2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

arkadaşımın 5 yaşında oğlu var 2. yi doğrdu 2 ay oldu ilk çocuğu huysuzlanmış karakteri değişti diyor.su istiyormuş oğlu babası verince annem getirecek diyormuş..yemeğini kendi yiyen çocuk anneden beklyrmuş..kreşe falanda gitmek istemyrmuş..bebeğede kötü davranıyrmuş olaylar olaylar..

Vallahi napcaz bilmiyorum inşallah kısa sürede atlatırız. Bizimki de 4 yaşında işte..

Şifa canım güzel haberlerle gelirsin inşallah tatlım

CANDAŞ cım evet eşim şaşırdı. Hatta geçen pantalon paçası dikmemi istedi yok artık dedim ben de onu annem bile diyemez dedim

2013 canım neyse ki yalnız değilsin. Senin gibi birisi işine karışlmaktan hiiiiiiiiiiiçççç hoşlanmaz amaaaaaa yine de şükretmek lazım.

Sude benim de geliyo senin gibi beyaz sümüksü bi şi. Doktor peynir kıvamında olursa söyle demişti. Daha peynire dönüşmedi. Yoğurt kıvamında

Sonsy yan yatırma yastığından ben de aldım. Annem miye boşu boşuna aldın dediiii kanepenin köşesine yatırırmışm

Edlinle CANDAŞ doğurtacaksınız papatya yı heeeeeeee elleşmeyin beklesin kuzucuklaaaarrrrrrr

Son düzenleme:

bilmiyorum canim ya bisey solemediler.doktorun iptal etmesi gerekiyomus sadece bunu dediler.bu ilkde degil haa.daha oncede iptal oldu.ustelik tam yola ciktik hastaneye gidiyoruz.iyiki fazlada gitmemistik.yoksa hastaneye uzakligimiz yaklasik yarim saat.bide okadar yol gitseydik vay halimize.ozamanda acil sezeryana girmesi gerekiyomus gerci ama olsun hep bende oluyo amaaa ( yarini beklicem napim artik.
bide hastaneye gitmek hic hosuma gitmezdi,bebisim olduktan sonra hastaneye gitmeyi iple ceker oldum :))

Canlar benim oğlum da 3 hafta önden gidiyordu ya. 4 güne düşmüş
Ablam dediyd zaten sonlara doğru eşitlenir diye
Alam bu işi biliyor sanırım

Edlin cim bizim nst miz paralı imiş 90 tl imiş. İlk nst mizde sonuçlar normaldi.

tosun du şimdi tosun'cuk' mu oldu yani olsun annesi en güzeli normal seyrinde olması..kılosu boyu kaç olmuş kuzunun..doğum mu konuşmadınız mı?

90 mı? hayret az geldı 150 der sanmıştım aydan h. şaşırttı beni

Vallahi napcaz bilmiyorum inşallah kısa sürede atlatırız. Bizimki de 4 yaşında işte..

Canım öncelikle gözün Aydın diyeyim.
Bebeğin huzurla ve sağlıkla büyür inşallah

4 yaş aslında bayağı uygun bir yaş sanki?
Yani uzmanlar öyle diyo. Tabi bir de büyük çocuğunuzdan kardeşini kıskanmamasını beklemeyin diyorlar. Bir kadının kumasını kıskanmaması nasıl anormal bir durumsa çocuğun kıskanmaması da öyle diyorlar. Kimi çocuk belli eder kimisi belli etmezmiş . Belli edilmesi daha iyi çocuğun içinde fırtınalar koparmasındansa.

Ablam da küçükken misafirler gidince benim ağzımı burnumu kulağımı gözümü her bir yerimi çay şekerine bulamış

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun darısı cümle hamilelerin başına sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah
Heyecanım her geçen gün artıyor

Evet teyzesi tosuncuk oldu şimdi.
Tabi normal seyrinde olması daha iyi
Kilosu 3000 boyu 49
Doğum U 38. Haftada konuşacakmışız
Zaten doğumla ilgili hiç bir işaret yok ben de dahaaaa

Ben de en az bi 120 bekliyordum. Beni de şaşırttı.

maşallah mesut bebeğe bizimde kontrolümüz yarın bakalım nst ye alacak mı daha hiç girmedim..ben de de tık yok ya..aman olmasın zaten nasipse 36 yı bi çıkarayım..daha bugun 35+0 olduk..

