2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün inşallah bende normal doğumu çok istiyorum Allahım hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin, Bol sütlü gazsız uykulu gecelerin olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun

Selam canlar, Annem ve K. Validem bekçiler başımda. Buraya bile girmiyorum doğru düzgün. 2 gündür net bağlantısındada sorun vardı Biraz kendimizden haberler verelim dedik. Temizlik ve kızımın hazırlıkları tamamlandı. Tek eksiğimiz Elif İlkim ve yanımızda olmayan babası…

Cmt. muayeneye gittik. Babamız yanımızda olmadığı için anneanne ve babanneyle gittik. Onlarda görsünler istedim. Ama benim kızım bugüne kadar ayan beyan kendini gösterirken yüzünü sıkı sıkı kapattı ve göstermedi 33+6 yız. 2407 gr kilomuz 45 cm de boyumuz olmuş. Maşallah kuzuma Muhtemel doğum tarihimiz 21 Mart. Epidural Sezeryen düşünüyoruz.Artık bizide haftalık çağırıyor doktorumuz.

Haberler böyle birde sinir olma durumlarımız var.Eşimden ayrı olduğum için hafta içi kendi annem hafta sonu k.valideyleyim. Sürekli yanımdalar 5 dk. yalnız bırakmıyorlar. daha doğuma 1 ay var. ben iyiyim desemde yaşam alanımı daraltıp duruyorlar. İkiside herşeye karışıyor. Çok iyi beslenmeme 15 kilo almama rağmen onu ye bunu ye, mevlütde şu nevresimi ört falan falan...... kimseyi kırmak istemiyorum ama her şeye müdahaleye de katlanamıyorum. şimdi bu kadar sinir oluyorsam lohusalıkta birini kırmam kaçınılmaz .

Doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın.

Papatyam, Candaşım, Edlin, Senkar, Geceyimben, sulem, nazlım, şifam... şimdi ismini hatırlayamasam da karındaşlar hepinizi çok özledim

Gunaydın kızlar ay doğuranlara koca bir maşallaaaahhhdarısı bizebende dr gitcem bugun inşallah acılma kasılma agrı derken doğururum artık bende tık yok sevdi yerini oğlumama insan 9ay dayanıyoda 10gun gecmio derler doğruymuşallah herkese gonlunce saglıklı doğumlar nasip etsin

Ben de o durumdayim 16 kilo aldim. Kilodanmis demek.

Ben de cok sabirsizlaniyorum. Her tuvalete girisimde nisan gormek istiyorum.

kızlar bu nst kağıdında alt sıradaki çizgiler mi gösteriyo sancıyı kasılmayı filan bilen var mı ?
Alt cizgi gosteriyor.

Yel sancisi dedigi gaz sancisi bence.

canım ya kavgada küfür ediyor buna acayip sinir oluyorum. sana etmiyorum diyor. ee bi de bana etseydin yani yuhh! eskiden bana da ederdi ben de ona ederdim ne güzel di mi sonra kötü bölgelere göreve gitti geldiğinden beri değişmeler var. ama yine de hiç sevmiyorum ağzı bozuk insanları ben. yani böyle yapınca da ben de içimden neleeer neleer diyorum

ayy ne güzel yaaa canım inşallah bizim de böyle olur biter

Ah cnm ya kocalarböyle benim kocamda tam bir odunnnnnn ama ben öluyorum ona yastıkta bırKtığı kokusuna kipriklerine .......
Naapalım kaderimiz ama ne şanslı kadınlar var değilmi guller papatyalar jestler
yok valla bu yaptıkları sevgimi azaltıyor sadece.

canım zor oluyor valla ben eşim nöbetçi iken annemde kalıyorum. 1 günde bile çatıştığımız bir konu çıkıyor mutlaka. bir de insan ailesinin yanında daha rahat davranıp daha rahat kırabiliyor. sorna da üzülüyoruz ama nazlarımız da sadece birbirimize geçiyor. kendi evinde tabi daha rahat edersin. sen moralini bozma sen onlara naz yap onlar seni çeksin :) hamilesin ne de olsa

ay canım hangi hastaneymiş o hangi şehirde gelip ben de orda doğurayım çok şanslısın

aaaaaaaay mervee demek çatı yaptı :) nerde yaptı canım içerideki odada mı? iyi maşallah bak bebeğin tombul duruşu da ters ama hala doktor normal doğumu düşünebiliyor. hemen sezaryen demiyoor. ben bunu çok seviyorum işte. bazıları hemen ufak bir şeyde sezaryen diyip geçiyor. denemeyi bile düşünmüyor.
senin için hayırlısı nasılsa isteğin nasılsa öyle olsun canım inşallah. ayy demek can yakıyo biraz. bakalım ben perşembe gidicem neredeyse 1 ay olacak. bebeğimi çok merak ediyorum 36da olacağız.

