Selam millet ben geldim :))
Nete giremiyorum pc adanın elinde almak istemiyorum zaten hafif kıskançlık krizlerinde inatlaşmayayım diyorum. Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın.
Perşembe günü sabah 9 da hastanede olduk. Anestezi uzmanı muayene etti oda ayarladık ameliyata hazırladılar falan saat 11.30 a geldi ameliyathaneye doğru gittiğimde. İlk sezeryanım kötü geçmişti burada kimse telaş yapmasın diye yazmak istemedim ayrntılarıyla. Ama ağlaya ağlaya girdim ameliyathaneye. Eşimd çok üzüldü o halime yanıma gelmek istedi izin vermiyorlarmış burda. Kapıda beklerken 9 doğurdum diyor :) spinal anesteziyle oldu ve çok iyi geçti bu sefer. Geçen doğumumda bu dr a neden gelmedim diye söylendim durdum çıktığımda.. Nehir de iyi çok şükür. 3850 gr ve 50 cm doğdu. Şimdi biraz sarılığı var gibi takip etmeye çalışıyoruz. Ada beni hiç emmemişti o yüzden ilk bebeğim gibi acemilik yaşıyorum emzirme konusunda :) ameliyat yerleri temiz kendim yatıp kalkmaya başladım çok çukur biyer değilse. Salı günü randevunuz var dr la hem nehirin hem benim. Öpüyorum hepinizi. Porselen bebek naptı? Yarın birinin daha doğumu vardı dimi? Okumaya çalışırım geçmişi ama hiç umudum yok :) çok uykum var ve geçmiş çok birikmiş yine
yarın sabah 7.30 da hastaneye giriş yapıyorum kızlar dua edin bana
yarın sabah 7.30 da hastaneye giriş yapıyorum kızlar dua edin bana
bende anlamiyorum inanki dusundukce insanin kafasi dahada karisiyo.doguramicam die bir telas basladi bendede ondan.mutlaka anlicaz canim ya.cnm bende hala neler oluyor anlamiyorum karin agrisi gecti sabahtan beri belim ve kasiklarim beraber sizlamaya basladi simdi gecti bisey yok dogurdugumuz zaman anlariz insallah oyle umuyorum bide benim normal dogum icin 2 haftam var o yuzden o kadar takintili oldum sanirim bebegim 3 hafta onde kilolu birazcik 2 haftaya kadar kendisi gelse normal dogum olabilir ama sonra kilosundan dolayi sezeryan olmak zorunda kalicam sanirim nstde ara ara sancilarda cikiyor bakalim hakkimizda hayirlisi
kizlar 1 haftadir yeni bir sey daha cikti bende saatte bir falan soguk soguk terliyorum oturdugum yerde kimildamadan menapozlu gibiyim deliricem
ayy bazen banada öle oluyor kac kere alıntı yapıyorum bıse cıkıooff nolur gecmseın en fazla 4 martta dogurayım yaaa ınsallh gecmezzz gıcık oluom gunu doldurr da 10 gun gecer dıyenlere yaaa gecmesın hayırlısı de sus bee sen tasıon sankı bot baglıyamıom merdııven cıkamıom ıs yapcam yapamıom ıskence gıbıoluo demın el halım var yıkamaya veremm yıkıyım dedım kucuk bır parca ayy emekleyerek yıkadım resmen yaaa ne sınır oldum anlatamm ama ykadım ohh ıcım rahatladı ....koca mevzusuna gelınce kızz kıyamıyım ben ona sevıom hemde cok bazen keske bu kadar sevmeyeydım dıyorumm 9ı ay gectı bı naz yapma sıram gelmedı beee dogurduktan sonra gorusuruz senı gormıcem bıle dıyorum ama bakalımmm ınsallh paummk gıbı oluruz da uykusuzlukla nasıl olur bılemııcemmmmm
bende anlamiyorum inanki dusundukce insanin kafasi dahada karisiyo.doguramicam die bir telas basladi bendede ondan.mutlaka anlicaz canim ya.
