2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım aslında az pişmiş yumurta herkes için tehlikeli kuş gribi hatırlarsanız...yediğimiz yumurtaların kalitesine markasınada dikkat edelim. ben deterjanı dalin sıvı almak için gitmiştim markette roxy yanlış hatırlamyrsam aldım sabun tozu..makinada yıkadım ütüledim .. ama sabun kokusu var =) ben ilerleyen zamanlarda dalin sıvı deterjan alırım büyük ihtimalle..

bende 60 kg ile hamile kaldım 70 kg oldum =( doğumdan sonra kaç kilo gidiyor kızlar 3 kg bebiş suyu falan derken 5 kg gider mi ne dersiniz ?
ben hurmayı çok severim bende günde 6-7 tane yiyorum kesiliyrm artık inşallah bebebişime sağlık olarak döner =)

canım ben 37. haftadayım yarın doktorum çatı muayenesi yapacak..birde idrara sıkışık gel dedi.. nst yede gireceğim..ama en çok çatı muayenesinden çok korkuyrm ..havlu olayına ben de şaşırdım..
o zaman 1 hafta öndeydi 3000 olmasın da çok büyümesini istemiyorum ya ben sonra onu büyütürüm doğumda 3000-3200 olsun istiyorum

çok büyümesini normal doğum düşündgn için mi istemyrsun tatlım ?benm doktrumda kilolu bebek ve kilolu anne istmyrm demişti.. benm bebişte 3500 olsun sağlıklı olsun yeter =) bebişimi merak edyrm benn =)

canım ya havlu olayını unutmmamana şaşırdım =) bende ayarlayayım he he =) belki normal yollarla doğururum he he ..birde çevremden duyuyrm kontrole gittim acilen aldılar diye bu haftalardan sonra kontrole giderken dikkat edelm çantamız hazır olsun gerçi benm çanta hala hazr değilde =)

Bide kizlar bisi daha sorucam.ben bebek kiyafetleri icin haci sakirin granul sabununu almistim.simdi bi baktim elde yikama yaziyo ustunde.makinde kullanamaz miyim ki kiyafetlere yada makinama zarar verir mi

bende farketmeden elde yıkama almısım ama makınada yıkadım köpürdüğü için az deterjan koyduk ve çift durulama yaptık.. dunya kadar kıyafet yıkandı hiç de birşey olmadı..

selam kızlar
artık takip edemiyorum yazılarınızı
çok hastayım çünkü
öyle kötü öksürüyorum ki ciğerlerim yerinden fırlıcak gibi oluyo sanki
bu halde oğluşlada ilgileniyorum
okula götürüp getiriyorum
pazartesi hastaneye gittim belki bişey yaparlar diye
malesef hastalığım için ilaç vermediler bol su iç dediler

bebişte iyiymiş maşşallah
suyun da iyi dediler
birazcık sancım çıktı
bir tanesi 90 daydı sancıların sıklaşırsa gel dediler
sıklaşmassa pazartesi günü kontrole çağırdılar
bu aralar sancılarımda var bir kaç saatte bir geliyo
bazende daha erken geliyo
bakalım hayırlısı artık bi an önce doğursam belki bi ilaç falan verirler diyorum yoksa ben böyle iyileşemicem

doğum yapanlar olmuş allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın
doğum yapmayanlarıda allah bi nefeste kurtarsın inşallah

isteğe bağlı mı olacaksın? senin yerinde olsam normali düşünürdüm sonrası çok rahat diyorlar sütün de erken gelir çabuk da toparlanırsın.

