aç git canım bence, daha önce yapmamışlar tahlillerini , ertesi gün uğraşmak zorunda kalma tekrar.arkadaşlar yarın doktor kontrolüm var 2 hafta önce gittiğimde açlık kan şekerime bakmışlardı aç olmayına ertesi gün tekrar hastanelerdeydim acaba yarınki kontrolde de bakarlar mı ki aç mı gitsem bilmiyorum muayene 9 da 9.30 gibi oluyor ben sabah 7de yola çıkıyorum siz ne dersniz ?
şifa arkadaşım şimdiden Allah kurtarsın inşallah bebeiğine sağlıcakla al kucağına darısı bizlere bebişini kokla bol bol benim için :)
şifam merakla bekliyordum canım aramadında neyse hadi hayırlısı rabbim kurtarsın ayyyyy çok heycanlıyım enaz senin kadar hayırlısıyla al bebeğini kucağına tatlımkızlar kalamayacağım hemen yazayım
21 Şubat perşembe günü sabah saat : 7:30 da hastanede olacağım sezeryan olacağım(38+5)
anneciğim bende cumartesi günü kavuştuk fırsat bulduğum an gelirim ama misafirler başladı ki nefes alamıyorumöpüldünüz kocaman ama geçmişi öyle merak ediyorum ki okumak nasip olsun inşallah hepinizi çok özledik ve seviyoruz Rabbime emanetsiniz kalanlara hoş sohbetler
hastanede ablama bebek bezlerinden keserek vermişler diğerleri alerji yapıyormuş bazen, bebeğiyle aynı bezi kullanmış hastane sonrasında da, herkesin çok olmuyor kanaması demek ki. olursa aldırırım diye düşünüyorum ben. her yer market, eczane.cnm bildigin cocuk bezinin buyuk hali ustune kulota falan gerek yok bezleniceksin resmen ama bundan hicbisey gecmez garanti yani bide biyerde okumustum biri bu bezden kullanmis eve geldiginde bile annem altima seriyordu ustune yatiyordum gayet rahatti diye yatak pedi gibide kullanmis tabi bu kadar cok kanama oluyormu bilmiyorum ama orkitle falan ugrasilmaz ilk gunler o kesin kulot halinde olan nasil bilmiyorum hic gormedim ama kulot giyicek hal oluyormu ilk anlarda bilmiyorum benimki depent hasta bezi buyuk boy ustude baya uzun beline kadar sarar yani
Saol canım osm de zeki mil e gittim. Daha önce akademia ya gidiyodum da son zamanlar dr dan memnun kalmamaya başladım. Dr lar işten çıktılar çok kalabalık oldu hastane dr fazla ilgilenmemeye başladı falan.. Zeki hocaya daha önce 2 arkadaşım gitmişti memnunlardı bende onlardan duyup gittim çok memnun kaldım keşke ilk doğumdada ona gitseydim dedim. Ama benim sezeryan. Senin nasıl olacak? Normal doğum konusunda bi fikrim yok
erken değil mi daha ,38 bile bitmemiş. ben önümüzdeki bir hafta doğurmak istemiyorum. hala doğum şeklime karar veremedim, hatta nerede doğum yapıcam ona bile bir kaç saat önce karar verdim. ne stresli bir şeymiş. cumartesi ailemin yanına gidicem ,şehir dışına yolculuğum var. 38+2 olucam o zaman. hiç bilmediğim bir doktora gidicem,inşallah sıkıntı olmaz. ailemin yanında olmak adına böyle bir karar aldım.
hastanede ablama bebek bezlerinden keserek vermişler diğerleri alerji yapıyormuş bazen, bebeğiyle aynı bezi kullanmış hastane sonrasında da, herkesin çok olmuyor kanaması demek ki. olursa aldırırım diye düşünüyorum ben. her yer market, eczane.