rüyamda ben 36 da doğurucam diye avaz avaz bağırıyodum sonra uyandım aman yarabbı hayırlısını ver ama 36 yı geceyim dedim

canım belki düşük çıkar die umuorum dedi kilosu hata payı var dedi normali bekleriz dedi 41 e kadar dedi kendi gelmezse biz müdahale etmeyiz dedi beklioruz bakalım ama hiç dönecek gibi deil en başından beri aynı duruo ne zaman gitsek aynı duruş yerini sewmiş diodu en baştan zaten neyse çatı muayenesini ultrasyona baktığı yerde yaptı o yatağın ayakları çıkıo biraz öne çekti eşimde odadaydı perdeyi çekti hemşire yardımcı oluo sana zaten çok küçük bi acı normal sancı girio bana bazen ona benziodu ama çok kısa sürdü merak etme tabi murat bey gene espriliydi o durumda bile doğur sen hadi felan dedi rahatlatmaya çalışıo insanı zaten inş güzel geçer seninkide canım

Merhaba guzel anne adayları benımde bebegım 2 hafta onden gelıyor gecen salı nişan geldı hemen acıle gıttım alttan muayene ettıler acılma yok ama dogum heran olabılır dedıler ben sezaryen ıstıyorum hem yaşım ıtıbarıyle (43)hemde mınyon oldugum ıcın ama dr hersey o kadar normalkı sezaryen yapamayız demezmı şok oldum son gune kadar beklıyecekmısız anaaaamm cok korkuyorum yaa:18:RABBİM heppimizin hakkında hayırlısı versın saglıklı dogumlar nasıp etsın evlatlarımızıda allaha hayırlı kul topluma hayırlı ınsan bızlerede hayırlı evlat nasıp etsın İNŞALLAH...

canımbunu söleyen devlet hastanesi doktorumu merak ettim

candaşımm keğel egzersizleri hstaneyken yapılıyomuş sanırım.

bi arkadaşıma seminerde söylemişler eken yaparsan doğumu başlatırsın falan diye:26:

Sude benim de geliyo senin gibi beyaz sümüksü bi şi. Doktor peynir kıvamında olursa söyle demişti. Daha peynire dönüşmedi. Yoğurt kıvamında

biz daha mayalanmadık kızzz o zaman beklemeye devam

Of ya benim kadar sabırsızlanan varmıdır acaba çok merak ediyorum bian önce doğum yapmak istiyorum 9ay geçiyoda su son gunler geçmiyo bide cuma gunu kontrol var

Kız dur 38 i de beklesin paşaaaaaa

kan ilacınızı (benim ki ferrum fort) günde kaç kez içiyorsunuz ve aç mı tok mu içiyorsunuz kızlar?

Canım bende çok özledim sizi ama işte gerçekten daha iyi oluyormuş. Onun için Papatya, Edlin, Cemree 10 puan bizden. Hem yattı kızlar hemde bizi ihmal etmediler )

2013 te dönmüşşş hoşgeldinnnn

Hoş bulduk tatlım. Netin hayırlı olsun

ya takma ama off of diyorum papatyam. Şimdi annemlerdeyim ama olmuyor sen nasıl dayandın ya. Benim annem biraz zor. O kadar çok olumsuz şeylerden bahsediyorki. İçim şişiyor. Zaten bebeğim kıymetli malum zor kavuştuk. Kendimi hamilelik boyunca kötü haberlerden, negatif insanlardan kaçırmışken, şimdi yanımda eşimde yokken daha hassaslaşmışken kendi annesi de olsa insan çekemiyor

Canım hoşbulduk. Canım benim 21 mart dedi doktor ama bakalım. Biz birbirimizi bekleriz sanırım :) Yok canım her iki taraftanda ilk evlenen bizdik ama yıllarca bebiş olmadı. Geçen sene 15 gün arayla iki tafta ilk torunu tattı. Ama bizim tüp bebek diye herhalde biraz daha fazla ilgi sözkonusu.

Canım ne güzel sen atlattın. Bakalım bende epidural istiyorum. Doktorum bu hafta gittiğimde olur yaparız dedi.

2013 canım neyse ki yalnız değilsin. Senin gibi birisi işine karışlmaktan hiiiiiiiiiiiçççç hoşlanmaz amaaaaaa yine de şükretmek lazım.

Cemrem nasıl da tanımış beni

kan ilacınızı (benim ki ferrum fort) günde kaç kez içiyorsunuz ve aç mı tok mu içiyorsunuz kızlar?

İlk zamanlar onu içmiştim ama dokundu. Şimdi Ferro Sanol günde 2 tok içiyorum. Ama öğün arası oluyor aslında. süt ürünleri nedeniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…