2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bi normal külot seklinde var birde bel bantlı cocuk bezi gibi yandan cırtlıları var karar veremedim bantlınolanı cıkarıp takmak daha koay olabılır belki egılmeden
evet bantlı olanı al o daha pratik canım özellikle sezeryan olacaksan çünkü bantsız olanını kilot tutuyor ama önü düşüyor (nerden biliyorsun diyeceksin şu an üstümde )yani sezeryan dikişlerinirahatsız eder bence senin bahsettiğin kilotta olsa eğilmen gerekecek giyerken bantlı al

Son düzenleme:

Canım yaa sorma...Her gören şişmişsin diyo...Ya Allahaşkına doğumuma kalmış 19 gün,içimde en az 7-8 belki de daha fazla bi kilo var...İnsan biraz motive eder,Maşallah ne güzel yakışmış ya da Allah hayırlısıyla kurtarsın falan diye dua eder...Yok anacım yok...Bizim milletimiz insanı yerden yere vurur !!! Ama ben şimdiden sonra nerde hamile görsem onu onore ve motive etmek için elimden ne geliyosa yapıcam...Kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmıycam inşallah...

Bu arada teyzoşlar oğluşumun bebek arabasını da aldık sonunda..:) Joker'deki indirimden faydalandık...Ev temizliği,beden temizliği derken biçok şey sonlandı şükrolsun...Rabbim yapmayan veya yapamayan herkese hazırlıklarını tamamlamayı nasip etsin ve herkese kolay ve ağrısız doğumlar nasip etsin...Öpüldünüz teyzoşlar..:)

yok yooook okuyamadım vallahi of zaten kızçem sağolsun rahat bırakmıyor..
nehir koyduk bebişin adını söylemişmiydim? iyi sakin bi çocuk şimdilik ama sarılık oldu biraz bgn dr a götürdük 14 çıktı total bilirubin. sınırda dedi dr çarşamba tekrar gidicez.
büyük kızım ada kıskançlık krizlerinde beni çıldırtıyor inşallah hemen alışır yoksa kafayı yememe ramak kaldı 3 günde..

Arkadaşlar ben de 30 mart annesiyim.5 aydır takip ediyorum sizleri ama nasip olmadı bir türlü kayıt olmak.Hepinizi uzaktan sevdim dua etttim sılıntılarınız için.Geç kalmış olabilirim belki benle oğlumu da aranıza alır mısınız :)

canım yanlış anlamadıysam Urfada doğum yapmışsın hangi hastahanede yaptın acaba.Ben de Urfada ailemin yanına doğum yapmaya geldim araştırma yapıyorum.Allah çocuğunu analı babalı büyütsün.Hayırlı evlat olur inşaallah..Kolay gele

benim sık sık ama düzensiz sıklıklarla sancım kasılmam oluyo merak ediyorum ne zaman doktora doğum için gitmem gerektiğini, yarın kontrolüm var sorucam da bu haftayı endişeyle geçirdim... teşekkür ederim canım cevabın için...

kızlar doğum sonrası için külot seklinde mi yoksa bel bantlı hasta bezlerındenmı alacaksınız?? hangısı daha rahat olur acaba

ben hasta külodu olanlardan aldım canım...

ay ilk aylarda ben de pek bozuluyodum yok kalçan genişlemiş yok göbeğin çıkmış yok şişmişsin diyenlere, şimdi de göbeğin düşmüş kalkmış tespitlerine gıcık oluyorum bi de bunu doğum tecrübesi yaşamış insanlar yapıyo anlayamıyorum ben hiç böyle densizlikler patavatsızlıklar yapmadım bundan sonrasında kati suretle yapmam :) concorde neo yu mu aldınız canım siz de, size ne kadara verdiler ve hangi rengi seçtiniz, hayırlı olsun bu arada güle güle gezin sağlıkla....

kizlar bisey sormak istiyorum size sabahtan beri sirtima bicak saplanir gibi agri giriyor cok rahatsiz edici usutmekten falan mi olur daha once hic basima gelmedi baska bir belirtide yok sadece sirtima giren agrilar var sizce bu neden olur ?

kızlar kalamayacağım hemen yazayım

21 Şubat perşembe günü sabah saat : 7:30 da hastanede olacağım sezeryan olacağım (38+5)

anneciğim bende cumartesi günü kavuştuk fırsat bulduğum an gelirim ama misafirler başladı ki nefes alamıyorum öpüldünüz kocaman ama geçmişi öyle merak ediyorum ki okumak nasip olsun inşallah hepinizi çok özledik ve seviyoruz Rabbime emanetsiniz kalanlara hoş sohbetler

kizlar bu arada ben depentin hastabezini aldim daha once dogum yapmis bi subat annesinin tavsiyesiyle o sezeryan olmus ve cok kanamasi olmus isime yaradi dedi 100 150 olculeri disi yesil fakat bana cok buyuk geldi carsaf gibi masallah deneyemedim bu halimle

bu arada 1 cm açıklığım varmış cuma tekrar gel dedi ben çok merak ediyorum açılma arttımı diye sanırım cumayı bekleyemicem bendee:44:

bendede 1 cm aciklik var.anlattin gibi nisan gelmesi olmadi canim.sadece aciklik var.bakalim yarinda gitcem doktora ne dicek...

tabi hayatim buyur hosgeldiiiin..

