evet bantlı olanı al o daha pratik canım özellikle sezeryan olacaksan çünkü bantsız olanını kilot tutuyor ama önü düşüyor (nerden biliyorsun diyeceksin şu an üstümdebi normal külot seklinde var birde bel bantlı cocuk bezi gibi yandan cırtlıları var karar veremedim bantlınolanı cıkarıp takmak daha koay olabılır belki egılmeden
ayyyy çok sevindim bu normal doğum haberine, maşallah ikinize de, Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah bebeğine. darısı başımıza...
ağdadan bahsetmişsiniz kızlar, ben başkasına yaptırmaktan tırsıyorum ya acıtıcak diye, ondan ağdacıya gidemiyorum. ama makinayla yolabiliyorum hala, aynayı karşıma koyup makinayla alıyorum. ctesi gün yaptım daha, 10gün kadar gider heralde temizliği. ne kadar acısa da kendim yapmakta daha cesaretliyim.
bu arada herkes kocasından şikayet etmişya, benide kayınvalidem uyuz ediyor. şehirdışındalar ama ordan bile yetiyolar. en son kurban bayramında görmüştük memlekete gidince. eşim tek çocuk, bizim bebek de ilk ve tek torunları olucak ama daha bir çöp bile almadılar bebeğe. anca telefonda alacaklar bitti mi diye sorup o kadar çok almayın, abartmayın diyorlar. sanki onlardan istiyoruz parasını. dün akşam komşularına inmıişler, aradılar netten görüşelim dediler. daha kamerayı açmamızla "ayyy kilo almışsın, yanakların tombullaşmış" diyo. bi merak ettikleri, görmek istedikleri kiloydu heralde, insan nasılsınız, bebek nasıl felan der önce. zaten uyuz oluyorum kilo almışsın diyenlere, hamileyiz yani, almamak gibi bir şansımız var mı acaba... bide emekliler, boşboş oturuyolar evde, herşeyimi kendim yaptım, kıyafetlerimizi de yıkayıp ütüledim, bitirdim geçen hafta. gelmiyorlar bir yardıma diye kızıyordum ama artık doğuma bile gelmelerini istemiyorum bu duyarsızlıkla...
yok yooook okuyamadım vallahi of zaten kızçem sağolsun rahat bırakmıyor..
nehir koyduk bebişin adını söylemişmiydim? iyi sakin bi çocuk şimdilik ama sarılık oldu biraz bgn dr a götürdük 14 çıktı total bilirubin. sınırda dedi dr çarşamba tekrar gidicez.
büyük kızım ada kıskançlık krizlerinde beni çıldırtıyor inşallah hemen alışır yoksa kafayı yememe ramak kaldı 3 günde..
evet başlayabilirmiş canım suyu veya nişanı gelmeden doğum başlayabiliyormuş ve doğum esnasında kese yırtılıyomuş kiminin herkesde farklı farklı cereyan ediyor sanırım bende önce bikaçdamla kan sonra sümüksü kıvamsı kahve lekeler geldi buna nişan deniyo deniyomuş suyum şimdide doğum anıda gelebilir değişiyor
kızlar doğum sonrası için külot seklinde mi yoksa bel bantlı hasta bezlerındenmı alacaksınız?? hangısı daha rahat olur acaba
Canım yaa sorma...Her gören şişmişsin diyo...Ya Allahaşkına doğumuma kalmış 19 gün,içimde en az 7-8 belki de daha fazla bi kilo var...İnsan biraz motive eder,Maşallah ne güzel yakışmış ya da Allah hayırlısıyla kurtarsın falan diye dua eder...Yok anacım yok...Bizim milletimiz insanı yerden yere vurur !!! Ama ben şimdiden sonra nerde hamile görsem onu onore ve motive etmek için elimden ne geliyosa yapıcam...Kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmıycam inşallah...
