunuz var dr la hem nehirin hem benim. Öpüyorum hepinizi. Porselen bebek naptı? Yarın birinin daha doğumu vardı dimi? Okumaya çalışırım geçmişi ama hiç umudum yok :) çok uykum var ve geçmiş çok birikmiş yine

günaydın kızlar herkeste uyku problemi var heralde sabaha kadar oturuoruz akşama kadar yatıoruz bende bu uyuşukluklardan uyuyamıorum sağ elim hiç açılmıo çok kötü oldu yarın kontrolümüz var nörologa gösterelim demişti doktorum geçmezse korkuorum umarım kötü bişe çıkmaz

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün :)

tam cvp yazacam bisi cikiyo yazamiorum yaa.oh sonunda yazabilecem insallah.
evet hatirladim demistin boya yapacz die.ahh insallah zamani gecmez.zor oluyo artik carpinti yapiyo,cok agirlastim,yurumekte zorlaniyorum.burda bizim komsu ole dogurdu zaten 40 i 10 gun gectikten sonra dogurdu.ayyy onu gordumya bir korktum ki nasil.ya benimkide gecerse die.
canim beniiim.bendede olur insanlara sinir olmaya basliyorum artik.heralde hormonlar gerginlik,sinirlilik yaptigi icin olsa gerek.ammaan kiiiz kizarsin sinir olursun falan da seversin beeee.........seviyonya sonradanda kiyamiyon.(ben oleyim mesela:))) )bekle bakalim dogurunca rahatlayinca azcik daha iyi olcaz insallah....

şule 2013 arkadaşım bu ara yoğunsun çok sık giremiyorsun sanırım
ama girdiğinde soruma cevap verirsen çokk sevinirim
yanılmıyorsam bebek arabasını pierre cardin almıştın bende sanırım
onu alacağım da biraz kararsızım acaba sen hangi modelini aldın
ve ne kadara aldın
ben ps 2020 ve ps 312 arasında kaldım..
şimdiden çokk teşekkür ederim

arkadaşalr aranızda bu modelleri duyan yada alan varsa fikirlerinizi bekliyorum..

burada bahsi geçen modellere de baktım çokk güzeller neo concord falan da öyle
ama benim bütçemi biraz aştığı için düşünmüyorum 300 lerde bişey bakıyorum en fazla..[/QUOTE]

ben ps312 aldım 300tl ye ama memnun kalacağımdan eminim

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ne güzel kavuşmuşsun kuzuna darısı bize artık :)

slm kızlar, kaç zamandır yazamadım, anneler geldi. yarın hastahaneye yatış yapıp diğer gün bebeşime kavuşacağım inşallah. artık kasık ağrılarım çok çok arttı, kemiklerin kasığıma battığını hissediyorum. bel ağrımdan hiç bahsetmeyeyim zaten(21 kg almanın zararları-1. oğlumda 14 kg çok rahatmış meğer). bu arada bu gidişle bebeğim 4ü geçecek diyen anneler rahim belli bir süreden sonra bebeği besleyemiyor dolayısıyla bebiş kg sını ona göre hesaplayın bence. dr ların da kolayına gidiyor sezeryan, en azından normal doğumu denemek lazım derim, ben denedm ve olmadı. pişman değilim. herkese sabır ve kolaylıklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…