Kizlar bir sey itiraf edicem. Benden ileriki haftada birini gorunce icim gidiyor, ozeniyorum. Ben de o haftada olsaydim diyorum.
kızlar kocamı boğasım geliyor.çok iyi olan adam tartıştığımızda canavara dönüşüyo. ağzı bozuk, sert, kaba pis bir adama oluyor. oof hiç değişmeyecek. o an içimden inşallah ölür de kurtulurum diyorum sonra da gelip özür diliyor. sanki böyle olunca herşey halloluyor sanıyor. yalama oldum yani. üz üz, özür dile geçsin. ohhh ne kolaymış yaaaa affetmezsen de sinirleniyor. uzatıyorsun diyor. hem suçlu hem güçlü adamdaki rahatlığa bak ya
Kizlar bir sey itiraf edicem. Benden ileriki haftada birini gorunce icim gidiyor, ozeniyorum. Ben de o haftada olsaydim diyorum.
ayyy yok bana da tam tersi. eve öyle bi alışmışım ki bugun okul eziyet gibi geldi. sırf 1 hafta daha aktarayım diye katlanıyorum ama yok 36ya girer giremez bırakııyorum. köşe bucak kaçmaktan bir hal oldum. okul aşırı kalabalık. evde çok iş yapma yani eskisi gibi yapma. keyif yap tv karşısındaay şimdi evde olsaydım ayaklarımı uzatsaydım sıcacık evimde.
çok iş yapan biride değilimdir aslında ..iş yapmayı sevmem bile ama dünyanın işi var evde off bide bebiş gelince ne yapacağız biz =) annem cumartesi gelecek demesin bu kızım çok dağınıkmış diye he he =)Seni cok iyi anliyorum. Ben de okula gideyim ama rahat bir koltukta oturup, arkadaslarla sohbet edeyim isterdim. Derse girmek yok tabi, yorucu oluyordu.
Baya bir is yapiyormussun. Sen hamile olduguna emin misin?bu kadar is yaparsan yorulursun tabi. Camasir katlamak neyine yetmiyor?
sonsy aynı senin durumundayım canım
kararsız kaldım
doktorum mart başı gibi doğumun olur dedi
bebeklerin süpriz yapmazlarsa dedi
şimdi ağdaya gitsem bebeklerin sürpriz yapma ihtimaline karşı
iyi olur ama
ya bebekler mart ayını beklerse o zamana kadar da tekrar çıkmaya başlarlar
ne yapacağımı bilemedim
bir de ağda hamilelikte daha mı ço acıttı canını
hormonlar ağrıyı da artırdı mı?
ya doğuma pırıl pırıl gitmek istiyorum da
Bazen ben de cok sinirleniyorum esime. Hamilelikten olduk boyle. Hem senin esin sevgililer gununde sana pasta mi cicek mi lmamis miydi? Yanlis hatirliyirsam kusura bakma. Benim ki hic bir sey almadi.
aman canım aldı da işte benim eşim çok uçlarda... iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü. beni haftasonu bir ağlattı görsen. ya git diyorum gitmiyo da. hamileyim git diyorum beni suçlu çıkarma diye hala bağırıyo. yani keşke hediye mediye almasaydı da hamileyken benim böyle üzerime gelmeseydi. bi de ağzı bozuk küfür ediyor. bana ediyorsun diyorum hayır sana değil içinde bulunduğum duruma ediyorum diyor. ne kadar da kolay sıyrılmak... annemi dinlemedim evlendim işte bazen çok pişmanım.
neyse böyle şeylerle kafanızı şişirmeyeyim.
kızlar iznim başladı ama evde tek başıma oturmaktan şimdiden sıkıldım..okulda iki laklak yapardım stres atardm öğrencilerimle zaman çabuk geçiyordu dinleniyordum =) şimdiden özledim onları....
evde sabahtan beri çamaşır yıka katla,,bulaşık yıka evi süpür toz al offf!!! evde daha çok yoruluyrm diyrm inanmıyrlar =)))
sizde durumlar nasıl ??
aman canım aldı da işte benim eşim çok uçlarda... iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü. beni haftasonu bir ağlattı görsen. ya git diyorum gitmiyo da. hamileyim git diyorum beni suçlu çıkarma diye hala bağırıyo. yani keşke hediye mediye almasaydı da hamileyken benim böyle üzerime gelmeseydi. bi de ağzı bozuk küfür ediyor. bana ediyorsun diyorum hayır sana değil içinde bulunduğum duruma ediyorum diyor. ne kadar da kolay sıyrılmak... annemi dinlemedim evlendim işte bazen çok pişmanım.