canım benim nişanım geldi doğumu bekliyorum ama hala çıkıyorum bazen yavaş yürüdükten sonra bişi olmuyo bide fazla yürümücen
aaa nişanın mı geldi. doğum yakın o zaman. doktor ne diyor? haydi hayırlsıı.

kızlar kalamayacağım hemen yazayım 21 Şubat perşembe günü sabah saat : 7:30 da hastanede olacağım sezeryan olacağım (38+5)
hadi bakalım şifacım güzel haberlerle dön.

ben denemek için ürün istedim. sitesinden geldi. kilot olanından. 80-120 ve 100-150 evet 100-150 çarşaf gibi 80-120 güzel ama. ben ondan alıp götürmeyi düşünüyorum. çıkarırken de yandan yırtılıyor. beli de yüksek.

Canlarım gunaydınn.izinli olup evde olmak hem guzel hem degıl kocis ıse gdıyo bend ev ısı yapıyom.esım dıyette ıstdgm yemeklerı pasta böreklerıde yapamıyorum.canlar ben 8kg aldm ama o dız agrıları bende de var 2gundur.kılodan baska sebeplerı var mı bılmıyorum.arada belım agrıyo tatlı tatlı.bebek artık gund 3 kere hıckırıp 4 5 kere de gerılıyo.eskıden balık gbı yuzerdı kuzucuk.normal doguran,sezeryan olan bı sekıld bebıslerne kavusanlar allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın.3 martta gunum bitıyo.insallah normal dogacak.dualasalım.dun umredn donenlere zıyarete gttım.zemzem getırmsler.hurma ıle hergun bırer yudum ıcecem.dualarımz bırbırmzle olsun.opuyrum hepını9ı.

yine okuldayım. dün çok yorulmuşum akşam hep ağrılarım vardı. gece hiç uyanmadan uyumuşum ilk defa. bugun neyse ki 3 ders. 11e doğru çıkacağım. bir yarınım kaldı onu da atlattım mı artık eylüle kadar okul filan yok.
eşim dün nöbetçiydi annemde kaldım. şimdi çıkınca onu da alacağım iş yerinden beni bekliyor. dışarıda öğlen yemeği yer öyle gideriz eve dedi. hem de alacağın son bişeyler varsa alırsın diyor. aslında eksiklerim kaldı. iç çamaşırı çorap. ama yalnız çıkıp almak istiyorum. dün ağrım varken anneme ya şimdi doğurursam iç çamaşırım çorabım yok diyorum sanki onlar olmayınca doğurulmuyor.

gogus kalkanı konuşulmuş ben de bir ara çok düşünmüştüm ama bilemeyip ped almıştım. bir kalkan da bulundurmak iyi olur. 2 seferdir rüyamda bebeğimi ezmirmeye çalışıyorum olmuyor. çok zorlanıyorum. tutamıyorum onu beceremiyorum. birinde büyüktü diğerinde minicikti ayy canım benim bir doğsa.

bir de hatırlarsanız eşimin abisinin çocuğunu eşime benzetmişlerdi ben de sinir olmuştum dün facebooktan baktım bebek büyüyor gözleri de eşime benzemiş gerçi abisi annesi hep birbirine benziyor demek baba tarafına çekmiş. ayyy inşallah bebeğim bana benzer hiç istemiyorum o tarafa benzemesini iki tane aynı çocuk düşünsenize hem de aralarında 6 ay var. aaaaaaaaaaaaayy olaaamaaaaaaaaaaz bu aralar çok tepkiliyimn eşimin annesi annemi aramış. annem ne zaman geleceksin demiş. o da doğum olunca beni arayacaklar ben hemen ertesi gün geleceğim demiş :) inşallah herşeye karışmaz. böyle kendi bilgilerine göre bebeğe davranılmasını isterler herşeyi bilirim havalarında olurlar ya hiç sevmem öyle ben yaa. valla ben nasıl istersem öyle olması lazım o benim bebeğim

kızlar bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz. yan yatırması kolay olur aslında. aldınız mı? kullananlar hakkında bilginiz var mı?

