2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kan ilacınızı (benim ki ferrum fort) günde kaç kez içiyorsunuz ve aç mı tok mu içiyorsunuz kızlar?

ben gyno ferro sanol kullanıyorum çok memnunum. gece yatmadan içiyorum. hem süt ürünler vs yakın olmamış oluyor.

birde iştah açıyor diye gece içince öyle bir etkisini görmedim. belkide ondandır. çok kiloda almadım. 1 kere içiyorum

ohhhhh mis gibi
uzat ayaklarını keyfine bak canım
doktorum tarihimi ısrarla belirlemiyor ama edlin ile candas kararlı beni ayın 23 ünde doğurtacaklar

aaa harbiden sen de habire 23 şubat diyip duruyodun dimi ay cok az kaldı 23 ne.. azıcık daha beklesınler gelmesınlerrrr ya

papattttyaaaaaaa sen işini gücünü 23 ne kadar bitirrr ne olur ne olmazzzz

şaka şaka

bi de doğru çıkarmış
bir şeyi kırk kere söyleyince olurmuş ya

Edlinle CANDAŞ doğurtacaksınız papatya yı heeeeeeee elleşmeyin beklesin kuzucuklaaaarrrrrrr

değil mi ama ya
temiz kalpli ya bu kızlar, içlerine mi doğdu dersin

ohhhh paşanın seyri normal seyrine dönmüş
inşallah istediğin gibi normal doğurabilirsin canım

aaa harbiden sen de habire 23 şubat diyip duruyodun dimi ay cok az kaldı 23 ne.. azıcık daha beklesınler gelmesınlerrrr ya

papattttyaaaaaaa sen işini gücünü 23 ne kadar bitirrr ne olur ne olmazzzz

şaka şaka
evett :)) doğrusa kızın aklınada ben gelirim kesin :))
doğurtcaz valla diye diye :)) yok ya tarih koyuyorum 09.03.2013 nasıl tarih ? hem çok erken de değil papatya için, keşke benide o tarihte alsaaa :)))

eşinin sana güveni artık tam olmuş desene paçalar filan :)) bizim nst ücretsiz bu arada.

canım inş sağlıklı ve hayırlı doğumlar olur inş, valla maşallah ya herşey yolundaymış yaşta bahane demekki dr lara...
hmmm anladım o zman madem denememeli :)
kan ilacınızı (benim ki ferrum fort) günde kaç kez içiyorsunuz ve aç mı tok mu içiyorsunuz kızlar?
benim ferro sanol, sabahları aç karnına hergün içiyorum canım.
Canım bende çok özledim sizi ama işte gerçekten daha iyi oluyormuş. Onun için Papatya, Edlin, Cemree 10 puan bizden. Hem yattı kızlar hemde bizi ihmal etmediler )

Cemrem nasıl da tanımış beni
valla bende kızları tebrik ettim aynen :) bu arada ekinoks muydu o ne 21 martta onun çocuğu olcak desene Elifimiz, Edlinim hocam umarım yanlışım yoktur :))

ben de gyno ferro sanol kullanıyorum
doktor her gün kullanmamı söyledi ama ben 2 ya da 3 günde bir kullanıyorum

kızlar benim adım duygu
eşim bu ilaçları kafama göre almama duygusal tedavi diyor
benimkiler şimdi tüp bebek ya
benim gibi uğraşan arkadaşlar bilirler tüp bebekte ilaçların dozları ve saatleri çok önemlidir
ben o ilaçları bile kafama göre kullandım
yani dozlarını doktorumun dediğinden daha düşük dozda kullandım
yani benim vücut alışık duygusal tedavilere

ben günümden önce gelmezse sezeryan olucam dayanamıyorum artıkkk
Of ya benim kadar sabırsızlanan varmıdır acaba çok merak ediyorum bian önce doğum yapmak istiyorum 9ay geçiyoda su son gunler geçmiyo bide cuma gunu kontrol var
benimde aynı ya bende sabırsızım

chemes seninle tarihimiz aynı açıklık falan varmı sendede nişanın geldimi canım son durum nedir

Allah iyiliğini versin.

