2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

HOSGELDIIIN.........seni cok merak ettik canim.masallah bebisin bayagi iyi kiloda dogmus.Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah canim.ne guzelki kendinde yatip kalkabiliyosun.bu cok guzel isteee.insallah bizlerde atlatiriz hayirlisiyla.sen iyi bir sekilde dinlenmene baak...

ben geçen hafta tamamen hazırlayıp kapattım valizimizi canım yazayım neler koyduğumu...

bebeğim için bi bohça yaptım onun içine;
20li hastane çıkışı takımını koydum içinde herşeyden 2şer tane var zaten
tek tek aldığım tulum, badi, patikli alt, eldiven, şapka, çorap ve penye battaniyeden de pembe bi takım yaptım koydum
6 adet ağız mendili,
bi tane de örgü yelek koydum bebeğim üşürse diye :) duyan gülüyo ama ben koydum küçücük tam doğunca giymelik
bi de çıkışta kullanmak için polar battaniyesi

kendim için de bi bohça hazırladım içine;
bi pembe dantelli :) gecelik, pembe çorabı, pembe tacı
bi takım ekru dantelli :) pijama takımı, onun yine dantelli :) lizöz sabahlığı, krem çorabı, krem tokası,
bi tane kırmızı lohusa tacı,
1 tane emzirme sütyeni,
1 tane emzirme atleti,
2 tane hamile külotu,
3lü pakette kullan at külot

bu bohçalarımı valizime koydum...
bohçaların haricinde de valizime;
bebeğim için ;
12 adet bebek bezi,
1 paket yenidoğan ıslak mendili,
5 dakika kaynattığım biberonu,
5 dakika kaynattığım elektrikli süt pompası,

kendim için;
10 adet ped,
1 paket 10lu hasta külodu,
havlu,
terlik,
1 paket ıslak mendil,
1 rulo kağıt havlu,
1 rulo tuvalet kağıdı,
diş fırçası, macunu, sabun,
saç düzleştiricim, saç maşam :) hastanemde kuaför hizmeti var ama saçım çok uzadı ve zaten zor fön çekilen bi saç onçin bunlarla daha kolay şekil verir)
makyaj malzemelerim (allık,kalem,rimel,dudak nemlendiricisi)
fotoğraf makinası, şarj edilebilir pil ve şarjı,
oda süslemesi için aldıklarım (kapı süsü, kapıya sarılacak tül, odada yatak başlarına bağlanacak ve ikramlıkların altına serilecek tül, canım kızım ve hoşgeldin bebeğim yazıları, ince ve kalın pembe-beyaz kurdelalar,makas, bant, çengelli iğne, balonlar-vaktim kalırsa salı günkü muayenemden sonra hastanedeki bebek beşiği için etek yapıcam fazladan tülüm var ölçülerini geçen hafta almıştım bu hafta uğraşamadım vaktim olursa önümüzdeki hafta yapıcam onu da koyarım çantama)
lazım olur diye bikaç boy poşet koydum
hastanede dağıtmak için sepet içine dizdiğim çubuklu bebekleri de alıcaz yanımıza,
hastanede dağıtmak için üzerinde küçük bebek biblosu olan pembe kağıda sarılı pastanelerde satılan çikolatalardan da koymak için bi küçük gümüş tepsi koydum,
bi küçük gümüş tepsi de hastanede karışık kurupasta-kurabiye koymak için koydum valize..
bu ikramlıklar için hastane odasında geniş bi üçgen alan var camın önünde, altına pembe tül serip üstüne bunları koyucam, hastanede zaten şerbet ikramı var o da orda durur
bi de hastaneden çıkarken giymek için bi kat giysi koyucam sonradan...

benim hazırlıklarım bu kadar canım, umarım hayırlı paniksiz bi doğum olur da herşey tasarladığım gibi olur... Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin...

odamız hazır bizim de kapitone olayımız vardı ya onu anca bugün hallettik ikinciye dikildi dün akşam yıkadım, bugün tekrar dolaplarımızı silip kapitoneleri yerleştiriyoruz, ben de içlerini düzelticem, yarın resimlerini paylaşırım artık,
ben halı,perde,avize değiştirmedim canım, onları doğumdan sonra zamanla değiştiricem artık, aceleye getirmek istemiyorum, erken doğum riskim çıkmasaydı bu son haftaları onlar için gezerek geçiricektim ama olsun, şimdikiler de odamın önceki rengi de krem ağırlıklı olduğu için kötü durmadı, şimdi de odamız mobilyalarımız krem zaten, beyaz mobilyada beğenip kremini yaptırmıştım ben...

