bende istiyorum bendeeeee =))))))
süper ya maşallah sanada kızınada...hayırlı olsun bebeğiniz..ara ara deneyimlerinden bahset..heyecanla dinleriz canım..heyecanla yazmanı bekliyordum bende =))))) darısı bizim başımıza =))))duygulandım..
cnm ya neler yapmışsın en ince ayrıntılarıyla düşünmüşsün süpersin vallahi =))))) ikramlıklar falan gözümde canlandırdımda süper olacak =))))) bende eksik hala var =)) bende lohusa tacı falan alayım bari =))) iç çamaşırlarımda hazırda hasta bezi falan alacağım nerde satılır markette bulurmuyum ?off daha çok işim var desene =) ben hastanede ikram edeceğim çikolatayı tatbak tan almayı planlıyrm pembe ya da kırmızı paketler ..sitesinde gördüm.. bebek kurabiyesi kendim yapmayı planlıyrm..bebek şekerlerimde var..lohusa şerbeti ve meyve suyu ikram ederim...ben sadece kapı süsü ayarladım..bikaç tanede balon atarım orataya =)))of heyecanlandm şimdi =)
ben varım =) 36+1 le cuma günü raporumu verdim okuluma... iznime başladım hayırlısı =)
arkadaşlar raporunu alıp doğum iznine ayrılan varmı
kızlar kım eklıyor bılmıyorum ama benıde ekleyın bılgılerımı yazıyorum bende sımdıden tesekkurler:)
sehır:ankara
son adet tarıhı: 22 hazıran
beklenen dogum tarıfı: 28 mart
kacıncı bebek: ılk bebek
cınsıyet: kız
ısım: feyza
ben ayrıldım 12 şubattan beri gitmiyorum artık ev hanımlığının tadını çıkartıyorum desemde inanma temizlik işine daldım bu hafta rahatım inşallah...
canım hayırlı olsun. bişey merak ediyorum. raporu kaç haftalık veriyorlar. 16 haftalıkmı
16 haftalığı birdenmi veriyorlar canım
16 haftalığı birdenmi veriyorlar canım
yarın sabah 7.30 da hastaneye giriş yapıyorum kızlar dua edin bana
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş....yarın sabah 7.30 da hastaneye giriş yapıyorum kızlar dua edin bana
Selam millet ben geldim :))
Nete giremiyorum pc adanın elinde almak istemiyorum zaten hafif kıskançlık krizlerinde inatlaşmayayım diyorum. Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın.
Perşembe günü sabah 9 da hastanede olduk. Anestezi uzmanı muayene etti oda ayarladık ameliyata hazırladılar falan saat 11.30 a geldi ameliyathaneye doğru gittiğimde. İlk sezeryanım kötü geçmişti burada kimse telaş yapmasın diye yazmak istemedim ayrntılarıyla. Ama ağlaya ağlaya girdim ameliyathaneye. Eşimd çok üzüldü o halime yanıma gelmek istedi izin vermiyorlarmış burda. Kapıda beklerken 9 doğurdum diyor :) spinal anesteziyle oldu ve çok iyi geçti bu sefer. Geçen doğumumda bu dr a neden gelmedim diye söylendim durdum çıktığımda.. Nehir de iyi çok şükür. 3850 gr ve 50 cm doğdu. Şimdi biraz sarılığı var gibi takip etmeye çalışıyoruz. Ada beni hiç emmemişti o yüzden ilk bebeğim gibi acemilik yaşıyorum emzirme konusunda :) ameliyat yerleri temiz kendim yatıp kalkmaya başladım çok çukur biyer değilse. Salı günü randevunuz var dr la hem nehirin hem benim. Öpüyorum hepinizi. Porselen bebek naptı? Yarın birinin daha doğumu vardı dimi? Okumaya çalışırım geçmişi ama hiç umudum yok :) çok uykum var ve geçmiş çok birikmiş yine
ben geçen hafta tamamen hazırlayıp kapattım valizimizi canım yazayım neler koyduğumu...
bebeğim için bi bohça yaptım onun içine;
20li hastane çıkışı takımını koydum içinde herşeyden 2şer tane var zaten
tek tek aldığım tulum, badi, patikli alt, eldiven, şapka, çorap ve penye battaniyeden de pembe bi takım yaptım koydum
6 adet ağız mendili,
bi tane de örgü yelek koydum bebeğim üşürse diye :) duyan gülüyo ama ben koydum küçücük tam doğunca giymelik
bi de çıkışta kullanmak için polar battaniyesi
kendim için de bi bohça hazırladım içine;
bi pembe dantelli :) gecelik, pembe çorabı, pembe tacı
bi takım ekru dantelli :) pijama takımı, onun yine dantelli :) lizöz sabahlığı, krem çorabı, krem tokası,
bi tane kırmızı lohusa tacı,
1 tane emzirme sütyeni,
1 tane emzirme atleti,
2 tane hamile külotu,
3lü pakette kullan at külot
bu bohçalarımı valizime koydum...
