canım Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin sana, inş az kaldı.
hadi artık sen de biraz daha dayan sonra evindesin
evet evlendikten sonra tekrar aile ile yaşamak zordur
az kaldı inşallah, tayininiz çıkar da küçük çekirdek ailenize kavuşursunuz inşallah en kısa zaman da
canım inşallah allahım sana da ikiz nasip etsin
bunu canı gönülden diliyorum
evet doktoruma bir yandan kızızyorum almıyor bebekleri, görmüyor mu halimi diye ama
düşününce de hak veriyorum
o da bebeklerim için yapıyor sonuçta
ödemlerim korkunç boyutlara ulaştı canım
bu hafta 3 kilo ödem topladı vücudum
ayak numaram 35 den 38 e çıktı
artık sen düşün ne hallerdeyim
ağda işi gerçekten zor
iki gün daha bekleyip öyle gideceğim sanırım
temiz olmak için çabalıyoruz ama olamazsak da ne ayapalım değil mi?
slm kızlar bugün hastahaneye gidip anestezi uzmanıyla falan görüştük, girişimizi yaptık, yarın saat 7:30 da gelin, 8:30-9 gibi bebeği alacağız dediler, çok heyecanlandım, bu arada spinal yaptırcam,epidural önermedi dr.çok da güzel bir haberle mutlu olduk. hastahanede doğum 1250 idi birkaç gün önce meb le anlaşma yapılmış %50 indirimle 625 ödedik. bebeğim şansıyla gelsin umarım. siz de sorun derim ben.doğumdan sonra fırsatım olur mu bilemiyorum ama en kısa zamanda gelişmelerden habrdar ederim.herkese kolaylıklar.sabırlar diliyorum.
slm kızlar bugün hastahaneye gidip anestezi uzmanıyla falan görüştük, girişimizi yaptık, yarın saat 7:30 da gelin, 8:30-9 gibi bebeği alacağız dediler, çok heyecanlandım, bu arada spinal yaptırcam,epidural önermedi dr.çok da güzel bir haberle mutlu olduk. hastahanede doğum 1250 idi birkaç gün önce meb le anlaşma yapılmış %50 indirimle 625 ödedik. bebeğim şansıyla gelsin umarım. siz de sorun derim ben.doğumdan sonra fırsatım olur mu bilemiyorum ama en kısa zamanda gelişmelerden habrdar ederim.herkese kolaylıklar.sabırlar diliyorum.
biberon emzik ve göğüs pompası almadık
biberon verme göğsünü almadıgı zaman kaşıkla ver alıştrma alışırsa hiç almaz dedi doktor emzik vermeyi düşünmüyorum zaten
herkese mrblar arkadaşlar kontrolden geldik şükür bi sorun yok gizli kasılma çıktı biras ama önemli deilmiş kuzum 3700gr olmuş 40 haftayı beklersek 4.5 kg ın üzerinde olur dedi hata payını hesaplarız ama genede büyük olcak heralde normal doğuma engel olmaz inş kilosu gerçi dönmemiş hala ters duruo çatı muayenesi uygun çıktı ama duruşu değişmezse normal olmaz dedi ama bekleyecez artık sonuna son günde dönebilirmiş inş normal olur ya çatı muayeneside 2 dkka sürdü azcık bişe canın yanıo okadar doktor zaten rahatlatmaya çalışıo rahat ol rahat ol die ama ister istemes kasılıosun dedim buraya yatmışken doğuruvereyim haydi doğur dedi doktorumuz siftahı çektik bakalım :)
sude özledik seni canım ya bağlandı mı şimdi net ? nasılsın ne var ne yok ?
güvenim haklısın canım ya :) kimse bişey yazmayınca diğerlerimizde yazmıyoruz galiba.ama bende çok kullanıcı görünce yazan olur diyorum yok, ben işlerimide takip ediyorum ama
bende siizi özledim canım ya. çatladım giremedim diye.
alt komşum internet bağlatmış onunla konuştum. şifresini aldım ortak ödiyicez inşallah.
girdiğim gibi hemen yazdım buraya
ben gayet iyiyim fıldır fıldır dolanıyorum. ağrılarım var ama geçiyo.
geçen hafta dolabını yerleştirdim, yatağını falan hazırladım. bakalım
daha alınacaklar var bi ara dışarı atıcam kendimi. sende durumlar nasıl?
sezeryan tarihin belli mi?
iyi yaptın valla bende merak etmiştim çünkü, bugün sorcaktım senide dedim giremiyoki kim ne bilsin.
maşallah sizede, inş en güzel haftada doğurursun rahatça.
bende iyiyim canım tahmini olarak cmtsi sezeryanla ilgili bi tarih verebilirde eğer sancım filan yoksa ani gelmezse
4-5 mart gibi netleşcek tarihimiz inş. onun dışında iyiyiz şükürler olsun.
