2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar bişey diycem benim ilk bebeğim oyuzdenmi anlamıyorum yAda bi acayıplikvar bende ben hiç anlamıyorum başı nerde ayağı kolu nerde bazen hevesleniyom aaaa ayağı diye yakalıyom ama emin olamıyorumki benim enüok göbek deliğimin ustu dolu taş gibi bide sol boşluğum varya orası genelde pıt pıt doluyo
Baıarkadaslar diyoya göğsumun altında ayakları nasılanlıyonuz ben niye çözemiyorum benim oğlan ters duruyodu bi ara acaba halen tersmiki ben göğsumun altında bişey hissetmiyorum

puppa gözün aydın canım.bizde inş. hayırlısıyla yaşarız güzel anlarıbenim doğum da normal olursa bende korse kullanacağım.

kızlar son haftalarda magnezyum kullanmaya devam eden var mı?bana başka bi dr vermişlti ağrılar için bıraksam mı diye düşünüyorum ama ağrılara da iyi gel,yodu karar veremedim bi türlü.
genital bölgemde de sancı gibi bişey oluyo çok nadir.bu da mı doğum sancılArından acaba?

İnşallah banada kimse gelmez (((((((

merhaba benim bebeğimin boynunda 3 tur kordon var...sürekli nstye giriyorum 3.tur dolandığında çok az kilo almaya başladı,ayrıca kasılmalarımda bebeğimin kalp atışlarında düşme oldu...yani sürekli kontrol altındayız...2 tur kordon varken pek sıkıntı yaratmadı ama 3.tur kordon kızımda stres yaptı...korkma tek kordon dolanması sorun değil hatta benim doktorum kilosu düşük çıkana kadar 5 tur kordon dolanmış bebeği normal doğum yaptırdım yeterki suyun olsun demişti....
bu arada kızlar bugün kontolümüz vardı doğum tarihimiz haftaya çarşamba belirledik...bebeği riske atmak istemiyoruz çünkü kasılma ve sancıda kordondan dolayı strese girip kalbi durma noktasına geliyor....içim burkuldu şimdi içimdeki o kıpırtılarla son 1 haftam kaldı...vücudumun minik misafiri haftaya inşallah kucağımızda olacak sağlıcakla gelsin....çok heyecanlandım...

Merhaba arkadaşlar.. Bende kısmetse mart annesi olacağım. Şu an 39. haftamdayım.
Üç hafta önce doktorum bana da suyumun azaldığını söyledi. sınırdaymış ve çok su içmem gerektiğini söyledi ki suyu elimden geldiğince çok içiyorum.
araştırmalarım sonucu armutun suyu arttırdığını öğrendim. ve her gün 1 ya da yarım deveci armutu yemeye başladım. Geçen hafta kontrole gittiğimde doktor çok şaşırdı suyum çok çok artmış :) ne yaptın böyle dedi. Armutu ona da söyledim:) Sütü de arttırıyormuş.. Sizinle de paylaşmak istedim.Allah hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin..

Clue arkadaşım mutlaka armut ye.. inan ki çok çok faydasını göreceksin inşallah.. ve de bol su iç.. Olumlu düşünmeyle de inşallah kuzunu zamanında hayırlısıyla alacaksın kucağına.

