Selam canlar, Annem ve K. Validem bekçiler başımda. Buraya bile girmiyorum doğru düzgün. 2 gündür net bağlantısındada sorun vardı Biraz kendimizden haberler verelim dedik. Temizlik ve kızımın hazırlıkları tamamlandı. Tek eksiğimiz Elif İlkim ve yanımızda olmayan babası…
Cmt. muayeneye gittik. Babamız yanımızda olmadığı için anneanne ve babanneyle gittik. Onlarda görsünler istedim. Ama benim kızım bugüne kadar ayan beyan kendini gösterirken yüzünü sıkı sıkı kapattı ve göstermedi 33+6 yız. 2407 gr kilomuz 45 cm de boyumuz olmuş. Maşallah kuzumaMuhtemel doğum tarihimiz 21 Mart. Epidural Sezeryen düşünüyoruz.Artık bizide haftalık çağırıyor doktorumuz.
Haberler böyle birde sinir olma durumlarımız var.Eşimden ayrı olduğum için hafta içi kendi annem hafta sonu k.valideyleyim. Sürekli yanımdalar 5 dk. yalnız bırakmıyorlar. daha doğuma 1 ay var. ben iyiyim desemde yaşam alanımı daraltıp duruyorlar. İkiside herşeye karışıyor. Çok iyi beslenmeme 15 kilo almama rağmen onu ye bunu ye, mevlütde şu nevresimi ört falan falan...... kimseyi kırmak istemiyorum ama her şeye müdahaleye de katlanamıyorum. şimdi bu kadar sinir oluyorsam lohusalıkta birini kırmam kaçınılmaz .
Doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın.
Papatyam, Candaşım, Edlin, Senkar, Geceyimben, sulem, nazlım, şifam... şimdi ismini hatırlayamasam da karındaşlar hepinizi çok özledim
kızlar bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz. yan yatırması kolay olur aslında. aldınız mı? kullananlar hakkında bilginiz var mı?
Eki Görüntüle 636668 Eki Görüntüle 636667
benimde canim suan karnimi sekilden sekile sokuyor seviyorum karnimi surekli konusuyorum kizimla cikinca nasil sevicez kimbilir bide benim en cok merak ettigim ilk karsilasma ani kizimi ilk gordugum ani hayal ediyorum surekli :)
Benimde gecen hafta carsamba gunu doktor randevum vardi 1cm acilman var dedi
Persembe gunu gidecegim doktora bende cok merak ediyorum acilmam devam ediyor mu
benim sancim var hatta artik aralari kisa ve kramp seklinde oluyor genellikle
seninde var mi sancin felan canim ?
ben yuruyus yapiyorum ve hurma yemeye basladim sende basladin mi ?
Ben de o durumdayim 16 kilo aldim. Kilodanmis demek.
Ben de cok sabirsizlaniyorum. Her tuvalete girisimde nisan gormek istiyorum.
Alt cizgi gosteriyor.
Yel sancisi dedigi gaz sancisi bence.
yine okuldayım. dün çok yorulmuşum akşam hep ağrılarım vardı. gece hiç uyanmadan uyumuşum ilk defa. bugun neyse ki 3 ders. 11e doğru çıkacağım. bir yarınım kaldı onu da atlattım mı artık eylüle kadar okul filan yok.
eşim dün nöbetçiydi annemde kaldım. şimdi çıkınca onu da alacağım iş yerinden beni bekliyor. dışarıda öğlen yemeği yer öyle gideriz eve dedi. hem de alacağın son bişeyler varsa alırsın diyor. aslında eksiklerim kaldı. iç çamaşırı çorap. ama yalnız çıkıp almak istiyorum. dün ağrım varken anneme ya şimdi doğurursam iç çamaşırım çorabım yok diyorumsanki onlar olmayınca doğurulmuyor.
gogus kalkanı konuşulmuş ben de bir ara çok düşünmüştüm ama bilemeyip ped almıştım. bir kalkan da bulundurmak iyi olur.2 seferdir rüyamda bebeğimi ezmirmeye çalışıyorum olmuyor. çok zorlanıyorum. tutamıyorum onu beceremiyorum. birinde büyüktü diğerinde minicikti ayy canım benim bir doğsa.
