2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

aynen ben de oyle canim, halbuki kizlarimda cok rahattim, simdi bide dilini de tam bilmedigim bi ulkedeyim, esim yanimda olamiycak, hastane de cok iyi degil, ne biliim cok dusunmemeye calisiyorum, Rabbim hayirlar kolayliklar nasib etsin hepimize, amin. masallah sen turkiyede normal dogum yapmayi basardin ha, ne mutlu sanahanimlar ne kadar isteseler de ya tembel dotorlara ya da paragozlere denk geliyolar, illa bi sebepten giriyolar ameliyata gordugum kadariyla, Allah bagislasin kizini, benim de iki kizim var bir 6.5 digeri 4.5 yasinda

kızlar 1. oğlumu normal doğurdum ama 2. sezeryan düşünüyorum
geçen bir arkadaş doğurdu sezeryanla ertesi gun hastaneden cıktı lazerli dikişmiş izi bile yokmuş hemşire bikini giyersin artık demiş ertesi gün ağrı sızısı bile pek olmamış.kızın ablası biz boşuna normal doğumla uğrastık doğumdan sonra 1 hafta oturamadık diyo kardeşim gayet rahat diyo
sonuçta normal doğumdada dikiş var aşağıda, sezeryanda da biraz yukarıda dikiş var ne yapacağımı şaşırdım:

ama senin de aynı olacak diye bir garantisi yok ki

cnm benim kocamin uyumasi 5 dakka sabit dursam yeterli oluyor gecen gun ben ondan once uyumusum adam sabaha kadar donup salona kacmis askim sen o kadar sesi bir arada nasil cikarabiliyordun diyor sesten kapilari bile kapatmis :)

sonsy'e katiliyorum, herkesin tecrubesi farkli oluyo, benim kizlarimdan hic dikisim olmadi, ne kesik ne yirtilma hicbirsey, karnim filan da kalmadi hic, hele ikinci kizim iki saat icinde dogdu ve ben ayni aksam evdeydim, hicbir zorluk yasamadim, ama hickimse sezeryandan sonra ayni gun eve dondum, hicbir agrim sizim olmadi, hemen ayaga kalktim diyemez gibi geliyo bana

maşallah canım ne güzel ya bize de nasip olur mu ki acaba :44:

evet canım tek bekleme sebebimiz zaten bu
gelişimleri tamamlansın
ohhh sen de hazırlayıp rahatlamışsın çantanızı ne güzel

benim ayaklarım 35 numara
şu an 38 numara terlik giyiyorum
düşün artık nasıl olduğunu

Günaydın kızlar, nasılsınız ?

iyiyim candaşcım, sen nasılsın?
çalışan az sayıdaki anne adayımızdansın
sen ne zaman bırakıyorsun işi?

şu an internet cafe işleten adamdan bir farkım yok çocuklar internette oyun oynuyor arada bir de bağırışıyorlar. bişey demek istemiyorum ama kendimi de iğrenç hisettim.
hep eşofman altı ile geziyordum. okula mecbur pantolon giydim. hamileliğimin ilk başlarındaki pantolunum. karnımın altına baskı yapıyor ooof saat 2 olsa da gitsem...

maşallah canım ne güzel ya bize de nasip olur mu ki acaba :44:

canim kegel egzersizler denilen egzersizleri bol bol yapmak lazim, pelvic kaslarini guclendirmek icin, her an her zaman yapin, otururken boyle cisinizi tutuyomus gibi, dayanabildiginiz kadar dayanmaya calisin, benim yirtilma ya da kesik ihtiyaci hissedilmemesinin sebebi pelvic kaslarinin guclu olmasiymis, bir de ingilterede doktorlar kesinlikle kesmiyorlar, oyle bir uygulama yok yani, turkiyedekiler o konuda da hic firsat vermiyolar anneye galiba, makas meraki var bu turk doktorlarin, illa kulanacaklar

Slm kizlar
Nasilsiniz bakalim. Biz sabah 9 dan beri lokman hekim hastanesindeydik. Cok kalabalikti, doktor saat 10 gibi geldi.
Annemi doktora goturduk. 2 aydir oksuruk, burun akintisi vs sikayetleri varmis. Samsun da gogus hastaliklari hastanesine gitmis. Doktor 2 ay oyalamis resmen. Gecmedi hala. Buradaki doktor sinuzit olmussun dedi. Ilac verdi. Insallah gecer.
Ben de korkuyorum bana da gecer diye. Maske taktim kendime. Bir de hasta olursam sezeryan yapmazsa doktor diye iyice korktum.:18:
Gece yine sancim olabilir. Kendimi kotu hissediyorum.:26:

demek kesiciler :) ay canım ya benim kaslar hiç güçlü değildir sanmıyorum. sportif bir insan da değilim. çok oturan bir insanım normal yaşantımda da. bakalım ne gelecek başıma...

geçmiş olsun canım. keşke koruya gitseydiniz. lokman hekim çok kalabalık gerçekten. inşallah çabucak iyileşir annen. sen de kendini koru aman son zamanlar hasta olma. rahat ol doktor seni yapacak sezaryen

geçmiş olsun canım. keşke koruya gitseydiniz. lokman hekim çok kalabalık gerçekten. inşallah çabucak iyileşir annen. sen de kendini koru aman son zamanlar hasta olma. rahat ol doktor seni yapacak sezaryen

Koru da gogus hastaliklari doktoru yokmus. Kbb doktoru cok iyi bir adam korudaki. Gecmezse oraya goturecegiz. Medicana da tahliller cok pahali diye gitmedik.

kızlar iznim başladı ama evde tek başıma oturmaktan şimdiden sıkıldım..okulda iki laklak yapardım stres atardm öğrencilerimle zaman çabuk geçiyordu dinleniyordum =) şimdiden özledim onları....
evde sabahtan beri çamaşır yıka katla,,bulaşık yıka evi süpür toz al offf!!! evde daha çok yoruluyrm diyrm inanmıyrlar =)))
sizde durumlar nasıl ??

Seni cok iyi anliyorum. Ben de okula gideyim ama rahat bir koltukta oturup, arkadaslarla sohbet edeyim isterdim. Derse girmek yok tabi, yorucu oluyordu.

Baya bir is yapiyormussun. Sen hamile olduguna emin misin? bu kadar is yaparsan yorulursun tabi. Camasir katlamak neyine yetmiyor?

ayyy yok bana da tam tersi. eve öyle bi alışmışım ki bugun okul eziyet gibi geldi. sırf 1 hafta daha aktarayım diye katlanıyorum ama yok 36ya girer giremez bırakııyorum. köşe bucak kaçmaktan bir hal oldum. okul aşırı kalabalık. evde çok iş yapma yani eskisi gibi yapma. keyif yap tv karşısında ay şimdi evde olsaydım ayaklarımı uzatsaydım sıcacık evimde.

sonsy aynı senin durumundayım canım
kararsız kaldım
doktorum mart başı gibi doğumun olur dedi
bebeklerin süpriz yapmazlarsa dedi
şimdi ağdaya gitsem bebeklerin sürpriz yapma ihtimaline karşı
iyi olur ama
ya bebekler mart ayını beklerse o zamana kadar da tekrar çıkmaya başlarlar
ne yapacağımı bilemedim

bir de ağda hamilelikte daha mı ço acıttı canını
hormonlar ağrıyı da artırdı mı?
ya doğuma pırıl pırıl gitmek istiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…