İlk bebek plansız olmuştu ama bunu 3-4 yaşın ideal olduğunu düşünüp planlayarak yaptık ama dediğin gibi kıskançlık normal. Normal de sen gel bana sor :) zaten uykusuzluk yorgunluk falan var üstüne bide küçük hanımın triplerine katlanmaya çalışıyoruz :) e bazen patlama noktasına geliyorum tabi.. 6 ay kadar sürüyormuş bu durumlar allah sabır versin diyorum 2. çocuğu yapacak olanlara :))
ne güzel canım toparlanmışsın,umarım en kısa zamanda daha iyi olursun. benimde doktorum sezeryan olursa spinal olacak dedi.
Bencede spinal en iyisi. Genel anestezide toparlanmak daha zor oluyor. Bunda ne olduğunu anlamıyorsun bile bebişi de doğar doğmaz görebiliyorsun
Ay canım sn doğum mu yaptın ben kaçırmışım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla analı babalı mutlu bir ömür sürsün bebişin inşallah
Hayırlısı canım bebişin sağlıklı olsun da sezeryan normal takma kafana
Canım inşallah kolaylıkla atlatırsın doğumu sağlıkla alırsın bebişlerini kucağına. İnsan bi garip oluyo dimi. Hem bebişi kucağımıza alıcaz diye seviniyoruz hem karnımız boşalıcak bi daha hareketlerini hissedemicez dşye içimiz burkuluyo :))

magnezyumun doğum sancılarını azalttıgı söylenıyor.. dr una sor ve bence 37 yada 38 de bırak..bende aylardır kullanıyorum şükür ağrım sancım yok ama bende 37 de bırakmayı dusunuyorum tabı dr uma sorarak..
ebahcım cnm benim hakkınız da hayırlısı.. bencede rıske atmaya gerek yok zaten haftası yeterınce güzel.. al yavrunu koynunada stresi sıkıntısı geçsin..bol bol koklaşın

Clue arkadaşım mutlaka armut ye.. inan ki çok çok faydasını göreceksin inşallah.. ve de bol su iç.. Olumlu düşünmeyle de inşallah kuzunu zamanında hayırlısıyla alacaksın kucağına.

sağol canım tavsiyen için, bu akşam başlıyayım hemen yemeye, inşallah işe yarar.

kızlar magnezyum doğum kasılmalarını engelleyebiliyormuş, bugün doktorum bana bıraktırdı. bacağıma her gece kramp giriyor diye içiyordum ben, magnezyum yerine kalsiyum verdi. sizde danışın bir doktorunuza...

epidural yada spinal anestezide baş ve bel agrısı olma ıhtımali cok yüksekmiş eger daha öneden baş agrıları migren yasıyorsanız yada bel agrısı sorununuz varsa bunlar tetikliyormuş... ılk günlerde baş agrısından bebeğine hiç bakamayanlar var malesef( genel anestezide de bebegı en son görüyorsunuz ayılmak falan nasıl bilmiyorum hepsinin bazı kötü yanları oluyor

bende cok net anlamıyorum.. doktor nasıl durdugunu kafası nerde onları söyluyor zaten ona göre az cok tahmın edıyorum cıkıntılardan :)

ben hala kullanıyorum doktor kullan dedi bir gun magnezyum bır kalsıyum seklınde aylardır kullanıyorum ben....genıtal bölgedeki agrı catı kemıklerinin açılmasından olan bişey doğum için hazırlıyor kendini çatı,kötü bir acı gercekten...

canim bende bisey anlamiyorum sende acayiplik falan yok benim bebiste sivriliyo dolaniyo dalgalar oluyor bazen yerimden ziplatiyor ama neresi neremde hicbisey anlamiyorum benimde ilk bebis ama alakasi var mi bilmiyorum anlamak cok zor bence

canım Allah yardımcın olsun senden bir gün sonrada ben sezeryan olacağım inş kendine iyi bak Allah aemanet ol
amin canım benim aaa öylemi peşpeşeyiz demekki hadis ende sıkıntısızca kurtul inşallah

Canim ya ne guzel doguruyorsun ya. Bebegine kavusacaksin. bizi unutma burda.
evet canım benim darısı hepimizin başına yokk unutmam bak fırsat bulup uğradım bile

şifa arkadaşım şimdiden Allah kurtarsın inşallah bebeiğine sağlıcakla al kucağına darısı bizlere bebişini kokla bol bol benim için :)
amin canım benimm çok sağol o mis kokuyu hepimiz sıkıntısızca koklayacağız inşallah