Bu arada teyzoşlar oğluşumun bebek arabasını da aldık sonunda..:) Joker'deki indirimden faydalandık...Ev temizliği,beden temizliği derken biçok şey sonlandı şükrolsun...Rabbim yapmayan veya yapamayan herkese hazırlıklarını tamamlamayı nasip etsin ve herkese kolay ve ağrısız doğumlar nasip etsin...Öpüldünüz teyzoşlar..:)
bu arada 1 cm açıklığım varmış cuma tekrar gel dedi ben çok merak ediyorum açılma arttımı diye sanırım cumayı bekleyemicem bendee:44:
Arkadaşlar ben de 30 mart annesiyim.5 aydır takip ediyorum sizleri ama nasip olmadı bir türlü kayıt olmak.Hepinizi uzaktan sevdim dua etttim sılıntılarınız için.Geç kalmış olabilirim belki benle oğlumu da aranıza alır mısınız :)
yok yooook okuyamadım vallahi of zaten kızçem sağolsun rahat bırakmıyor..
nehir koyduk bebişin adını söylemişmiydim? iyi sakin bi çocuk şimdilik ama sarılık oldu biraz bgn dr a götürdük 14 çıktı total bilirubin. sınırda dedi dr çarşamba tekrar gidicez.
büyük kızım ada kıskançlık krizlerinde beni çıldırtıyor inşallah hemen alışır yoksa kafayı yememe ramak kaldı 3 günde..
kızlar kalamayacağım hemen yazayım
21 Şubat perşembe günü sabah saat : 7:30 da hastanede olacağım sezeryan olacağım(38+5)
anneciğim bende cumartesi günü kavuştuk fırsat bulduğum an gelirim ama misafirler başladı ki nefes alamıyorumöpüldünüz kocaman ama geçmişi öyle merak ediyorum ki okumak nasip olsun inşallah hepinizi çok özledik ve seviyoruz Rabbime emanetsiniz kalanlara hoş sohbetler
kızlar kalamayacağım hemen yazayım
21 Şubat perşembe günü sabah saat : 7:30 da hastanede olacağım sezeryan olacağım(38+5)
anneciğim bende cumartesi günü kavuştuk fırsat bulduğum an gelirim ama misafirler başladı ki nefes alamıyorumöpüldünüz kocaman ama geçmişi öyle merak ediyorum ki okumak nasip olsun inşallah hepinizi çok özledik ve seviyoruz Rabbime emanetsiniz kalanlara hoş sohbetler
kizlar birkac saat once acilden geldim.sivi biseylerin geldini hissettim.tabi bekledim biraz baktim gene hissediyodum azcik.ama eminde olamiodum.suphelendim yoksa suyum mu geldi die.isi garantiye almak en iyisi dedik ve gittik hemen hastaneye.baktilar bisi bulamadilar.su deil dediler.bide baktilar sancimin olup olmadina onada yok dediler.sevinsemmi uzulsemmi bilemedim.1 cm aciklik var,sancim yok. yok anacim ben doguramicam heraldebekliyorum artik.......
bu arada dogum yapan arkasim puppa.... Allah anali babali saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin insallah canim benimm.
birdeee dogum yapacak olan arkadaslaaaar sizlerinde Allah yardimciniz olsun, sikintisizca atlatirsiniz insallah
kizlar bu arada ben depentin hastabezini aldim daha once dogum yapmis bi subat annesinin tavsiyesiyle o sezeryan olmus ve cok kanamasi olmus isime yaradi dedi 100 150 olculeri disi yesil fakat bana cok buyuk geldi carsaf gibi masallah deneyemedim bu halimle
canım yanlış anlamadıysam Urfada doğum yapmışsın hangi hastahanede yaptın acaba.Ben de Urfada ailemin yanına doğum yapmaya geldim araştırma yapıyorum.Allah çocuğunu analı babalı büyütsün.Hayırlı evlat olur inşaallah..Kolay gele
külot seklindemı yoksa belden bantlımı hangisinden??ölçüleri degısıyo galiba bel ölçüsüne göre üstunde öyle görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?