2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin sana, inş az kaldı.
evet yinede yavruların için tüm çile.
ödemler olmasa zaten bu kadar zorlanmazdım tahmini,
ağda için bencede uygun bi zmanlama olur.
aminnn inş bende bi ikiz annesi olurum :))
allah razı olsun canım ya derlerdi inanmazdım
soruyolar zor mu diye yooo diyorum
ama aslında cidden baba evine dönmmek çok sıkıntılı
olaylar olnca farkına varıyorum.
ben yaşadım kimseler yaşamasınç

slm kızlar bugün hastahaneye gidip anestezi uzmanıyla falan görüştük, girişimizi yaptık, yarın saat 7:30 da gelin, 8:30-9 gibi bebeği alacağız dediler, çok heyecanlandım, bu arada spinal yaptırcam,epidural önermedi dr.çok da güzel bir haberle mutlu olduk. hastahanede doğum 1250 idi birkaç gün önce meb le anlaşma yapılmış %50 indirimle 625 ödedik. bebeğim şansıyla gelsin umarım. siz de sorun derim ben.doğumdan sonra fırsatım olur mu bilemiyorum ama en kısa zamanda gelişmelerden habrdar ederim.herkese kolaylıklar.sabırlar diliyorum.

kızlarrrr ben geldimmmm özlediniz mi beniii

internet işini çözdüm gibiii şuan evimden giriyorum 1 hafta ayrıydım burdan

1 sene gibi geçtiii hemenn yazın doğum yapan var mııı geçmişi okucam ama

kaç saatte biter bilmiyorum :26:

ben hala iyiyim nst sonuçlarımda normal çıkıyorrr çok şükür..

hadi yazınnn nasıl herkess

Akşama eşimle migrosa gitces acaba bişey olurmu yuruyebilirmiyim bilmiyorum biraz uzak aracımız yok ama çooook sıkıldım evde oturmaktan hava almam lazım birde taksit ödiycem .... Bebeğimize biberon emzik falanda alcam umarım dayanabilirim yemeğide koydum yemek derdindende kurtuldum :)))))))))

Ay çok sevindim fiyatın duşmesine bebeğin uğurlu vede hesaplı bi bebek olcak oh 625 tl cepte hadi harcayalım:))))

ayy canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..dualarimiz seninle..sende duani eksik etme bizi dualarinda unutma

Çok merak ettiğim bişey sormak istiyorum hani aşağıda bisuru kullanıcı varya napıyonuz sayfalarımı okuyonuz özeldenmi yazışıyonuz ben şimdi surekli duvara bişey yazcanız zannediyom bakıyom bakıyom yok eee nerde bu arkadaşlar

Napıyonuz banada diyin çok merak edyorum

biberon emzik ve göğüs pompası almadık
biberon verme göğsünü almadıgı zaman kaşıkla ver alıştrma alışırsa hiç almaz dedi doktor emzik vermeyi düşünmüyorum zaten

rabbım ne zaman derse o zaman ama utrasona gore heaplıyorlar hayırlısı rahımde acılma var mı peki

sude özledik seni canım ya bağlandı mı şimdi net ? nasılsın ne var ne yok ?

güvenim haklısın canım ya :) kimse bişey yazmayınca diğerlerimizde yazmıyoruz galiba.ama bende çok kullanıcı görünce yazan olur diyorum yok, ben işlerimide takip ediyorum ama

herkese mrblar arkadaşlar kontrolden geldik şükür bi sorun yok gizli kasılma çıktı biras ama önemli deilmiş kuzum 3700gr olmuş 40 haftayı beklersek 4.5 kg ın üzerinde olur dedi hata payını hesaplarız ama genede büyük olcak heralde normal doğuma engel olmaz inş kilosu gerçi dönmemiş hala ters duruo çatı muayenesi uygun çıktı ama duruşu değişmezse normal olmaz dedi ama bekleyecez artık sonuna son günde dönebilirmiş inş normal olur ya çatı muayeneside 2 dkka sürdü azcık bişe canın yanıo okadar doktor zaten rahatlatmaya çalışıo rahat ol rahat ol die ama ister istemes kasılıosun dedim buraya yatmışken doğuruvereyim haydi doğur dedi doktorumuz siftahı çektik bakalım :)

