aa canım senin kesin sezaryen miydi? neden? kendi isteğinle mi?
Kizlar izledigim bi filmde kadin bi hapsurdu ikizlerini dogurduBide ay ciktilar mi dedi. Hep birlikte bi hapsrkta doguralim ins :)
Altinay, asli , ada, melis isimleri arasinda kaldim. Siz ne dersiniz kizlar
kızlar 2-3 aydır her akşam sırt ağrısı çekiyorken bu günlerde artık sırtımın hiç ağrımadığını farkettim. hatta eşime her akşam masaj yaptırırdım. dün diyor ki sırtına masaj yapıyım mı yooo dedim hiç ağrımıyor, şaşırdı. her dönem farklı geçiyor sanırım diyor...
sizde böyle bir durum yaşadınız mı?
herkese günaydın2 gündür giremiyorum kızlar misafirlerim vardı çocukları pc başındaydı akşam biraz fırsat buldum okudum ama yazmaya zaman kalmadı geçmişi okurken doğuran olmuş galiba 1 tane tıplam 3 kişi mi oldu ooohhhhh darısı bizim başımıza bu arada dün doktora gittik doktor ooo çojk büyümüş bu oğlan miyadını doldurmuş dedi artık haftasıyla uyumlu dedi 3 kiloyu çeçmişiz artık hep arkadan 10gün geri geliyoduk oysa maşallah benim muhammedime nts ye bağlamadı ama bu sefer haftaya bağlayalım dedi ama ultasonda ne gördüyse kasılmaların başlamış dedi EVETTTTTTTT belim ağrıyo benim iğneler batıyo rahmime bide kızlar benim bebik 37. haftada 35 haftalık görünüyodu ve kiloso2500dü bol bol hurma yedim günde 4 tanecik bir haftada bir haftada 500 gr almışşşşşşşşşşşşşEki Görüntüle 637549
Ben de tuvalette dogururum diye korkuyorum. Zorluyoruz yaKizlar izledigim bi filmde kadin bi hapsurdu ikizlerini dogurduBide ay ciktilar mi dedi. Hep birlikte bi hapsrkta doguralim ins :)
Ben de oyleyim. Basim da agriyor.merhabalar kızlar bugunlerde bıraz halsizlik var bende sersem gıbıyım sanki
Gefmis olsun. Annem de oyle hasta.selam kızlar
artık takip edemiyorum yazılarınızı
çok hastayım çünkü
öyle kötü öksürüyorum ki ciğerlerim yerinden fırlıcak gibi oluyo sanki
bu halde oğluşlada ilgileniyorum
okula götürüp getiriyorum
pazartesi hastaneye gittim belki bişey yaparlar diye
malesef hastalığım için ilaç vermediler bol su iç dediler
bebişte iyiymiş maşşallah
suyun da iyi dediler
birazcık sancım çıktı
bir tanesi 90 daydı sancıların sıklaşırsa gel dediler
sıklaşmassa pazartesi günü kontrole çağırdılar
bu aralar sancılarımda var bir kaç saatte bir geliyo
bazende daha erken geliyo
bakalım hayırlısı artık bi an önce doğursam belki bi ilaç falan verirler diyorum yoksa ben böyle iyileşemicem
doğum yapanlar olmuş allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın
doğum yapmayanlarıda allah bi nefeste kurtarsın inşallah
Normal doğumda bebek çok zorlanıp hırpalanıyor sanki. Normal daha sağlıklı denmesini niyeyse anlayamıyorum sezeryanla pıt diye bebişim çıkıp rahat edecek gibi
cnm benimde en son 35+0da 3300 cikti (masallah)sadece bacaklari haftasiyla uyumlu karin ve bas bolgesi 38 gozukuyor dedi bende normal istiyorum ve bebegim 4 kiloyu bulur diye korkuyorum tabi bazen son haftalarda az kiloda alabiliyormus belli olmaz ama bende surrkli hesap yapip duruyorum doktor bizim icin sat onemli diyor bebek iri diye benim sancilarimda cok erken basladi bebis kendiliginden gelsin diye dua ediyorum kilosu normalken yoksa doktor beni bekleticek sonrada kilolu bebek sezeryan yapalim dicek diye dusunuyorum hayirlisi bu cuma bu sorulari doktorun kendisine direk soylicem hesaplamaktan bi hal oldum yani
Kizlar izledigim bi filmde kadin bi hapsurdu ikizlerini dogurduBide ay ciktilar mi dedi. Hep birlikte bi hapsrkta doguralim ins :)
Bu esler sezeryan meraklisi oluyolar heralde :) benimkide durmadan sezeryan olsanya diyip duruyo. Aci cekmezsin uyur uyanirsin biter diyo :) onlara o daha kolaymis gbi gorunuyo heralde
akşama yemeğe misafirim var .. dün evimi temizledim bu günde yemekleri hazırlıyrm misafiri çok severm ama yoruluyor insan =) inşallah yemeklerimi beğenrler =)
Benim koca yan çizmeye başladı . Doğuma girmesem mi diyoooooo
Benim koca yan çizmeye başladı . Doğuma girmesem mi diyoooooo
kesinlik´le girmeli bence, benim ikisindede girdi bundada girecek nasipse, ne cektigimizi görmeleri iyi oluyor bayaakahraman gözüyle bakiyolar bize sanki, cünkü kendileri asla böyle biseye cesaret edemezler, kandirmaya baksen
benim ki girmem dedi bile... korkarmışşşş... ona ne oluyosa artık..doğuran ben korkan o
çok büyümesini normal doğum düşündgn için mi istemyrsun tatlım ?benm doktrumda kilolu bebek ve kilolu anne istmyrm demişti.. benm bebişte 3500 olsun sağlıklı olsun yeter =) bebişimi merak edyrm benn =)
sıvı çok güzel kokuyor canım valla ne zaman dolabını açsam koku yayılıyor. granuller lavanta kokulu ama dalin sıvı bebek gibi kokuyo.ben hacı şakir granül sabun matik den inanılmaz memnunum normal deterjan kadar koyarsanı köpük yapar tabi kızlar yarısı kadar koyacaksınız çift durulamaya gerek kalmıyor daha az koyunca çamaşırlar tertemiz oluyor ve mis gibi kokuyorr en çok kokusuna bayıldım sıvıyı daha denemedim ama böyle kokutttuğunu düşünmüyorum
hmm... hadi bakalım o zaman sağlıkla kucağına al canım. tarihin belli olması da güzel bir duygu olsa gerek..Canım benim tıpta kıymetli bebek olarak tarif edilen tüp bebek olduğu için sadece sezeryan düşünülüyor. Riske atmıyor doktorlar
canım ya sana şu çatı muayenesi ile ilgili soracaktım. jel kullandı mı eldiven filanbir dahaki kontrolün ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?