bir de hatırlarsanız eşimin abisinin çocuğunu eşime benzetmişlerdi ben de sinir olmuştumdün facebooktan baktım bebek büyüyor gözleri de eşime benzemiş gerçi abisi annesi hep birbirine benziyor demek baba tarafına çekmiş. ayyy inşallah bebeğim bana benzer hiç istemiyorum o tarafa benzemesini iki tane aynı çocuk düşünsenize hem de aralarında 6 ay var. aaaaaaaaaaaaayy olaaamaaaaaaaaaaz bu aralar çok tepkiliyimn eşimin annesi annemi aramış. annem ne zaman geleceksin demiş. o da doğum olunca beni arayacaklar ben hemen ertesi gün geleceğim demiş :) inşallah herşeye karışmaz. böyle kendi bilgilerine göre bebeğe davranılmasını isterler herşeyi bilirim havalarında olurlar ya hiç sevmem öyle ben yaa. valla ben nasıl istersem öyle olması lazım o benim bebeğim
canım yya çok tatlısın =) gelsinler gelsinler ben istiyrm ben şimdi işin içinden çıkamıyrm bide bebişkom gelince kafayı yerim =))) bütün işi onlar yapsın yemek temizlik bebek altı değiştirme emzirmeden acaip korkyrm elimde olsa onuda onlara yığarım he he =) ben hamile değilkende kayınvalidemede annemede bütün işi yığardım he he =) akşam çayı bile onlar hazırlardı =) kızım çayın bitmiş doldurym derlerdi =) şimdi daaha çok ilgi olur he he =) kötümüyüm ne =)
eşimin kardeşinin çocuğuda aynı eşime benziyr bende istiyrm benimkide benzesin ya =)
sudee nasıldınnnnnn?
Selam canlar, Annem ve K. Validem bekçiler başımda. Buraya bile girmiyorum doğru düzgün. 2 gündür net bağlantısındada sorun vardı Biraz kendimizden haberler verelim dedik. Temizlik ve kızımın hazırlıkları tamamlandı. Tek eksiğimiz Elif İlkim ve yanımızda olmayan babası…
Cmt. muayeneye gittik. Babamız yanımızda olmadığı için anneanne ve babanneyle gittik. Onlarda görsünler istedim. Ama benim kızım bugüne kadar ayan beyan kendini gösterirken yüzünü sıkı sıkı kapattı ve göstermedi 33+6 yız. 2407 gr kilomuz 45 cm de boyumuz olmuş. Maşallah kuzumaMuhtemel doğum tarihimiz 21 Mart. Epidural Sezeryen düşünüyoruz.Artık bizide haftalık çağırıyor doktorumuz.
Haberler böyle birde sinir olma durumlarımız var.Eşimden ayrı olduğum için hafta içi kendi annem hafta sonu k.valideyleyim. Sürekli yanımdalar 5 dk. yalnız bırakmıyorlar. daha doğuma 1 ay var. ben iyiyim desemde yaşam alanımı daraltıp duruyorlar. İkiside herşeye karışıyor. Çok iyi beslenmeme 15 kilo almama rağmen onu ye bunu ye, mevlütde şu nevresimi ört falan falan...... kimseyi kırmak istemiyorum ama her şeye müdahaleye de katlanamıyorum. şimdi bu kadar sinir oluyorsam lohusalıkta birini kırmam kaçınılmaz .
Doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın.
Papatyam, Candaşım, Edlin, Senkar, Geceyimben, sulem, nazlım, şifam... şimdi ismini hatırlayamasam da karındaşlar hepinizi çok özledim
Ben aldim canim. Sen de al.kızlar bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz. yan yatırması kolay olur aslında. aldınız mı? kullananlar hakkında bilginiz var mı?
Eki Görüntüle 636668 Eki Görüntüle 636667
Ben de esime benzesin istiyorum. Ozellikle de gozleri.yemek ev işi konusunda evet iyi olur ama bebeğime çok karışmasınlar
ayy hiç kıskanç değilsin benzesin diyosun. Bana o çocuk eşime benzeyince kendi kızını değil de onu daha çok sevecekmiş gibi geliyorben eşimden daha güzelim bana benzesin
:)) ay canım :)) allah gönlüne göre versin inş eşine benzesin madem, bizim hep şu duamız vardı en güzel özelliklerimizi alsın ikimizinde.ama bakalım kabul olur mu :))
sonsycim bu ara da o yastıktan bende alcaktım dün bi video izledim dr anlatıyor, yan yatırmayın kesinlikle, araştırmalar sonucu 1 ile 6 aylık bebeklerin uyku ölümlerinde yan yada yüz üstü yatarken olduğu tespit edildiği, kesinlikle sırtüstü yatırılmalı diyordu.
bugunde randevum iptal edildi.offf sinirde oldum neyse yarina kaldi artik.
