- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
slm kizlar
kendimi de kopyalamisim safliga bak :))
Kizlar izledigim bi filmde kadin bi hapsurdu ikizlerini dogurduBide ay ciktilar mi dedi. Hep birlikte bi hapsrkta doguralim ins :)
Günaydınnn..canım sen elde yıkama için olanından almışsın sanırım,ben de hacı şakir aldım,şimdi üzerine baktım granülmatik yazıyo..makine için bu,çift durulama yapıp kullandım..
kızlar yasemin bradley starda,şimdi hamilelerin yumurtayı tam pişirip yemeleri gerektiğini söyledi..az pişmiş yumurta hamileler için tehlikeliymiş aklımızda bulunsun
hmmm hadi bakalım kim doğurcakbilmiyorum ki arkadaşım ben 55le hamile kaldım şimdi 69.10g olmuşum ama belki sen değilde bebiş almıştır kilo birazdav sütlenmişindir oda ağırlık yapıyo ya çünkü hurma sütüde çok arttırıyo bi doktora göründe bebiş kilo almadıysa yemezsin ama benim oğlan 37de 35 görünüyodu ve 2500dü bu hafta 38 görünüyo 3 kiloyu geçmiş ben hiç aksatmadan günlük 4 tane yedim senin kontrolün nezaman gülüm
amin canım inşallah hepimize... seninle de aramızda 3 gün var. nasıl gidiyor senin?
ay ne güzel canım rahatsın ya seninki dönmüş :) çatıya artık eminim 38de bakacak. merve ile doktorumuz aynı ya ona 38de bakmış. tabi o zamana kadar doğurmazsam. inşallah doğururumilahi yolda doğururum diye havlu almışsın rahatlığına hayran kaldım :) bak gör en sıkıntısız sen atlatacaksın rahatsın ya ondan :)
bundan sonra her hafta mı gideceksin. bana öyle dedi. yarından sonra her hafta geleceksin demişti.
o zaman 1 hafta öndeydi 3000 olmasın daçok büyümesini istemiyorum ya ben sonra onu büyütürüm doğumda 3000-3200 olsun istiyorum
canim gecen hafta gitmisdim iste.pazartesi gunuydu.2500du. Bas asagi donmustu kizcem. Merak etme catiya bakilmadiTek telasinin bu oldugunu biliyorum Evet ben rahatim biraz ya.dun cok fena belime agri girdi panikledim biraz.esim 2 saat uzaklikta biyere ise gidiodu. Herzaman oraya giderim deniz kenari ya dolasmk icin.aksamda doneriz is bitince. Tam cikcaz bi agri saplandi. Aha dedim doguruorum.esim benden panik gitmeyelim diyo. Aman dedim en fazla yolda dogururum.yanima bi havlu aldim suyum gelirse diye o kadar.allahtan dogurmadim
Bide kizlar bisi daha sorucam.ben bebek kiyafetleri icin haci sakirin granul sabununu almistim.simdi bi baktim elde yikama yaziyo ustunde.makinde kullanamaz miyim ki kiyafetlere yada makinama zarar verir mi
isteğe bağlı mı olacaksın? senin yerinde olsam normali düşünürdüm sonrası çok rahat diyorlar sütün de erken gelir çabuk da toparlanırsın.
