kızlar selam
benn dün doğum yaptım.tam 38 haftalıkken bebeğim normal doğumla dünyaya geldi...
3150 gram doğdu.49 cm.eve yeni geldim ayrıntılı bir şekilde hikayemi yazmak istiyorum..
Allah hepinize nasip etsinn inşallah sağlıklı güzel doğumlar..
mükemmel ötesi bir duygu anlatmak mümkün değil..
normal doğum yapıcaklar için tavsiyemde şudur.sancılara katlatmak evet zor.ama doğum çok kolay.
bebekte doğmak için mücadele ediyor çünkü..ve anında sütüm geldi çok şükür.
ikimizde çok iyiyiyiz.evimizde dinlenicez şimdi..ara ara girerim yine diye umud ediyorum.
sezeryan günü yaklaşanlarada sağlılı hayırlı doğumlar diliyorumm.
doğum anında bütün hamileler için dua ettim.inşallah sizlerde kuzularınıza kavuşursunuz kolayca...
herkese iyi günler :)))
Ben de o durumdayim 16 kilo aldim. Kilodanmis demek.Kızlar,
Dizlerim isyan bayrağını çekti dünden beri oturamıyorum otursam kalkamıyorum. Dizlerim kopacak gibi ağrıyor. Tuvalete bile gidemez oldum10 gün kaldı doğuma ama bu 10 günü bu acıyla nasıl geçireceğim hiç bilmiyorum. Doktora sordum buz koy dedi ama o da hiç kar etmiyor. Neymiş, kilo konusunda doktoru dinleyip daha dikkatli olmak gerekiyormuş
kizlar birkac saat once acilden geldim.sivi biseylerin geldini hissettim.tabi bekledim biraz baktim gene hissediyodum azcik.ama eminde olamiodum.suphelendim yoksa suyum mu geldi die.isi garantiye almak en iyisi dedik ve gittik hemen hastaneye.baktilar bisi bulamadilar.su deil dediler.bide baktilar sancimin olup olmadina onada yok dediler.sevinsemmi uzulsemmi bilemedim.1 cm aciklik var,sancim yok. yok anacim ben doguramicam heraldebekliyorum artik.......
bu arada dogum yapan arkasim puppa.... Allah anali babali saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin insallah canim benimm.
birdeee dogum yapacak olan arkadaslaaaar sizlerinde Allah yardimciniz olsun, sikintisizca atlatirsiniz insallah
Alt cizgi gosteriyor.kızlar bu nst kağıdında alt sıradaki çizgiler mi gösteriyo sancıyı kasılmayı filan bilen var mı ?
benimde 70 oldugunda 20 dakikada 2 kere olunca ebe basima geldi kacinci haftadasin dedi duz yatirip 20 dakika daha bekletti doktorum bu yel sancisi dedi o neyse artik ama 50-60 larda duzenli cikmisti o kirmizi cizgiler duzenli yukari cikip inmisti onda ciddiye aldi alttan bakti acilma yok diye bisey demedi bakalim bu cuma ne cikicak ben bisey hissetmiyorum hic anlamadim
canım ya kavgada küfür ediyor buna acayip sinir oluyorum. sana etmiyorum diyor. ee bi de bana etseydin yani yuhh! eskiden bana da ederdi ben de ona ederdim ne güzel di micnm ya bu kadar sinirlenecek ne oldu ki.. ama ne olursa olsun aranızda eşine içindende olsa öyle deme tatlım ... en azından kocan özür dilemesini biliyor ..affetmezsende sinirleniyor ya bu erkekler çok mu bencil hemen affetmem biraz zaman geçer sakinleşince affederm arkadaş =)) erkek milleti kızlar takmayın üzüülmeyin ...hepimizin başında =)
kızlar selam
benn dün doğum yaptım.tam 38 haftalıkken bebeğim normal doğumla dünyaya geldi...
3150 gram doğdu.49 cm.eve yeni geldim ayrıntılı bir şekilde hikayemi yazmak istiyorum..
normal doğum yapıcaklar için tavsiyemde şudur.sancılara katlatmak evet zor.ama doğum çok kolay.
ikimizde çok iyiyiyiz.evimizde dinlenicez şimdi..ara ara girerim yine diye umud ediyorum.
doğum anında bütün hamileler için dua ettim.inşallah sizlerde kuzularınıza kavuşursunuz kolayca...
yok valla bu yaptıkları sevgimi azaltıyor sadece.Ah cnm ya kocalarböyle benim kocamda tam bir odunnnnnn ama ben öluyorum ona yastıkta bırKtığı kokusuna kipriklerine .......
