amin canım inşallah hepimize... seninle de aramızda 3 gün var. nasıl gidiyor senin?1 hafta öndeyse 2800-2900 olmuştur, Allah gönlüne göre doğum nasip etsin canım
ay ne güzel canım rahatsın ya seninki dönmüş :) çatıya artık eminim 38de bakacak. merve ile doktorumuz aynı ya ona 38de bakmış. tabi o zamana kadar doğurmazsam. inşallah doğururumcanim gecen hafta gitmisdim iste.pazartesi gunuydu.2500du. Bas asagi donmustu kizcem. Merak etme catiya bakilmadiTek telasinin bu oldugunu biliyorum Evet ben rahatim biraz ya.dun cok fena belime agri girdi panikledim biraz.esim 2 saat uzaklikta biyere ise gidiodu. Herzaman oraya giderim deniz kenari ya dolasmk icin.aksamda doneriz is bitince. Tam cikcaz bi agri saplandi. Aha dedim doguruorum.esim benden panik gitmeyelim diyo. Aman dedim en fazla yolda dogururum.yanima bi havlu aldim suyum gelirse diye o kadar.allahtan dogurmadim
napim yavrum bunu kullanamicam o zaman. Bende matik yazmiyo cunku hay allah ya
herkese günaydın2 gündür giremiyorum kızlar misafirlerim vardı çocukları pc başındaydı akşam biraz fırsat buldum okudum ama yazmaya zaman kalmadı geçmişi okurken doğuran olmuş galiba 1 tane tıplam 3 kişi mi oldu ooohhhhh darısı bizim başımıza bu arada dün doktora gittik doktor ooo çojk büyümüş bu oğlan miyadını doldurmuş dedi artık haftasıyla uyumlu dedi 3 kiloyu çeçmişiz artık hep arkadan 10gün geri geliyoduk oysa maşallah benim muhammedime nts ye bağlamadı ama bu sefer haftaya bağlayalım dedi ama ultasonda ne gördüyse kasılmaların başlamış dedi EVETTTTTTTT belim ağrıyo benim iğneler batıyo rahmime bide kızlar benim bebik 37. haftada 35 haftalık görünüyodu ve kiloso2500dü bol bol hurma yedim günde 4 tanecik bir haftada bir haftada 500 gr almışşşşşşşşşşşşşEki Görüntüle 637549
amin canım inşallah hepimize... seninle de aramızda 3 gün var. nasıl gidiyor senin?
ay ne güzel canım rahatsın ya seninki dönmüş :) çatıya artık eminim 38de bakacak. merve ile doktorumuz aynı ya ona 38de bakmış. tabi o zamana kadar doğurmazsam. inşallah doğururumilahi yolda doğururum diye havlu almışsın rahatlığına hayran kaldım :) bak gör en sıkıntısız sen atlatacaksın rahatsın ya ondan :)
bundan sonra her hafta mı gideceksin. bana öyle dedi. yarından sonra her hafta geleceksin demişti.
hmmm hadi bakalım kim doğurcakmaşallah kuzuya,sağlıkla kucağına al inşallah..bizim doğum tarihleri aynı gözüküyo canım,bakalım oğlanlardan hangisi önce gelcekbenim belim ağrımıyo şimdilik sadece kasıklarımdan ağrı giriyo düzensiz şekilde.. bi de hurma sana da kilo yaptı mı,ben yicem ama korkuyorum,bu hafta birden kilo aldım.normalda ayda 2 kilo aldığım halde bu hafta 2 kilo almışım, cumartesi kontrol var,doktor da istemiyo kilo almamı,bilemedim yesem mi
hmmm hadi bakalım kim doğurcakbilmiyorum ki arkadaşım ben 55le hamile kaldım şimdi 69.10g olmuşum ama belki sen değilde bebiş almıştır kilo birazdav sütlenmişindir oda ağırlık yapıyo ya çünkü hurma sütüde çok arttırıyo bi doktora göründe bebiş kilo almadıysa yemezsin ama benim oğlan 37de 35 görünüyodu ve 2500dü bu hafta 38 görünüyo 3 kiloyu geçmiş ben hiç aksatmadan günlük 4 tane yedim senin kontrolün nezaman gülüm
Günaydınlar kızlar. Bir sürü alıntı yaptım. Sonra pc kitlendi. kapatınca gitti.
Tekrar başa dönmiyeyim.Ama herkes iyi önemli olan o.
Şifacım güzel haberlerini bekliyoruz canım. Bizim şafakta 29 gün 21 mart gelsin artık
kızlar 2-3 aydır her akşam sırt ağrısı çekiyorken bu günlerde artık sırtımın hiç ağrımadığını farkettim. hatta eşime her akşam masaj yaptırırdım. dün diyor ki sırtına masaj yapıyım mı yooo dedim hiç ağrımıyor, şaşırdı. her dönem farklı geçiyor sanırım diyor...
sizde böyle bir durum yaşadınız mı?