Gecmis olsun lolo. Bol suyun yaninda taze sklmis portakal suyuda icersen dahada iyi hissedersin.umarim bian once iyi olursun
inşallah güzel haberlerle gelirsin bitanem bebişin herşeyi yolundadırkontrol cumartesi canım,kiloları oğlum mu almış ben mi almışım öğrenecez inşallah
aminnnnn hepimizin evlatları sağlıkla sıhatla gelsinler inşallahÇok köpürür tatlım o. Onu kullanma. Ben de sonsy gibi dalim sıvı aldım yarım kapak koydum. Azıcık. İlk yıkama ne de olsa
Hem kalıntı derdi falan da yok
Maşallah bebeğine tatlım
Bizim doktor da her an gelebilir demedi de gelsin artık dedi
Doktor babamıza benzetiyor
Bakalım kime benzeyeceeeeeeekkkkkk
Canım bi kaynatılan türü var bir de sua katılıp yapılan
Sen hangisinden aldın
Bence hiç uğraşma onunla
Hazır vişne suyu verirsiniz misafirlere
Zaten lohusa şerbeti anne içindir. Anneye süt olsun diye
Misafirlere niye verilir anlamam
Ayyy kızzzz ne rahatlık maşallah maşallah yaaaa
Ohhhhh Ayşe maşallah ne güzel kilo almış senin paşaaaaaaaaaaa
Sağlıcakla gelsin inşallah tatlım
Evdekilerden birini alır gidersiniz canım terlik değil mi bu
Ben öyle yapacağım da
KELEBEX canım gözün Aydın annene kavuşmuşsun
Ohhhh gel keyfim gelllll
Darısı tüm anne yolu gözleyenlerin başına
canım aslında az pişmiş yumurta herkes için tehlikeli kuş gribi hatırlarsanız...yediğimiz yumurtaların kalitesine markasınada dikkat edelim. ben deterjanı dalin sıvı almak için gitmiştim markette roxy yanlış hatırlamyrsam aldım sabun tozu..makinada yıkadım ütüledim .. ama sabun kokusu var =) ben ilerleyen zamanlarda dalin sıvı deterjan alırım büyük ihtimalle..
bende 60 kg ile hamile kaldım 70 kg oldum =( doğumdan sonra kaç kilo gidiyor kızlar 3 kg bebiş suyu falan derken 5 kg gider mi ne dersiniz ?
ben hurmayı çok severim bende günde 6-7 tane yiyorum kesiliyrm artık inşallah bebebişime sağlık olarak döner =)
canım ben 37. haftadayım yarın doktorum çatı muayenesi yapacak..birde idrara sıkışık gel dedi.. nst yede gireceğim..ama en çok çatı muayenesinden çok korkuyrm ..havlu olayına ben de şaşırdım..
çok büyümesini normal doğum düşündgn için mi istemyrsun tatlım ?benm doktrumda kilolu bebek ve kilolu anne istmyrm demişti.. benm bebişte 3500 olsun sağlıklı olsun yeter =) bebişimi merak edyrm benn =)
canım ya havlu olayını unutmmamana şaşırdım =) bende ayarlayayım he he =) belki normal yollarla doğururum he he ..birde çevremden duyuyrm kontrole gittim acilen aldılar diye bu haftalardan sonra kontrole giderken dikkat edelm çantamız hazır olsun gerçi benm çanta hala hazr değilde =)
olurmu öyle gülüşüm normal doğumda beb işin çektiği her sıkıntı onun dışarıya hazırlanmasını sağlıyo sancılar sayesinde ciğerleri gelişiyo mesela bi araştırma normal yolla doğan bebeklerin daha az astım olduğunu kanıtlamış onuda geçtim sezeryan da birden çıkıyo bebek nolduğunu şaşırıyo adepte olamıyo rabbim herşeyde bi hayır yaratmış öyle olmasa normal doğum olurmuydu yada sezeryan normal doğum olur duNormal doğumda bebek çok zorlanıp hırpalanıyor sanki. Normal daha sağlıklı denmesini niyeyse anlayamıyorum sezeryanla pıt diye bebişim çıkıp rahat edecek gibi
Bu esler sezeryan meraklisi oluyolar heralde :) benimkide durmadan sezeryan olsanya diyip duruyo. Aci cekmezsin uyur uyanirsin biter diyo :) onlara o daha kolaymis gbi gorunuyo heralde
Altinay, asli , ada, melis isimleri arasinda kaldim. Siz ne dersiniz kizlar
Isim karakteri etkiledgi icin cok kararsiz kaldim. Mesela adalar nasildir ya da aslilar. Cok cok kararsizim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?