hmm canım o konuda bilgim yok ama sen yine de yanında lekelenirse üzülmeyeceğin bir gecelik bulundur bari.Canim cok sagol ewet hazirlamam gerek artik. Ayni senin gibi yapayim bemde. Ben doktorumun ozel yerine gittim hamilelik boyunca. Dogumunda onun calistigi devlet hastanesinde olucak. Devlet hastanesi ya onluk vermezseler diye dogumda eski bi gecelik alsam mi
Dün kontrolümüz vardı, oğlum 2500gr olmuş herşey çok güzelmiş, artık yüzünü göremiyoruz tam cenin pozisyonuna geçmiş çünkü, artık doğumda süpriz olucak, nst'ye girdik oda çok güzel çıktı, 38. haftada çatı muaynesi yapıcam dedi, 8 marttan sonra her an gelebilir dedi çok heycan yaptım , henüz bitirmediğim bir sürü şey var evde , öyle mutluyum ki bebeğime bir an önce kavuşmak koklamak o ellerini öpmek istiyorum hastane için çikolata alıcaktım ama dün vazgeçtik fıstıklı lokum almaya karar verdik son hazrılıklarımız bu hafta bitecek inşallah sonra da temizlik Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin
Bide kizlar bisi daha sorucam.ben bebek kiyafetleri icin haci sakirin granul sabununu almistim.simdi bi baktim elde yikama yaziyo ustunde.makinde kullanamaz miyim ki kiyafetlere yada makinama zarar verir mi
Bide kizlar bisi daha sorucam.ben bebek kiyafetleri icin haci sakirin granul sabununu almistim.simdi bi baktim elde yikama yaziyo ustunde.makinde kullanamaz miyim ki kiyafetlere yada makinama zarar verir mi
ben onu tek sanıyorum yani makina ve el için ayrı ayrı değil diye biliyorum. makinadan kullanan arkadaşlar paketin üstüne bir baksın elde yıkama yazıyor mu?
granul matik yazması gerekiyor sanırım.
ben dalin sıvı aldım. o da çok köpürüyor elde denemiştim. çok az attım yıkadım makinada.
kızlar kalamayacağım hemen yazayım
21 Şubat perşembe günü sabah saat : 7:30 da hastanede olacağım sezeryan olacağım(38+5)
anneciğim bende cumartesi günü kavuştuk fırsat bulduğum an gelirim ama misafirler başladı ki nefes alamıyorumöpüldünüz kocaman ama geçmişi öyle merak ediyorum ki okumak nasip olsun inşallah hepinizi çok özledik ve seviyoruz Rabbime emanetsiniz kalanlara hoş sohbetler
ins dedigin gibidir canim.artik dahada uzatmadan yikamak istiyorum kizcemin camasirlarini.daha adi bile yok yavrumun
kızlar kalamayacağım hemen yazayım
21 Şubat perşembe günü sabah saat : 7:30 da hastanede olacağım sezeryan olacağım(38+5)
anneciğim bende cumartesi günü kavuştuk fırsat bulduğum an gelirim ama misafirler başladı ki nefes alamıyorumöpüldünüz kocaman ama geçmişi öyle merak ediyorum ki okumak nasip olsun inşallah hepinizi çok özledik ve seviyoruz Rabbime emanetsiniz kalanlara hoş sohbetler
en son ne zaman gittin kontrole. 31+5te gitmiştim ben 2000gramdı. yarın gidicem 35+1de bakalım kaç kg olmuş ters dönmüş mü çok meraktayım
o zaman 1 hafta öndeydi 3000 olmasın daMerak etme annesi 2500 gr olmuştur, sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz
o zaman 1 hafta öndeydi 3000 olmasın daçok büyümesini istemiyorum ya ben sonra onu büyütürüm doğumda 3000-3200 olsun istiyorum
en son ne zaman gittin kontrole. 31+5te gitmiştim ben 2000gramdı. yarın gidicem 35+1de bakalım kaç kg olmuş ters dönmüş mü çok meraktayım
Günaydınnn..canım sen elde yıkama için olanından almışsın sanırım,ben de hacı şakir aldım,şimdi üzerine baktım granülmatik yazıyo..makine için bu,çift durulama yapıp kullandım..
kızlar yasemin bradley starda,şimdi hamilelerin yumurtayı tam pişirip yemeleri gerektiğini söyledi..az pişmiş yumurta hamileler için tehlikeliymiş aklımızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?