kan ilacınızı (benim ki ferrum fort) günde kaç kez içiyorsunuz ve aç mı tok mu içiyorsunuz kızlar?
iyiyim papatyam evde olmanın keyfini çıkartıyorum super bişeymiş yaa..
çok yorulmuşum çalışmaktan hiç özlemedim iş yerimii.
şu net işini de çözdüm yaa deme keyfime..
sen ne durumdasın tarihin belirlendi mi?
cnm rüyamda seni gördümmm :) topiğe aynen şunu yazmışsın:
kızlar doğum tarihimizi aldık..23 şubat da saat 7.30 da hastane olacaz 9 gibi doğuma girerim..bana dua edin...
hadi hayırlısı arkadaşımmm
aaa harbiden sen de habire 23 şubat diyip duruyodun dimiay cok az kaldı 23 ne.. azıcık daha beklesınler gelmesınlerrrr ya
papattttyaaaaaaa sen işini gücünü 23 ne kadar bitirrr ne olur ne olmazzzz
şaka şaka
Edlinle CANDAŞ doğurtacaksınız papatya yı heeeeeeeeelleşmeyin beklesin kuzucuklaaaarrrrrrr
Canlar benim oğlum da 3 hafta önden gidiyordu ya. 4 güne düşmüş
Ablam dediyd zaten sonlara doğru eşitlenir diye
Alam bu işi biliyor sanırım
Edlin cim bizim nst miz paralı imiş 90 tl imiş. İlk nst mizde sonuçlar normaldi.
evett :)) doğrusa kızın aklınada ben gelirim kesin :))aaa harbiden sen de habire 23 şubat diyip duruyodun dimiay cok az kaldı 23 ne.. azıcık daha beklesınler gelmesınlerrrr ya
papattttyaaaaaaa sen işini gücünü 23 ne kadar bitirrr ne olur ne olmazzzz
şaka şaka
doğurtcaz valla diye diye :)) yok ya tarih koyuyorum 09.03.2013 nasıl tarih ? hem çok erken de değil papatya için, keşke benide o tarihte alsaaa :)))Şifa canım güzel haberlerle gelirsin inşallah tatlım
CANDAŞ cım evet eşim şaşırdı. Hatta geçen pantalon paçası dikmemi istedi yok artık dedim ben de onu annem bile diyemez dedim
2013 canım neyse ki yalnız değilsin. Senin gibi birisi işine karışlmaktan hiiiiiiiiiiiçççç hoşlanmaz amaaaaaa yine de şükretmek lazım.
Sude benim de geliyo senin gibi beyaz sümüksü bi şi. Doktor peynir kıvamında olursa söyle demişti. Daha peynire dönüşmedi. Yoğurt kıvamında
Sonsy yan yatırma yastığından ben de aldım. Annem miye boşu boşuna aldın dediiiikanepenin köşesine yatırırmışm
Edlinle CANDAŞ doğurtacaksınız papatya yı heeeeeeeeelleşmeyin beklesin kuzucuklaaaarrrrrrr
canım inş sağlıklı ve hayırlı doğumlar olur inş, valla maşallah ya herşey yolundaymış yaşta bahane demekki dr lara...Merhaba guzel anne adayları benımde bebegım 2 hafta onden gelıyor gecen salı nişan geldı hemen acıle gıttım alttan muayene ettıler acılma yok ama dogum heran olabılır dedıler ben sezaryen ıstıyorum hem yaşım ıtıbarıyle (43)hemde mınyon oldugum ıcın ama dr hersey o kadar normalkı sezaryen yapamayız demezmı şok oldum son gune kadar beklıyecekmısız anaaaamm cok korkuyorum yaa:18:RABBİM heppimizin hakkında hayırlısı versın saglıklı dogumlar nasıp etsın evlatlarımızıda allaha hayırlı kul topluma hayırlı ınsan bızlerede hayırlı evlat nasıp etsın İNŞALLAH...
hmmm anladım o zman madem denememeli :)candaşımm keğel egzersizleri hstaneyken yapılıyomuş sanırım.
bi arkadaşıma seminerde söylemişler eken yaparsan doğumu başlatırsın falan diye:26:
biz daha mayalanmadık kızzz o zaman beklemeye devam
benim ferro sanol, sabahları aç karnına hergün içiyorum canım.kan ilacınızı (benim ki ferrum fort) günde kaç kez içiyorsunuz ve aç mı tok mu içiyorsunuz kızlar?