Naapalım kaderimiz ama ne şanslı kadınlar var değilmi guller papatyalar jestler
canım zor oluyor valla ben eşim nöbetçi iken annemde kalıyorum. 1 günde bile çatıştığımız bir konu çıkıyor mutlaka. bir de insan ailesinin yanında daha rahat davranıp daha rahat kırabiliyor. sorna da üzülüyoruz ama nazlarımız da sadece birbirimize geçiyor. kendi evinde tabi daha rahat edersin. sen moralini bozma sen onlara naz yap onlar seni çeksin :) hamilesin ne de olsabende evdekilere kızgınım, ve istemedende allah belanızı versin derken yakalıyorum kendimi.bi yere sığamadık kardeşlerimin ikiside ayrı tripte odalarını ellerinden alıyomuşum ya 40 gün idare etmek bu kadar mu zor, allah kimseye muhtaç etmesin çok zoruma gitti dün eşeke gibi temizlik yaptım sevincim kursağımda kaldı sayelerinde, zor olcak belki ama bebeğimizi kendi evime götürcem annemide kvalidemide istemiyrum farzediyorum ki kimsesizim, illaki bakcam.eşimde yanımda olcak zaten 30 gün, en fazla 10 günlüğüne giderim onlarda rahatlasın.kardeşte olsa batıyo ya, evlendikten sonra baba evine dönmek cidden çok zormşşşş(
slm kızlar bugün hastahaneye gidip anestezi uzmanıyla falan görüştük, girişimizi yaptık, yarın saat 7:30 da gelin, 8:30-9 gibi bebeği alacağız dediler, çok heyecanlandım, bu arada spinal yaptırcam,epidural önermedi dr.çok da güzel bir haberle mutlu olduk. hastahanede doğum 1250 idi birkaç gün önce meb le anlaşma yapılmış %50 indirimle 625 ödedik. bebeğim şansıyla gelsin umarım. siz de sorun derim ben.doğumdan sonra fırsatım olur mu bilemiyorum ama en kısa zamanda gelişmelerden habrdar ederim.herkese kolaylıklar.sabırlar diliyorum.
herkese mrblar arkadaşlar kontrolden geldik şükür bi sorun yok gizli kasılma çıktı biras ama önemli deilmiş kuzum 3700gr olmuş 40 haftayı beklersek 4.5 kg ın üzerinde olur dedi hata payını hesaplarız ama genede büyük olcak heralde normal doğuma engel olmaz inş kilosu gerçi dönmemiş hala ters duruo çatı muayenesi uygun çıktı ama duruşu değişmezse normal olmaz dedi ama bekleyecez artık sonuna son günde dönebilirmiş inş normal olur ya çatı muayeneside 2 dkka sürdü azcık bişe canın yanıo okadar doktor zaten rahatlatmaya çalışıo rahat ol rahat ol die ama ister istemes kasılıosun dedim buraya yatmışken doğuruvereyim haydi doğur dedi doktorumuz siftahı çektik bakalım :)
canım benim nişanım geldi doğumu bekliyorum ama hala çıkıyorum bazen yavaş yürüdükten sonra bişi olmuyo bide fazla yürümücen
hadi bakalım şifacım güzel haberlerle dön.kızlar kalamayacağım hemen yazayım21 Şubat perşembe günü sabah saat : 7:30 da hastanede olacağım sezeryan olacağım (38+5)
ben denemek için ürün istedim. sitesinden geldi. kilot olanından. 80-120 ve 100-150 evet 100-150 çarşaf gibikizlar bu arada ben depentin hastabezini aldim daha once dogum yapmis bi subat annesinin tavsiyesiyle o sezeryan olmus ve cok kanamasi olmus isime yaradi dedi 100 150 olculeri disi yesil fakat bana cok buyuk geldi carsaf gibi masallah deneyemedim bu halimle
yine okuldayım. dün çok yorulmuşum akşam hep ağrılarım vardı. gece hiç uyanmadan uyumuşum ilk defa. bugun neyse ki 3 ders. 11e doğru çıkacağım. bir yarınım kaldı onu da atlattım mı artık eylüle kadar okul filan yok.
eşim dün nöbetçiydi annemde kaldım. şimdi çıkınca onu da alacağım iş yerinden beni bekliyor. dışarıda öğlen yemeği yer öyle gideriz eve dedi. hem de alacağın son bişeyler varsa alırsın diyor. aslında eksiklerim kaldı. iç çamaşırı çorap. ama yalnız çıkıp almak istiyorum. dün ağrım varken anneme ya şimdi doğurursam iç çamaşırım çorabım yok diyorumsanki onlar olmayınca doğurulmuyor.
gogus kalkanı konuşulmuş ben de bir ara çok düşünmüştüm ama bilemeyip ped almıştım. bir kalkan da bulundurmak iyi olur.2 seferdir rüyamda bebeğimi ezmirmeye çalışıyorum olmuyor. çok zorlanıyorum. tutamıyorum onu beceremiyorum. birinde büyüktü diğerinde minicikti ayy canım benim bir doğsa.