hastanede ablama bebek bezlerinden keserek vermişler diğerleri alerji yapıyormuş bazen, bebeğiyle aynı bezi kullanmış hastane sonrasında da, herkesin çok olmuyor kanaması demek ki. olursa aldırırım diye düşünüyorum ben. her yer market, eczane.
kanama mıktarı degısebılır tabi ama genede daha rahat olur bencede sızma ıhtımalıne karsı kafamız rahat olur en azından yatarken falanda...
kızlar o kadar alıntı yaptım hıc bırı olmadı bu 3 oldu ya sıkıldım ama yaaa oncelıkle
puppa canım bız bırlıkte dogurcaktık yaa naptınnharıkasın cok sevındım adına ınsallh bende ıkı haftaya kadar dogrurum cok cok sev bıbısını ohh mıs kokusunu cek ıcıne hayırlı musmutlu saglıklı bır hayat surun ınsallhhhh masllahhhh
ebru91 canım alıntılarım gıttı D: gene
vee sende daha dur ama bende cok ıstıyorum doguralım artık hayırlısı tabıkı saglıkla gelsınler baska bır dileğim yokkkkk ....
şimdi bugun naptın bebek mevludune gıttmım kızlar evın gırısınden suslemeye baslamıslar kapıda suslu cok guzeldııannemız ekru pıjama takımı gıymıstı eytol bır bolero ustune saclarına cok tatlı krem kahve bır tac takmıstı Kaya bebıste cok tatlı gırılı gumuslu bır mevlutluk goymıustı kucuk adam olmustu ıkramlar pıde ayran lokum duu lımonata yapılmıstı bardaklara lastıklı kurdeleden cok tatlı susler yapmısss... ayak seklınde de cercevelık yaptırmıs badem sekerı koymus cok tatlıydı hersey umarum Allah ım bısede nasıp eder
bu arada tekrar gıttı kopyala yapmıstım ehehehehhe
he bide ben ozene bozene aldigim pijama takimi ve geceligimin kan olmasini pek goze alamdigim icin aldim hasta bezini :) evdede yatak falan rezil olursa bedeli daha agir olur diye dusundum bide tabi insallah olmaz o kadar kanamada adet olunca bile ilk gunler rezalet oluyor o geldi aklima
bilemiyorum canim doktor erken falan demedi ama zaten bir hafta onceden acilma vardi bile dusunki 1 hafta gecmesine ragmen birazcik daha olduysa olmustur yoksa hep ayni da kalmis olabilir.yarin gidince tam olarak ogrenicem.bugun acilde 1 cm demisti.ama gecen hafta doktor az bir sey acilma var demisti.ilk dogumum oldugu icin cook yavas aciliyo olabilir die dusunuyorum.erken olmayabilir belkide bu hizla anca olur.:))tabi yinede doktora sormak lazim...
senin icin zor olur ileri haftada yolculuk yapmak canim dikkatli olman lazim.uzakmi bilemiyorum ama bildin doktorun olsaydi daha iyi olurdu tabi.iyi bir doktor olmasina dikkat etmeye calis.insallah sorun olmaz.
ay ilk aylarda ben de pek bozuluyodum yok kalçan genişlemiş yok göbeğin çıkmış yok şişmişsin diyenlere, şimdi de göbeğin düşmüş kalkmış tespitlerine gıcık oluyorum bi de bunu doğum tecrübesi yaşamış insanlar yapıyo anlayamıyorum ben hiç böyle densizlikler patavatsızlıklar yapmadım bundan sonrasında kati suretle yapmam :) concorde neo yu mu aldınız canım siz de, size ne kadara verdiler ve hangi rengi seçtiniz, hayırlı olsun bu arada güle güle gezin sağlıkla....
kızlar kalamayacağım hemen yazayım
21 Şubat perşembe günü sabah saat : 7:30 da hastanede olacağım sezeryan olacağım(38+5)
anneciğim bende cumartesi günü kavuştuk fırsat bulduğum an gelirim ama misafirler başladı ki nefes alamıyorumöpüldünüz kocaman ama geçmişi öyle merak ediyorum ki okumak nasip olsun inşallah hepinizi çok özledik ve seviyoruz Rabbime emanetsiniz kalanlara hoş sohbetler
kızlar selam
benn dün doğum yaptım.tam 38 haftalıkken bebeğim normal doğumla dünyaya geldi...
