2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yataktan kalktım yapıştım hemen buraya. yalnız başıma kahvaltı yapasım da yok.
bugün ant.da hava çok güzel. bozmadan çıkıp ufak tefek kalan süslerimizi alsam diyorum.

lolo geçmiş olsun cnm, dikkat et kendine ve bebeğine.

kızlar sizin de vücudunuzun bazı noktalarında sinek ısırığı gibi kaşıntılı sivilceler oluşuyor mu? bikaç gündür u şekilde sivilceler oluştu.
normal bişey mi bu acabaa??

günaydınlar herkese...

evet canım bende de uzun süredir var ama sadece kızarıklık arada bir kaşınıyor. bende normaldir diye hiç kafama takmıyorum...

canim gribin en iyi ilaci dinlenmek, ama sende bogaz enfeksiyonu da var gibi duruyo, soyle bi kac gun dogal yontemleri bi dene baktin kotuye gidiyo antibiyotik tek care, hem cabuk toparlaman onemli, bu son donemde vucudu cok hirpalamamak lazim, gecmis olsun

cok guzel tavsiyeler, ama Sabiha Paktina Keskin ilk iki yilda hareketli objeler yasak diyo, ozellikle yatagin ustune asilan donen oyuncaklardan, tavana duvara yansilitilan donen isiklardan da tv kadar uzak durulmasi gerektigini soyluyo, hatta cocuk arabada giderken bile araba koltugunun ortaya koyun, cam kenarinda hizla gecen goruntuye bakmasin diyo

hamilelik hormonlari canim, cok normal, eger dokuntusuz sadece bir kasinti olsaydi o zaman doktoruna bildirmen gerekirdi, bende ikinci kizimda cok olmustu, bunda da ara ara oldu ama gecti cok sukur

selamlar hanimlar, ben de kizlari okula gonderdim kk nin basina gectim simdi gidip kahvaltimi yapiim artik, bugun bebisimin utulerini bitirip yatagini, dolabini ve hastane cantamizi hazirliycam insallah, bir tek bebek bezi, kendi bezim ve gogus pedi eksigim kaldi, onlari da artik alirim bi ara Allah'in izniyleherkese mutlu, huzurlu ve tabiiki olmazsa olmaz bol tekmeli gunler

kızlarrr face e yazdım burayada yazayım.. doğuma saatler kaldı sabah 8:30 da hastanede olacagım 10:15 de sezeryana giricem. dua edin bana

inşallah sorunsuzca sağlıcakla kavuşursun bebeğine. şimdiden gözün aydın, Allah sağlıklı güzel ömürler versin. darısı başımıza..

içi rahatlıyo insanın dimi papatyacım çanta hazır olunca. ben de ohh diyip kapattım çantayı.
ödem bende de var sanırım. ayak bileklerime bakınca tanıyamıyorum kendimi. geçicek inşallah canım sabret biraz daha. herşey normale dönücek. sabret ki gelişimlerini tamamlayıp istedikleri zaman gelsinler.

canım teşekkür ederim cevap verdiğin için.
senin arabanın resmini gördüm ben geçmişten bulup
hemen hemen özellikler aynı..
bende ps312 yi aldım bugün sonunda
umarım memnun kalırız..[/QUOTE]

rica ederim gökcen.hayırlı olsun araban. güle güle kullanın inşalah. memnun kalıcanı düşünüyorum..

allah hayırlı doğumlar nasip etsin bekliyoruz haberlerini.
kizlar ben hala uyuyamadim son 1 haftadir kocami uyutup yataktan kaciyorum salona uykummmm gelmioooo
sen yine kocanı uyutabiliyosun canım ben adamın yanına yatınca uykusu kaçıyo hareketlerimden. sabit duramıyorum ki ya ayaklarım yanıyo ya ağrıyo kıpır kıpır bi sağ bi sol. bende o uyuyunca yatağa yatıyorum. az kaldı inş tek başına geçen uykusuz gecelerimiz yakında yanımızda bebişlerimizde olcak beraber emişip emişip otururuz artık

son ay hasta olman kötü olmuş canım geçmiş olsun bence doktorundan ilaç tavsiyesi iste.

Bu arada Ozokuncugum hayirli olsun canim, Allah anali babali saglikla mutlulukla buyutmeyi nasib etsin, amin. Kilosu da masallah cok cok iyi, insallah yeni dogan sariligini da atlatir bir an once, tekrar tebrikler, bebegini de opuyorum minik yanaklarindan

günaydınlar herkese bugün doğumlar var allah hepsinin yardımcısı olsun. ya artık kıskanmaya başladım ben bu sezeryan olanları normali beklemek çok geriyor insanı sürekli ağrım var ama şiddetlenmiyor bu gecemi bu gün mü diye beklemekten sıkıldım... bakalım normaller ne zaman başlıcak

kızlar sizin de vücudunuzun bazı noktalarında sinek ısırığı gibi kaşıntılı sivilceler oluşuyor mu? bikaç gündür u şekilde sivilceler oluştu.
normal bişey mi bu acabaa??
evet canım bende de var.