bohçaların haricinde de valizime;
bebeğim için ;
12 adet bebek bezi,
1 paket yenidoğan ıslak mendili,
5 dakika kaynattığım biberonu,
5 dakika kaynattığım elektrikli süt pompası,
kendim için;
10 adet ped,
1 paket 10lu hasta külodu,
havlu,
terlik,
1 paket ıslak mendil,
1 rulo kağıt havlu,
1 rulo tuvalet kağıdı,
diş fırçası, macunu, sabun,
saç düzleştiricim, saç maşam :) hastanemde kuaför hizmeti var ama saçım çok uzadı ve zaten zor fön çekilen bi saç onçin bunlarla daha kolay şekil verir)
makyaj malzemelerim (allık,kalem,rimel,dudak nemlendiricisi)
fotoğraf makinası, şarj edilebilir pil ve şarjı,
oda süslemesi için aldıklarım (kapı süsü, kapıya sarılacak tül, odada yatak başlarına bağlanacak ve ikramlıkların altına serilecek tül, canım kızım ve hoşgeldin bebeğim yazıları, ince ve kalın pembe-beyaz kurdelalar,makas, bant, çengelli iğne, balonlar-vaktim kalırsa salı günkü muayenemden sonra hastanedeki bebek beşiği için etek yapıcam fazladan tülüm var ölçülerini geçen hafta almıştım bu hafta uğraşamadım vaktim olursa önümüzdeki hafta yapıcam onu da koyarım çantama)
lazım olur diye bikaç boy poşet koydum
hastanede dağıtmak için sepet içine dizdiğim çubuklu bebekleri de alıcaz yanımıza,
hastanede dağıtmak için üzerinde küçük bebek biblosu olan pembe kağıda sarılı pastanelerde satılan çikolatalardan da koymak için bi küçük gümüş tepsi koydum,
bi küçük gümüş tepsi de hastanede karışık kurupasta-kurabiye koymak için koydum valize..
bu ikramlıklar için hastane odasında geniş bi üçgen alan var camın önünde, altına pembe tül serip üstüne bunları koyucam, hastanede zaten şerbet ikramı var o da orda durur
bi de hastaneden çıkarken giymek için bi kat giysi koyucam sonradan...
benim hazırlıklarım bu kadar canım, umarım hayırlı paniksiz bi doğum olur da herşey tasarladığım gibi olur... Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin...
odamız hazır bizim de kapitone olayımız vardı ya onu anca bugün hallettik ikinciye dikildi dün akşam yıkadım, bugün tekrar dolaplarımızı silip kapitoneleri yerleştiriyoruz, ben de içlerini düzelticem, yarın resimlerini paylaşırım artık,
ben halı,perde,avize değiştirmedim canım, onları doğumdan sonra zamanla değiştiricem artık, aceleye getirmek istemiyorum, erken doğum riskim çıkmasaydı bu son haftaları onlar için gezerek geçiricektim ama olsun, şimdikiler de odamın önceki rengi de krem ağırlıklı olduğu için kötü durmadı, şimdi de odamız mobilyalarımız krem zaten, beyaz mobilyada beğenip kremini yaptırmıştım ben...
çok yazdım ama iyice anlatayım dedim hazırlıklarımı, kolay gelsin sana da...
Selam millet ben geldim :))
Nete giremiyorum pc adanın elinde almak istemiyorum zaten hafif kıskançlık krizlerinde inatlaşmayayım diyorum. Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın.
Perşembe günü sabah 9 da hastanede olduk. Anestezi uzmanı muayene etti oda ayarladık ameliyata hazırladılar falan saat 11.30 a geldi ameliyathaneye doğru gittiğimde. İlk sezeryanım kötü geçmişti burada kimse telaş yapmasın diye yazmak istemedim ayrntılarıyla. Ama ağlaya ağlaya girdim ameliyathaneye. Eşimd çok üzüldü o halime yanıma gelmek istedi izin vermiyorlarmış burda. Kapıda beklerken 9 doğurdum diyor :) spinal anesteziyle oldu ve çok iyi geçti bu sefer. Geçen doğumumda bu dr a neden gelmedim diye söylendim durdum çıktığımda.. Nehir de iyi çok şükür. 3850 gr ve 50 cm doğdu. Şimdi biraz sarılığı var gibi takip etmeye çalışıyoruz. Ada beni hiç emmemişti o yüzden ilk bebeğim gibi acemilik yaşıyorum emzirme konusunda :) ameliyat yerleri temiz kendim yatıp kalkmaya başladım çok çukur biyer değilse. Salı günü randevunuz var dr la hem nehirin hem benim. Öpüyorum hepinizi. Porselen bebek naptı? Yarın birinin daha doğumu vardı dimi? Okumaya çalışırım geçmişi ama hiç umudum yok :) çok uykum var ve geçmiş çok birikmiş yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?