yataktan kalktım yapıştım hemen buraya. yalnız başıma kahvaltı yapasım da yok.
bugün ant.da hava çok güzel. bozmadan çıkıp ufak tefek kalan süslerimizi alsam diyorum.
lolo geçmiş olsun cnm, dikkat et kendine ve bebeğine.
kızlar sizin de vücudunuzun bazı noktalarında sinek ısırığı gibi kaşıntılı sivilceler oluşuyor mu? bikaç gündür u şekilde sivilceler oluştu.
normal bişey mi bu acabaa??
şimdiden günaydın herkeze
cumartesi gününden beri çok hastayım
boğazlarım çok ağrıyo başım kulaklarım felaket ağrıyo
boğazım kızarmış
kendimi çok kötü hissediyorum burnumda tıkalı zor nefes alıyorum
kızlar bana bişeyler önerin doğuma günler kala hasta olmak istemiyorum bebeğim doğarsa onada geçer diye korkuyorum
bu hafta pek dinlenemicemde
oğlumu okula götürmeye başlıyorum bu gün sabah sınıfa çıkarıcam öğlende alıcam
yani günde 2 kere dışarı çıkmak zorundayım
bide ödevleri var çıktı alıncak kitap istemiş öğretmen arayıp bulmam lazım
nolur bana iyi gelicek bişeyler söyleyin
şimdi baalı limon yapıcam belki iyi gelir
süt içemiyorum intöleransım var süte karşı
ballı limon biraz rahatlatır inşallah
boğazlarım bayada kızarmış
sanki herşey anlaşmalı hep sıkıntılar son ayımda buldu beni
Merhaba yenı dogan bebekler ve ılk 2 aya kadar bebeklerın gelısımı ve gelısmıne destek olacak oyun ve hareket onerılerını ıceren onemlı bır paylasımda bulunmak ıstıyorum
belkı ısınıze yarar: Yusuf ve Yunus`un Annesi: Cocuk gelisiminde 12 Adım: İlk Gülümseme!
yataktan kalktım yapıştım hemen buraya. yalnız başıma kahvaltı yapasım da yok.
bugün ant.da hava çok güzel. bozmadan çıkıp ufak tefek kalan süslerimizi alsam diyorum.
lolo geçmiş olsun cnm, dikkat et kendine ve bebeğine.
kızlar sizin de vücudunuzun bazı noktalarında sinek ısırığı gibi kaşıntılı sivilceler oluşuyor mu? bikaç gündür u şekilde sivilceler oluştu.
kızlarrr face e yazdım burayada yazayım.. doğuma saatler kaldı sabah 8:30 da hastanede olacagım 10:15 de sezeryana giricem. dua edin bana
kızlar ben de çantamı hazırladım sonunda
çantamız kapının arkasındaki yerini aldı
sadece biberon ve emziklerin sterilize edilip valize konnması kaldı
onu da yarın ahalledeceğim inşallah
bu arada bu hafta 3 kilo aldım
aslında kilo değil de ödem yaptı vücudum
ayaklarım, ayak bileklerim ve ellerim acayip şişti
allah hayırlı doğumlar nasip etsin bekliyoruz haberlerini.günaydın canlarrr :) bi kaç gündür giremedim hazırlıklardan dolayı herkes iyidir umarım. Iyisiyle kötüsüyle bugüne kadar geldikk inşallah kuzuma kavuşacağm bugün. Dualarınızda unutmayın beni.ilk fırsatta yazacağm öpüldünùz. . :)
sen yine kocanı uyutabiliyosun canım ben adamın yanına yatınca uykusu kaçıyo hareketlerimden. sabit duramıyorum ki ya ayaklarım yanıyo ya ağrıyo kıpır kıpır bi sağ bi sol. bende o uyuyunca yatağa yatıyorum. az kaldı inş tek başına geçen uykusuz gecelerimiz yakında yanımızda bebişlerimizde olcak beraber emişip emişip otururuz artıkkizlar ben hala uyuyamadim son 1 haftadir kocami uyutup yataktan kaciyorum salona uykummmm gelmioooo
şimdiden günaydın herkeze
cumartesi gününden beri çok hastayım