Günaydın kızlar, nasılsınız ?

günaydın candascım,
bugun okuldayım sordum raporu,

heyet raporunu
ilk umut tıp merkezi
servet ünsal tıp merkesi
ve devlet hastanelerinden alıyorlarmış.

kızlar çatımuayenesi yaptıran var mı korkuyrm ?
keşke mart anneleri aynı binada otursaydık pc leri bir yana bırakır kahvaltımızı yaparken sohbet ederdik yaaa =)

ay demek sen de normal dogum bekliyosun canim, ben de oyle, bak seninle tahmini dogum tarihlerimiz de ayni, sen de oglan bekliyomussun, ilk bebek mi? benim ucuncubakalim once hangimiz giricez doguma

3-4 gündür midem çok kötü acayıp gaz var gark gurkla geçiyo zamanım. sizlerdede oluyo mu?

keşke mart anneleri aynı binada otursaydık pc leri bir yana bırakır kahvaltımızı yaparken sohbet ederdik yaaa =)

hiç korkma 1 dk süren bişey anlamıyosun bile..

sulecim, o kızarıklıklar bende 7. aydan beri oluyo geçiyo.

sonsy, canım çok teşekkürler ya işimi görcek inş bunlar...ya bide işin kötüsü şu yasa çıkmasa demeye başladım, çıkarsa ektra rapor alanları takibe alıp işten dahi çıkarabileceklermiş, zaten dr bana 45 lik vercekti, ondan 15 fazla oluyo bu yasa çıkarsa, birde %30 kesinti cabası, normal raporda kesintim olmayacak.offf çok sinir yaa.sevinirken üzülcem resmen.

adanam, güzel olurdu valla aynı yerlerde otursaydık.

elimket, bende yok canım öyle gaz, ama bazen birden çoşuyo ... üşüyüncemi oluyo ki anlamıyorum ...

Paylastıgım cevırıde de zaten ısıklı oyuncaklardan bahsetmıyor. dıngın ve aynı muyıgı tekrar tekrar calan muzık kutularındna bahsedıyor ısık yok. bır de balonu bebegın basını kaldırmaya calısıp egzersız yapması merak duygusunu tetıklemesı ıcın asmayı tavsıye edıyor balon paktuınanın kastettıgı asırı ılgı ceken oyuncaklara gırmoıyor. ve yazıda yataga asılan oyuncak derken formu seklı kolay anlasılır basıt oyuncaklar dıyor yanı karmasık ısıklı cocugun algılayamacagı seyler bu yazıda d aonerılmıyor zaten. sabıha paktunanıns oyledıgıyle celıstıgını dusunmuyorum

ay demek sen de normal dogum bekliyosun canim, ben de oyle, bak seninle tahmini dogum tarihlerimiz de ayni, sen de oglan bekliyomussun, ilk bebek mi? benim ucuncubakalim once hangimiz giricez doguma

benimde 2. bebeğim ama sanki ilk gibi sancı falan nasıl gircek unutmuşum başıma gelcekleri bildiğimden aşırı heyecanlıyım ama kesinlikle korku değil. bakalım nezaman gelmeye karar vercekler hayırlısı artık.diğerlerinin cinsiyeti ne senin benim kızım var 3,5 yaşında.

candascım iyilik mi yapıyolar kötülük mü belli değil desene amaaan bu devlet işlerine akıl ermiyor.

candascım iyilik mi yapıyolar kötülük mü belli değil desene amaaan bu devlet işlerine akıl ermiyor.

aynen canım ya adını koyamadım iyilikmidir kötülük mü ? hayırlısı artık elimizden bişey gelmeyecek, çıksın diye dua ederken çıkacak diye üzülmeye başladım resmen :))

cmt.muayenemde yaptı. ama kaşıntılı akıntıyı kontrol etmek için baktığında çatı muayenesini de yaptı. muayeneden sonra ben de ne zaman çatı muayenesi olucam diye, o da yaptım biraz önce dedi :)) açılmam falan yokmuş.biraz canım yandı ama hemen bitirdi, 1-2 dakika anca sürdü.

3-4 gündür midem çok kötü acayıp gaz var gark gurkla geçiyo zamanım. sizlerdede oluyo mu?

bende de oluyor cnm, rahat oturamıyorum, hemen tuvalte gidip çıkarıyorum, bebişim rahat etsin diye.

bende normal için bekliyorum. kasılmalarım oluyor arada. sıkıntı veriyo bana da ama dr. dikkate alma dedi. şiddetli ağrın olursa gel dedi. hayırlısı bakalım ne zaman isterse o zaman gelsin, biz hazırlıklı olalım da..
ne zaman ağrım oldu gidicem artık hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…