2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

valla biz de seni özledik
keşke izne ayrılmasaydı dedim
her gün görebiliyorduk seni
anneleri kafana takma canım, yalnızsın diye üzerine fazla düşüp ilgiyi ayarlayamıyorlardır ama senin iyiliğin için yapıyorlar canım
duymamaya çalış canım
kendini de daha fazla özletme
merak ediyorum bak

kızlar bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz. yan yatırması kolay olur aslında. aldınız mı? kullananlar hakkında bilginiz var mı?
Eki Görüntüle 636668 Eki Görüntüle 636667

ben pembe olanından aldım
kafasının geldiği yerlerde yuvarlak yuvarlak delikler var
ve olası kusmaları içine emiyor
yıkanabiliyor
kardeşim kullandı, çok memnun kaldı ben de ikizlere aldım
inşallah memnun kalırım

benimde canim suan karnimi sekilden sekile sokuyor seviyorum karnimi surekli konusuyorum kizimla cikinca nasil sevicez kimbilir bide benim en cok merak ettigim ilk karsilasma ani kizimi ilk gordugum ani hayal ediyorum surekli :)

demi yaaa!!! bende hep ayni seyi kafamda canlandiriyorum haa....dogdugu andan sonraki ilk karsilasmamiz.bide simdiki gibi de olmayiz sanirim.okadar dogum acisinin verdigi yorgunluk ve hormonlarin etkisi falan oooo...nasil bir duygu olur hic bilmem :)) daha duygusal olurum sanki..tabi sezeryan olursa orasini bilemiyorum :)ahh bir ciksaydi minikler sonra surekli onlari izlicez heralde.

canim banada taaaa gecen hafta acilman var az bisey demisti.dun bakti hemsire 1 cm acilma var dedi.dusun artik gerisini yani..ya minicik acildi yada hicbide benim ilk cocugum.tabi ilk hamileleikte cok yavas aciliyo.bende heveslendim belki 3 4 santimi bulmusmudur die ama nerdeeee......bide bende sancida yok ondanda olabilir belki.insallah senin acilman devam eder canim.

Ben de o durumdayim 16 kilo aldim. Kilodanmis demek.

Ben de cok sabirsizlaniyorum. Her tuvalete girisimde nisan gormek istiyorum.

Alt cizgi gosteriyor.

Yel sancisi dedigi gaz sancisi bence.

ayni duygulari paylasiyoruz inan canim. bir dogsalardi hayirlisiyla.ohh valla......

istesekde istemesekde karisacaklar illaki canim.bide ben onlarla yasiyorum gerisini sen dusun.ama onunda bir caresi oluyo illaki.bide yapmayinca yapmadi diye homurdanip kusmeleri olur.sonra en ufak bir hatan olursada benim dedimi dinlemedi de sole oldu bole oldu diye konusurlar ki susturabilene askolsun.sanirisinki kendileri hic hata yapmadilar baskalarinin dedikleriyle buyuttuler cocuklarini.bole de gicik olular iste haaa..bu dediklerim herkes icin gecerli tabi.aman bunun icin canimi sikmak hic istemiyorum.bide canim ne bransin ogretmenisin? lise ogretmenisin sanirim.

ohhh!!masallah masallah nasil basardin bunu tatlim sen yaaa..ben hic bir zaman yapamam ole heralde aliskin deilim ya.

cnm hoşgeldinnnnnnnnn biz de seni özledik...
uğra cnm ya kafan dağılır işte.. heralde bu topikte en son biz doğurucaz ve kimse bizii göremicekkk
artık herkes doguruyo ve bebıslerıyle ilgileniyo topik sakin gibi..

bu toruncuk her iki tarafında ilk torunu mu? onların karışmasına engel olamazsın cnm..boşver konuşsunlar he de geç

cnm rüyamda seni gördümmm :) topiğe aynen şunu yazmışsın:

kızlar doğum tarihimizi aldık..23 şubat da saat 7.30 da hastane olacaz 9 gibi doğuma girerim..bana dua edin...

hadi hayırlısı arkadaşımmm

kızlar bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz. yan yatırması kolay olur aslında. aldınız mı? kullananlar hakkında bilginiz var mı?
Eki Görüntüle 636668 Eki Görüntüle 636667
Ben aldim canim. Sen de al.

Ben de esime benzesin istiyorum. Ozellikle de gozleri.

Nasil videoymus o? Gecende hemire dedi ki bebegi kesinlikle sirtustu yatirma. Kusarsa bogulabilir veya reflu olabilir dedi. Yan yatir dedi.
bugunde randevum iptal edildi.offf sinirde oldum neyse yarina kaldi artik.

Sinir bir durum gercekten. Gun sayiyoruz biz kontrol icin. Neden iptal edilms ki?