canım yya çok tatlısın =) gelsinler gelsinler ben istiyrm ben şimdi işin içinden çıkamıyrm bide bebişkom gelince kafayı yerim =))) bütün işi onlar yapsın yemek temizlik bebek altı değiştirme emzirmeden acaip korkyrm elimde olsa onuda onlara yığarım he he =) ben hamile değilkende kayınvalidemede annemede bütün işi yığardım he he =) akşam çayı bile onlar hazırlardı =) kızım çayın bitmiş doldurym derlerdi =) şimdi daaha çok ilgi olur he he =) kötümüyüm ne =)
eşimin kardeşinin çocuğuda aynı eşime benziyr bende istiyrm benimkide benzesin ya =)

günaydın..puppa tebrik ederim,Allah analı babalı büyütsün,darısı başımıza olsun inşallah
kızlar ben son üç günde 2 kg aldım,niye böyle oldu anlamadım,13 kg almıştım toplamda 15 i bulduk,cumartesi kontrol var doktor kızacak kesin
ben de kanama olur,su gelir diye bekleyip duruyorum,hala tık yok.arada kasılmalarım oluyo ama düzenli değil,kısa sürede geçiyo..içten içe bi an önce doğsun istiyorum artık..Allahım hayırlısıyla kavuştursun hepimizi bebeklerimize

yemek ev işi konusunda evet iyi olur ama bebeğime çok karışmasınlar
ayy hiç kıskanç değilsin benzesin diyosun. Bana o çocuk eşime benzeyince kendi kızını değil de onu daha çok sevecekmiş gibi geliyor ben eşimden daha güzelim bana benzesin

canım ya ben eşimin yeğeninin eşime benzemesinden hoşnut değilim benim bebişim benzesin eşime; yeğeni çok güzel mavi gözlü beyaz tenli gören herkes bayılıyr kıza diğer yeğenlerinden güzel =) benimkide eşime benzesin o yüzden bana benzemesin hem zekilik açısından hemde güzellik olarak eşime benzer inşallah =) eşim benden daha güzel çünkü =( ne yazık ki =)

biz de marmara forumdan almıştık canım tekrar hayırlı olsun hem renk de istediğin gibi olmuş...

kızlar bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz. yan yatırması kolay olur aslında. aldınız mı? kullananlar hakkında bilginiz var mı?
Eki Görüntüle 636668 Eki Görüntüle 636667

ben ilk resimdekinden aldım canım, daha önce kullananları görmüştüm yana yatırmak için güvenli oluyo al bence...

günaydın herkese...

bugün doktor randevumuz var, nst miz de... 36+5 deyiz bugün çatı muayenesi de yapar mı bilmiyorum,
bakalım sancılarımız artmış mı ...
yarın hepsini yazarım ...

günaydınlar herkese ...

Db55, canım aşağı yukarı doğum tarihini belli eder o zman bu hafta, benimde bu hafta sonu randevum var.

Selalmaz, canım çok saol.evet baba evinde olmak cidden zor, ve en ihtiyacın olduğu zaman sitemleri duymak daha da kötü.9 aydır planlarımız oraya göre kurulmuştu.böyle yapacaklarını düşünmemiştim, ama lohusayken çekemem mille kaynanasından depresyona girer ben kardeşlerimden girmek istemiyorum.bende sezeryan olcam eşim yanımda ocak yemeği filan yapar iyi kötü yardımcıda olur, 1 ay beraberiz en fazla 10 günde annemlerde kalır sonra eşimle çeker gideriz, babamla annem müsade etmeyecek ama kardeşlerim varken gitmiycem o eve !

cemrem, canım maşallah ya elllerine sağlık.eşinide şaşırttın demek ? sıra yavruları kucaklamakta :)

şifa, canım gözümüz aydın tarh netleşmiş, Azram 21 şubatta kollarında.inş sağlıcakla nasip olsun , darısı başımıza...çok sevindm :)

2013, canım izne ayrıldın özledik seni, bende izne ayrılınca pek giremem kesin ya.dairede daha rahat oluyodu.demek annele bnaltıyo seni, off abartmasınlar ama.eksiği bunalttığı gibi fazlasıda bunaltıyo demekki ilginin.ya Elifcim yüzünü göstermemiş ya resmen babasının uzakta olduğunu hissetmiş dedim, inş kavuşcaksınız ama.bizde iyiyiz şükür olsun.haftasonu randevumuz var.

