Selalmaz hiç sorma canım normalde babanesini çook sever şuan ona bile çok kötü davranıyo ele avuca sığmıyo bebeği bıraktım büyük kızla uğraşıyorum. Büyük daha bi bebek oldu. Şimdiye kadar yemeğini hep kendisi yiyen çocuğu elimle beslemek zorunda kalıyorum
Şifa cım hayırlı olsun tarihi almışşınız çok sevindim kolaylıkla atlatırsınız inşallah
arkadaşımın 5 yaşında oğlu var 2. yi doğrdu 2 ay oldu ilk çocuğu huysuzlanmış karakteri değişti diyor.su istiyormuş oğlu babası verince annem getirecek diyormuş..yemeğini kendi yiyen çocuk anneden beklyrmuş..kreşe falanda gitmek istemyrmuş..bebeğede kötü davranıyrmuş olaylar olaylar..
Ben aldim canim. Sen de al.
Ben de esime benzesin istiyorum. Ozellikle de gozleri.
Nasil videoymus o? Gecende hemire dedi ki bebegi kesinlikle sirtustu yatirma. Kusarsa bogulabilir veya reflu olabilir dedi. Yan yatir dedi.
Sinir bir durum gercekten. Gun sayiyoruz biz kontrol icin. Neden iptal edilms ki?
Sende de iyi hafiza varms. Ben olsam unuturdum o yaziyi.
Canlar benim oğlum da 3 hafta önden gidiyordu ya. 4 güne düşmüş
Ablam dediyd zaten sonlara doğru eşitlenir diye
Alam bu işi biliyor sanırım
Edlin cim bizim nst miz paralı imiş 90 tl imiş. İlk nst mizde sonuçlar normaldi.
Vallahi napcaz bilmiyorum inşallah kısa sürede atlatırız. Bizimki de 4 yaşında işte..
tosun du şimdi tosun'cuk' mu oldu yaniolsun annesi en güzeli normal seyrinde olması..kılosu boyu kaç olmuş kuzunun..doğum mu konuşmadınız mı?
90 mı? hayret az geldı 150 der sanmıştımaydan h. şaşırttı beni
Evet teyzesi tosuncuk oldu şimdi.
Tabi normal seyrinde olması daha iyi
Kilosu 3000 boyu 49
Doğum U 38. Haftada konuşacakmışız
Zaten doğumla ilgili hiç bir işaret yok ben de dahaaaa
Ben de en az bi 120 bekliyordum. Beni de şaşırttı.
canım ya kavgada küfür ediyor buna acayip sinir oluyorum. sana etmiyorum diyor. ee bi de bana etseydin yani yuhh! eskiden bana da ederdi ben de ona ederdim ne güzel di misonra kötü bölgelere göreve gitti geldiğinden beri değişmeler var. ama yine de hiç sevmiyorum ağzı bozuk insanları ben. yani böyle yapınca da ben de içimden neleeer neleer diyorum
ayy ne güzel yaaa canım inşallah bizim de böyle olur biter
yok valla bu yaptıkları sevgimi azaltıyor sadece.
canım zor oluyor valla ben eşim nöbetçi iken annemde kalıyorum. 1 günde bile çatıştığımız bir konu çıkıyor mutlaka. bir de insan ailesinin yanında daha rahat davranıp daha rahat kırabiliyor. sorna da üzülüyoruz ama nazlarımız da sadece birbirimize geçiyor. kendi evinde tabi daha rahat edersin. sen moralini bozma sen onlara naz yap onlar seni çeksin :) hamilesin ne de olsa
ay canım hangi hastaneymiş o hangi şehirde gelip ben de orda doğurayımçok şanslısın
aaaaaaaay mervee demek çatı yaptı :) nerde yaptı canım içerideki odada mı? iyi maşallah bak bebeğin tombul duruşu da ters ama hala doktor normal doğumu düşünebiliyor. hemen sezaryen demiyoor. ben bunu çok seviyorum işte. bazıları hemen ufak bir şeyde sezaryen diyip geçiyor. denemeyi bile düşünmüyor.
senin için hayırlısı nasılsa isteğin nasılsa öyle olsun canım inşallah. ayy demek can yakıyo biraz. bakalım ben perşembe gidicem neredeyse 1 ay olacak. bebeğimi çok merak ediyorum 36da olacağız.
aaa nişanın mı geldi. doğum yakın o zaman. doktor ne diyor? haydi hayırlsıı.
hadi bakalım şifacım güzel haberlerle dön.
ben denemek için ürün istedim. sitesinden geldi. kilot olanından. 80-120 ve 100-150 evet 100-150 çarşaf gibi80-120 güzel ama. ben ondan alıp götürmeyi düşünüyorum. çıkarırken de yandan yırtılıyor. beli de yüksek.
