Kızlar bişey diycem benim ilk bebeğim oyuzdenmi anlamıyorum yAda bi acayıplikvar bende ben hiç anlamıyorum başı nerde ayağı kolu nerde bazen hevesleniyom aaaa ayağı diye yakalıyom ama emin olamıyorumki benim enüok göbek deliğimin ustu dolu taş gibi bide sol boşluğum varya orası genelde pıt pıt doluyo
Baıarkadaslar diyoya göğsumun altında ayakları nasılanlıyonuz ben niye çözemiyorum benim oğlan ters duruyodu bi ara acaba halen tersmiki ben göğsumun altında bişey hissetmiyorum
merhaba benim bebeğimin boynunda 3 tur kordon var...sürekli nstye giriyorum 3.tur dolandığında çok az kilo almaya başladı,ayrıca kasılmalarımda bebeğimin kalp atışlarında düşme oldu...yani sürekli kontrol altındayız...2 tur kordon varken pek sıkıntı yaratmadı ama 3.tur kordon kızımda stres yaptı...korkma tek kordon dolanması sorun değil hatta benim doktorum kilosu düşük çıkana kadar 5 tur kordon dolanmış bebeği normal doğum yaptırdım yeterki suyun olsun demişti....
bu arada kızlar bugün kontolümüz vardı doğum tarihimiz haftaya çarşamba belirledik...bebeği riske atmak istemiyoruz çünkü kasılma ve sancıda kordondan dolayı strese girip kalbi durma noktasına geliyor....içim burkuldu şimdi içimdeki o kıpırtılarla son 1 haftam kaldı...vücudumun minik misafiri haftaya inşallah kucağımızda olacak sağlıcakla gelsin....çok heyecanlandım...
kızlar bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz. yan yatırması kolay olur aslında. aldınız mı? kullananlar hakkında bilginiz var mı?
Eki Görüntüle 636668 Eki Görüntüle 636667
iyi akşamlar kızlar...son 2 haftadır korkunç derecede şiş ayaklarıma artık yüksek tansiyon ve bacak yüz vs şişlikleri eklendi.eşim normal olduğunu söyleyip duruyordu bende önemsemedim pek,en son doktora gittik, şok oldu beni görünce,günde 3 kez tansiyon ölçümü istedi idrarda albümin baktı vs. albumin çıkmadı ama sinsi bir hastalıkmış bu,14-9 tansiyonum hep yüksekten gidiyor.bu durumda olan arkadaşlar,sakın önemsememezlik etmeyin benim gibi...mutlaka tansiyonunuzu ölçtürün,şişliklerinizi ciddiye alın,preeklampsi olabilir.anne ve bebeğe çok zarar veren bir hastalık.
2 haftaya kadar sezaryen olacağım ama bende çok kararsızım epidural mi? spinal mi? genel mi? plasenta previa son ana kadar düzelir de normal yapabilir miyim? bilmiyorum
bebeklerini kucaklayan anneler,maşallah size,ne mutlusunuzdur şimdi...bitse de gitsek diyorum artık,sevmedim ben bu hamileliği.bebeğimi öpmek,koklamak,sarılmak istiyorum...mis kokusunu içime çekmek istiyorum.dünya yansa umrumda olmazdı o zaman...
benımde plasenta previa ve yukarı cıkmadı hala bu haftaya kadar normalde olabılır bekleyelım dedı doktor ama artık oda sezeryan dıyo mecburen..genel anestezi olcak cünkü dıgerlerı baş agrısı yapıyormuş gunlerce bende zaten migren var o yüzden riske giremicem
ohhhhh mis gibi
uzat ayaklarını keyfine bak canım
doktorum tarihimi ısrarla belirlemiyor ama edlin ile candas kararlı beni ayın 23 ünde doğurtacaklar
bi de doğru çıkarmış
bir şeyi kırk kere söyleyince olurmuş ya
değil mi ama ya
temiz kalpli ya bu kızlar, içlerine mi doğdu dersin
ohhhh paşanın seyri normal seyrine dönmüş
inşallah istediğin gibi normal doğurabilirsin canım
ben de gyno ferro sanol kullanıyorum
doktor her gün kullanmamı söyledi ama ben 2 ya da 3 günde bir kullanıyorum
kızlar benim adım duygu
eşim bu ilaçları kafama göre almama duygusal tedavi diyor
benimkiler şimdi tüp bebek ya
benim gibi uğraşan arkadaşlar bilirler tüp bebekte ilaçların dozları ve saatleri çok önemlidir
ben o ilaçları bile kafama göre kullandım
yani dozlarını doktorumun dediğinden daha düşük dozda kullandım
yani benim vücut alışık duygusal tedavilere
merhaba kızlar. bizim yine kontrolümüz vardı bugün, nst de sancım yine 100lerde çıktı, doktor neden hissetmiyorsun felan dedi. sonra bacak krampım için hergün magnezyum içiyorum dedim (daha önce bebeğin eşi aşağıda diye kendi vermişti magnezyumu, kasılman felan olursa iç diye, ben hergün içmeye başladım son 1 aydır), bıraktırdı onu, bazen doğum kasılmalarını önleyebiliyormuş. onun yerine kalsiyum verdi, onu içicem artık.