Sende de iyi hafiza varms. Ben olsam unuturdum o yaziyi.cnm rüyamda seni gördümmm :) topiğe aynen şunu yazmışsın:
kızlar doğum tarihimizi aldık..23 şubat da saat 7.30 da hastane olacaz 9 gibi doğuma girerim..bana dua edin...
hadi hayırlısı arkadaşımmm
benimkide kanala girmiş cuma kontrolum vardı sabah nişan geldi 3-4 damla kan şeklinde sonra dr 1 cm açılman var 10 gün içinde gelebilir daha erkende dedi kendimi hazırladım karnım çok sertleşti ufaktan sancıda giriyor ara ara gerçek doğum sancılarımı bekliyorum tetikteyim canım allah yardımcımız olsun:18::18:
Bebeğini kucağına almaya sayılı günler belkide saatler kalmış, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım maşallah kilosuda çok güzel, Allah nazarladan saklasın, Allah Gönlüne Göre Hayırlı Doğum Nasip etsin
iyiyim papatyam evde olmanın keyfini çıkartıyorum super bişeymiş yaa..
çok yorulmuşum çalışmaktan hiç özlemedim iş yerimii.
şu net işini de çözdüm yaa deme keyfime..
sen ne durumdasın tarihin belirlendi mi?
ahh cnm ahh bende de tam tersi...ben işe giderken çok yorulmazdım12 ye kadar internette takılıp 12.10 geçe evden çıkardım.6 da eve gelip apar topar akşam için basit birşeyler hazırlar yerdik.şimdi öyle mi .. sabah 8 de uyandım eşimi işe yollamak için..gömleğini ütüleyememiş diye başladım ütüye işe yolladım.arkasından ne kadar gömlek varsa ütüledim 6-7 tane sonra pantolonlarını,arkasından kendi eşyalarımı derken zorda olsa bitirdim..arkasından akşam yemeğimi yaptım.evi süpürdüm banyoyu yıkadım lavabolar temizlendi...sırada bulaşık ve toz var ...evde daha çok yoruluyrm ...
evde otururken hiçbirşey yapmayınca olmuyr arkadaşlar....gözünüze batıyr...
off kızımın odasının perdesi hala gelmedi bu insanlar işini neden tam yapmaz ki..sürekli erteliyorlar...telefonada cevap vermyrlar..
canım sezeryanın epidural mi,genel mi,spinal mi oldu? ağrın sızın nasıl çok var mı? umarım iyisindir ve sıkıntısızca geçirirsiniz günlerini.
ders bitti ben çıkıyorum kızlar artık yarın son okul günümde okuldan yazarım sizlere. 32.haftamdan beri çok çalıştım ya artık ayrılayımtoplamda 3 gün geldim yarın 4 olacak son günüm. doğumdan sonra 4 ay cepte
öptüm herkesi
hımm anladım şükür birlikteymişsiniz ya sevindim valla, darısı başıma.bi gelseydi eşim :) kardşelerimi dövcem o olcak :=) :) askerlerin ağzı bozuk oluyo ya evet haklısın, neyse zamanla düzelri düzelmesede napcan artık başa gelen çekiir :)canım biz uzak değiliz. aynı ilde çalışıyoruz da 4 aylığına göreve gidip gelmişti. ben 8 haftalık hamileydim gittiğinde. geldiğinden beri daha iyi öncesinde daha kötüydük ama işte yine de tam geçmemiş adamın içinde var napalım. ağzı bozuk biraz kendini kaybediyo ama işte bana değilmiş tepkisi. bizim işler biraz karışık onun iş yerinde geçmişte beni tanıyanlar var çoook eskiden bir erkek arkadaşım da askerdi filan. ama işte insanların ağzı durmuyo. eşim herşeyi göze almıştı ama bazen dayanamıyo sanırım... ama şükür eskisi kadar kötü değiliz.
ya benim bebeğim kız bana benzesin :) ama ultrasonlarda eşime benzeyen yerlerini de görmüştümyaa diğer bebek benziyor ya ondan da istemiyorum neyse sağlıklı olsunlar da napalım
aaa senin kardeşlerin niye böyle yapıyor. hamilesin birileri kızsın onlara.
hoşgeldin canım seni görmek güzel :) kegel egzersizleri varmış normal doğum içn bi bak istersen.aklıma geldi :)selam kızlarrr,
artık bende burdayım ne güzelmiş ya
nişanı gelenler olmuş bende de beyaz sümüksü birşey geliyor ama o değildir heralde?
beyaz çünkü bendeki... ağrı sancı da dayanılmayacak gibi değil.
hasta bezi mi yoksa külotlu olanmı alsam bende karar veremiyorum.
bu arada normmal doğumdan sonra karnın kalmaması için bi korse giyiliyormuş
sıkıyormuş biraz ama sonrasında dümdüz oluyormuşsun bilgisi olan var mı?
