2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Dün kontrolümüz vardı, oğlum 2500gr olmuş herşey çok güzelmiş, artık yüzünü göremiyoruz tam cenin pozisyonuna geçmiş çünkü , artık doğumda süpriz olucak, nst'ye girdik oda çok güzel çıktı, 38. haftada çatı muaynesi yapıcam dedi, 8 marttan sonra her an gelebilir dedi çok heycan yaptım , henüz bitirmediğim bir sürü şey var evde , öyle mutluyum ki bebeğime bir an önce kavuşmak koklamak o ellerini öpmek istiyorum hastane için çikolata alıcaktım ama dün vazgeçtik fıstıklı lokum almaya karar verdik son hazrılıklarımız bu hafta bitecek inşallah sonra da temizlik Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin

hmm canım o konuda bilgim yok ama sen yine de yanında lekelenirse üzülmeyeceğin bir gecelik bulundur bari.

Bide kizlar bisi daha sorucam.ben bebek kiyafetleri icin haci sakirin granul sabununu almistim.simdi bi baktim elde yikama yaziyo ustunde.makinde kullanamaz miyim ki kiyafetlere yada makinama zarar verir mi

masallah bebegine :) canim benim sabirsizlanman cok normal. Zaman daraliyo artik :)

Bide kizlar bisi daha sorucam.ben bebek kiyafetleri icin haci sakirin granul sabununu almistim.simdi bi baktim elde yikama yaziyo ustunde.makinde kullanamaz miyim ki kiyafetlere yada makinama zarar verir mi

çok köpürür. elde yıkama deterjanını sakın makinede kullanma.

ben onu tek sanıyorum yani makina ve el için ayrı ayrı değil diye biliyorum. makinadan kullanan arkadaşlar paketin üstüne bir baksın elde yıkama yazıyor mu?

granul matik yazması gerekiyor sanırım.

ben dalin sıvı aldım. o da çok köpürüyor elde denemiştim. çok az attım yıkadım makinada.

Son düzenleme:

ins dedigin gibidir canim.artik dahada uzatmadan yikamak istiyorum kizcemin camasirlarini.daha adi bile yok yavrumun

oooo kavuşuyorsun demek bebişine canım çok sevindim kuzunun resimlerini de görmek isterim hayırlısıyla al kucağına sağlıkla inşallah
bu arada 21 şubat benim doğum günüm kızın benim doğduğum gün doğacak ne güzel

kızlar 2-3 aydır her akşam sırt ağrısı çekiyorken bu günlerde artık sırtımın hiç ağrımadığını farkettim. hatta eşime her akşam masaj yaptırırdım. dün diyor ki sırtına masaj yapıyım mı yooo dedim hiç ağrımıyor, şaşırdı. her dönem farklı geçiyor sanırım diyor...
sizde böyle bir durum yaşadınız mı?

Kızlar birşey sorucam hastanede ikram etmek için lohusa şekeri aldım, hastaneden sıcak su isteyip hazırlarız diye düşündüm ama sanırım kaynatmak gerekiyormuş kaynatmadan yapılamaz mı sadece sıcak su ile, bana fikir verebilir misiniz

ins dedigin gibidir canim.artik dahada uzatmadan yikamak istiyorum kizcemin camasirlarini.daha adi bile yok yavrumun

daha onları yıkıycan isim bulcan. bunları yapmadığın halde nasıl rahat oturuyorsun hiç telaşlı değilsin ben olsam uyuyamazdım. daha ütü işin var. hadi bugun başla artık. çünkü artık ağırlaşıyoruz yapman da zor olur. bir de her an doğum da olabilir yaniii

en son ne zaman gittin kontrole. 31+5te gitmiştim ben 2000gramdı. yarın gidicem 35+1de bakalım kaç kg olmuş ters dönmüş mü çok meraktayım

Tebrik ederim Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inşallah canım

en son ne zaman gittin kontrole. 31+5te gitmiştim ben 2000gramdı. yarın gidicem 35+1de bakalım kaç kg olmuş ters dönmüş mü çok meraktayım

canim gecen hafta gitmisdim iste.pazartesi gunuydu.2500du. Bas asagi donmustu kizcem. Merak etme catiya bakilmadi Tek telasinin bu oldugunu biliyorum Evet ben rahatim biraz ya.dun cok fena belime agri girdi panikledim biraz.esim 2 saat uzaklikta biyere ise gidiodu. Herzaman oraya giderim deniz kenari ya dolasmk icin.aksamda doneriz is bitince. Tam cikcaz bi agri saplandi. Aha dedim doguruorum.esim benden panik gitmeyelim diyo. Aman dedim en fazla yolda dogururum.yanima bi havlu aldim suyum gelirse diye o kadar.allahtan dogurmadim

Günaydınnn..canım sen elde yıkama için olanından almışsın sanırım,ben de hacı şakir aldım,şimdi üzerine baktım granülmatik yazıyo..makine için bu,çift durulama yapıp kullandım..
kızlar yasemin bradley starda,şimdi hamilelerin yumurtayı tam pişirip yemeleri gerektiğini söyledi..az pişmiş yumurta hamileler için tehlikeliymiş aklımızda bulunsun

napim yavrum bunu kullanamicam o zaman. Bende matik yazmiyo cunku hay allah ya

herkese günaydın 2 gündür giremiyorum kızlar misafirlerim vardı çocukları pc başındaydı akşam biraz fırsat buldum okudum ama yazmaya zaman kalmadı geçmişi okurken doğuran olmuş galiba 1 tane tıplam 3 kişi mi oldu ooohhhhh darısı bizim başımıza bu arada dün doktora gittik doktor ooo çojk büyümüş bu oğlan miyadını doldurmuş dedi artık haftasıyla uyumlu dedi 3 kiloyu çeçmişiz artık hep arkadan 10gün geri geliyoduk oysa maşallah benim muhammedime nts ye bağlamadı ama bu sefer haftaya bağlayalım dedi ama ultasonda ne gördüyse kasılmaların başlamış dedi EVETTTTTTTT belim ağrıyo benim iğneler batıyo rahmime bide kızlar benim bebik 37. haftada 35 haftalık görünüyodu ve kiloso2500dü bol bol hurma yedim günde 4 tanecik bir haftada bir haftada 500 gr almışşşşşşşşşşşşşEki Görüntüle 637549

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…