biberon emzik ve göğüs pompası almadık
biberon verme göğsünü almadıgı zaman kaşıkla ver alıştrma alışırsa hiç almaz dedi doktor emzik vermeyi düşünmüyorum zaten

umarım hepimizinki de alır sıkıntı olmaz , benim ilk kızımda doğumdan sonra help sendromu seyretti 5 gün ayrı kaldık yoğun bakımda yatttım tabi sütümü sağıp döktüm birsürü ilaç veriyorlardı nasıl içim acıdı o ilk kolostrumu falan hep döktüm mecburen biberon kullandık çünkü bebeği almadılar yoğun bakıma 5 gün sonra kavuştuk göğsümü öyle bir kaptı ki ağalamaktan kendimi alamadım herkesin farklı işte bebeğine göre değişiyor ama emmesi en güzeli tabi en rahatı en sağlıklısı vs...

maşallah bebişine canım hata payı çıok oluyor canım kilo ölçümlerinde o yüzden normal doğum önceliğin olsun derim arkadaşımın da daha yeni 3500 gr doğar demiş 4100 doğmuş doktor şaşırmış :)

bende siizi özledim canım ya. çatladım giremedim diye.

alt komşum internet bağlatmış onunla konuştum. şifresini aldım ortak ödiyicez inşallah.

girdiğim gibi hemen yazdım buraya

ben gayet iyiyim fıldır fıldır dolanıyorum. ağrılarım var ama geçiyo.

geçen hafta dolabını yerleştirdim, yatağını falan hazırladım. bakalım

daha alınacaklar var bi ara dışarı atıcam kendimi. sende durumlar nasıl?

sezeryan tarihin belli mi?

iyi yaptın valla bende merak etmiştim çünkü, bugün sorcaktım senide dedim giremiyoki kim ne bilsin.

maşallah sizede, inş en güzel haftada doğurursun rahatça.

bende iyiyim canım tahmini olarak cmtsi sezeryanla ilgili bi tarih verebilirde eğer sancım filan yoksa ani gelmezse

4-5 mart gibi netleşcek tarihimiz inş. onun dışında iyiyiz şükürler olsun.

çok öptüm senide kızınıda.

puppa doğum yapmış, çokta güzel anlatmış ...

porselen bebeg için filan tarih verilmişti özokunda doğurdu, doğum hikayelerinde tarihler belli sanırım 10 a yakın bebeğimiz doğdu.

herkeslere iyi akşamlar kızlar. öptüm herkesi ...

porseleni biliyordum demek puppa özokunda doğurdu.

ne güzel ya rabbim bizede nasip etsinn

bende seni öpttümm

hayırlısı olsun insallah allah kolaylık versin... ne kadr şanslısınız gercekten fıyat yarı yarıya düşmüş hemde spinal fiyatı ben burda 1500 civarından düşük pek biyer bulamadım uygun ve iyi bir hastane bide spinal olsa 2000 olur herhalde en az.. şansınız açık olsun

Doktor haftaya bekliyor ama ben bu hafta gidicem.

Sen de brbegine kavusacaksin ne guzel.

Ben de merak ediyorum.

canım benim nişanım geldi doğumu bekliyorum ama hala çıkıyorum bazen yavaş yürüdükten sonra bişi olmuyo bide fazla yürümücen

çok duygusalım bu ara cuma nişanım geldi bekliyorum sancılarımı .bugün bebişle banyomuzuda yaptık sanki bugün yarın doğum varmış gibi

kucağına bebişlerini alan anneler özokun puppa porselenbebek ve diğer arkadaşlar sizleri gönülden kutlarım sağlıkla büyütmek nasip etsin allahım bebişlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…