2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Yok canım sat A göre 21 ama burada niye 16 bilmiyorum onu
ha tmm ben 16 yı sat sandım.. ozaman aramızda pek fark yokmuş komşum 26 mart benım kı.. ama okadar beklemıcez tabi..

ya bazen dıyorum kı benım rahım zaten acık acaba normal dogum kolay olur mu? pıt diye geliyomuş.. ne güsellll olurrrr

yaaaaaa
sen normal doğum yapmayacak mısın
senin normal doğum yapma isteğine ve yapacağına o kadar inanıyorum ki

O muhtemel doğum tarihim tatlım
Benim aşağıda 16 Mart yazıyo ya o 21 Mart demek için dedim öyle diye
Doğum tarihim netleşmedi yani daha tatlım
İnşallah normal olur
Sezeryan olup gelirsem şaşmayın

Evet yaaa de miii olabilir kııııı
Pıt diye gelir belki Çinli kadın gibiiiii

olmazsın inşallahhhh
mesut da ensar da normal yolla ve sağlıkla gelsinler inşallah

kizlar eltim 4 aylik hamileymis ama ben bunu kayinvalidemden ogreniyorum niye aramiyor diye bozulmustum soylemek istemedigi icin aramiyor sanirim sanki bizim gozumuz var allahim ya esimde abisiyle konsuyor surekli oda soylememis sasirdim cunku bana sorduklarinda direk soylemistim hatta cekinerek ve onun icin dua ederek soylemistim onlarin olmuyordu cunku aklima geldikcede dua ediyordum kadina ama simdi uzuldum bize boyle davranmalarina evlenicegimiz zamanda ayni anda nsanliydik gun alicaktik kadin biz ekim kasimda alicaz diyordu belli degil diyip bize soruyordu bende hic aklma bisey gelmedi biz 10 eylule aldik dedim zaten agustos ramazandi bunu hazirsn ayinda soyledim bizden once yapicaklar diye hicbir hazirliklari yokken gidip temmuza gun aldi esyalarin hepsi eksikti evlendiklerinde elticigimin benimle bir derdimi var acaba ?

merhaba kizlaar, nasilsiniz umarim herkes iyidir, gecmise bakmadim henüz, dogum yapanlara tebrikler, yapicak olan bizlere kolayliklar olsun bende bugün gittim cok sükür bebegim dönmüs nihayet yaptigim egzersizlerdenmi, yoksa zaten dönecekmiydi bilmiyorum ama, umarim son anda biterslik yapip Dönmez yine, isminide hala netlestiremedik ama bakalim artik, hayirlisi olsun hepimiz icin

içinde bulundugu ruh haliyle alakalı olabilir yada bebekleri olmuyormuş ya onun için iyice büyüsün ondan sonra söyleriz diye düşünmüş olabilirler çok fazla takılma bence... benimde yakın dediğim bi arkadaşım aylarca söylememişti hergun konuştugumuz halde bide 4 aya kadar söylemedi hiç..herkes farklı işte ama bende onlara aynı şeyi yaptım söylemedim gene kötü ben oldum küstüler :))))

slm kızlarr sizde de sabırsızlık başladımı:) bende dün kontrole gittim bebiş 3kilo39gr olmuş herşey normal dedi doktor gelişimi filan sizinkiler ne kadar acaba doğum yapana kadar kaç kilo olurki çok merak ediyorum normal doğum istiyorum ama kilolu olursa nası çıkcak o:) bide doktor bana haftaya nst ye gel ondan sonraki haftada kontrole gel dedi yani 15 gün sonra e ozaman 39 haftalık filan olcam nie okadar geçe attı anlamadım heralde doğurmaya giderim ozamana:)

ben sıkılmaya başladım sanırım bıraz korku var doğumla ve sonrasında ılk gunlerle ilgili onun dısında hamilelikten cok sıklmaya başladım artıkk...

cnm benimde en son 35+0da 3300 cikti (masallah)sadece bacaklari haftasiyla uyumlu karin ve bas bolgesi 38 gozukuyor dedi bende normal istiyorum ve bebegim 4 kiloyu bulur diye korkuyorum tabi bazen son haftalarda az kiloda alabiliyormus belli olmaz ama bende surrkli hesap yapip duruyorum doktor bizim icin sat onemli diyor bebek iri diye benim sancilarimda cok erken basladi bebis kendiliginden gelsin diye dua ediyorum kilosu normalken yoksa doktor beni bekleticek sonrada kilolu bebek sezeryan yapalim dicek diye dusunuyorum hayirlisi bu cuma bu sorulari doktorun kendisine direk soylicem hesaplamaktan bi hal oldum yani

canim biliyorum 3 aya kadar kimse soylemiyor genelde boyledir ben zaten ilk 3 ay yurtdisindaydim kimseyle gorusmedigim icin soylemedim ama gelince soran kisilere soyledim yani eltimede soylemekte cekinmistim onlarin olmuyor uzulur diye ama alenende yalan soyleyemiyecegim icin evet var bebis demistim her tel actiginda itinayla soruyorduda simdi kendisinin boyle yapmasi sasirti aramizda fena degil yani

selam herkese.
ELISA gozunaydin donmus bebisin.afferin ona
CLUE inshallah artar suyun gecmis olsun tatlim.
EBAHCIM az kalmis demek.guzel haberlerini bekliyorum.
2013 hosgeldin canim.seni burda gormek cok guzel.zaten biz ayin sonundayiz kismetse bol bol konusacaz.bizi tebrik eden olacakmi acaba

kızlar sizin bebişlerin maşallahı var valla.ben cumartesi gitmiştim 2430 gr dı kızım.başı ve bacakları haftasıyla uyumlu ama karın çevresi geriden geliyor bu arada bir de makat gelişli benim yavrum ondan beslenemiyormuş

kızlar merhaba birşey sormak istiyorum size.muayene için gittiğim tıp merkezinde nst ücretli.orada 1 kere nst yapıldı.
dr.um dediki devlet hastanesine git orada nst yaptır sonucu bana bildir,nasılsa son zaman fazla nst olacak o zmn burda yapılır dedi.sürekli ödeme yapmak zorunda kalmayın filan dedi.
ben şimdi yarın devlet hastanesine gitsem dr.a ne dicem.nst yaptırmaya mı geldim dicem:26: yoksa birşey demeden muayaene olsam zaten nst ye bağlar mı?

cnm plesantayla alakaliymis iyi beslenmesi ,genetikte olabiliyormus tabi pozisyonuda onemli senin bebisinde tam normal masallah tam ideal bebis olur dogdugunda iri oluncada dogumla ilgili sorun oluyor iste doktorlar zaten sezeryan meraklisi buda onlarin elinde iyi bir sebep oluyor

benim ücüncü ama bende cok anlamiyorum acikcasi, tahmin hakkimi kullaniyorum, bikacgündür midemin oldugu yer bos gibi geldi karnim asagida gibiydi döndügünü tahmin ettim sadece ve Dogru cikti
ben halen iciyorum magnezyumu, bisey demedi doktorum, ama ilk basladigim Zaman, vitamini ve magnezyumu dogumdan sonrada dewam et demisti, emzirdigin icin vücudun suandan daha fazla ihtiyaci olacak bicokseye dedi..
elti eltiyi hep kiskanir derler, takma bosver sende ona göre davranirsin
bende bugün gittim 2 700 ama birebir tutmadigi icin dedigine cok takilmiyorum, dogunca anliycaz..

ewet nazcim bencede aferini haketti sen nasilsin kizin nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…