çilek7879, canım valla doğru sözmüş 9 ay geçiyoda 10 gün geçmiyo be :)

sonsy, canım ilişkinizde kendimizi görüyorum :) eski hallerimizi, ama geleceğiniz parlak inş şimdi bal kaymağız bizde.küfürlerin bini bir paraydı :)sanırım en büyük sebebi mesafe, bu arada sizin tayin oldu mu eşim nöbete filan demişsin ? canım annem babam çeker nazımıda kardeşlerim başıma bela, çocuk olsaar neyse 24 yaşındalar ya çekmez onlar.aksine dahada tetikliyolar sinirlenmem için.dün de bissürü laflar yedim ikisinden ayrı ayrı ! bu arada eşine benzemesin istiyosun haklı olarak :)) k.validenler en büyük sebep bence, bende sırf onlar konuşmasın diye benzemesin diyodum iş bu ki aynı eşim :) düşününce benzesin be bide küçük adamım olsun dedim, kulaklarımı tıkadım onlara ve aslında benzediğine benzeyeceğinede seviniyorum.ama kesinlikle yeğenini daha çok sevemez eşin, benzemesinin önemi yok ...bugün son iş günün mü canım ?

:)) ay canım :)) allah gönlüne göre versin inş eşine benzesin madem, bizim hep şu duamız vardı en güzel özelliklerimizi alsın ikimizinde.ama bakalım kabul olur mu :))

sonsycim bu ara da o yastıktan bende alcaktım dün bi video izledim dr anlatıyor, yan yatırmayın kesinlikle, araştırmalar sonucu 1 ile 6 aylık bebeklerin uyku ölümlerinde yan yada yüz üstü yatarken olduğu tespit edildiği, kesinlikle sırtüstü yatırılmalı diyordu.

canım biz uzak değiliz. aynı ilde çalışıyoruz da 4 aylığına göreve gidip gelmişti. ben 8 haftalık hamileydim gittiğinde. geldiğinden beri daha iyi öncesinde daha kötüydük ama işte yine de tam geçmemiş adamın içinde var napalım. ağzı bozuk biraz kendini kaybediyo ama işte bana değilmiş tepkisi. bizim işler biraz karışık onun iş yerinde geçmişte beni tanıyanlar var çoook eskiden bir erkek arkadaşım da askerdi filan. ama işte insanların ağzı durmuyo. eşim herşeyi göze almıştı ama bazen dayanamıyo sanırım... ama şükür eskisi kadar kötü değiliz.

ya benim bebeğim kız bana benzesin :) ama ultrasonlarda eşime benzeyen yerlerini de görmüştüm yaa diğer bebek benziyor ya ondan da istemiyorum neyse sağlıklı olsunlar da napalım

aaa senin kardeşlerin niye böyle yapıyor. hamilesin birileri kızsın onlara.

ders bitti ben çıkıyorum kızlar artık yarın son okul günümde okuldan yazarım sizlere. 32.haftamdan beri çok çalıştım ya artık ayrılayım toplamda 3 gün geldim yarın 4 olacak son günüm. doğumdan sonra 4 ay cepte

öptüm herkesi

selam kızlarrr,

artık bende burdayım ne güzelmiş ya

nişanı gelenler olmuş bende de beyaz sümüksü birşey geliyor ama o değildir heralde?

beyaz çünkü bendeki... ağrı sancı da dayanılmayacak gibi değil.

hasta bezi mi yoksa külotlu olanmı alsam bende karar veremiyorum.

bu arada normmal doğumdan sonra karnın kalmaması için bi korse giyiliyormuş

sıkıyormuş biraz ama sonrasında dümdüz oluyormuşsun bilgisi olan var mı?

2013 te dönmüşşş hoşgeldinnnn

Görümcemmmmmmm
Hayırlı olsun tatlım net in

sağoll gelinciğim...

şu geçmişi tam okuyamadım bakayım dedikodu mu yaptın mııı

Eki Görüntüle 636668 Eki Görüntüle 636667

bende ilk resimdekinden var. görümcem almış. işe yarar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…