2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben ps312 aldım 300tl ye ama memnun kalacağımdan eminim

evet canım giremiyorum fazla bu aralar, girsem de geçmişe pek dalamıyorum. e artık başladı koşuşturma..

cnm aldığım araba ve pusetin modeli PS 2080 TRV. 450 TL ye aldım pusetiyle birlikte.
2020 nasıldır bilmiyorum ama pek bi farkı olduğunu sanmıyorum. bu modellerin hepsi hafif ve özellikleri birbirine benziyo. benim aldığım yeni üretimmiş, kumaşından farkediyo. eğer fotosunu istersen paylaşayım..[/QUOTE]

canım teşekkür ederim cevap verdiğin için.
senin arabanın resmini gördüm ben geçmişten bulup
hemen hemen özellikler aynı..
bende ps312 yi aldım bugün sonunda
umarım memnun kalırız..

hayırlı olsun inşalalh..
inşalalh sorunsuzca bir doğum geçirirsiniz allah yardımcınız olsun..

şimdiden günaydın herkeze

cumartesi gününden beri çok hastayım
boğazlarım çok ağrıyo başım kulaklarım felaket ağrıyo
boğazım kızarmış
kendimi çok kötü hissediyorum burnumda tıkalı zor nefes alıyorum

kızlar bana bişeyler önerin doğuma günler kala hasta olmak istemiyorum bebeğim doğarsa onada geçer diye korkuyorum
bu hafta pek dinlenemicemde
oğlumu okula götürmeye başlıyorum bu gün sabah sınıfa çıkarıcam öğlende alıcam
yani günde 2 kere dışarı çıkmak zorundayım
bide ödevleri var çıktı alıncak kitap istemiş öğretmen arayıp bulmam lazım

nolur bana iyi gelicek bişeyler söyleyin
şimdi baalı limon yapıcam belki iyi gelir
süt içemiyorum intöleransım var süte karşı
ballı limon biraz rahatlatır inşallah
boğazlarım bayada kızarmış

sanki herşey anlaşmalı hep sıkıntılar son ayımda buldu beni

kizlar ben hala uyuyamadim son 1 haftadir kocami uyutup yataktan kaciyorum salona uykummmm gelmioooo

cnm ben her kis cok fena hastalanan antibiyotik ignelerle falan 1 ayda anca iyilesebilen bir tipim bagdemciklerimde siser genelde bogazlarimla derdim 1 ay once hastalaninca cok korktum iyilesemem ilacta icemeyince ilac icsem bile bende ise yaramadigi icin dogurana kadar surer diye dusundum ama eskiden calistigim icin mecbur evden cikiyordum o yuzdende iyilesemiyordum bu sefer evde 1 haftaya yakin yatip terleyip ustumu degistirip durdum bide ihlamur ve bol limon icine ictim ama bana en iyi gelen sey viks surmek sirtima ve bogazlarima surup sariyordum bizararida yok sanirim ben arastirmistim bisey bulamamistim drada sormustum viks cok ise yaradi terlememde ve bogazlarimi sicak tutmamda hatta burun deliklerine surup koklayinca burnunda aciliyor kullanmadiysan viksi tavsiye ederim

2 gündür paso ihlamur içiyorum işe pek yaramadı sanırım
viks evde yok bu gün aktardan alim kullanim o zaman belki banada iyi gelir
çok kötüyüm çünkü iyileşeceğime kendimi daha kötü hissediyorum

bu durumumuzda yapicak pek bisey yok cnm ama uzun surerse doktora soylemende fayda var tabi ihlamur sadece sicak oldugu icin terlemene yardimci oluyor yoksa pek bi faydasi yok limon iyi vucut direnci icin yada portakal yiyebilirsin sekerin falan yoksa tabi bide tekrar ustune usutmemen lazim disari cikarken falan agir hareket edip terlememye calis sirtina havlu koy bogazlarini kesin sar sicak dus almaktan iyi geliyor tabi cikinca yine usutmemye dikkat etmek lazim viksi unutma bence terle ustunu degistir surekli gecmis olsun son gunler onemli hemen atlatirsin ins.

amin inşallah dediğin gibi yapıcam ıhlamur terletmedi beni
belki ballı limon terletir
gerçi şimdi terletmem kendimi oğlumu bırakıp gelim bi yatarım iyice örtünürüm
akşamları yatarkende sıcak duş alır yatarım
inşallah bi kaç güne iyi olurum
sağol önerilerin için

günaydın canlarrr :) bi kaç gündür giremedim hazırlıklardan dolayı herkes iyidir umarım. Iyisiyle kötüsüyle bugüne kadar geldikk inşallah kuzuma kavuşacağm bugün. Dualarınızda unutmayın beni.ilk fırsatta yazacağm öpüldünùz. . :)

Allah yardımcın olsun kolaylıklar versin kardeş.
Sağlıcakla minik prensesle dönün tez vakitte inşaallh,
sezeryan mıydı?

Herkese günaydınlar bu arada beni hatırlamasanızda yeridir
Aylardır yazamıyordum ancak zaman zaman takip etmeye çalıştım ,
Bu uzun sürecin ardından inşaallh sona doğru yaklaştık hepimizin Allah yardımcısı olsun...

Allah yardimcin olsun cnm

ayy canım gözün aydın. hadi bakalım sağlıkla kucağına alman dileğiyle inşallah çok rahat geçer doğumun

ben bugun okula geldim. 3 gün çalışacağım. nasıl zor geldi sabah hazırlanmak.. ama napalım kızım için. yasaya bel bağlayamam sonrasındaki bir hafta için 3 gün gelirim önemli değil. zaten bu durumda yasa çıksa da çıkmasa da okul kapanıyo beni etkilemiyor.

haftasonu eşimle kavga ettim geçmişteki bir durumun şimdiye uzaması nedeniyle. işyerinde canını sıkanlar oluyormuş. beni tanıyan bazı kişiler var... sanki şimdi sırası. beni üzdüğünde bir sürü bedduamı alıyor kendi korkmuyor ben korkuyorum başına bişey gelecek diye.

artık bebeğim gelse. o benim hayatım canım herşeyim olacak...

hadi bakalım sağ salim kucağına alıp hayırlısıyla dön buraya. dualarımız seninle cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…