2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

benim de ilk ve bende hiç anlamıyorum. öyle bir dalgalandırıyor ki... ama bugün sağ tarafımda bayağı sert bir şey vardı sanırım ayağıydı.dokununca hemen kaçırdı :)

şimdiden hayırlı olsun ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah....

kızlar bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz. yan yatırması kolay olur aslında. aldınız mı? kullananlar hakkında bilginiz var mı?
Eki Görüntüle 636668 Eki Görüntüle 636667

Bundan değil de baby jem'in reflü yastığından aldım yeni doğum yapmış doktor bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine.hem reflü olmasını önlüyor hem de uyurken güvenli.zaten doktorlar da 30 derecelik açıyla yatırmayı tavsiye ediorlar.tabi ben daha kullanmadım

iyi akşamlar kızlar...son 2 haftadır korkunç derecede şiş ayaklarıma artık yüksek tansiyon ve bacak yüz vs şişlikleri eklendi.eşim normal olduğunu söyleyip duruyordu bende önemsemedim pek,en son doktora gittik, şok oldu beni görünce,günde 3 kez tansiyon ölçümü istedi idrarda albümin baktı vs. albumin çıkmadı ama sinsi bir hastalıkmış bu,14-9 tansiyonum hep yüksekten gidiyor.bu durumda olan arkadaşlar,sakın önemsememezlik etmeyin benim gibi...mutlaka tansiyonunuzu ölçtürün,şişliklerinizi ciddiye alın,preeklampsi olabilir.anne ve bebeğe çok zarar veren bir hastalık.
2 haftaya kadar sezaryen olacağım ama bende çok kararsızım epidural mi? spinal mi? genel mi? plasenta previa son ana kadar düzelir de normal yapabilir miyim? bilmiyorum
bebeklerini kucaklayan anneler,maşallah size,ne mutlusunuzdur şimdi...bitse de gitsek diyorum artık,sevmedim ben bu hamileliği.bebeğimi öpmek,koklamak,sarılmak istiyorum...mis kokusunu içime çekmek istiyorum.dünya yansa umrumda olmazdı o zaman...

benımde plasenta previa ve yukarı cıkmadı hala bu haftaya kadar normalde olabılır bekleyelım dedı doktor ama artık oda sezeryan dıyo mecburen..genel anestezi olcak cünkü dıgerlerı baş agrısı yapıyormuş gunlerce bende zaten migren var o yüzden riske giremicem

günlerimiz de aynıymış sevgili yakari,keşke normal yapabilseydik :18: bizim 2 mart gibi gözüküyor,siz tarih konuştunuz mu?

İnşallah canım doğurabilirim normal bir şekilde inşallah
Bakalım 23 ü ne bi şi kalmadı tatlım bakalım bakalım doğum olacak mı diyeee

Ay ben de pek düzenli kullanmam ama eşim çok üstüne düşer
Kaybetmiştim bir keresinde ilacımı
Hiç o günkü kadar gergin görmemiştim
İlacı bulmadan durmadı

Canım inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın
Şimdiden sonra bir sıkıntı olmaz
Bebeğinin hareketlerini takip et annesi
Bebeğin sana kavuşmak için oyunlar çeviriyor baksanaaaaa

canım gıyerımde benımkı pek bı sexı ole bısey gıymek ıstemm acıkcası daha sık bısey olabılır mıllete goyuslerımı gostermek zorundamıyım

Korse hımmmm
Ekliyorum onu da listeye verdim siparişiiiii

Ben de diyorum şu ayak şu kafa diyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Ama ayaklarını hissediyorum sağ da ayaklar
Sağ yana atınca koşmaya başlıyooooo
Doğar doğmaz koşacak bu diyorum

Canım senin alıntıyı yapmıştım ama araya kaynamış
Sen cici cici elbiselerini giy otur köşe ye tatlım

Ay hem Mevlüt bu canım Kur'an okunur Mevlüt te o kıyafetin bi tarafını örtseniz öbür tarafı açılır

ben saga yatarsam duruyo mümkünatı yok oynamıyo..ama bı sola döneyim coşuyo.. ayacıklarıda hep solda :)

gözün aydın ebahcım
sağlıcakla alırsın ışık'ı kucağına inşallah

jelalecim benim de ayaklarım korkunç derecede şişti
ayaklarım normalde miniciktir
35 numaradır, şu anda evde 39 numara terlik giyiyorum
ellerim ve yüzüm de şişti
ama aklıma tansiyon gelmemişti
ilk işim yarın ölçtürmek olacak
sağol canım verdiğin bilgi için

günlerimiz de aynıymış sevgili yakari,keşke normal yapabilseydik :18: bizim 2 mart gibi gözüküyor,siz tarih konuştunuz mu?

aa evet gunler aynıymış evet bende oldum olası normal istemiştim ama durumu ögrenınce riskli tabi hayırlısınolsun insallah..tarıh daha konusmadık bu haftasonu konusuruz herhalde ama az kaldı artık bu durumda

aa evet gunler aynıymış evet bende oldum olası normal istemiştim ama durumu ögrenınce riskli tabi hayırlısınolsun insallah..tarıh daha konusmadık bu haftasonu konusuruz herhalde ama az kaldı artık bu durumda

Kızlar benim de aynı sizinle tarih
burada görünen
Ama doktor 21 Mart dedi

valla canım ya benım sadece ablam gelecek kendı aılemden oda cok kalamıcak ... kaldımmmmm kaynanam gıle off basıma neler gelcek bılemıorum tabıkı acayıp bır mısafırlık anlayısları var bence bızım orda kesınlıkle 40 cıkmadan kımse gıtmez kızın annesınden felan baska ben 2 gun sonra evımın mısafır dolacagınııdusunemıorum bılıyormusunuz yaaa .... canım gelsınler basımın uzerınde yerlerı var ama dıllerıne hakım olsunlar yaa baska bısey ıstemm bence sanslısın
İnşallah banada kimse gelmez (((((((

Allah ım ınsallhhh banada gelmez yanı ole bı ıhtımal yok ama ole abartılı bıse olmaz ınsallhhhh yaaa ben zaman ıstıyorum cocgumla bana ozell yaaa:26::26::26:

ayy ben artık bu alıntık ısıne ıyıce sınır oldum zaten ya olmuo hepsı gıdıo felan ....ınsallh bende ole ıstıyorummm gıyınırım guzelce otururumm hem evet oda hıc mantıklı degıl yaa nese anlatırım artık sıze sızın benden cekecegınız var kızlarrr bende mevzular hıc bıtmıcek sanırım

yok cnm henüz kanatlanamadım :) 37 den sonra ızın verecekmiş dr.. o vermese bile ben zaten o saatten sonra kalkarım ki

Ay o saatten sonra paşa gelir zatiiiiiiiiiiii
Ohhhh sağlıcakla gelsin de annesi 8 ay yattın 10 günde yat bari annesiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…