daha önemlisi bebeğimin suyu çok azalmış, sınırdaymış. önce kendi baktı, suyun mu geldi senin, suyu yok bebeğin dedi, yooo dedim. sonra başka bir doktor çağırdı ona gösterdi, o da su göremiyorum ben dedi. detaylı ultrasona yolladı hemen beni, ordaki doktor bayağı bir inceledi, sonra su var ama çok az, sınırda dedi. tekrar kendi doktoruma götürdüm sonuçlarımı, riskli bir durummuş, sürekli bebeğin hareketlerini takip ediceksin, hareket etmezse hemen geliceksin dedi. birde günaşırı kontrole çağırdı, heran almaya karar verebiliriz bebeği dedi. o kadar normal doğum istiyodum ama bu gidişle sezeryan olcam galiba... hayırlısı artık, sağlıkla gelsin de ne zaman gelirse... artık günaşırı hastanedeyiz...
bu arada bebişimiz 2760gr ve 48cm olmuş...
canım gıyerımde benımkı pek bı sexı ole bısey gıymek ıstemm acıkcası daha sık bısey olabılır mıllete goyuslerımı gostermek zorundamıyım
birde normal doğum yapacaklar için bir hatırlatma ;
korseniz hazır bulunsun elinizin altında
ben korseyle oturuyorum 2 gündür.bebek dışarı korse içeri oldu birazz yanii
göbeğin toparlanması çok güzel oluyormuş korseyle.tecrübeyle sabit dediler
bende deniyorum bakalım :)))
Kızlar bişey diycem benim ilk bebeğim oyuzdenmi anlamıyorum yAda bi acayıplikvar bende ben hiç anlamıyorum başı nerde ayağı kolu nerde bazen hevesleniyom aaaa ayağı diye yakalıyom ama emin olamıyorumki benim enüok göbek deliğimin ustu dolu taş gibi bide sol boşluğum varya orası genelde pıt pıt doluyo
Baıarkadaslar diyoya göğsumun altında ayakları nasılanlıyonuz ben niye çözemiyorum benim oğlan ters duruyodu bi ara acaba halen tersmiki ben göğsumun altında bişey hissetmiyorum
ben saga yatarsam duruyo mümkünatı yok oynamıyo..ama bı sola döneyim coşuyo.. ayacıklarıda hep solda :)İnşallah canım doğurabilirim normal bir şekilde inşallah
Bakalım 23 ü ne bi şi kalmadı tatlım bakalım bakalım doğum olacak mı diyeee
Ay ben de pek düzenli kullanmam ama eşim çok üstüne düşer
Kaybetmiştim bir keresinde ilacımı
Hiç o günkü kadar gergin görmemiştim
İlacı bulmadan durmadı
Canım inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın
Şimdiden sonra bir sıkıntı olmaz
Bebeğinin hareketlerini takip et annesi
Bebeğin sana kavuşmak için oyunlar çeviriyor baksanaaaaa
Korse hımmmm
Ekliyorum onu da listeye verdim siparişiiiii
Ben de diyorum şu ayak şu kafa diyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Ama ayaklarını hissediyorum sağ da ayaklar
Sağ yana atınca koşmaya başlıyooooo
Doğar doğmaz koşacak bu diyorum
merhaba benim bebeğimin boynunda 3 tur kordon var...sürekli nstye giriyorum 3.tur dolandığında çok az kilo almaya başladı,ayrıca kasılmalarımda bebeğimin kalp atışlarında düşme oldu...yani sürekli kontrol altındayız...2 tur kordon varken pek sıkıntı yaratmadı ama 3.tur kordon kızımda stres yaptı...korkma tek kordon dolanması sorun değil hatta benim doktorum kilosu düşük çıkana kadar 5 tur kordon dolanmış bebeği normal doğum yaptırdım yeterki suyun olsun demişti....