canııııııııııııııım korkutma beni benim oğlan şimdiden çıldırdı eve bebek gelince napcaz bilemiyorum çocuk tuvalet eğitimini tammalayalı 5ay oldu annemler geldiğinden beridir altını ıslatıyor ve bu gün de kakasını yaptı eve bebek gelince napcam bilmem dediğim gibi birde evde ev dolusu insan ay vallahi doğum bebek sıkıntısından çok bunlar beni geriyor ilerde gelinime soracam vallahi kızım önemli olan senin ruh sağlığın nasıl rahat edeeksen bize söyle diyeeeeeeeee:) çok mu hayalci oldu
neyse beni boş verde ay biz ebebklerimizin nasıl bir şey olduğunu göremedik ama senin kollarında saçlarınasıl ben hep öyle hayal ediyorum kara saçlı diye

canım Allah yardımcın olsun senden bir gün sonrada ben sezeryan olacağım inş kendine iyi bak Allah aemanet ol

Canim ya ne guzel doguruyorsun ya. Bebegine kavusacaksin. bizi unutma burda.

Kızlar,
Dizlerim isyan bayrağını çekti dünden beri oturamıyorum otursam kalkamıyorum. Dizlerim kopacak gibi ağrıyor. Tuvalete bile gidemez oldum 10 gün kaldı doğuma ama bu 10 günü bu acıyla nasıl geçireceğim hiç bilmiyorum. Doktora sordum buz koy dedi ama o da hiç kar etmiyor. Neymiş, kilo konusunda doktoru dinleyip daha dikkatli olmak gerekiyormuş

kizlar birkac saat once acilden geldim.sivi biseylerin geldini hissettim.tabi bekledim biraz baktim gene hissediyodum azcik.ama eminde olamiodum.suphelendim yoksa suyum mu geldi die.isi garantiye almak en iyisi dedik ve gittik hemen hastaneye.baktilar bisi bulamadilar.su deil dediler.bide baktilar sancimin olup olmadina onada yok dediler.sevinsemmi uzulsemmi bilemedim.1 cm aciklik var,sancim yok. yok anacim ben doguramicam heralde bekliyorum artik.......
bu arada dogum yapan arkasim puppa.... Allah anali babali saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin insallah canim benimm.
birdeee dogum yapacak olan arkadaslaaaar sizlerinde Allah yardimciniz olsun, sikintisizca atlatirsiniz insallah

erken değil mi daha ,38 bile bitmemiş. ben önümüzdeki bir hafta doğurmak istemiyorum. hala doğum şeklime karar veremedim, hatta nerede doğum yapıcam ona bile bir kaç saat önce karar verdim. ne stresli bir şeymiş. cumartesi ailemin yanına gidicem ,şehir dışına yolculuğum var. 38+2 olucam o zaman. hiç bilmediğim bir doktora gidicem,inşallah sıkıntı olmaz. ailemin yanında olmak adına böyle bir karar aldım.

arkadaşlar yarın doktor kontrolüm var 2 hafta önce gittiğimde açlık kan şekerime bakmışlardı aç olmayına ertesi gün tekrar hastanelerdeydim acaba yarınki kontrolde de bakarlar mı ki aç mı gitsem bilmiyorum muayene 9 da 9.30 gibi oluyor ben sabah 7de yola çıkıyorum siz ne dersniz ?

şifa arkadaşım şimdiden Allah kurtarsın inşallah bebeiğine sağlıcakla al kucağına darısı bizlere bebişini kokla bol bol benim için :)

külot seklindemı yoksa belden bantlımı hangisinden??ölçüleri degısıyo galiba bel ölçüsüne göre üstunde öyle görmüştüm

kizlar ben normal gece kullanim pedlerinden koydum.hastanede deihtiyacina gore veriyolar die biliyorum.bide normal dogumdan sonra hemsire icini iyice temizliyomus.eltim solemisti.yanlis hatirlamiosam kanamasida 1 hafta civarinda olmustu.oyuzden yogun kanama olmicani dusunuyorum.yinede sorucam ama.

Saol canım osm de zeki mil e gittim. Daha önce akademia ya gidiyodum da son zamanlar dr dan memnun kalmamaya başladım. Dr lar işten çıktılar çok kalabalık oldu hastane dr fazla ilgilenmemeye başladı falan.. Zeki hocaya daha önce 2 arkadaşım gitmişti memnunlardı bende onlardan duyup gittim çok memnun kaldım keşke ilk doğumdada ona gitseydim dedim. Ama benim sezeryan. Senin nasıl olacak? Normal doğum konusunda bi fikrim yok

külot seklindemı yoksa belden bantlımı hangisinden??ölçüleri degısıyo galiba bel ölçüsüne göre üstunde öyle görmüştüm

cnm bildigin cocuk bezinin buyuk hali ustune kulota falan gerek yok bezleniceksin resmen ama bundan hicbisey gecmez garanti yani bide biyerde okumustum biri bu bezden kullanmis eve geldiginde bile annem altima seriyordu ustune yatiyordum gayet rahatti diye yatak pedi gibide kullanmis tabi bu kadar cok kanama oluyormu bilmiyorum ama orkitle falan ugrasilmaz ilk gunler o kesin kulot halinde olan nasil bilmiyorum hic gormedim ama kulot giyicek hal oluyormu ilk anlarda bilmiyorum benimki depent hasta bezi buyuk boy ustude baya uzun beline kadar sarar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…