bir de hatırlarsanız eşimin abisinin çocuğunu eşime benzetmişlerdi ben de sinir olmuştumdün facebooktan baktım bebek büyüyor gözleri de eşime benzemiş gerçi abisi annesi hep birbirine benziyor demek baba tarafına çekmiş. ayyy inşallah bebeğim bana benzer hiç istemiyorum o tarafa benzemesini iki tane aynı çocuk düşünsenize hem de aralarında 6 ay var. aaaaaaaaaaaaayy olaaamaaaaaaaaaaz bu aralar çok tepkiliyimn eşimin annesi annemi aramış. annem ne zaman geleceksin demiş. o da doğum olunca beni arayacaklar ben hemen ertesi gün geleceğim demiş :) inşallah herşeye karışmaz. böyle kendi bilgilerine göre bebeğe davranılmasını isterler herşeyi bilirim havalarında olurlar ya hiç sevmem öyle ben yaa. valla ben nasıl istersem öyle olması lazım o benim bebeğim
kızlar selam
canım yya çok tatlısın =) gelsinler gelsinler ben istiyrm ben şimdi işin içinden çıkamıyrm bide bebişkom gelince kafayı yerim =))) bütün işi onlar yapsın yemek temizlik bebek altı değiştirme emzirmeden acaip korkyrm elimde olsa onuda onlara yığarım he he =) ben hamile değilkende kayınvalidemede annemede bütün işi yığardım he he =) akşam çayı bile onlar hazırlardı =) kızım çayın bitmiş doldurym derlerdi =) şimdi daaha çok ilgi olur he he =) kötümüyüm ne =)
eşimin kardeşinin çocuğuda aynı eşime benziyr bende istiyrm benimkide benzesin ya =)
yemek ev işi konusunda evet iyi olur ama bebeğime çok karışmasınlar
ayy hiç kıskanç değilsin benzesin diyosun. Bana o çocuk eşime benzeyince kendi kızını değil de onu daha çok sevecekmiş gibi geliyorben eşimden daha güzelim bana benzesin
Evet canım Joker'deki indirimi senden duyar duymaz ertesi gün eşimle Marmara Forum'a gittik ve Concorde Neo'yu aldık...Ben ısrarla siyah rengini istiyodum fakat ellerindeki tüm ürünlerin bittiğini ve sadece teşhir ürünü olarak Sahara renginin kaldığını söylediler...Bir çok mağazayı aradılar ama yokmuş,kalmamış...Eşimde başka A.V.M'lerle irtibata geçti.Bir tanesi elimde siyah var demiş...Fakat elinde yokmuş,depodan getirecekmiş kapalı kutu olarak...Bizde hemen aldık...970 liraya mâl oldu.Pazarlık etmiş arkadaşım ve 950'ye almış falan dediysem de olmadı..:) Anakucağı,çantası ve yağmurluğuyla birlikte yarın ya da öbür gün elimize ulaşacakmış...Güzel duan için teşekkür ederim canım.Hep birlikte sağlıkla gezdirelim bebişlerimizi inşallahhhhh..
Canım Rabbim sağlıkla bebişini kolaycacık kucağına almanı nasip etsin...Herşey yolunda gitsin inşallah...
kızlar bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz. yan yatırması kolay olur aslında. aldınız mı? kullananlar hakkında bilginiz var mı?
Eki Görüntüle 636668 Eki Görüntüle 636667
canım ya ben eşimin yeğeninin eşime benzemesinden hoşnut değilim benim bebişim benzesin eşime; yeğeni çok güzel mavi gözlü beyaz tenli gören herkes bayılıyr kıza diğer yeğenlerinden güzel =) benimkide eşime benzesin o yüzden bana benzemesin hem zekilik açısından hemde güzellik olarak eşime benzer inşallah =) eşim benden daha güzel çünkü =( ne yazık ki =)
sonsy, canım ilişkinizde kendimizi görüyorum :) eski hallerimizi, ama geleceğiniz parlak inş şimdi bal kaymağız bizde.küfürlerin bini bir paraydı :)sanırım en büyük sebebi mesafe, bu arada sizin tayin oldu mu eşim nöbete filan demişsin ? canım annem babam çeker nazımıda kardeşlerim başıma bela, çocuk olsaar neyse 24 yaşındalar ya çekmez onlar.aksine dahada tetikliyolar sinirlenmem için.dün de bissürü laflar yedim ikisinden ayrı ayrı ! bu arada eşine benzemesin istiyosun haklı olarak :)) k.validenler en büyük sebep bence, bende sırf onlar konuşmasın diye benzemesin diyodum iş bu ki aynı eşim :) düşününce benzesin be bide küçük adamım olsun dedim, kulaklarımı tıkadım onlara ve aslında benzediğine benzeyeceğinede seviniyorum.ama kesinlikle yeğenini daha çok sevemez eşin, benzemesinin önemi yok ...bugün son iş günün mü canım ?
Görümcemmmmmmm
Hayırlı olsun tatlım net in
kızlar bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz. yan yatırması kolay olur aslında. aldınız mı? kullananlar hakkında bilginiz var mı?
Eki Görüntüle 636668 Eki Görüntüle 636667
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?