Günaydın kızlarrrrrrrrAnnem geldi c.tesi günü keyfim gıcır hiç iş yapmıyorum saolsun annem herşeyi hallediyo c.tesi günü gidecek o gittikten snra naparım bilmiyorum acayip alıştım rahata bekarlık günlerimdeki gibiyim artık iş yapamadığımı farkettim gecen gün temizliğe giriştik bana bişey yptırmadı ama duramadım yerimde kapıları siliyim bari dedim bacağım tutuldu resmen 3 gündür ağrısını çekiiyorum yürürken hafif topallıyorum bizim ankaralı herif seni gidi topal diye şarkı söylüyo çok romantiktir de kendisi Ayyy bilmiyorum mutluyum böyle bi yanımda anam bi yanımda kocam göbüşümde oğlum hayat ne güzel :81: :81: :81: :119:
günaydın herkese nasılsınız ?
MAsalım, bence eltinin senle bi sorunu var :) kıskanıyo olabilr, saçma sapan hareketlerde bulunmasına baksana.
Özokun, maşallah seni tekrar sahalards görmek güzel :))
Puppa, öyle güzel anlatmışsınki imrendim :)
Şifa, canım dualarımız seninle olsun.genel anestezi mi olcaksın ? inş çabucak uyanırsın hiç korkma heyecan yapma.
Sonsy, canım çerçeveyi değiştirirler bence. çantan bence gayet yerinde olmuş bende o kadar hazırladım birkaç eksiği hatırlattın iyi olmuş.abartmayada gerek yok onlar yeterlidir bence.
db55, canım sezeryanlılar tek başına banyo yapamıyomuş ilkinde, ondan evde yapılır diye düşünüyroum.
Bide kizlar bisi daha sorucam.ben bebek kiyafetleri icin haci sakirin granul sabununu almistim.simdi bi baktim elde yikama yaziyo ustunde.makinde kullanamaz miyim ki kiyafetlere yada makinama zarar verir mi
Dün kontrolümüz vardı, oğlum 2500gr olmuş herşey çok güzelmiş, artık yüzünü göremiyoruz tam cenin pozisyonuna geçmiş çünkü, artık doğumda süpriz olucak, nst'ye girdik oda çok güzel çıktı, 38. haftada çatı muaynesi yapıcam dedi, 8 marttan sonra her an gelebilir dedi çok heycan yaptım , henüz bitirmediğim bir sürü şey var evde , öyle mutluyum ki bebeğime bir an önce kavuşmak koklamak o ellerini öpmek istiyorum hastane için çikolata alıcaktım ama dün vazgeçtik fıstıklı lokum almaya karar verdik son hazrılıklarımız bu hafta bitecek inşallah sonra da temizlik Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin
Kızlar birşey sorucam hastanede ikram etmek için lohusa şekeri aldım, hastaneden sıcak su isteyip hazırlarız diye düşündüm ama sanırım kaynatmak gerekiyormuş kaynatmadan yapılamaz mı sadece sıcak su ile, bana fikir verebilir misiniz
canim gecen hafta gitmisdim iste.pazartesi gunuydu.2500du. Bas asagi donmustu kizcem. Merak etme catiya bakilmadiTek telasinin bu oldugunu biliyorum Evet ben rahatim biraz ya.dun cok fena belime agri girdi panikledim biraz.esim 2 saat uzaklikta biyere ise gidiodu. Herzaman oraya giderim deniz kenari ya dolasmk icin.aksamda doneriz is bitince. Tam cikcaz bi agri saplandi. Aha dedim doguruorum.esim benden panik gitmeyelim diyo. Aman dedim en fazla yolda dogururum.yanima bi havlu aldim suyum gelirse diye o kadar.allahtan dogurmadim
herkese günaydın2 gündür giremiyorum kızlar misafirlerim vardı çocukları pc başındaydı akşam biraz fırsat buldum okudum ama yazmaya zaman kalmadı geçmişi okurken doğuran olmuş galiba 1 tane tıplam 3 kişi mi oldu ooohhhhh darısı bizim başımıza bu arada dün doktora gittik doktor ooo çojk büyümüş bu oğlan miyadını doldurmuş dedi artık haftasıyla uyumlu dedi 3 kiloyu çeçmişiz artık hep arkadan 10gün geri geliyoduk oysa maşallah benim muhammedime nts ye bağlamadı ama bu sefer haftaya bağlayalım dedi ama ultasonda ne gördüyse kasılmaların başlamış dedi EVETTTTTTTT belim ağrıyo benim iğneler batıyo rahmime bide kızlar benim bebik 37. haftada 35 haftalık görünüyodu ve kiloso2500dü bol bol hurma yedim günde 4 tanecik bir haftada bir haftada 500 gr almışşşşşşşşşşşşşEki Görüntüle 637549
hastane çantamız sanırım tamam bi eksiimiz kalmadı:44: terlik dışında
hala uygun bi terlik bulamadım nasıl bişey aradıgımıda bilmiyorum ben çok dilllendirdikce annem evdekilerden birini alır gideriz terlik değilmi bu canım diyo
sizler nasıl terlik koydunuz çantanıza?
slm kizlar
kendimi de kopyalamisim safliga bak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?