:)) kıza 23 şubat diye diye doğrutcam o gün rüyanada girmiş :=) o tarihi verse ömrüm billah unutmam artık :))cnm rüyamda seni gördümmm :) topiğe aynen şunu yazmışsın:
kızlar doğum tarihimizi aldık..23 şubat da saat 7.30 da hastane olacaz 9 gibi doğuma girerim..bana dua edin...
hadi hayırlısı arkadaşımmm
eşinin en çok gözelerini beğeniyosun o zan ? bende dudakları eşime benzesin çok istiyorum göz renginideondan alabilir ama yapısı bana benzesin böyle istiyoduk sipariş gelirse :)) dudaklar benzeyecek gibi ama, eşimde elmacık kemikleri bana benzesin istiyodu onuda tutturmuşuz gibi şimdilik ultrasonda.Ben de esime benzesin istiyorum. Ozellikle de gozleri.
Nasil videoymus o? Gecende hemire dedi ki bebegi kesinlikle sirtustu yatirma. Kusarsa bogulabilir veya reflu olabilir dedi. Yan yatir dedi.
Canım spinal oldu benimki. Ameliyat esnasında tansiyonum düştü buna bağlı midem bulanmaya başladı hemen tansiyon yükselmesi için iğne verdiler kolumdaki damar yolundan hemen normale döndüm bikaç saate ayaklarım açılmaya başladı. Öğlen oldum ameliyatımı akşamı yürüdüm yavaş yavaş. 3 gündür normal yürüyorum 2 gündür kimseden yardım almadan yatıp kalkıyorum. İyiym yani korkulacak pek bir şeyi yok. İlk günler bebek emerken uzun süre oturmak zor oluyor falan ama bikaç gün idare edilecek artık. Normal doğum gibi değil sonuçta.. Ama sezeryan olacaklara tavsiyem çıkınca bol sıvı ve çay kahve tüketmeleri. Yoksa bel ve baş ağrısı çok oluyor.
Kızlar,
Dizlerim isyan bayrağını çekti dünden beri oturamıyorum otursam kalkamıyorum. Dizlerim kopacak gibi ağrıyor. Tuvalete bile gidemez oldum10 gün kaldı doğuma ama bu 10 günü bu acıyla nasıl geçireceğim hiç bilmiyorum. Doktora sordum buz koy dedi ama o da hiç kar etmiyor. Neymiş, kilo konusunda doktoru dinleyip daha dikkatli olmak gerekiyormuş
kızlar o kadar alıntı yaptım hıc bırı olmadı bu 3 oldu ya sıkıldım ama yaaa oncelıkle
puppa canım bız bırlıkte dogurcaktık yaa naptınnharıkasın cok sevındım adına ınsallh bende ıkı haftaya kadar dogrurum cok cok sev bıbısını ohh mıs kokusunu cek ıcıne hayırlı musmutlu saglıklı bır hayat surun ınsallhhhh masllahhhh
ebru91 canım alıntılarım gıttı D: gene
vee sende daha dur ama bende cok ıstıyorum doguralım artık hayırlısı tabıkı saglıkla gelsınler baska bır dileğim yokkkkk ....
şimdi bugun naptın bebek mevludune gıttmım kızlar evın gırısınden suslemeye baslamıslar kapıda suslu cok guzeldııannemız ekru pıjama takımı gıymıstı eytol bır bolero ustune saclarına cok tatlı krem kahve bır tac takmıstı Kaya bebıste cok tatlı gırılı gumuslu bır mevlutluk goymıustı kucuk adam olmustu ıkramlar pıde ayran lokum duu lımonata yapılmıstı bardaklara lastıklı kurdeleden cok tatlı susler yapmısss... ayak seklınde de cercevelık yaptırmıs badem sekerı koymus cok tatlıydı hersey umarum Allah ım bısede nasıp eder
bu arada tekrar gıttı kopyala yapmıstım ehehehehhe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?