Çok Şükür adını bahşettin be gülüm

ne dağınık gardolabım varmış ya toplaa toplaaa bitmedii

arada da gelip size bakıyom ne kaynatıyosunuz diye. bu net benim ev işi

yapmamı baya yavaşlattı

kızlar kan hapı cvplarınız için cok tesekkurler..bende 2 kez aç karnına alıyorum da..aç karnına kötümü olur dıye sordum..cunku dr a sormayı unutuyorum

candaş cım bu topiğin kızlarının coğrafyası pek bi iyiymiş..aferin sizeee alkışşş evet 21 mart ekinoks gece gündüz eşitliği ne mubarek günde doğacak dimi

duygusalll tedaviii ay cok güldüm bundan sonra sana DUYGUSAL TEDAVİ diye seslencemmmm

şşulecim benim annem de bazen olumsuz senaryolar yazıyo ama napcan işte..düşünemediğinden geleneksel bi kadın..öyle konuşuyoo...ama cnm benimmm ooo... o olmasaydı ben ne yapardımmmmm varsın konussunnn... dedığin gibi sakındıkları için öyle yapıyorlar

4 hafta diyecektim

Canım benim dizlerim ağrıyınca kantaron yağı ile övüyordu eşim iyi geliyordu

Bebek Mevlüt ü bebeğin 40 çıkınca yapılır ama anne niye pijama giyer ki yine de anlamam

canım ınankı bılmıyorum kaynanamlarr bana ne gıydırecekmıs onu duysan ıntıhar edersın sanırım su fabtazı gecelıkler varya saten olan gecen onu soruyor duruyormu aa evt ben onu atacaktım dedım ee mevlutte onu gıycen dedı nee dedım bende ben gıyemm onu dedım koca ıcın gıymedıgım seyı mıullete mı gıyecem dedım pek bı tepkı verdım bode yatakta yatacakmısım hıc nıyetım yok acıkcasııı bakın ıste o yuzden yuz goz olmıcan cok bıraz ıyı oldunmu tepene cıkmaya baslıolar ...

ebrru valla esımın bugun ızın gunu okuom bıraz alıntı yapıom bı bakıo net gıtmıs yada esım seslenıo bı alıntı yapamadım yanıııı agzını hayra ac yaaa ben dayanamm nolurrr 2 haftaya kadar dogurayım ya rabbım dıe dua edıyorum sende duat 2 haftaya once ben sole en kolayından normalınden sonra sen tammı hepımıznkı normal ve kolay bı dogum olsun kızlar yaaa cok dua edıyorum hepmızeeee

branşım bilişim canım evet lisedeyim.
canım sen rapor mu aldın da gitmedin okula ben anlayamadım tam olarak

ben 25ten 32ye kadar raporlarla idare ettim :) sonra 32ye girdiğim gün okulun sondan ikinci günüydü. o gün 32haftalık raporumu aldım 37ye kadar çalışır diye. okula verdim. son gün gitmedim gelme dediler :) sonra 2 hafta okul tatildi. üstüne bizim okul 1 hafta daha tatil almış etti 3 :) işte dün okul açıldı dün bugun gittim yarın gidicem. perşembe 36ya girince raporu alıcam. iyi ayarlamışım dimi

ayyy canım ya demek aynı yerde bakıyo. çok utanıyorum ben de atlatsam bi kurtulsam. ya da çatı muayenesi olamadan kızım çıksa gelse ne iyi olurdu.

ay kız o neymiş öyleeeeeeeee çatladım gülmekten

maşallah senin kaynanaya :) pek bir alemmiş valla...

hım saten gecelikk bizim tarafta da saten gecelik takımlarını giyiyorlar.

ben giyermiyim bilmiyorum ama bende utanırım giymeye pijamalı da olsa.

ben çok kişide de gördüm giyildiğini sanırım yöreyle alakalı.

nereli kayınvaliden.