şifam merakla bekliyordum canım aramadında neyse hadi hayırlısı rabbim kurtarsın ayyyyy çok heycanlıyım enaz senin kadar hayırlısıyla al bebeğini kucağına tatlım
encanımm canım arayacağım canım ama o kadar yoğunum ki kusuruma bakma

SIFA tarih alinmis gozun aydin canim.guzel haberlerini bekliycez.bizi unutma.
evet Nazımm şükür tarih hazırlandı unutmamm benn öpüldünüz kocaman

Canım Rabbim sağlıkla bebişini kolaycacık kucağına almanı nasip etsin...Herşey yolunda gitsin inşallah...
amin canım benim çokk sağol hepimizin başına darısı inşallah

Canım benim çok sevindim rabbim kolaylıklar versin inş dularım seninle olacak...
Doğuma girmeden benide şu listeye eklesen ben yokum sonra bebişinden fırsat bulamazsın:)
çok sağol canım benim özelden yazdım canım bilgilerin gözümden kaçmış sen bana özelden ulaş ilk bulduğum fırsatta eklerim kusura bakma geç de olsa eklemiş olacağım

Canım çok sevindim Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin, şimdiden bol sütlü gazsız uykulu geceler olur inşallah, ne güzel ya çok kısa bir süre sonra bebeğin koynunda
çokkk sağol canım ne kadar güzel bir dua hepimizin ihtiyacı var bu duaya ALLAH razı olsun

hadi bakalım şifacım güzel haberlerle dön.
amin canımmm canım inşallah

şifa, canım gözümüz aydın tarh netleşmiş, Azram 21 şubatta kollarında.inş sağlıcakla nasip olsun , darısı başımıza...çok sevindm :)
evet canım benim Azrama kavuşacağım uyanma faslım zor olmasın inşallah ( tek korkum bu :18: çünkü 2. tedavimde geç ve zor uyanmıştım :18: ) dua edin lütfen

Şifa cım hayırlı olsun tarihi almışşınız çok sevindim kolaylıkla atlatırsınız inşallah
canım benimm evet sırayla kavuşuyoruz hepimiz sıkıntısızca atlatalım inşallah

Şifa canım güzel haberlerle gelirsin inşallah tatlım
çok sağol Cemremm tatlım pijamakolikdaşımmmm

Slm hatunlar.okurken sifami gordum kuzum hayirli olsun darisi basimiza.hasretin vuslata donuyor cok sevindim yavrum ya

şifam mesajını okuyunca yazmak istedim.
canım çokkkkkk mutlu oldum
melegine kavuşacaksın inş.çok şükür
rabbim hayırlısı ile kurtarsın ,
bizi habersiz bırakma
aynı hastane dr damı olacaksın....
öpüyorum seni ve minnoşunu kızını

kızlar rabbim hepinizi hayırlısı ile kurtarsın inş.arkadaşımın mesajını görünce topiginize girdim kusura bakmayın:26:

canım doğum bu,zaten çocukla gözün görmeyecek kimseyi, annenin yanında kal bence kafan rahat olur. evde gelen giden daha çok olur kesin, karışanın da ona göre olur.ev de yakınmış zaten istediğin zaman geçersin evine. anne yanı iyidir.

çok sağol canım benim özelden yazdım canım bilgilerin gözümden kaçmış sen bana özelden ulaş ilk bulduğum fırsatta eklerim kusura bakma geç de olsa eklemiş olacağım

Canım yaaaa çok sinir bozucu ben hala özelden mesaj yazamıyorum
Burdan yazıcam mecburen
Yaş 24 - istanbul-sat 11 haziran-bdt 18 mart-ilk bebek-ÖMER EYMEN
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM
RABBİM EN KOLAY ŞEKİLDE KURTARSIN SENİ...

Hosgeldin canim bende 30 mart annesiyim sat 23 haziran benimde oglusum olcak seninkinin adi nolcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…