Evet canım ya doğuma çok az kaldı. Bende evle uğraşıyorum. Temizle yenile değiştir. Bende çok geleceğini zannetmiyorum. Gelsede çaresine bakarız. Benimde oğlum çok anneci oldu . Bakalım ne yapacağız . Öptüm canım seni
he bide ben ozene bozene aldigim pijama takimi ve geceligimin kan olmasini pek goze alamdigim icin aldim hasta bezini :) evdede yatak falan rezil olursa bedeli daha agir olur diye dusundum bide tabi insallah olmaz o kadar kanamada adet olunca bile ilk gunler rezalet oluyor o geldi aklima
ohh!!!minik kizim kipir kipir oynuyo........dogsada o tekmeleyen oynayan minicik ayaklarini isirsam opsem valla haa!!
sonrada annesi onun o minicik saclarina guzel guzel tokalar takacak.
hahaaay bide dogunca biktirirsa beni geri icime koyarim onu haaa...sen burda kal en iyisi diyerek :))
saka tabiki saka..o benim minicik biricik kizim.kiyamiorum bile daha simdiden.
slm canım sen benden öndesin ondan soruyorum nişanın geldimi merak ettim benim geldideslm kızlar bugün kontrolümüz vardı 3250 gr olmuş bebişim :) şuan normal doğum için bekliyoruz haftaya pzt ye kadar gelmezse bebişim pzt sezeryan gününe karar vericez artık :) doktorum riske atmaya gerek yok dedi zaten 3500 filan olursa çatım çok müsait değil normal doğum için hep normal doğum istedim ama oğlum için hangisi sağlıklıysa Rabbim onu nasib etsin hayırlısı artık pztye kadar heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum :):):):):)
slm canım sen benden öndesin ondan soruyorum nişanın geldimi merak ettim benim geldide
bu arada 1 cm açıklığım varmış cuma tekrar gel dedi ben çok merak ediyorum açılma arttımı diye sanırım cumayı bekleyemicem bendee:44:
kızlar bu nst kağıdında alt sıradaki çizgiler mi gösteriyo sancıyı kasılmayı filan bilen var mı ?
pek fazla inceleme firsatim olmada doktor hemen alip dosyama koydugu icin ama bende oyle hatirliyorum usttekiler bebegin kalp atisi alttakiler sanci bu konuda anneme benim prof oldu 5 kere nstde basimda bekledi bana sayiyor sancin su kadar kalp atisi duzenli 140 larda genelde sancim yukselince 70 oldu aaa falan yapiyor benimde anlamadigim konu su ben bu sancilar 0 daykende bisey hissetmiyorum 70 kende bisey hissetmiyorum 70 olunca hissetmem gerekmiyormu bi onceki nstde duzenli 50-60 larda sanci cikti doktor sancin var senin diye beni karsiladi ama ben hicbisey hissetmiyorum dedim bende bunu anlamiyorum sancim olsa dogum sancisi anlarim dimi kizlar bu nstdekiler ne sancisi ya bu doktorda bisey soylemiyoki
yok canın ya bende nişan filan gelmedi hiç sadece kanala girmiş dedi doktorum yüzünü filan göremedik hiç seninde öyle mi ?
valla cnm bende bakıyorum şimdi kağıda 100 e çıktığı bile olmuş ama bende hiç bi değişiklik hissetmedim dediğin gibi 0 da neyse 100 dede aynı doktorumda baktı ama bişey demedi :S
Benimde gecen hafta carsamba gunu doktor randevum vardi 1cm acilman var dedi
Persembe gunu gidecegim doktora bende cok merak ediyorum acilmam devam ediyor mu
benim sancim var hatta artik aralari kisa ve kramp seklinde oluyor genellikle
seninde var mi sancin felan canim ?
ben yuruyus yapiyorum ve hurma yemeye basladim sende basladin mi ?
lalamcım nasılsın canım sen bi ara yoktun göremedim demekkki aynı durumdayız banada cuma gel dedi ama ben çarşamba gidicem çok merak ediyorum açılmam devam etmişmi çünkü bide kazaya kurban gitmek istemiyorum sancım olur hissetmem suyum gelir anlamam falan o yüzden 2 gün erken gidicem .yanıma hastane çantamıda alacağım bu sefer ne olur ne olmaz diyerekten.sancı konusuna gelince nişanım gelmeden önceki 3-4 gün sancılarım daha fazlaydı kramp şeklinde orama iğne batıyomuşgibiydi nişanım geldi onlar hafifledi ama bu seferde karnım taş gibi kahve jel kıvamlı bişeler geliyor alttan bazen.yani vücudum bituhaf çok sancı yok ama sanki birden gelecekmiş gibi hissediyorum o yüzden biraz tedirginim yürüsemde korkudan yavaşyavaş yürüyüyorum evin içinde hurma siparişimide bugün kocişe verdim yarın akşam getirecek off bakalım önce hangimiz doğuracakinşallah kolay atlatırız
kızlar selam
benn dün doğum yaptım.tam 38 haftalıkken bebeğim normal doğumla dünyaya geldi...
3150 gram doğdu.49 cm.eve yeni geldim ayrıntılı bir şekilde hikayemi yazmak istiyorum..
Allah hepinize nasip etsinn inşallah sağlıklı güzel doğumlar..
mükemmel ötesi bir duygu anlatmak mümkün değil..
normal doğum yapıcaklar için tavsiyemde şudur.sancılara katlatmak evet zor.ama doğum çok kolay.
bebekte doğmak için mücadele ediyor çünkü..ve anında sütüm geldi çok şükür.
ikimizde çok iyiyiyiz.evimizde dinlenicez şimdi..ara ara girerim yine diye umud ediyorum.
sezeryan günü yaklaşanlarada sağlılı hayırlı doğumlar diliyorumm.
doğum anında bütün hamileler için dua ettim.inşallah sizlerde kuzularınıza kavuşursunuz kolayca...
herkese iyi günler :)))
kızlar kalamayacağım hemen yazayım
21 Şubat perşembe günü sabah saat : 7:30 da hastanede olacağım sezeryan olacağım(38+5)
anneciğim bende cumartesi günü kavuştuk fırsat bulduğum an gelirim ama misafirler başladı ki nefes alamıyorumöpüldünüz kocaman ama geçmişi öyle merak ediyorum ki okumak nasip olsun inşallah hepinizi çok özledik ve seviyoruz Rabbime emanetsiniz kalanlara hoş sohbetler
kızlar kalamayacağım hemen yazayım
21 Şubat perşembe günü sabah saat : 7:30 da hastanede olacağım sezeryan olacağım(38+5)
anneciğim bende cumartesi günü kavuştuk fırsat bulduğum an gelirim ama misafirler başladı ki nefes alamıyorumöpüldünüz kocaman ama geçmişi öyle merak ediyorum ki okumak nasip olsun inşallah hepinizi çok özledik ve seviyoruz Rabbime emanetsiniz kalanlara hoş sohbetler
slm kızlar bugün kontrolümüz vardı 3250 gr olmuş bebişim :) şuan normal doğum için bekliyoruz haftaya pzt ye kadar gelmezse bebişim pzt sezeryan gününe karar vericez artık :) doktorum riske atmaya gerek yok dedi zaten 3500 filan olursa çatım çok müsait değil normal doğum için hep normal doğum istedim ama oğlum için hangisi sağlıklıysa Rabbim onu nasib etsin hayırlısı artık pztye kadar heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum :):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?