valla bende kızları tebrik ettim aynen :) bu arada ekinoks muydu o ne 21 martta onun çocuğu olcak desene Elifimiz, Edlinim hocam umarım yanlışım yoktur :))Canım bende çok özledim sizi ama işte gerçekten daha iyi oluyormuş. Onun için Papatya, Edlin, Cemree 10 puan bizden. Hem yattı kızlar hemde bizi ihmal etmediler)
Cemrem nasıl da tanımış beni
ben günümden önce gelmezse sezeryan olucam dayanamıyorum artıkkkMerhaba guzel anne adayları benımde bebegım 2 hafta onden gelıyor gecen salı nişan geldı hemen acıle gıttım alttan muayene ettıler acılma yok ama dogum heran olabılır dedıler ben sezaryen ıstıyorum hem yaşım ıtıbarıyle (43)hemde mınyon oldugum ıcın ama dr hersey o kadar normalkı sezaryen yapamayız demezmı şok oldum son gune kadar beklıyecekmısız anaaaamm cok korkuyorum yaa:18:RABBİM heppimizin hakkında hayırlısı versın saglıklı dogumlar nasıp etsın evlatlarımızıda allaha hayırlı kul topluma hayırlı ınsan bızlerede hayırlı evlat nasıp etsın İNŞALLAH...
benimde aynı ya bende sabırsızımOf ya benim kadar sabırsızlanan varmıdır acaba çok merak ediyorum bian önce doğum yapmak istiyorum 9ay geçiyoda su son gunler geçmiyo bide cuma gunu kontrol var
erken değil mi daha ,38 bile bitmemiş. ben önümüzdeki bir hafta doğurmak istemiyorum. hala doğum şeklime karar veremedim, hatta nerede doğum yapıcam ona bile bir kaç saat önce karar verdim. ne stresli bir şeymiş. cumartesi ailemin yanına gidicem ,şehir dışına yolculuğum var. 38+2 olucam o zaman. hiç bilmediğim bir doktora gidicem,inşallah sıkıntı olmaz. ailemin yanında olmak adına böyle bir karar aldım.
ben de gyno ferro sanol kullanıyorum
doktor her gün kullanmamı söyledi ama ben 2 ya da 3 günde bir kullanıyorum
kızlar benim adım duygu
eşim bu ilaçları kafama göre almama duygusal tedavi diyor
benimkiler şimdi tüp bebek ya
benim gibi uğraşan arkadaşlar bilirler tüp bebekte ilaçların dozları ve saatleri çok önemlidir
ben o ilaçları bile kafama göre kullandım
yani dozlarını doktorumun dediğinden daha düşük dozda kullandım
yani benim vücut alışık duygusal tedavilere
ders bitti ben çıkıyorum kızlar artık yarın son okul günümde okuldan yazarım sizlere. 32.haftamdan beri çok çalıştım ya artık ayrılayımtoplamda 3 gün geldim yarın 4 olacak son günüm. doğumdan sonra 4 ay cepte
öptüm herkesi
Canım benim dizlerim ağrıyınca kantaron yağı ile övüyordu eşim iyi geliyordu
Bebek Mevlüt ü bebeğin 40 çıkınca yapılır ama anne niye pijama giyer ki yine de anlamam
branşım bilişim canım evet lisedeyim.istesekde istemesekde karisacaklar illaki canim.bide ben onlarla yasiyorum gerisini sen dusun.ama onunda bir caresi oluyo illaki.bide yapmayinca yapmadi diye homurdanip kusmeleri olur.sonra en ufak bir hatan olursada benim dedimi dinlemedi de sole oldu bole oldu diye konusurlar ki susturabilene askolsun.sanirisinki kendileri hic hata yapmadilar baskalarinin dedikleriyle buyuttuler cocuklarini.bole de gicik olular iste haaa..bu dediklerim herkes icin gecerli tabi.aman bunun icin canimi sikmak hic istemiyorum.bide canim ne bransin ogretmenisin? lise ogretmenisin sanirim.
