2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bu arada 1 cm açıklığım varmış cuma tekrar gel dedi ben çok merak ediyorum açılma arttımı diye sanırım cumayı bekleyemicem bendee:44:

bu arada 1 cm açıklığım varmış cuma tekrar gel dedi ben çok merak ediyorum açılma arttımı diye sanırım cumayı bekleyemicem bendee:44:

çok heyecanlandım şimdi benimde 4 mart doğum tarihim...benimde yarın kontrolüm bakalım benim doktor ne dicek...Allah yardımcın olsun canım...Daha dorusu hepimizin yardımcısı olsun...

Bebeğin uğurlu gelmiş tatlım ne güzel
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

canım vallahi Allah sabır versin insan ne olursa olsun evi ve eşi başka hel bu haldeyken ve lohusalıkta kimse çekilmiyor ailen bile olsa benim annemler saolsunlar çıktılar geldiler ama sen yangelip yatamıyorsunki evde misafir genede birde oğlum var iyi çıldırdı günü gününü tutmuyor annemler gelince rahatalrız diyorduk çocuk iyice bize düştü çünkü sık sık görüyorki çocuğum doğumdan bir gün öncede kayınvalidemler gelcek ay ben yanlız kalamk istiyorum ya inanki evdeki çocuğuda bebeğide idare ederim inan sıkıntıya girdim senin durum daha kötüymüş anladğım kadarı ile eşinde yok yanında galiba ay o daha zor benim planım ise sezeryanda olsam hemen ayaklanmayı düşünüyorum:):):) ay evin dolusu insan

Kızlar ben de lohusa şerbeti için bardak, sürahi, tepsi, hastane yatağı için süs ve diğer süsleri hazırladım55:
Mandal sepetini şeker sepeti yaptım
benim koca şoklarda sen de bu kadar yetenek var mıydı diyooooo
Hepsi bitince paylaşırım
Altın yastığına yüz dikilecek
Kendi pijamamı geceliğimi de ütüleyeceğim
Veee oğlumun anı defterini yapacağım
Daha bir sürü dua okuyacağım

bende normal istıorum ama hata payı eksi çıkarsa iide bide artı 400 felan çıksa daha 2-3 haftamız var bide 5kg olur ozaman normal olmaz :) hayırlısı tabi sağlıklı sihhatli olsunda

slm mart anneleri;

ben aslı doğum fotorafcısıyım, doğumunuzda bu en güzel anınızı ölümsüzleştirmek için sizlere eşlik etmek istiyorum :) üstelik hiç bir ücret talep etmiycem

sizlerden tek talebim izmir ve manisa civarında olmanız...

ayrıntıları görüşmek için tlf numaram: 05542143664 isterseniz burdanda msj gönderebilirsiniz

çok heyecanlandım şimdi benimde 4 mart doğum tarihim...benimde yarın kontrolüm bakalım benim doktor ne dicek...Allah yardımcın olsun canım...Daha dorusu hepimizin yardımcısı olsun...
saol canım anne moduna tam girdim şimdi doğum sürecimin başladığını öğrenince inşallah seninde nişanın gelir hemen ve çok beklemeden doğururuz meleklerimizi

bu nişan herkeste gelen bişey mi yoksa nişan gelmeden de sancıyla doğum başlar mı bilen var mı...

bu nişan herkeste gelen bişey mi yoksa nişan gelmeden de sancıyla doğum başlar mı bilen var mı...
evet başlayabilirmiş canım suyu veya nişanı gelmeden doğum başlayabiliyormuş ve doğum esnasında kese yırtılıyomuş kiminin herkesde farklı farklı cereyan ediyor sanırım bende önce bikaçdamla kan sonra sümüksü kıvamsı kahve lekeler geldi buna nişan deniyo deniyomuş suyum şimdide doğum anıda gelebilir değişiyor

kızlar doğum sonrası için külot seklinde mi yoksa bel bantlı hasta bezlerındenmı alacaksınız?? hangısı daha rahat olur acaba

bende kararsız kaldım acaba doğumdan sonra annemdemı kalsam yoksa kendi evimde mi diye?? oraya gidincede kendi evimi özlüyorum hemen

kızlar doğum sonrası için külot seklinde mi yoksa bel bantlı hasta bezlerındenmı alacaksınız?? hangısı daha rahat olur acaba
ben hasta kilodu yerine hasta bezialmışım görünüşüne aldandım kilot gibi sarıyor ama bandı yok yani üstüne kilotta giyiliyor ben normal doğum yaqparsamproblem yok bunu kullanırım ama sezeryan olursam kesinliklehasta kilodu eşime hemen bi koşu aldırıcam birde lohusakilodu aldım canım yüksek belliolanlardan buda sezeryanlılar için kullanışlı

bi normal külot seklinde var birde bel bantlı cocuk bezi gibi yandan cırtlıları var karar veremedim bantlınolanı cıkarıp takmak daha koay olabılır belki egılmeden

Özokuncum annelik nasıl gidiyor hayırlı olsun bebişine kavuşmuşsun keyfin çıtırdır şimdi anlatsana hani bebişin resmi koyucanmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…