Sende de iyi hafiza varms. Ben olsam unuturdum o yaziyi.

benim farkettiğim sancı filan hiç yok cnm ara ara sertleşmem oluyo ama sancı olarak hiç anlamıyorum.bizimde pzt bakcak doktor açıklığa eğer 1 hafta 10 gün daha olmucak gibiyse sezeryana karar vericez amin inşallah sende tez zamanda kurtulursun çok istiyorum normal ama hayırlısı artık

işyerindeyim arkadaşım izinli ve her işe tek başıma koşturuyorum ve ben çok sıkıldımmmm.

artık evimde olmak istiyorum...

dinlenmek istiyorum....

kızımın gelmesini istiyorum...

belim ağrıyor, kızım durmuyor....

amin inşallah çok sağol :)

ahh cnm ahh bende de tam tersi...ben işe giderken çok yorulmazdım12 ye kadar internette takılıp 12.10 geçe evden çıkardım.6 da eve gelip apar topar akşam için basit birşeyler hazırlar yerdik.şimdi öyle mi .. sabah 8 de uyandım eşimi işe yollamak için..gömleğini ütüleyememiş diye başladım ütüye işe yolladım.arkasından ne kadar gömlek varsa ütüledim 6-7 tane sonra pantolonlarını,arkasından kendi eşyalarımı derken zorda olsa bitirdim..arkasından akşam yemeğimi yaptım.evi süpürdüm banyoyu yıkadım lavabolar temizlendi...sırada bulaşık ve toz var ...evde daha çok yoruluyrm ...
evde otururken hiçbirşey yapmayınca olmuyr arkadaşlar....gözünüze batıyr...
off kızımın odasının perdesi hala gelmedi bu insanlar işini neden tam yapmaz ki..sürekli erteliyorlar...telefonada cevap vermyrlar..

o konuda haklısın arkadaşım. ama ben şuan çalışsaydım evde yapmam gereken işleri ya akşam

ya da haftasonu yapacaktım çok yıpranıyorum o şekilde.. şu bebek koşturmacası bitsin düzene

girer bencee.

canım sezeryanın epidural mi,genel mi,spinal mi oldu? ağrın sızın nasıl çok var mı? umarım iyisindir ve sıkıntısızca geçirirsiniz günlerini.

Canım spinal oldu benimki. Ameliyat esnasında tansiyonum düştü buna bağlı midem bulanmaya başladı hemen tansiyon yükselmesi için iğne verdiler kolumdaki damar yolundan hemen normale döndüm bikaç saate ayaklarım açılmaya başladı. Öğlen oldum ameliyatımı akşamı yürüdüm yavaş yavaş. 3 gündür normal yürüyorum 2 gündür kimseden yardım almadan yatıp kalkıyorum. İyiym yani korkulacak pek bir şeyi yok. İlk günler bebek emerken uzun süre oturmak zor oluyor falan ama bikaç gün idare edilecek artık. Normal doğum gibi değil sonuçta.. Ama sezeryan olacaklara tavsiyem çıkınca bol sıvı ve çay kahve tüketmeleri. Yoksa bel ve baş ağrısı çok oluyor.

canım sen rapor mu aldın da gitmedin okula ben anlayamadım tam olarak

Selalmaz hiç sorma canım normalde babanesini çook sever şuan ona bile çok kötü davranıyo ele avuca sığmıyo bebeği bıraktım büyük kızla uğraşıyorum. Büyük daha bi bebek oldu. Şimdiye kadar yemeğini hep kendisi yiyen çocuğu elimle beslemek zorunda kalıyorum

Şifa cım hayırlı olsun tarihi almışşınız çok sevindim kolaylıkla atlatırsınız inşallah

hımm anladım şükür birlikteymişsiniz ya sevindim valla, darısı başıma.bi gelseydi eşim :) kardşelerimi dövcem o olcak :=) :) askerlerin ağzı bozuk oluyo ya evet haklısın, neyse zamanla düzelri düzelmesede napcan artık başa gelen çekiir :)

bencede sana benzesin bebeğiniz :)) evde net var mı canım ? yarından sonra yoksun ya ?
hoşgeldin canım seni görmek güzel :) kegel egzersizleri varmış normal doğum içn bi bak istersen.aklıma geldi :)

:)) kıza 23 şubat diye diye doğrutcam o gün rüyanada girmiş :=) o tarihi verse ömrüm billah unutmam artık :))
Ben de esime benzesin istiyorum. Ozellikle de gozleri.

Nasil videoymus o? Gecende hemire dedi ki bebegi kesinlikle sirtustu yatirma. Kusarsa bogulabilir veya reflu olabilir dedi. Yan yatir dedi.
eşinin en çok gözelerini beğeniyosun o zan ? bende dudakları eşime benzesin çok istiyorum göz renginideondan alabilir ama yapısı bana benzesin böyle istiyoduk sipariş gelirse :)) dudaklar benzeyecek gibi ama, eşimde elmacık kemikleri bana benzesin istiyodu onuda tutturmuşuz gibi şimdilik ultrasonda.

dr da gaziantep üniv. de prof mu ne, öyle dedi.sırt üstü yatmak nefesi keser buda var.dr lara sorup netleştirmek şart.

canm çok geçmiş olsun şükrü kavuştun bebeğine biraz heyecanlı b doğum olmuş sezeryan için, teşekkürler tavsiyen için.ben çok su filan içerdim zaten :)

Canım benim dizlerim ağrıyınca kantaron yağı ile övüyordu eşim iyi geliyordu

Bebek Mevlüt ü bebeğin 40 çıkınca yapılır ama anne niye pijama giyer ki yine de anlamam

aaa harbiden sen de habire 23 şubat diyip duruyodun dimi ay cok az kaldı 23 ne.. azıcık daha beklesınler gelmesınlerrrr ya

papattttyaaaaaaa sen işini gücünü 23 ne kadar bitirrr ne olur ne olmazzzz

şaka şaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…