çok yazdım ama iyice anlatayım dedim hazırlıklarımı, kolay gelsin sana da...

canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah, sana da geçmiş olsun, darısı başımıza...

gözünüz aydınn.. bebeğinize kavuşmuşsunuz sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin rabbim size de çookk geçmiş olsun..

rım bir sıkıntı çıkmaz ama ihmal etmeyin siz yine de. allah şifa versin inşalah..

ben ps312 aldım 300tl ye ama memnun kalacağımdan eminim[/QUOTE]

inşalah memnun kalırsınız bende haal ps 2020 mi ps 312 mi kararsızım
herhalde oraya gidince karar vereceğim:)) fiyatları aynı ikisininde 300 civarı
özellikleri de çok yakın birbirine
sadece ps 2020 6 buçuk kilo en hafif arabaymış:))
ps 312 ise 9 buçuk kilo
o daha ağır o yüzden kararsızım:))

hadi hayirlisi insallah canim.saglikla kavursun insallah bebegine.bendede var kasik agrisi ama sadece sag tarafata.bide fazla deil.karnimdaki kasilmalarda azcik artii.off.....ben bu gidisle doguramicam galibaaa......

hakikatende ole tecrubesizlik.........evlendimden beri yasadim tek sey:TECRUBESIZLIIIIK.........

benimde kasiklarimda agri oluyo ama sabah basliyo ogleye dogru geciyo aksam yine basliyo ama devamli hafif adet sancisi gibi.simdilerdede hissetmiyorum nerdeyse.ben anlamiyorum nasil oldunu artik cildiracam.........(
Ben 23 unde cumartesi doguma giriyorum kısmetse!!

ayyy canim yaaa hadi hayirlisi olsun.iyi haberlerini aliriz insallah.

hayirli olsun..allah anali babali kardesli buyutsun insallah :)

Geçmiş olsun canımBebeğine de maşallahRabbim analı,babalı,sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin bebğine
Darısı bizlerin başına inş...

cnm bende hala neler oluyor anlamiyorum karin agrisi gecti sabahtan beri belim ve kasiklarim beraber sizlamaya basladi simdi gecti bisey yok dogurdugumuz zaman anlariz insallah oyle umuyorum bide benim normal dogum icin 2 haftam var o yuzden o kadar takintili oldum sanirim bebegim 3 hafta onde kilolu birazcik 2 haftaya kadar kendisi gelse normal dogum olabilir ama sonra kilosundan dolayi sezeryan olmak zorunda kalicam sanirim nstde ara ara sancilarda cikiyor bakalim hakkimizda hayirlisi

gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, uzunnnnnnn sağlıklı yaşlar versin inşallah. darısı başımıza artık...

kizlar 1 haftadir yeni bir sey daha cikti bende saatte bir falan soguk soguk terliyorum oturdugum yerde kimildamadan menapozlu gibiyim deliricem

oyy oyyy masallah kuzuya gözünüz aydın cnm....darısı bizleree...

hakkın da hayırlısı cnm..saglıklı sıhatlı al kucagına inş..

ayy bazen banada öle oluyor kac kere alıntı yapıyorum bıse cıkıo off nolur gecmseın en fazla 4 martta dogurayım yaaa ınsallh gecmezzz gıcık oluom gunu doldurr da 10 gun gecer dıyenlere yaaa gecmesın hayırlısı de sus bee sen tasıon sankı bot baglıyamıom merdııven cıkamıom ıs yapcam yapamıom ıskence gıbıoluo demın el halım var yıkamaya veremm yıkıyım dedım kucuk bır parca ayy emekleyerek yıkadım resmen yaaa ne sınır oldum anlatamm ama ykadım ohh ıcım rahatladı ....koca mevzusuna gelınce kızz kıyamıyım ben ona sevıom hemde cok bazen keske bu kadar sevmeyeydım dıyorumm 9ı ay gectı bı naz yapma sıram gelmedı beee dogurduktan sonra gorusuruz senı gormıcem bıle dıyorum ama bakalımmm ınsallh paummk gıbı oluruz da uykusuzlukla nasıl olur bılemııcemmmmm

kızlar kım eklıyor bılmıyorum ama benıde ekleyın bılgılerımı yazıyorum bende sımdıden tesekkurler:)

sehır:ankara
son adet tarıhı: 22 hazıran
beklenen dogum tarıfı: 28 mart
kacıncı bebek: ılk bebek
cınsıyet: kız
ısım: feyza

Biz de seni merak ediyorduk. Ne guzel bebegine kavustun. Allah anali babali buyutsun.

bende istiyorum bendeeeee =))))))
süper ya maşallah sanada kızınada...hayırlı olsun bebeğiniz..ara ara deneyimlerinden bahset..heyecanla dinleriz canım..heyecanla yazmanı bekliyordum bende =))))) darısı bizim başımıza =))))duygulandım..

cnm ya neler yapmışsın en ince ayrıntılarıyla düşünmüşsün süpersin vallahi =))))) ikramlıklar falan gözümde canlandırdımda süper olacak =))))) bende eksik hala var =)) bende lohusa tacı falan alayım bari =))) iç çamaşırlarımda hazırda hasta bezi falan alacağım nerde satılır markette bulurmuyum ?off daha çok işim var desene =) ben hastanede ikram edeceğim çikolatayı tatbak tan almayı planlıyrm pembe ya da kırmızı paketler ..sitesinde gördüm.. bebek kurabiyesi kendim yapmayı planlıyrm..bebek şekerlerimde var..lohusa şerbeti ve meyve suyu ikram ederim...ben sadece kapı süsü ayarladım..bikaç tanede balon atarım orataya =)))of heyecanlandm şimdi =)

canım hayırlı olsun. bizde seni merak ediyorduk. çok şükür ikinizde iyisiniz. darısı da bize olsun inşallah. tatlı bebişini benim yerime de kokla mis gibi kokuyordur şimdi...

maşallah cnm ya darısı başımıza inş.

az önce çok kötü çarpıntım oldu 170 lere çıktı nabzım çok kötüydü gercekten bır saat kadar sonra düştü tekrardan... sizlerde oluyormu böyle çarpıntılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…