bide egerki bebegin 3 hafta ilerdeyse bence gelisimini tamamladiktan sonra dogacaktir.yani 40 hafta tamamlanmadan.tabi dogum bu ne zaman olcagi belli olmaz yinede dogmazsa sezeryan yerine bebegin normal doguma engel olmicak sekilde gelisimine izin verildikten sonra doktorlar dogumu baslatabilirler.suni sanciyla sanci verip ayni zamanda rahime direk olarak yapilacak olan bir ilaclada rahimin acilmasini sagliyolar.yanlis bilmiyosam bole bisiey mumkun.tabi her hasta ayni deildir.elbetki bunu doktor daha iyi bilirde bana gore sezeryandan daha iyidir tatlim.bende kafani dahada karistirmakda istemem tabii :))en hayirlisi neyse o olsun insallah.
azcik daha sabret kuzum azcik dahaa!bendede uzun zamandan beri el ayak yanmasi var.ates basmasi oluyo.ozelliklede geceleri....tarzan gibi uyuyorum artik kisin ortasindaa hehee......
hic sormaa.o kadar alinti yap sonra cvp yazama.isin yoksa biriken onca biriken sayfalarin arasinda bul yeniden onlari.oooo.sen benden 1 hafta ondesin sanirim.ne guzel buyuk ihtimalle benden onde dogurursun :))
su saatten sonra olumsuz hic bir seyi duymayalim en iyisi ozelliklede dogumla alakali.bidee kiz haliyi nasil yikadin su haftada! kucuk falandir ama valla ben yerleri bile zor siliyorum.o nuda her zaman yapamiorum bile.ama yinede kendini zorlama bebisini yorma annesii.
ayni sorunlar bendede var ama bunlar son zamanlarimiz az kaldi insallah.bazende dusunuyorum sizlanip duruyorum,ya hic cocuk
sahibi olamasaydim die.cok sukurki Allah nasip etmis.kiymetini bilemiomusum gibi geliyo ole soledikce.dogru bazen o kadar zorlandim olduki neye nasil sabredecemi bilemedim.ama yinede cok sukurki su halde bile iyi bir surec gecirdim.en onemli olan kendi ihtiyaclarimi hala bile karsiliyo olmam :))
amanda amaaan nazda yapmaya hazir hemeen!...yap tabi nazini.sevince evliligin bir anlami oluyo demi?ahhh ASK iste.insallah
daim olur bu sevgin canim.uykusuzluga gelince insallah o kadar zorlamaz yaa.bide onun huysuzlugu baslarmis gulerim haa.....bu gidisle biz bunlari basgoz edene kadar hiic bitmiceek heralde :))
şule 2013 arkadaşım bu ara yoğunsun çok sık giremiyorsun sanırım
ama girdiğinde soruma cevap verirsen çokk sevinirim
yanılmıyorsam bebek arabasını pierre cardin almıştın bende sanırım
onu alacağım da biraz kararsızım acaba sen hangi modelini aldın
ve ne kadara aldın
ben ps 2020 ve ps 312 arasında kaldım..
şimdiden çokk teşekkür ederim
arkadaşalr aranızda bu modelleri duyan yada alan varsa fikirlerinizi bekliyorum..
burada bahsi geçen modellere de baktım çokk güzeller neo concord falan da öyle
ama benim bütçemi biraz aştığı için düşünmüyorum 300 lerde bişey bakıyorum en fazla..