3150 gram doğdu.49 cm.eve yeni geldim ayrıntılı bir şekilde hikayemi yazmak istiyorum..
Allah hepinize nasip etsinn inşallah sağlıklı güzel doğumlar..
mükemmel ötesi bir duygu anlatmak mümkün değil..
normal doğum yapıcaklar için tavsiyemde şudur.sancılara katlatmak evet zor.ama doğum çok kolay.
bebekte doğmak için mücadele ediyor çünkü..ve anında sütüm geldi çok şükür.
ikimizde çok iyiyiyiz.evimizde dinlenicez şimdi..ara ara girerim yine diye umud ediyorum.
sezeryan günü yaklaşanlarada sağlılı hayırlı doğumlar diliyorumm.
doğum anında bütün hamileler için dua ettim.inşallah sizlerde kuzularınıza kavuşursunuz kolayca...
herkese iyi günler :)))
Merhaba kızlar . Bugün 37. Haftam doldu ve doğum öncesi iznim başladı. Artık çalışmıyorum. Doğumda nasipse 4 Mart'ta 38+6 da sezeryan olacak epidural istiyorum. İki hafta kaldı tam olarak umarım erken gelmeye kalkmaz. U ikinci doğum. Ama ilki gibi heyecan var yine . Hasta bezinden bahsetmişsiniz. Benim ilkimde sezeryandı hasta bezi 10 saat falan kalmıştır. Normal ped koydum sonra adet olmuşum gibi kanamam oldu fazla olmadı . Zaten sezeryanda doğum esnasında daha fazla an kaybı oluşurmuş .
Nazlımacanım nasılsın
aaaa canim hosgeldin ne zamandi yoktun.masallah seninde az kalmis kavusmana.saglikla sihhatle dogsun kizin.canim ben normal dogum yapdim ama bende hasta bezi kullanmadim.normal bez kullandim.bundada almiycam yine.normal ped yetiyordu bana kisden kisiye degisiyor qaliba.ben iyiyim canim sagol.kizimla ugrasiyorum butun gun,cumartesi kayinvalidemler gelib doguma kadar kalacaklar.1 ay filan.oyle bekliyoruz onlari
bana daha çatı muayenesi yapılmadı, 38 in sonunda yapıcaktı doktorum,ondan dedim erken diye. benim doktor rahat biraz.varsada açılma filan benim haberim yok.acil bir şey olsa gece doktorum gelmiyor , nöbetçi doktor kimse o gelicek,sezaryen olsa dahi gelmiyor. o nedenle aslında biraz da sakınca görmedim doktor hastane değiştirmekte. çok yoğun ,fazla popüler bir doktor,gününün yarısı ameliyatta geçiyor, bir hafta sonraya anca randevu alabiliyorsun.bulunduğum şehirde de hiç yakınmız yok. bir sıkıntı yaşasak yalnızız yani.ondan ailemin yanına gideyim dedim.gideceğim .hastane iyi, doktora da iyi dediler ama daha önce gitmedim,ondan tereddütlerim var. 2,5 saatik mesafe ,çok uzun değil yolum, yavaş yavaş dura dura gideriz artık. benim de ilk doğumum ,normal denemek istiyorum, şeker probemim var ,düşerse diye korkuyorum. gideceğim doktorun tavrına bağlı kararım, güven verirse,destek verirse deneyeceğim. vermezse sezaryen.ondan da korkuyorum aslında .kendi doktorum,doğurursun normal,bebek de iri değil ,şekerin düşerse de koyarız yerine dedi ama doğumda yanımda olamıcak belki. hayırlısıyla kurtarsın allah hepimiz sağsalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?