neyse böyle şeylerle kafanızı şişirmeyeyim.
anlıyo mu öküz diyeceğim ama anlıyor ve özür dileyince iş halloluyor sanıyor. bu kadar kolay yani onun için. özür diledim ya diyor. en iyisi hiç muhattap olmamak. işi o duruma getirmemek yani. tartışılcak hale getirmemek ama biz de insanız yani her zaman da yapılmıyor ki böyle dayan dayan olmuyor dayanamıyorsun bazen...canım boşver takma kafana. o ne yaparsa yapsın ama uyarmayı da sakın ihmal etme ki yaptığının farkına varsın. önemli olan şu anda sen ve bebeğin...
cnm ben 1 hafta önce gittim ağdaya.bikini bölgesi hariç aletten dolayı göze alamadım..canım filan yanmadı ya gayet rahattım..ne olur ne olmaz dedım oğlumun gelesı tutar..
ya senın içinde şunu söyleyım..cnm cok uzadıysa beklettıysen git..anıden o şekilde girmek var doğuma bide agda yaptırmışşında az az cıkmış halı var.. hangisini tercih ederdin?
ayy bu ağda işiben kaç gün düşündüm hmm şimdi seninki de karışık. ikisinin ortasında gitsen. 2 haftada çıkmaz zaten. evet ya daha da acıyo biliyor musun benim mesela bacak bile acımazdı en son gittiğimde ince bir sızı şeklinde bir acıdı sanki iğne yapıyor. ben 1 kere daha gidicem onu da 38e girer girmez gideyim diyorum. yani doğuma pırıl pırıl tutturmak zor
sen çatı muayenesini atlattın mı? yoksa sezaryen diye yapılmayacak mı? sen haftaya git istersen. 1 haftada çıkmaz.
canım sen de mi koruya gidiyordun..
anlıyo mu öküz diyeceğim ama anlıyor ve özür dileyince iş halloluyor sanıyor. bu kadar kolay yani onun için. özür diledim ya diyor. en iyisi hiç muhattap olmamak. işi o duruma getirmemek yani. tartışılcak hale getirmemek ama biz de insanız yani her zaman da yapılmıyor ki böyle dayan dayan olmuyor dayanamıyorsun bazen...
evet canım beklettim, tam almalık oldular
kuzular gelmeye kalkarsa facia olur şu anda
koltuk altı, bacak, malum bölge her bir yerim temiz olsun istiyorum
o zaman ben dua edeyim kuzular gelmesin diye
iki gün sonra gideyim ağdaya
biraz daha kurtarabilirim herhalde durumu
bana çatı muayenesi yapılmayacak canım
malum sezaryende bir önemi yok çatının
selamlar hanimlar, ben de kizlari okula gonderdim kk nin basina gectimsimdi gidip kahvaltimi yapiim artik, bugun bebisimin utulerini bitirip yatagini, dolabini ve hastane cantamizi hazirliycam insallah, bir tek bebek bezi, kendi bezim ve gogus pedi eksigim kaldi, onlari da artik alirim bi ara Allah'in izniyle herkese mutlu, huzurlu ve tabiiki olmazsa olmaz bol tekmeli gunler
yataktan kalktım yapıştım hemen buraya. yalnız başıma kahvaltı yapasım da yok.
bugün ant.da hava çok güzel. bozmadan çıkıp ufak tefek kalan süslerimizi alsam diyorum.
lolo geçmiş olsun cnm, dikkat et kendine ve bebeğine.
kızlar sizin de vücudunuzun bazı noktalarında sinek ısırığı gibi kaşıntılı sivilceler oluşuyor mu? bikaç gündür u şekilde sivilceler oluştu.
normal bişey mi bu acabaa??
kızlar kocamı boğasım geliyor.çok iyi olan adam tartıştığımızda canavara dönüşüyo. ağzı bozuk, sert, kaba pis bir adama oluyor. oof hiç değişmeyecek. o an içimden inşallah ölür de kurtulurum diyorum sonra da gelip özür diliyor. sanki böyle olunca herşey halloluyor sanıyor. yalama oldum yani. üz üz, özür dile geçsin. ohhh ne kolaymış yaaaa affetmezsen de sinirleniyor. uzatıyorsun diyor. hem suçlu hem güçlü adamdaki rahatlığa bak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?