canım sen rapor mu aldın da gitmedin okula ben anlayamadım tam olarak
canım belki düşük çıkar die umuorum dedi kilosu hata payı var dedi normali bekleriz dedi 41 e kadar dedi kendi gelmezse biz müdahale etmeyiz dedi beklioruz bakalım ama hiç dönecek gibi deil en başından beri aynı duruo ne zaman gitsek aynı duruş yerini sewmiş diodu en baştan zaten neyse çatı muayenesini ultrasyona baktığı yerde yaptı o yatağın ayakları çıkıo biraz öne çekti eşimde odadaydı perdeyi çekti hemşire yardımcı oluo sana zaten çok küçük bi acı normal sancı girio bana bazen ona benziodu ama çok kısa sürdü merak etme tabi murat bey gene espriliydi o durumda bile doğur sen hadi felan dedi rahatlatmaya çalışıo insanı zaten inş güzel geçer seninkide canım
canım ınankı bılmıyorumkaynanamlarr bana ne gıydırecekmıs onu duysan ıntıhar edersın sanırım su fabtazı gecelıkler varya saten olan gecen onu soruyor duruyormu aa evt ben onu atacaktım dedım ee mevlutte onu gıycen dedı nee dedım bende ben gıyemm onu dedım koca ıcın gıymedıgım seyı mıullete mı gıyecem dedım pek bı tepkı verdım bode yatakta yatacakmısım hıc nıyetım yok acıkcasııı bakın ıste o yuzden yuz goz olmıcan cok bıraz ıyı oldunmu tepene cıkmaya baslıolar ...
canım ınankı bılmıyorumkaynanamlarr bana ne gıydırecekmıs onu duysan ıntıhar edersın sanırım su fabtazı gecelıkler varya saten olan gecen onu soruyor duruyormu aa evt ben onu atacaktım dedım ee mevlutte onu gıycen dedı nee dedım bende ben gıyemm onu dedım koca ıcın gıymedıgım seyı mıullete mı gıyecem dedım pek bı tepkı verdım bode yatakta yatacakmısım hıc nıyetım yok acıkcasııı bakın ıste o yuzden yuz goz olmıcan cok bıraz ıyı oldunmu tepene cıkmaya baslıolar ...
Vallahi napcaz bilmiyorum inşallah kısa sürede atlatırız. Bizimki de 4 yaşında işte..
ay kız o neymiş öyleeeeeeeee çatladım gülmekten
maşallah senin kaynanaya :) pek bir alemmiş valla...
ayyy sude baksana kızlar nasıl dalga gectı bızleehım saten gecelikk bizim tarafta da saten gecelik takımlarını giyiyorlar.
ben giyermiyim bilmiyorum amabende utanırım giymeye pijamalı da olsa.
ben çok kişide de gördüm giyildiğini sanırım yöreyle alakalı.
nereli kayınvaliden.
canımbunu söleyen devlet hastanesi doktorumu merak ettim
İyi geceler annişler.Bu gece babamız nöbetçi tabi bizde oğlumla evde nöbetçiyiz, hiç uykumuz yokkızlar ya bişey sorcam.37. hafta çalışamaz raporumu martın ilk haftası alcam ama 37+0 da mı almamız gerekiyo yoksa 37+6 da gitsem bana 37.haftasındadır çalşması uygun değildir diye raporu yine aynı yazar değil mi? Hem doğum izni biterken 37+6 daki alacağım rapor,37+0 a göre hesaplanırsa 6 gün geç dönmüş olurum yani bu durum daha kârlı değil mi?Bizim için her geçen gün kıymetli eminim sizin içinde öyledir ama babamız temmuzda doğuya gitcek,tayini çıkacak ve biz onunla gidemicez. 3 yıl ayrı kalcaz izin bitiş tarihi haziran göründüğünden temmuza kadar eşim ve oğlumla evde iznimi kullanmak istiyorum. (rapor al diyeceksiniz ama TSK' da rapor almak biraz sorun askeri hastane onaylı istiyolar, orasıda kolay vermiyo dışardan alınanı da kolay kolay onaylamıyo)
gülmee ya banaaavalla burda gıyen varmıs acıkcası benım arkadslarım gıymedı ....
ay valla dalga gecmeyın bele ben gıymıcem ınalhhhama sacma degılmı yaaa cııcyım posetlemıstım atacaktım bıde benımkı yanı cok sacma asırı acık bısey gecelık sonucta
ayyy sude baksana kızlar nasıl dalga gectı bızlee
ızmırdeyız bız canım boşnaklar kayın babamgıl ıste asırı sacma adetlerı var bak pıjama takımını anlaım ama o gecelıgı hayatta gıyemmm yaa kusura bakmıcaklar atıkınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?