İyi pazarlar guzel annelrr
Hala dogurmayanlar selam
Dun dr tavsiyesi ile plates topu aldim hem sanciyi hafifletiyormus hemde dogumu kolaylastiriyormus dun biraz yaptim gayet iyiydi bir bakin nettede videolar var normal dogum isteyenler tabiii
canim inan bende sabahtan beri bunu dusunuyorum bu cuma kontrolumde dogum icin tahlilleride isticem demisti doktorumla konusmayi dusunuyorum daha fazla kilo almadan sunni sanci vsin diye kadinin agzindan kerpetenle laf aliyorum sormadikca fikir falan verdigi yok dogumla ilgili sezeryan istemiyorum ya ondan galiba normal dogum islerine gelmiyor insan bisey der sancin gelmezse soyle olur boyle olur falan diye 3900den sonra yapmiyoruz normal dedi catin cok rahat dogurursun demedi ama normal doguma engelde diyemem dedi bebisin kilo alimi devam edermi onuda kestiremiyorum cuma gunki kilosuna gore doktoru sikistirmayi dusunuyorum cunku o rahat boyle bekleyelim bebis iyice sissin sezeryan olmak zorunda kaliyim herhalde onu dusunuyor mecburi olsa bu kadar uzatmam bu bebis elbet cikicak burdan sezeryan yap derim ama suanda hersey normal ilk bebek israrci olucam biraz bakalim ise yaricak mi yoksa normal isteyip sezeryan olanlara bende mi dahil olucam gorucez
kızlar ben de çantamı hazırladım sonunda
çantamız kapının arkasındaki yerini aldı
sadece biberon ve emziklerin sterilize edilip valize konnması kaldı
onu da yarın ahalledeceğim inşallah
bu arada bu hafta 3 kilo aldım
aslında kilo değil de ödem yaptı vücudum
ayaklarım, ayak bileklerim ve ellerim acayip şişti
ikizlerin annesiii!...canim sen ne zaman yapiyosun dogumunu?normal dogummu olcaksin?
canım belli değil benim doğumum
ama vücudum iflas etmek üzere
ödemlerim had safhada
ayak bileklerim soba borusu gibi oldu
doktorum bebekleri içeride tuttuğumuz saatlerin bile önemi var diyo
bekletiyor beni
canım tek gebelik olsaydı sonuna kadar zorlardım tek doğumu
kardeşimde gördüm
evet zorlandı, acı çekti ama
ertesi gün normal hayatına döndü
birkaç ay sonra da normal kilosuna
ama benimkiler ikiz ya
birisi baş geliş, diğeri ayak geliş pozisyonunda kaldı
yerleri kalmadığı için iki aydır neredeyse aynı pozisyondalar
dönemediler
maalesef istemesem de sezaryen olacağım
amaa çok korkuyorum sezaryenden ne yalan söyleyeyim
iyi olur canim yaa.bence mumkun oldunca dogal olana yonelin.sen iyice bir sikistir doktoru..benim doktorumda birazcik seninkine benziyo.cook sakin hersey normal den baska cumlesi yok sanirsin.ama simdilikte yolunda gittigi icin hersey bakalim bekliorum.eger engel olmuyosa bir an evvel sole.vakit gecmeden.aman onlar hic yormasinlar kendilerini zaten! azcik ugrastiricakya hic yormasinlar tatli canlarini sanki zorla yaptiran var.istemiyosan yapma kardesim meslegini!sen ole soleyince aklima gittim hastane acilleri geldide ondan bole diorum. doktorlar hic kendilerini yormadan iki ilac yazip gonderiyolardi.hemsirelerse kendilerini rahatsiz ettikleri icinde daha hastaya kiziyolardi...bu ne bicim is anlamiorum haaa....sen israrci ol canim.:)))insallah da olmaz sezeryan ama tabi ikinizin sagligida onemli.insallah hayirlisi olur.:))
valla ben bazen haberlerde izledigimiz doktor dovenleri hakli buluyorum devlet hastanesinde cok kotu davraniyorlar insana ya tabi cok iyi doktorlarda var sukur ki onlar olmasa nr yapardik demedende edemicem cunku yurtdisinda rus doktorlarin eline dustum bir ara turk doktor bir goreyim boynuna sarilicam diyordum o gunlerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?