çok öptüm senide kızınıda.
puppa doğum yapmış, çokta güzel anlatmış ...
porselen bebeg için filan tarih verilmişti özokunda doğurdu, doğum hikayelerinde tarihler belli sanırım 10 a yakın bebeğimiz doğdu.
herkeslere iyi akşamlar kızlar. öptüm herkesi ...
canım mecburi sezeryan olcamda normali dene eğer dr unu tanıyosan rastgele birine girmiyeceksen, sonuçta normlinde avantajları çok.sezeryandan çok en azından.
bizde iyiyiz teyzesi napalımi oğluşla oynuyoruz ayakları dışarı çıkcak sanki elimde hissediyorum.haftaya son çalşma günlerim ondan sonra evdeyim gidebilrmiyim gidemezmiyim derken tamamladım ya 37 yi :)) yani tamamlıycam inş ... 2. de inş ikiz olcaklar diye ilkinde hakkımı kullanayım ikiz gebeliği zor ilkinde sonuna dek çalışayım dedim direk tecrübenle sabittir sanırım :)) sanki sözleşme imzladım ikiz olcağını daiirde :))) hulusi beyi tebrik ederim valla hemen alalım derdinde değil, tabi senin için zorda bu devirde hassas dr lara rastlamak zor hani.sizde iyisiniz dimi ? ödemler hala var mı ?
:))
canım dikkatli ol, aman ne olur ne olmaz.dr a bu hafta mı gitcektin ? haftayı beklemicen dimi ?
cidden ağda işide bi olaymış ya, benide telaşı sardı şimdilik bekliyorumda izne ayrılınca gitcem 10 güne dek pırıl pırıl oluyo :) şimdi gitsem kadın alamazda mincik bişey var, 3 hafta önce filn gittim hormonlar alt üst etti bünyeyi.normal yapacakları şimdi iyi anladım, biz bile sezeryana güvenemezken onların ki daha telaşlı.canım biraz daha can yakıyo ağda ama dayanılmaz değil.
bendeeee
bende evdekilere kızgınım, ve istemedende allah belanızı versin derken yakalıyorum kendimi.bi yere sığamadık kardeşlerimin ikiside ayrı tripte odalarını ellerinden alıyomuşum ya 40 gün idare etmek bu kadar mu zor, allah kimseye muhtaç etmesin çok zoruma gitti dün eşeke gibi temizlik yaptım sevincim kursağımda kaldı sayelerinde, zor olcak belki ama bebeğimizi kendi evime götürcem annemide kvalidemide istemiyrum farzediyorum ki kimsesizim, illaki bakcam.eşimde yanımda olcak zaten 30 gün, en fazla 10 günlüğüne giderim onlarda rahatlasın.kardeşte olsa batıyo ya, evlendikten sonra baba evine dönmek cidden çok zormşşşş(
mantıklı ya çok saol canım.
canım maşallah ya ne kadar güzel anlatmışsın allah burdaki kızlarada senin gibi doğumlar nasip etsin inş.en çok sonsy sevincek okuyunca :) bebeğinizi allah analaı babalı büyütsün inş.maşallah yavrunuza.
hakketen çok doğru tespit bende ancak 3-4 gün sonra girerim herhalde.en erken tabi
inş nasip olur onu demek canım benim
Çok merak ettiğim bişey sormak istiyorum hani aşağıda bisuru kullanıcı varya napıyonuz sayfalarımı okuyonuz özeldenmi yazışıyonuz ben şimdi surekli duvara bişey yazcanız zannediyom bakıyom bakıyom yok eee nerde bu arkadaşlar
Napıyonuz banada diyin çok merak edyorum
canım benim nişanım geldi doğumu bekliyorum ama hala çıkıyorum bazen yavaş yürüdükten sonra bişi olmuyo bide fazla yürümücenAkşama eşimle migrosa gitces acaba bişey olurmu yuruyebilirmiyim bilmiyorum biraz uzak aracımız yok ama çooook sıkıldım evde oturmaktan hava almam lazım birde taksit ödiycem .... Bebeğimize biberon emzik falanda alcam umarım dayanabilirim yemeğide koydum yemek derdindende kurtuldum :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?