bebeklerinizin fotoğraflarını yükleyin bizde hasret giderelim yaaaa =)))
bu arada 1 cm açıklığım varmış cuma tekrar gel dedi ben çok merak ediyorum açılma arttımı diye sanırım cumayı bekleyemicem bendee:44:
slm kızlar bugün hastahaneye gidip anestezi uzmanıyla falan görüştük, girişimizi yaptık, yarın saat 7:30 da gelin, 8:30-9 gibi bebeği alacağız dediler, çok heyecanlandım, bu arada spinal yaptırcam,epidural önermedi dr.çok da güzel bir haberle mutlu olduk. hastahanede doğum 1250 idi birkaç gün önce meb le anlaşma yapılmış %50 indirimle 625 ödedik. bebeğim şansıyla gelsin umarım. siz de sorun derim ben.doğumdan sonra fırsatım olur mu bilemiyorum ama en kısa zamanda gelişmelerden habrdar ederim.herkese kolaylıklar.sabırlar diliyorum.
maşallah bebişine canım hata payı çıok oluyor canım kilo ölçümlerinde o yüzden normal doğum önceliğin olsun derim arkadaşımın da daha yeni 3500 gr doğar demiş 4100 doğmuş doktor şaşırmış :)
saol canım anne moduna tam girdim şimdi doğum sürecimin başladığını öğrenince inşallah seninde nişanın gelir hemen ve çok beklemeden doğururuz meleklerimiziçok heyecanlandım şimdibenimde 4 mart doğum tarihim...benimde yarın kontrolüm bakalım benim doktor ne dicek...Allah yardımcın olsun canım...Daha dorusu hepimizin yardımcısı olsun...
canım benim nişanım geldi doğumu bekliyorum ama hala çıkıyorum bazen yavaş yürüdükten sonra bişi olmuyo bide fazla yürümücen
çok duygusalım bu ara cuma nişanım geldi bekliyorum sancılarımı .bugün bebişle banyomuzuda yaptık sanki bugün yarın doğum varmış gibi
kucağına bebişlerini alan anneler özokun puppa porselenbebek ve diğer arkadaşlar sizleri gönülden kutlarım sağlıkla büyütmek nasip etsin allahım bebişlerinizi
evet başlayabilirmiş canım suyu veya nişanı gelmeden doğum başlayabiliyormuş ve doğum esnasında kese yırtılıyomuş kiminin herkesde farklı farklı cereyan ediyor sanırım bende önce bikaçdamla kan sonra sümüksü kıvamsı kahve lekeler geldi buna nişan deniyo deniyomuş suyum şimdide doğum anıda gelebilir değişiyorbu nişan herkeste gelen bişey mi yoksa nişan gelmeden de sancıyla doğum başlar mı bilen var mı...
canım vallahi Allah sabır versin insan ne olursa olsun evi ve eşi başka hel bu haldeyken ve lohusalıkta kimse çekilmiyor ailen bile olsa benim annemler saolsunlar çıktılar geldiler ama sen yangelip yatamıyorsunki evde misafir genede birde oğlum var iyi çıldırdı günü gününü tutmuyor annemler gelince rahatalrız diyorduk çocuk iyice bize düştü çünkü sık sık görüyorki çocuğum doğumdan bir gün öncede kayınvalidemler gelcek ay ben yanlız kalamk istiyorum ya inanki evdeki çocuğuda bebeğide idare ederim inan sıkıntıya girdim senin durum daha kötüymüş anladğım kadarı ile eşinde yok yanında galiba ay o daha zor benim planım ise sezeryanda olsam hemen ayaklanmayı düşünüyorum:):):) ay evin dolusu insan
ben hasta kilodu yerine hasta bezialmışım görünüşüne aldandım kilot gibi sarıyor ama bandı yok yani üstüne kilotta giyiliyor ben normal doğum yaqparsamproblem yok bunu kullanırım ama sezeryan olursam kesinliklehasta kilodu eşime hemen bi koşu aldırıcam birde lohusakilodu aldım canım yüksek belliolanlardan buda sezeryanlılar için kullanışlıkızlar doğum sonrası için külot seklinde mi yoksa bel bantlı hasta bezlerındenmı alacaksınız?? hangısı daha rahat olur acaba
kızlar doğum sonrası için külot seklinde mi yoksa bel bantlı hasta bezlerındenmı alacaksınız?? hangısı daha rahat olur acaba
ben hasta kilodu yerine hasta bezialmışım görünüşüne aldandım kilot gibi sarıyor ama bandı yok yani üstüne kilotta giyiliyor ben normal doğum yaqparsamproblem yok bunu kullanırım ama sezeryan olursam kesinliklehasta kilodu eşime hemen bi koşu aldırıcam birde lohusakilodu aldım canım yüksek belliolanlardan buda sezeryanlılar için kullanışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?