2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
1 hafta öndeyse 2800-2900 olmuştur, Allah gönlüne göre doğum nasip etsin canım
amin canım inşallah hepimize... seninle de aramızda 3 gün var. nasıl gidiyor senin?

ay ne güzel canım rahatsın ya seninki dönmüş :) çatıya artık eminim 38de bakacak. merve ile doktorumuz aynı ya ona 38de bakmış. tabi o zamana kadar doğurmazsam. inşallah doğururum ilahi yolda doğururum diye havlu almışsın rahatlığına hayran kaldım :) bak gör en sıkıntısız sen atlatacaksın rahatsın ya ondan :)

bundan sonra her hafta mı gideceksin. bana öyle dedi. yarından sonra her hafta geleceksin demişti.

günaydın herkese nasılsınız ?

MAsalım, bence eltinin senle bi sorunu var :) kıskanıyo olabilr, saçma sapan hareketlerde bulunmasına baksana.

Özokun, maşallah seni tekrar sahalards görmek güzel :))

Puppa, öyle güzel anlatmışsınki imrendim :)

Şifa, canım dualarımız seninle olsun.genel anestezi mi olcaksın ? inş çabucak uyanırsın hiç korkma heyecan yapma.

Sonsy, canım çerçeveyi değiştirirler bence. çantan bence gayet yerinde olmuş bende o kadar hazırladım birkaç eksiği hatırlattın iyi olmuş.abartmayada gerek yok onlar yeterlidir bence.

db55, canım sezeryanlılar tek başına banyo yapamıyomuş ilkinde, ondan evde yapılır diye düşünüyroum.

maşallah kuzuya,sağlıkla kucağına al inşallah..bizim doğum tarihleri aynı gözüküyo canım,bakalım oğlanlardan hangisi önce gelcek benim belim ağrımıyo şimdilik sadece kasıklarımdan ağrı giriyo düzensiz şekilde.. bi de hurma sana da kilo yaptı mı,ben yicem ama korkuyorum,bu hafta birden kilo aldım.normalda ayda 2 kilo aldığım halde bu hafta 2 kilo almışım, cumartesi kontrol var,doktor da istemiyo kilo almamı,bilemedim yesem mi

Son düzenleme:

yok canim ben neden boyleyim biliyo musun.hastane fobim varya zamansiz dogurmak istiyorum.sancim olurken yapmam gereken isler oldugu icin kafam mesgul olsun bu siradada suyum gelsin.hayal tabide.eger her dogum gibi gece baslarsa yok dakkalari say yok hastanede suni sanci suyunu yirtsinlar filan.bunlari dusunmemeye calisiorum.bu yuzden zamansiz gelsin hastane fobisi yasamim diye rahat olmaya calisiyorum ben. Doktor bisi demedi ya umursamazdir kendisi.

Günaydınlar kızlar. Bir sürü alıntı yaptım. Sonra pc kitlendi. kapatınca gitti.

Tekrar başa dönmiyeyim. Ama herkes iyi önemli olan o.

Şifacım güzel haberlerini bekliyoruz canım. Bizim şafakta 29 gün 21 mart gelsin artık

hmmm hadi bakalım kim doğurcak bilmiyorum ki arkadaşım ben 55le hamile kaldım şimdi 69.10g olmuşum ama belki sen değilde bebiş almıştır kilo birazdav sütlenmişindir oda ağırlık yapıyo ya çünkü hurma sütüde çok arttırıyo bi doktora göründe bebiş kilo almadıysa yemezsin ama benim oğlan 37de 35 görünüyodu ve 2500dü bu hafta 38 görünüyo 3 kiloyu geçmiş ben hiç aksatmadan günlük 4 tane yedim senin kontrolün nezaman gülüm

merhaba müstakbel anneler,
geçmiş birikmiş yine ben iki gundur cok giremiyorum, cunku bircogunuzun coktan hallettiği işleri yeni yapıyorum:)
bide bilgisayara uzun süre bakınca başım agrıyor, zaten sandalyede oturunca belim agrıyor koltukta otursam omuzlarım, ya ayaktayım ya yatıyorum, benim son zamanlarda böyle geçicek sanırım.

deterjan mevzusu konuşulmuş baya bi. benim kullandığımı kimse kullanmıyor sanırım annemler zorla aldırdı zaten, ben organik bişi bulmuştum yine, çocuğun ilk kakası cıkmıyor çamaşırlardan diye omo baby aldırdılar, içime cok sinmedi ama tecrubeliler diye bişi diyemedim.

şişlikler benimde baş belam, cok uzun bi sure su ve tuzla ilgisi olduğunu dusunmustum ama baska bir doktor protein azlığındanda olabilir dedi. gercekten et yedikten sonraki gun biraz hafifliyor benimkiler, tamamen hic bir zaman inmiyor tabii...giyebildiğim tek bir ayakkabım var o da yamru yumru oldu:) hastane cantası için terliğide son anda almayı dusunuyorum cunku suanda bile numarasını tahmin etmek zor...

burdaki hemen hemen herkes hasta bezi almıs ama cevremde doğru duzgun hasta bezi kullanan yok, ne gerek var diyor herkes bende karar veremedim hala, bezsiz kalcam son dakika:)

yarın randevumuz var, cok heyecanlıyım cunku bizim burdaki doktorlar bazen kontrolden sonra bugun alalım diyebiliyorlarmıs. yarın 37yi tamamlıyoruz, yani herseyimiz tamam olacak... yarın doğuma girmem umarım...
herkese iyi sohbetler...

