benimde 2. bebeğim ama sanki ilk gibi sancı falan nasıl gircek unutmuşum başıma gelcekleri bildiğimden aşırı heyecanlıyım ama kesinlikle korku değil. bakalım nezaman gelmeye karar vercekler hayırlısı artık.diğerlerinin cinsiyeti ne senin benim kızım var 3,5 yaşında.
kızlar 1. oğlumu normal doğurdum ama 2. sezeryan düşünüyorum
geçen bir arkadaş doğurdu sezeryanla ertesi gun hastaneden cıktı lazerli dikişmiş izi bile yokmuş hemşire bikini giyersin artık demiş ertesi gün ağrı sızısı bile pek olmamış.kızın ablası biz boşuna normal doğumla uğrastık doğumdan sonra 1 hafta oturamadık diyo kardeşim gayet rahat diyo
sonuçta normal doğumdada dikiş var aşağıda, sezeryanda da biraz yukarıda dikiş var ne yapacağımı şaşırdım:
allah hayırlı doğumlar nasip etsin bekliyoruz haberlerini.
sen yine kocanı uyutabiliyosun canım ben adamın yanına yatınca uykusu kaçıyo hareketlerimden. sabit duramıyorum ki ya ayaklarım yanıyo ya ağrıyo kıpır kıpır bi sağ bi sol. bende o uyuyunca yatağa yatıyorum. az kaldı inş tek başına geçen uykusuz gecelerimiz yakında yanımızda bebişlerimizde olcak beraber emişip emişip otururuz artık
son ay hasta olman kötü olmuş canım geçmiş olsun bence doktorundan ilaç tavsiyesi iste.
kızlar 1. oğlumu normal doğurdum ama 2. sezeryan düşünüyorum
geçen bir arkadaş doğurdu sezeryanla ertesi gun hastaneden cıktı lazerli dikişmiş izi bile yokmuş hemşire bikini giyersin artık demiş ertesi gün ağrı sızısı bile pek olmamış.kızın ablası biz boşuna normal doğumla uğrastık doğumdan sonra 1 hafta oturamadık diyo kardeşim gayet rahat diyo
sonuçta normal doğumdada dikiş var aşağıda, sezeryanda da biraz yukarıda dikiş var ne yapacağımı şaşırdım:
sonsy'e katiliyorum, herkesin tecrubesi farkli oluyo, benim kizlarimdan hic dikisim olmadi, ne kesik ne yirtilma hicbirsey, karnim filan da kalmadi hic, hele ikinci kizim iki saat icinde dogdu ve ben ayni aksam evdeydim, hicbir zorluk yasamadim, ama hickimse sezeryandan sonra ayni gun eve dondum, hicbir agrim sizim olmadi, hemen ayaga kalktim diyemez gibi geliyo bana
evet canım bende de var.
günaydın candascım,
bugun okuldayım sordum raporu,
heyet raporunu
ilk umut tıp merkezi
servet ünsal tıp merkesi
ve devlet hastanelerinden alıyorlarmış.
içi rahatlıyo insanın dimi papatyacım çanta hazır olunca. ben de ohh diyip kapattım çantayı.
ödem bende de var sanırım. ayak bileklerime bakınca tanıyamıyorum kendimi. geçicek inşallah canım sabret biraz daha. herşey normale dönücek. sabret ki gelişimlerini tamamlayıp istedikleri zaman gelsinler.
Günaydın kızlar, nasılsınız ?
maşallah canım ne güzel ya bize de nasip olur mu ki acaba :44:
aa sana da mı lazımdı canım. inşallah rahat rahat alırsınızSagol sonsy
aa sana da mı lazımdı canım. inşallah rahat rahat alırsınız
canim kegel egzersizler denilen egzersizleri bol bol yapmak lazim, pelvic kaslarini guclendirmek icin, her an her zaman yapin, otururken boyle cisinizi tutuyomus gibi, dayanabildiginiz kadar dayanmaya calisin, benim yirtilma ya da kesik ihtiyaci hissedilmemesinin sebebi pelvic kaslarinin guclu olmasiymis, bir de ingilterede doktorlar kesinlikle kesmiyorlar, oyle bir uygulama yok yani, turkiyedekiler o konuda da hic firsat vermiyolar anneye galiba, makas meraki var bu turk doktorlarin, illa kulanacaklar
Slm kizlar
Nasilsiniz bakalim. Biz sabah 9 dan beri lokman hekim hastanesindeydik. Cok kalabalikti, doktor saat 10 gibi geldi.
Annemi doktora goturduk. 2 aydir oksuruk, burun akintisi vs sikayetleri varmis. Samsun da gogus hastaliklari hastanesine gitmis. Doktor 2 ay oyalamis resmen. Gecmedi hala. Buradaki doktor sinuzit olmussun dedi. Ilac verdi. Insallah gecer.
Ben de korkuyorum bana da gecer diye. Maske taktim kendime. Bir de hasta olursam sezeryan yapmazsa doktor diye iyice korktum.:18:
Gece yine sancim olabilir. Kendimi kotu hissediyorum.:26:
geçmiş olsun canım. keşke koruya gitseydiniz. lokman hekim çok kalabalık gerçekten. inşallah çabucak iyileşir annen. sen de kendini koru aman son zamanlar hasta olma. rahat ol doktor seni yapacak sezaryen
kızlar iznim başladı ama evde tek başıma oturmaktan şimdiden sıkıldım..okulda iki laklak yapardım stres atardm öğrencilerimle zaman çabuk geçiyordu dinleniyordum =) şimdiden özledim onları....
evde sabahtan beri çamaşır yıka katla,,bulaşık yıka evi süpür toz al offf!!! evde daha çok yoruluyrm diyrm inanmıyrlar =)))
sizde durumlar nasıl ??
kızlar iznim başladı ama evde tek başıma oturmaktan şimdiden sıkıldım..okulda iki laklak yapardım stres atardm öğrencilerimle zaman çabuk geçiyordu dinleniyordum =) şimdiden özledim onları....
evde sabahtan beri çamaşır yıka katla,,bulaşık yıka evi süpür toz al offf!!! evde daha çok yoruluyrm diyrm inanmıyrlar =)))
sizde durumlar nasıl ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?