boğazlarım çok ağrıyo başım kulaklarım felaket ağrıyo
boğazım kızarmış
kendimi çok kötü hissediyorum burnumda tıkalı zor nefes alıyorum
kızlar bana bişeyler önerin doğuma günler kala hasta olmak istemiyorum bebeğim doğarsa onada geçer diye korkuyorum
bu hafta pek dinlenemicemde
oğlumu okula götürmeye başlıyorum bu gün sabah sınıfa çıkarıcam öğlende alıcam
yani günde 2 kere dışarı çıkmak zorundayım
bide ödevleri var çıktı alıncak kitap istemiş öğretmen arayıp bulmam lazım
nolur bana iyi gelicek bişeyler söyleyin
şimdi baalı limon yapıcam belki iyi gelir
süt içemiyorum intöleransım var süte karşı
ballı limon biraz rahatlatır inşallah
boğazlarım bayada kızarmış
sanki herşey anlaşmalı hep sıkıntılar son ayımda buldu beni
evet canım bende de var.kızlar sizin de vücudunuzun bazı noktalarında sinek ısırığı gibi kaşıntılı sivilceler oluşuyor mu? bikaç gündür u şekilde sivilceler oluştu.
Günaydın kızlar, nasılsınız ?
günaydınlar herkese bugün doğumlar var allah hepsinin yardımcısı olsun. ya artık kıskanmaya başladım ben bu sezeryan olanlarınormali beklemek çok geriyor insanı sürekli ağrım var ama şiddetlenmiyor bu gecemi bu gün mü diye beklemekten sıkıldım... bakalım normaller ne zaman başlıcak
kızlar çatımuayenesi yaptıran var mı korkuyrm ?
keşke mart anneleri aynı binada otursaydık pc leri bir yana bırakır kahvaltımızı yaparken sohbet ederdik yaaa =)
canim gribin en iyi ilaci dinlenmek, ama sende bogaz enfeksiyonu da var gibi duruyo, soyle bi kac gun dogal yontemleri bi dene baktin kotuye gidiyo antibiyotik tek care, hem cabuk toparlaman onemli, bu son donemde vucudu cok hirpalamamak lazim, gecmis olsun
cok guzel tavsiyeler, ama Sabiha Paktina Keskin ilk iki yilda hareketli objeler yasak diyo, ozellikle yatagin ustune asilan donen oyuncaklardan, tavana duvara yansilitilan donen isiklardan da tv kadar uzak durulmasi gerektigini soyluyo, hatta cocuk arabada giderken bile araba koltugunun ortaya koyun, cam kenarinda hizla gecen goruntuye bakmasin diyo
hamilelik hormonlari canim, cok normal, eger dokuntusuz sadece bir kasinti olsaydi o zaman doktoruna bildirmen gerekirdi, bende ikinci kizimda cok olmustu, bunda da ara ara oldu ama gecti cok sukur
ay demek sen de normal dogum bekliyosun canim, ben de oyle, bak seninle tahmini dogum tarihlerimiz de ayni, sen de oglan bekliyomussun, ilk bebek mi? benim ucuncubakalim once hangimiz giricez doguma
candascım iyilik mi yapıyolar kötülük mü belli değil desene amaaan bu devlet işlerine akıl ermiyor.
kızlar çatımuayenesi yaptıran var mı korkuyrm ?
keşke mart anneleri aynı binada otursaydık pc leri bir yana bırakır kahvaltımızı yaparken sohbet ederdik yaaa =)
3-4 gündür midem çok kötü acayıp gaz var gark gurkla geçiyo zamanım. sizlerdede oluyo mu?
günaydınlar herkese bugün doğumlar var allah hepsinin yardımcısı olsun. ya artık kıskanmaya başladım ben bu sezeryan olanlarınormali beklemek çok geriyor insanı sürekli ağrım var ama şiddetlenmiyor bu gecemi bu gün mü diye beklemekten sıkıldım... bakalım normaller ne zaman başlıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?