HTML:

kontrol cumartesi canım,kiloları oğlum mu almış ben mi almışım öğrenecez inşallah

Günaydın kızlarrrrrrrr Annem geldi c.tesi günü keyfim gıcır hiç iş yapmıyorum saolsun annem herşeyi hallediyo c.tesi günü gidecek o gittikten snra naparım bilmiyorum acayip alıştım rahata bekarlık günlerimdeki gibiyim artık iş yapamadığımı farkettim gecen gün temizliğe giriştik bana bişey yptırmadı ama duramadım yerimde kapıları siliyim bari dedim bacağım tutuldu resmen 3 gündür ağrısını çekiiyorum yürürken hafif topallıyorum bizim ankaralı herif seni gidi topal diye şarkı söylüyo çok romantiktir de kendisi Ayyy bilmiyorum mutluyum böyle bi yanımda anam bi yanımda kocam göbüşümde oğlum hayat ne güzel :81: :81: :81: :119:

hastane çantamız sanırım tamam bi eksiimiz kalmadı:44: terlik dışında
hala uygun bi terlik bulamadım nasıl bişey aradıgımıda bilmiyorum ben çok dilllendirdikce annem evdekilerden birini alır gideriz terlik değilmi bu canım diyo
sizler nasıl terlik koydunuz çantanıza?

aa canım senin kesin sezaryen miydi? neden? kendi isteğinle mi?

Günaydın,güzel mart anneleri ve onların tatlı melekleri...herkesler iyidir umarım....
puppa,arkadaşım ne güzel normal doğum yapmışssın...Rabbim yavrunu sağlıkla büyütmeni nasip etsin...sağlıklı hayırlı,uzun ömürler versin....
şifa,Allah'ım inş yavrunu sağlıkla hayırla kucağına almanı nasip eder...güzel haberlerini bekliyoruz...
başka,doğum yapacak olan arkadşlarım varmı bilmiyorum,geçmişi tam okumadım...Varsa onlarında hakkında hayırlısı olur inş...
bende pazartesi giittim dra...bebeğim iyi çok şükür,ama drum normal doğum meraklısı çıktı...adama diyorum bende vajinal varis var,çok ağrım oluyor...wcye bile zor oturup kalkıyorum sol bacağımı oynatmakata zorlanıyorum...bide malum ameliyat olduğum yerler var...çok rahatsız ediyor...diyorum...yok anlamıyor sanki ağrıyı o çekecek...onun için geçe verdi sezeryan günümü,28 şubata belki o zamana kadar doğumun da başlar dedi..erken alamazmış sezeryanda olsa gününü bekleriz dedi...nstde de sancılarım çıktı 60la-80 arası...bakalım ne olacak...çok uzattım galiba...hakkımızda hayırlısı...

merhabalar güzel anneler bugün işe gitmedik. doktora gittik sadece nst çekildi ve her şey normal çıktı çok şükür. haftaya cuma çalışamaz raporumuzu alıp evimizde olacağız inşallah....

canım bende de 2 ay oldu başlayalı ve hala bel ağrısı çekiyorum. hiç düzelmedi maalesef...

oh darısı da benim annemin gelmesine inşallah. geçmiş olsun bu arada iyice dinlenmeye bak.oh oh mutluluğun bir ömür boyu sürsün :)

bu arada hastane işini ne yaptın? ben sordum bugün evet 11 den sonra çocuk doktoru yokmuş sadece. ama bir aksilik olduğunda çağırıyorlarmış doktoru.

Anladim canim.

slm kizlar

kendimi de kopyalamisim safliga bak :))

Son düzenleme:
geçmişi okumadan yazıyorum kızlar, bi ara okurum sizi de,
dün gittik doktora, nst de 20 dk.da bi 40lık bi 70lik sancımız çıktı, ama rahim açıklığına yine bakılmadı, sancılar 10 dk. arayla düzenli olduğunda ya da şiddetiyle ilgili ciddi bi artış olursa ya da suyum geldiğinde ve kanamam olduğunda hastaneye gitmem gerekiyormuş, doğum başlangıcını mutlaka anlarsın dedi doktorum,
bebeğimle ilgili çok şükür bi problem yok onunla ilgili herşey normal, bana sadece hiçbişey yapmadan uzat ayaklarını dinlen dediler...

Bide kizlar bisi daha sorucam.ben bebek kiyafetleri icin haci sakirin granul sabununu almistim.simdi bi baktim elde yikama yaziyo ustunde.makinde kullanamaz miyim ki kiyafetlere yada makinama zarar verir mi

Çok köpürür tatlım o. Onu kullanma. Ben de sonsy gibi dalim sıvı aldım yarım kapak koydum. Azıcık. İlk yıkama ne de olsa
Hem kalıntı derdi falan da yok

Maşallah bebeğine tatlım
Bizim doktor da her an gelebilir demedi de gelsin artık dedi
Doktor babamıza benzetiyor
Bakalım kime benzeyeceeeeeeekkkkkk

Canım bi kaynatılan türü var bir de sua katılıp yapılan
Sen hangisinden aldın
Bence hiç uğraşma onunla
Hazır vişne suyu verirsiniz misafirlere
Zaten lohusa şerbeti anne içindir. Anneye süt olsun diye
Misafirlere niye verilir anlamam

Ayyy kızzzz ne rahatlık maşallah maşallah yaaaa

Ohhhhh Ayşe maşallah ne güzel kilo almış senin paşaaaaaaaaaaa
Sağlıcakla gelsin inşallah tatlım

Evdekilerden birini alır gidersiniz canım terlik değil mi bu
Ben öyle yapacağım da

KELEBEX canım gözün Aydın annene kavuşmuşsun
Ohhhh gel keyfim gelllll
Darısı tüm anne yolu gözleyenlerin başına

Kizlar izledigim bi filmde kadin bi hapsurdu ikizlerini dogurdu Bide ay ciktilar mi dedi. Hep birlikte bi hapsrkta doguralim ins :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…