2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kizlar bir sey itiraf edicem. Benden ileriki haftada birini gorunce icim gidiyor, ozeniyorum. Ben de o haftada olsaydim diyorum.

kızlar kocamı boğasım geliyor. çok iyi olan adam tartıştığımızda canavara dönüşüyo. ağzı bozuk, sert, kaba pis bir adama oluyor. oof hiç değişmeyecek. o an içimden inşallah ölür de kurtulurum diyorum sonra da gelip özür diliyor. sanki böyle olunca herşey halloluyor sanıyor. yalama oldum yani. üz üz, özür dile geçsin. ohhh ne kolaymış yaaaa affetmezsen de sinirleniyor. uzatıyorsun diyor. hem suçlu hem güçlü adamdaki rahatlığa bak ya

Bazen ben de cok sinirleniyorum esime. Hamilelikten olduk boyle. Hem senin esin sevgililer gununde sana pasta mi cicek mi lmamis miydi? Yanlis hatirliyirsam kusura bakma. Benim ki hic bir sey almadi.

cnm ben 1 hafta önce gittim ağdaya.bikini bölgesi hariç aletten dolayı göze alamadım..canım filan yanmadı ya gayet rahattım..ne olur ne olmaz dedım oğlumun gelesı tutar..

ya senın içinde şunu söyleyım..cnm cok uzadıysa beklettıysen git..anıden o şekilde girmek var doğuma bide agda yaptırmışşında az az cıkmış halı var.. hangisini tercih ederdin?

cnm bende 1 hafta erken ayrıldım çalışabilyrsan çalış benim kocam ilk haftada göndermeyeckti ama ben zorlada olsa ikna ettim.gitmeseydim öğrencilerim 1 hafta öğretmensiz geçreceklerdi..mühim olan doğumdan sonrası bence..şu yasada çıkmadı gitti bakalım ...

çok iş yapan biride değilimdir aslında ..iş yapmayı sevmem bile ama dünyanın işi var evde off bide bebiş gelince ne yapacağız biz =) annem cumartesi gelecek demesin bu kızım çok dağınıkmış diye he he =)

ayy bu ağda işi ben kaç gün düşündüm hmm şimdi seninki de karışık. ikisinin ortasında gitsen. 2 haftada çıkmaz zaten. evet ya daha da acıyo biliyor musun benim mesela bacak bile acımazdı en son gittiğimde ince bir sızı şeklinde bir acıdı sanki iğne yapıyor. ben 1 kere daha gidicem onu da 38e girer girmez gideyim diyorum. yani doğuma pırıl pırıl tutturmak zor

sen çatı muayenesini atlattın mı? yoksa sezaryen diye yapılmayacak mı? sen haftaya git istersen. 1 haftada çıkmaz.

Bazen ben de cok sinirleniyorum esime. Hamilelikten olduk boyle. Hem senin esin sevgililer gununde sana pasta mi cicek mi lmamis miydi? Yanlis hatirliyirsam kusura bakma. Benim ki hic bir sey almadi.

aman canım aldı da işte benim eşim çok uçlarda... iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü. beni haftasonu bir ağlattı görsen. ya git diyorum gitmiyo da. hamileyim git diyorum beni suçlu çıkarma diye hala bağırıyo. yani keşke hediye mediye almasaydı da hamileyken benim böyle üzerime gelmeseydi. bi de ağzı bozuk küfür ediyor. bana ediyorsun diyorum hayır sana değil içinde bulunduğum duruma ediyorum diyor. ne kadar da kolay sıyrılmak... annemi dinlemedim evlendim işte bazen çok pişmanım.

neyse böyle şeylerle kafanızı şişirmeyeyim.

Kafa sisirmek de ne demek. Sen anlat destek oluruz. Hepimizin esimize cok sinirlendigi anlar oluyor emin ol. Nerden evlendim de diyebiliyoruz sinirle. Sen bir dogur. Esinin hakkindan gelirsin. Duygusaliz bu aralar. Biz de esimle genelde ailesi yuzunden kavga ediyoruz.
Erkegin sessiz durmasi daha kotu bence. Sonra umulmadik zamanlarda patliyorlar.

2 hafta sonraki halimi gördüm sende. haftaya cuma izne ayrılacağım inşallah. annemlerde ben izne ayrıldıktan 1 hafta sonra gelecekler. onlar gelene kadar evi halletmem lazım. kızımla ilgili her şey tamam da evimiz biraz uğraştıracak beni...
ama eminim ki iş yerinde durduğumdan daha çok yorulacağım. temizlik-yemek offf offf...

canım boşver takma kafana. o ne yaparsa yapsın ama uyarmayı da sakın ihmal etme ki yaptığının farkına varsın. önemli olan şu anda sen ve bebeğin...

canım boşver takma kafana. o ne yaparsa yapsın ama uyarmayı da sakın ihmal etme ki yaptığının farkına varsın. önemli olan şu anda sen ve bebeğin...
anlıyo mu öküz diyeceğim ama anlıyor ve özür dileyince iş halloluyor sanıyor. bu kadar kolay yani onun için. özür diledim ya diyor. en iyisi hiç muhattap olmamak. işi o duruma getirmemek yani. tartışılcak hale getirmemek ama biz de insanız yani her zaman da yapılmıyor ki böyle dayan dayan olmuyor dayanamıyorsun bazen...

evet canım beklettim, tam almalık oldular
kuzular gelmeye kalkarsa facia olur şu anda
koltuk altı, bacak, malum bölge her bir yerim temiz olsun istiyorum

o zaman ben dua edeyim kuzular gelmesin diye
iki gün sonra gideyim ağdaya
biraz daha kurtarabilirim herhalde durumu

bana çatı muayenesi yapılmayacak canım
malum sezaryende bir önemi yok çatının

neyse kızlar teşekkür ederim hepinize.. öpüyorum sizleri yarın görüşmek üzere. ben çıkıyorum. ders bitti kendinize iyi bakın bebeklerinize deeşlerinizi boşverin

haklısın valla. özür dileyince yelkenleri suya indiriyoruz ya öyle sanıyorlar ama. halbuki içimizde büyüyor onlar...ama neyseki bebişlerimiz geliyor ve onların varlığı her şeyi unuttturacak bize...

canım sen daha fazla bekletme çünkü bebişlerin ne zaman geleceği belli olmaz. maşallah maşallah çok güzel gidiyor sizin durum.
eğer tarih de belirlenirse ve geç olursa ya yine gidersin ağdaya ya da bir defalık jilet kullanırsın.

gogus pedi yerine gogus kalkani alin bence..bana oyle tavsiye ettiler.ped sut gelince yapisiyormus ve daha cok can acitiyormus

benim butun vucudumda kirmizikabariklar ve kasinti oldu.doktora gittim.gebelik hormonlarindanmis.her ihtimale karsi kataciger testi yapti bisey cikmadi..sadece kasinti varsa karaciger enzimlerinden supheleniyorlar ama kizarikliklar ve kabarma varsa gecici bir durum.hamileliktn yani...

cnm ya bu kadar sinirlenecek ne oldu ki.. ama ne olursa olsun aranızda eşine içindende olsa öyle deme tatlım ... en azından kocan özür dilemesini biliyor ..affetmezsende sinirleniyor ya bu erkekler çok mu bencil hemen affetmem biraz zaman geçer sakinleşince affederm arkadaş =)) erkek milleti kızlar takmayın üzüülmeyin ...hepimizin başında =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…