kızlarrr face e yazdım burayada yazayım.. doğuma saatler kaldı sabah 8:30 da hastanede olacagım 10:15 de sezeryana giricem. dua edin bana
ben ps312 aldım 300tl ye ama memnun kalacağımdan eminim
kızlarrr face e yazdım burayada yazayım.. doğuma saatler kaldı sabah 8:30 da hastanede olacagım 10:15 de sezeryana giricem. dua edin bana
şimdiden günaydın herkeze
cumartesi gününden beri çok hastayım
boğazlarım çok ağrıyo başım kulaklarım felaket ağrıyo
boğazım kızarmış
kendimi çok kötü hissediyorum burnumda tıkalı zor nefes alıyorum
kızlar bana bişeyler önerin doğuma günler kala hasta olmak istemiyorum bebeğim doğarsa onada geçer diye korkuyorum
bu hafta pek dinlenemicemde
oğlumu okula götürmeye başlıyorum bu gün sabah sınıfa çıkarıcam öğlende alıcam
yani günde 2 kere dışarı çıkmak zorundayım
bide ödevleri var çıktı alıncak kitap istemiş öğretmen arayıp bulmam lazım
nolur bana iyi gelicek bişeyler söyleyin
şimdi baalı limon yapıcam belki iyi gelir
süt içemiyorum intöleransım var süte karşı
ballı limon biraz rahatlatır inşallah
boğazlarım bayada kızarmış
sanki herşey anlaşmalı hep sıkıntılar son ayımda buldu beni
cnm ben her kis cok fena hastalanan antibiyotik ignelerle falan 1 ayda anca iyilesebilen bir tipim bagdemciklerimde siser genelde bogazlarimla derdim 1 ay once hastalaninca cok korktum iyilesemem ilacta icemeyince ilac icsem bile bende ise yaramadigi icin dogurana kadar surer diye dusundum ama eskiden calistigim icin mecbur evden cikiyordum o yuzdende iyilesemiyordum bu sefer evde 1 haftaya yakin yatip terleyip ustumu degistirip durdum bide ihlamur ve bol limon icine ictim ama bana en iyi gelen sey viks surmek sirtima ve bogazlarima surup sariyordum bizararida yok sanirim ben arastirmistim bisey bulamamistim drada sormustum viks cok ise yaradi terlememde ve bogazlarimi sicak tutmamda hatta burun deliklerine surup koklayinca burnunda aciliyor kullanmadiysan viksi tavsiye ederim
2 gündür paso ihlamur içiyorum işe pek yaramadı sanırım
viks evde yok bu gün aktardan alim kullanim o zaman belki banada iyi gelir
çok kötüyüm çünkü iyileşeceğime kendimi daha kötü hissediyorum
bu durumumuzda yapicak pek bisey yok cnm ama uzun surerse doktora soylemende fayda var tabi ihlamur sadece sicak oldugu icin terlemene yardimci oluyor yoksa pek bi faydasi yok limon iyi vucut direnci icin yada portakal yiyebilirsin sekerin falan yoksa tabi bide tekrar ustune usutmemen lazim disari cikarken falan agir hareket edip terlememye calis sirtina havlu koy bogazlarini kesin sar sicak dus almaktan iyi geliyor tabi cikinca yine usutmemye dikkat etmek lazim viksi unutma bence terle ustunu degistir surekli gecmis olsun son gunler onemli hemen atlatirsin ins.
günaydın canlarrr :) bi kaç gündür giremedim hazırlıklardan dolayı herkes iyidir umarım. Iyisiyle kötüsüyle bugüne kadar geldikk inşallah kuzuma kavuşacağm bugün. Dualarınızda unutmayın beni.ilk fırsatta yazacağm öpüldünùz. . :)
günaydın canlarrr :) bi kaç gündür giremedim hazırlıklardan dolayı herkes iyidir umarım. Iyisiyle kötüsüyle bugüne kadar geldikk inşallah kuzuma kavuşacağm bugün. Dualarınızda unutmayın beni.ilk fırsatta yazacağm öpüldünùz. . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?