canımbunu söleyen devlet hastanesi doktorumu merak ettimMerhaba guzel anne adayları benımde bebegım 2 hafta onden gelıyor gecen salı nişan geldı hemen acıle gıttım alttan muayene ettıler acılma yok ama dogum heran olabılır dedıler ben sezaryen ıstıyorum hem yaşım ıtıbarıyle (43)hemde mınyon oldugum ıcın ama dr hersey o kadar normalkı sezaryen yapamayız demezmı şok oldum son gune kadar beklıyecekmısız anaaaamm cok korkuyorum yaa:18:RABBİM heppimizin hakkında hayırlısı versın saglıklı dogumlar nasıp etsın evlatlarımızıda allaha hayırlı kul topluma hayırlı ınsan bızlerede hayırlı evlat nasıp etsın İNŞALLAH...
Sude benim de geliyo senin gibi beyaz sümüksü bi şi. Doktor peynir kıvamında olursa söyle demişti. Daha peynire dönüşmedi. Yoğurt kıvamında
maşallah mesut bebeğebizimde kontrolümüz yarın bakalım nst ye alacak mı daha hiç girmedim..ben de de tık yok ya..aman olmasın zaten nasipse 36 yı bi çıkarayım..daha bugun 35+0 olduk..
rüyamda ben 36 da doğurucam diye avaz avaz bağırıyodumsonra uyandım aman yarabbı hayırlısını ver ama 36 yı geceyim dedim
candaşımm keğel egzersizleri hstaneyken yapılıyomuş sanırım.
bi arkadaşıma seminerde söylemişler eken yaparsan doğumu başlatırsın falan diye:26:
biz daha mayalanmadık kızzz o zaman beklemeye devam
kan ilacınızı (benim ki ferrum fort) günde kaç kez içiyorsunuz ve aç mı tok mu içiyorsunuz kızlar?
günaydınlar herkese ...
şifa, canım gözümüz aydın tarh netleşmiş, Azram 21 şubatta kollarında.inş sağlıcakla nasip olsun , darısı başımıza...çok sevindm :)
2013, canım izne ayrıldın özledik seni, bende izne ayrılınca pek giremem kesin ya.dairede daha rahat oluyodu.demek annele bnaltıyo seni, off abartmasınlar ama.eksiği bunalttığı gibi fazlasıda bunaltıyo demekki ilginin.ya Elifcim yüzünü göstermemiş yaresmen babasının uzakta olduğunu hissetmiş dedim, inş kavuşcaksınız ama.bizde iyiyiz şükür olsun.haftasonu randevumuz var.
2013 te dönmüşşş hoşgeldinnnn
valla biz de seni özledik
keşke izne ayrılmasaydı dedim
her gün görebiliyorduk seni
anneleri kafana takma canım, yalnızsın diye üzerine fazla düşüp ilgiyi ayarlayamıyorlardır ama senin iyiliğin için yapıyorlar canım
duymamaya çalış canım
kendini de daha fazla özletme
merak ediyorum bak
cnm hoşgeldinnnnnnnnn biz de seni özledik...
uğra cnm ya kafan dağılır işte.. heralde bu topikte en son biz doğurucaz ve kimse bizii göremicekkk
artık herkes doguruyo ve bebıslerıyle ilgileniyo topik sakin gibi..
bu toruncuk her iki tarafında ilk torunu mu? onların karışmasına engel olamazsın cnm..boşver konuşsunlar he de geç
Canım spinal oldu benimki. Ameliyat esnasında tansiyonum düştü buna bağlı midem bulanmaya başladı hemen tansiyon yükselmesi için iğne verdiler kolumdaki damar yolundan hemen normale döndüm bikaç saate ayaklarım açılmaya başladı. Öğlen oldum ameliyatımı akşamı yürüdüm yavaş yavaş. 3 gündür normal yürüyorum 2 gündür kimseden yardım almadan yatıp kalkıyorum. İyiym yani korkulacak pek bir şeyi yok. İlk günler bebek emerken uzun süre oturmak zor oluyor falan ama bikaç gün idare edilecek artık. Normal doğum gibi değil sonuçta.. Ama sezeryan olacaklara tavsiyem çıkınca bol sıvı ve çay kahve tüketmeleri. Yoksa bel ve baş ağrısı çok oluyor.
2013 canım neyse ki yalnız değilsin. Senin gibi birisi işine karışlmaktan hiiiiiiiiiiiçççç hoşlanmaz amaaaaaa yine de şükretmek lazım.
kan ilacınızı (benim ki ferrum fort) günde kaç kez içiyorsunuz ve aç mı tok mu içiyorsunuz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?