2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

teşekkür ederim canım umarım herşey planladığım gibi olur, lohusa tacı önemli tabi :) al bi an önce...hasta bezi değil hasta külodu al ben de önce yanlışlıkla canpedin hasta bezini aldım sonra farkedip değiştirdim yine canpedin hasta külodunu aldım, marketlerde var marketten aldık biz, dependin de var ama onun külotları renk renkti sarı-pembe-lila-mavi falan yapmışlar pijamaların altından belli olur diye onu almadım canpedinki güzel beyaz, orta boyunu aldım ben 80-110 cm bel ölçüsü... ben öncelikle normal doğumu denemek istiyorum sezeryan için randevu almıycam sancıyla hastaneye gidileceği için kurabiye falan kendim hazırlamaya vaktim olmaz, onçin güzel renk renk kurabiyeler alırız hemen koyarız tepsimize, eşime de anneme de tembihledim haberleri var tüm organizasyonumdan, son anda çikolatalar ve kurabiyeler alınacak... balonları bi onlu paket beyaz bi onlu paket pembe aldım ben havuzlu handan, üzerlerinde hoşgeldin bebeğim falan yazıyo, onları 3erli bağlayıp kurdelelerle yatak başlarına falan bağlamayı duvara bantla öyle 3erli yapıştırmayı ve ikramlıkların yanına bikaç tane atmayı istiyorum... sana da kolay gelsin hazırlıklarında canım...

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin inşallah , ben de ankaradan hangi hastaneye gidiyorsun?

canım hayırlı olsun. bişey merak ediyorum. raporu kaç haftalık veriyorlar. 16 haftalıkmı

cnm o şekilde bilmyrm ama benim doktorum 36. haftada artık çalışmayacak gibi bir rapordu tamda okumadım ama okuluma raporu teslim ettiğimde müdür yardımcım hesapladı 28 gün önce ayrılıyr yazdı ekte.son 3 hafta zaten ççalışamyruz ben 4 hafta önce almış oldum.sonrasını hesapladı 7 haziranda başlıyrsun dedi müdür yardımcım ama ücretsiz izin almana gerek kalmaz dedi 2-3 hafta rapor alırsın sonrada yaz tatili başlar dedi.bakalım hayrlısı =)

16 haftalığı birdenmi veriyorlar canım

raporda 36 haftalık hamile olduğum ve 4 hafta ekleneceği yazıyor canım , doğum gerçekleştikten sonra doğum raporunu götürüp okula bırakıcağız ona göre ekleme yapaaklar eğer erken olursa doğum arada kaynayan izinli günlerin de eklenecek yoksa 16 hafta izinli yazmıyor

yarın sabah 7.30 da hastaneye giriş yapıyorum kızlar dua edin bana
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş....

gözün aydın allah analı babalı büyütsün sağlıcakla inş... bu arada sezeryanlar bebişlerini kucağına almaya başladı bakalım il normal doğumu kim yapcak

kizlar dogum iznini merak edenler pazartesi haberturkte turkiyenin nabzi programinda aksam 21-22 arasinda ali tezelle dogum izni konusulucak bilginize

slm arkadaşlar benım doguma da az kaldı.agrım var benim ya ara ara sancım oluyor kasıklarımda da benım gıbı olan var mı.bu cuma kontrole goıdecegım doktor catı muayenesı yapacm ded bakalım neler dıyecek?normal dogum dusunuyorumben arkadaşlar:)bu arada bende oglum olacak pembe pijama takımı aldım sabahlıklı bı tane de kırmızı koydum dogum cantama yedek.artık bı an once kucagıma alamak ıstıyorum.. siz nasılsınz nasıl geciyor hamişşlerrrr:))

canım çok ince düşünmüşssün herşeyi maşallah. sen de benim gibi pimpiriklisin galiba. oda süslerimi bende koydum ama normal doğum olacağı için acilen gidersek hastaneye süslemeyle nasıl uğraşıcam bilmiyorum.
bebek kurabiyelerini kendim yapıcam inşallah. bahsettiğin biblolu sarılı bebek çikolatası ben de düşünüyorum ama hazır olarak çok pahalı pastanelerde. ben de sargısını ve süsünü alıp hazır blok çikolataları kendim sarayım diyorum.
ikramlıklar için tepsiyi tamamen untmuştum ben. onun için küçük tepsi almak lazım yaa.
aman allahım yapılacak o kadar çok iş var ki süslemeler, ikramlıklar ve ev temizliği işleri en az 3 hafta içinde bitmesi lazım. yardımcım da yok. stres yaptım yaaa..

ozokunn hosgeldınız sende kızında ıysınızdır umarımmm ayagını suruseydınde bızede hemen dogurtsaydın yaa hemen ıstıyorum bende artıkk yaaa

yarın sabah 7.30 da hastaneye giriş yapıyorum kızlar dua edin bana

ayyy nasıl heyecanlandımmm hayırlısı canım ınsallh sorunsuz gecer herseyyy saglıkla alırsın kucagınaa

canımm beniiiimm. aldın sonunda kucağına yavrunu sağ salim. çok sevindim. çok şükür iyi geçmiş ameliyat. umarım emzirmekle ilgili problemin de kalkar ortadan.
inşallah darısı bizim başımıza artık. sancılarımız ne zaman geldi o zaman koşucaz bizde..

bende hazırladım canım kendı valizimi ve bebegımınkını.herseyden ıkıser tane koydum.bakalım hazırlıklar tamam da sankı gunler gecmıyor...sızler nasılsınz zorlanıyormusunz çalısanlar dogum ıznıne cıktınız mı?

kızlar sonunda dün muayenemizi olduk. bebişim çok şükür Allahıma büyümüş artık. 2555 gr, 45,5 cm olmuş. vee normal doğum şeklini almış kızlar. alt tarafa baskı yapmasından anlamıştım. sıkışmış kalmış içerde büklüm büklüm yüzünü göremedik yine. olsun. 1 aya kadar süpriz yapıcak annesine inşallah..

sağlık ocağı kasılmalarını takibe al demişti, ama doktorum gerek yok diyo takip etmeye, çekilmeyecek kadar ağrın olursa beni arayıp gel diyo. sonra nts ye sağlık ocağı girmen gerekiyo artık dedi, ama doktorum gerekli olursa, yani doğum zamanından geç olursa girersin dedi. Anlamadım ikisi bi farklı söylüyo. ama bence s.ocağı klasik şeylerden bahsediyo, doktorum benim gidişatıma,durumuma göre hareket ediyo. o yüzden ben doktorumu dinliyorum.

size akıntılarımın kaşıntılı olmasında bahsetmiştim ya, doktor kontrol etti onun için alttan, ben alerjik olduğunu düşünürken iltihaplanma olduğunu söyledi, fitil verdi onun için. açmışken çatı muayenesini de yaptı. açılma olmamış henüz.

bizden haberler bunlar.. sizlerin muayeneler nasıl gidiyo? normal doğum konusunda yalnız olduğunu düşünenler. yalnız değilsiniz. ben de sizin gibi doğum tarihi belli olmayanlardanım.

iyi akşamlar arkadaşlar ya benim son adet tarihime göre 12 mart doğum ama ultrasona göre bebeğin başı 36 hafta ayak kemikleri 34 hafta yani 26 mart doğum diyyor eğer bebeğin başı 36 haftalıksa ona göre doğum hesaplanmaz mı anlamadım ya doğru düzgün bilgide verilmiyor şaiırdım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…