Vallahi napcaz bilmiyorum inşallah kısa sürede atlatırız. Bizimki de 4 yaşında işte..

vallahi benim aklıma balıkları çok seviyor eşime diyorum yarın balık alalım en azından ilgi alanı değişir bir süre çünkü yarın kayınvalidemler gelecek ertesi gün doğum olacak sonra hastane uzak olduğu için ben zaten olmayacam evde eşimde yanımda olacak bziiz göremecek 2-3 gün e sonrada eve bebekle gelecez balık almak biraz çözüm gibi geliyor ama bakalım sanada kolay gelsin canım aama birazda ev deki kalabalıktan yapıyorlar galiba evde baş abaş kalırsak biraz daha hafifler giib geliyor bbakalım hayırlısı

ay kız o neymiş öyleeeeeeeee çatladım gülmekten

gülmee ya banaaa valla burda gıyen varmıs acıkcası benım arkadslarım gıymedı ....
maşallah senin kaynanaya :) pek bir alemmiş valla...

ay valla dalga gecmeyın bele ben gıymıcem ınalhhh ama sacma degılmı yaaa cııcyım posetlemıstım atacaktım bıde benımkı yanı cok sacma asırı acık bısey gecelık sonucta

ayyy sude baksana kızlar nasıl dalga gectı bızlee
ızmırdeyız bız canım boşnaklar kayın babamgıl ıste asırı sacma adetlerı var bak pıjama takımını anlaım ama o gecelıgı hayatta gıyemmm yaa kusura bakmıcaklar atıkınnn

canımbunu söleyen devlet hastanesi doktorumu merak ettim

Evet canım sakarya dogum evı bırde sakarya arastırma hastanesı 2 hastaneyede gıdıyorum yaa aslında normal dogumun saglıklı oldugunu herkes soyluyor ama ben ıste cok korkuyorum:18:Bilmiyorum acaba dıyorum son ana kadar beklıyeceklerde sonramı karar verecekler onuda ıstemıyorum dusunsenıze dogum sancılarını cekıyorsun bakıyorlar dogacagı yok haydaaa sezaryen onuda ıstemıyorum normal sancıyı cekeceksem sonuna kadar gıtmelıyım ama sezaryen olacaksamda neden sancı cekeyım işte burda ikilemde kalıyorum oysakı bana desekı haftaya hazırlan sezeryan yapacaz bende ona gore kendımı hazırlarım..Neyse korkunun ecele faydası yok gorelım mevla neyler neylerse guzel eyler deyıp kendımı avutuyorum çaktırmayın

benim perşembe 37+6 ben kapanışı yapacağım. 37. haftanın sonunda diyorlar zaten o yüzden ben 37+6 da gidiyorum. umarım doğrudur:)

tatlım sana gülmüyoruz ki kaynanana takıldık biz :) lütfen alınmayın arkadaşlar

bizim oralarda böyle bir adet yok sanırım. varsa da bilmiyorum. ama olsaydı kesinlikle bende giymezdim...

Kızlar Merhaba;

Doktor kontrolümüz vardı. Bebeğimin boynuna kordonu dolanmış yavru kuşum hemen hemen 17 gün önden gidiyordu. Gelişimi gerilemiş Şuan 1 hafta önden gidiyor gibi görünüyor. Doktorumuz 1 boğum kordon dolanmış ve gevşek çok önemli değil kan akışı normal tehlikeli bir şey yok şimdilik, hareket takibi yapacaksın sürekli dedi. Kordonu da gösterdi, kan akışını vs. Gerçekten altına almış boynuna dolanmıştı kordonu

Kordon dolanması ile ilgili de; normal doğum sırasında bize problem çıkarabilir, bebek doğum kanalına inmeyebilir yada iner kordon dolandığı için nefessiz kalır, kalp atışları yavaşlar vs. gibi şeyler söyledi, sezeryan yapabiliriz dedi.

Var mı aramızda bu tür şeyler yaşayanlar :18:

Bu arada bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…