bu arada kızlar bugün kontolümüz vardı doğum tarihimiz haftaya çarşamba belirledik...bebeği riske atmak istemiyoruz çünkü kasılma ve sancıda kordondan dolayı strese girip kalbi durma noktasına geliyor....içim burkuldu şimdi içimdeki o kıpırtılarla son 1 haftam kaldı...vücudumun minik misafiri haftaya inşallah kucağımızda olacak sağlıcakla gelsin....çok heyecanlandım...
iyi akşamlar kızlar...son 2 haftadır korkunç derecede şiş ayaklarıma artık yüksek tansiyon ve bacak yüz vs şişlikleri eklendi.eşim normal olduğunu söyleyip duruyordu bende önemsemedim pek,en son doktora gittik, şok oldu beni görünce,günde 3 kez tansiyon ölçümü istedi idrarda albümin baktı vs. albumin çıkmadı ama sinsi bir hastalıkmış bu,14-9 tansiyonum hep yüksekten gidiyor.bu durumda olan arkadaşlar,sakın önemsememezlik etmeyin benim gibi...mutlaka tansiyonunuzu ölçtürün,şişliklerinizi ciddiye alın,preeklampsi olabilir.anne ve bebeğe çok zarar veren bir hastalık.
2 haftaya kadar sezaryen olacağım ama bende çok kararsızım epidural mi? spinal mi? genel mi? plasenta previa son ana kadar düzelir de normal yapabilir miyim? bilmiyorum
bebeklerini kucaklayan anneler,maşallah size,ne mutlusunuzdur şimdi...bitse de gitsek diyorum artık,sevmedim ben bu hamileliği.bebeğimi öpmek,koklamak,sarılmak istiyorum...mis kokusunu içime çekmek istiyorum.dünya yansa umrumda olmazdı o zaman...
ben saga yatarsam duruyo mümkünatı yok oynamıyo..ama bı sola döneyim coşuyo.. ayacıklarıda hep solda :)
günlerimiz de aynıymış sevgili yakari,keşke normal yapabilseydik :18: bizim 2 mart gibi gözüküyor,siz tarih konuştunuz mu?
yok cnm henüz kanatlanamadım :) 37 den sonra ızın verecekmiş dr.. o vermese bile ben zaten o saatten sonra kalkarım kiSağlı sollu takım kuralım biz
Senin yatma yasağın kalktı mı tatlım
aa evet gunler aynıymış evet bende oldum olası normal istemiştim ama durumu ögrenınce riskli tabi hayırlısınolsun insallah..tarıh daha konusmadık bu haftasonu konusuruz herhalde ama az kaldı artık bu durumda
cnm nerde oldugunu bilmiyorum ama gercekten allah kolaylik versin ben ilk gunlerde annem,ablam ve kocam harici kimseyi istemem sanirim bebisle hayata alismaya calisicaz cunku bide ilk bebek tecribesizlik var gelen giden olsun istemem acikcasi sevgili anlayisli kaynanacigimi esim aramis gel diye oda annesi var zaten yaninda ben yuk olmiyim mevlut zamani gelir kalirim demis en yok 1 bucuk yil once gormustuk kaynanami kocamda gormedi ozluyor uxuluyorum ama gelsin diye israrda edemedim yani :) bazen bu kadar rahat olmasi kadinin sinirimi bozuyor bazende aman herseye karisicagina boylesi daha iyi diyorum
İnşallah banada kimse gelmez(((((((
Canım senin alıntıyı yapmıştım ama araya kaynamış
Sen cici cici elbiselerini giy otur köşe ye tatlım
Ay hem Mevlüt bu canım Kur'an okunur Mevlüt te o kıyafetin bi tarafını örtseniz öbür tarafı açılır
neden ki 40 ı gececen yani?Kızlar benim de aynı sizinle tarih
burada görünen
Ama doktor 21 Mart dedi
yok cnm henüz kanatlanamadım :) 37 den sonra ızın verecekmiş dr.. o vermese bile ben zaten o saatten sonra kalkarım ki
Kızlar benim de aynı sizinle tarih
burada görünen
Ama doktor 21 Mart dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?