Normal doğumda bebek çok zorlanıp hırpalanıyor sanki. Normal daha sağlıklı denmesini niyeyse anlayamıyorum sezeryanla pıt diye bebişim çıkıp rahat edecek gibi

Gecmis olsun lolo. Bol suyun yaninda taze sklmis portakal suyuda icersen dahada iyi hissedersin.umarim bian once iyi olursun

Gecmis olsun lolo. Bol suyun yaninda taze sklmis portakal suyuda icersen dahada iyi hissedersin.umarim bian once iyi olursun

umarım
şimdi tavuk suyuna çorba yaptım onu içicem
dediğin gibi portakalda alim bol c vitamini
üff hem hastayım hem bebiş sancı yapıp duruyo
çıkıcaksa çıksada banada belki bi ilaç falan verirler diye düşünüyorum
eşimde sezeryanla aldıralım bi an önce diyo:))

Bu esler sezeryan meraklisi oluyolar heralde :) benimkide durmadan sezeryan olsanya diyip duruyo. Aci cekmezsin uyur uyanirsin biter diyo :) onlara o daha kolaymis gbi gorunuyo heralde

kontrol cumartesi canım,kiloları oğlum mu almış ben mi almışım öğrenecez inşallah
inşallah güzel haberlerle gelirsin bitanem bebişin herşeyi yolundadır

aminnnnn hepimizin evlatları sağlıkla sıhatla gelsinler inşallah evet gülüm bebişim sevindirdi annesini bide hayırlısıyla geliverseydi artuık iyi olcakda doktor pek çıkmaya niyeti yok bunun dedi

Normal doğumda bebek çok zorlanıp hırpalanıyor sanki. Normal daha sağlıklı denmesini niyeyse anlayamıyorum sezeryanla pıt diye bebişim çıkıp rahat edecek gibi
olurmu öyle gülüşüm normal doğumda beb işin çektiği her sıkıntı onun dışarıya hazırlanmasını sağlıyo sancılar sayesinde ciğerleri gelişiyo mesela bi araştırma normal yolla doğan bebeklerin daha az astım olduğunu kanıtlamış onuda geçtim sezeryan da birden çıkıyo bebek nolduğunu şaşırıyo adepte olamıyo rabbim herşeyde bi hayır yaratmış öyle olmasa normal doğum olurmuydu yada sezeryan normal doğum olur du bence bi sağlık problemin yoksa mecbur değilsen sezeryan olma

ben hacı şakir granül sabun matik den inanılmaz memnunum normal deterjan kadar koyarsanı köpük yapar tabi kızlar yarısı kadar koyacaksınız çift durulamaya gerek kalmıyor daha az koyunca çamaşırlar tertemiz oluyor ve mis gibi kokuyorr en çok kokusuna bayıldım sıvıyı daha denemedim ama böyle kokutttuğunu düşünmüyorum

akşama yemeğe misafirim var .. dün evimi temizledim bu günde yemekleri hazırlıyrm misafiri çok severm ama yoruluyor insan =) inşallah yemeklerimi beğenrler =)

Bu esler sezeryan meraklisi oluyolar heralde :) benimkide durmadan sezeryan olsanya diyip duruyo. Aci cekmezsin uyur uyanirsin biter diyo :) onlara o daha kolaymis gbi gorunuyo heralde

benim kocam ben aci cekiyim istiyor resmen ya normal dogum yap diyip duruyor cok kolay gibi annesi 6 tane catir catir dogurdugu icin herhalde bebek iri diye sezeryan olursanda epidural ol bende girerim yanina diyor ama ben genel istiorum kaldiramam fenalasirim kendmde olursam diyorum. oda genel olursanda hicbisey anlamicaksin bide migrenim var hayirlisi olsun insallah normal dogum yapabilirim sorunsuz br sekilde

Isim karakteri etkiledgi icin cok kararsiz kaldim. Mesela adalar nasildir ya da aslilar. Cok cok kararsizim ya

Isim karakteri etkiledgi icin cok kararsiz kaldim. Mesela adalar nasildir ya da aslilar. Cok cok kararsizim ya

valla benim 2 tane asli tanidigim var ikiside catlak sevmiyorum yani ada isminde arkadadimin 1 yasinda kizi var cok tatli hep gulen bir bebek onu seviyorum baska ada tanimiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…