2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
aa canım senin kesin sezaryen miydi? neden? kendi isteğinle mi?

Canım benim tıpta kıymetli bebek olarak tarif edilen tüp bebek olduğu için sadece sezeryan düşünülüyor. Riske atmıyor doktorlar

Kizlar izledigim bi filmde kadin bi hapsurdu ikizlerini dogurdu Bide ay ciktilar mi dedi. Hep birlikte bi hapsrkta doguralim ins :)

Anam ben gribim habire hapşırıyom :2:

Altinay, asli , ada, melis isimleri arasinda kaldim. Siz ne dersiniz kizlar

Bence Aslı

Benim sirt agrilarim devam ediyor hala. Bir donem bacak agrilarim vardi. O gecti artik.

Ne guzel kilo almis. Hurma cok faydali zaten.

Kizlar izledigim bi filmde kadin bi hapsurdu ikizlerini dogurdu Bide ay ciktilar mi dedi. Hep birlikte bi hapsrkta doguralim ins :)
Ben de tuvalette dogururum diye korkuyorum. Zorluyoruz ya
merhabalar kızlar bugunlerde bıraz halsizlik var bende sersem gıbıyım sanki
Ben de oyleyim. Basim da agriyor.
Gefmis olsun. Annem de oyle hasta.
Normal doğumda bebek çok zorlanıp hırpalanıyor sanki. Normal daha sağlıklı denmesini niyeyse anlayamıyorum sezeryanla pıt diye bebişim çıkıp rahat edecek gibi

Ben de senin gibi dusunuyorum.

deterjanı ben dalin sıvı aldım, çok yoğun kokusu var yarım ölçek koy dediler öyle yaptım pek kokusu yok bile, bide durulama yaptım.hacışakir granül elde yıkamada aldım acil durumlar için.

KELEBEX, ANNEN DOĞUMDA YANINDA OLMAYACAK MI ?

elimket, terlik için bende bişey bulamadım ama son çare annenin dediği gibi evden koycam bi tane.

lolo, canım çok gemiş olsun doğum yanaştı dikkatli ol iyice fena grip olma.maşallah bebeğinede.

ceren, benim tanıdığım 3 aslı da tuttuğunu koparan hırslı çatlak vede başarılılardı.ada bilmiyorum hiç.

canım benimkide büyük ama önceki haftalarda daha hızlı kilo alıodu Allahtan biraz yavaşladı şu an 3,700 ama hata payı var biliosun ultrasyonların ben normal istiıorum umarım engel olmaz kilosu inş seninde gönlüne göre olur

Amiiiiinnnnnn yaaa inşallah

Bu esler sezeryan meraklisi oluyolar heralde :) benimkide durmadan sezeryan olsanya diyip duruyo. Aci cekmezsin uyur uyanirsin biter diyo :) onlara o daha kolaymis gbi gorunuyo heralde

Beimi değil canm normal de normal diye tutturuyor

akşama yemeğe misafirim var .. dün evimi temizledim bu günde yemekleri hazırlıyrm misafiri çok severm ama yoruluyor insan =) inşallah yemeklerimi beğenrler =)

Ayyyy ne yemek yaptıııınnnnn

Immmm aslı ya da melis

Benim koca yan çizmeye başladı . Doğuma girmesem mi diyoooooo

kesinlik´le girmeli bence, benim ikisindede girdi bundada girecek nasipse, ne cektigimizi görmeleri iyi oluyor bayaa kahraman gözüyle bakiyolar bize sanki, cünkü kendileri asla böyle biseye cesaret edemezler, kandirmaya baksen

kesinlik´le girmeli bence, benim ikisindede girdi bundada girecek nasipse, ne cektigimizi görmeleri iyi oluyor bayaa kahraman gözüyle bakiyolar bize sanki, cünkü kendileri asla böyle biseye cesaret edemezler, kandirmaya baksen

Dün doğum odasını görünce tırsmış
Bir de görevli ne dese beğenirsin
Cesaret edebiliyorsa girsin demesin mi kadının öyle demesinden korkmuşmuş

benim ki girmem dedi bile... korkarmışşşş... ona ne oluyosa artık..doğuran ben korkan o

Düne kadar tabi ki gircem seni yalnız bırakır mıyım diyodu
Şimdi de gerçekten girecek miyim diyo

çok büyümesini normal doğum düşündgn için mi istemyrsun tatlım ?benm doktrumda kilolu bebek ve kilolu anne istmyrm demişti.. benm bebişte 3500 olsun sağlıklı olsun yeter =) bebişimi merak edyrm benn =)

doğması zor olur diye canım :) bir de gereksiz gibi geliyor fazlası.

sıvı çok güzel kokuyor canım valla ne zaman dolabını açsam koku yayılıyor. granuller lavanta kokulu ama dalin sıvı bebek gibi kokuyo.

canım altınay biraz kaba gibi. aslı da yaygın bir isim. melis de sanki son zamanlarda çok gibi. melisa ismini de sevmem pek belki o yüzden melisi sevmedim:) ada güzel ama

Canım benim tıpta kıymetli bebek olarak tarif edilen tüp bebek olduğu için sadece sezeryan düşünülüyor. Riske atmıyor doktorlar
hmm... hadi bakalım o zaman sağlıkla kucağına al canım. tarihin belli olması da güzel bir duygu olsa gerek..

canım ya sana şu çatı muayenesi ile ilgili soracaktım. jel kullandı mı eldiven filan bir dahaki kontrolün ne zaman?

canım ya sana şu çatı muayenesi ile ilgili soracaktım. jel kullandı mı eldiven filan bir dahaki kontrolün ne zaman?

canım her pazartesi gidiorum 35 den beri haftalık gidiorum bebek biras büyük olunca gözlememiz lazım dedi bide tansiyıonum yüksek benim önce nst ye aldı her zamanki gibi sonra ultrasyona suyumuza felan ii dedi bi sorun gözükmuo dedi bide çatı muayenesi yapalım dedi nasıl bi yol izleyeceğimz kesinleşir dedi hemşire arkadaş yardımcı oldu zaten perdeyi kapattı eşimde odadaydı işte eldivenlerini taktı biraz jel sürdü ve kaçınılmaz son ne yaptığını anlamadım ama çok kısa sürdü zaten kasma kendini rahat ol felan dedi hemencecik bitti üzerini örtüolar zaten ışıkta loş oluo hemencecik bitti korkma sende eşim dio siftahı çektin artık rahatça doğurursun dio her hafta bu hafta bakarsa korkusuyla gidiodum ama söledi bi hafta önceden zaten sanada söyler heralde canım

Arkadaşlar 16 şubatta doğum oldu.bebeğimiz 1690 gr doğdu 35+2 de.32.haftada kilo alımı durmuştu.1900 bekliyoduk ultrasona göre,olsun sağlıklı olsun da.ben hastaneden çıktım.bebek bir süre yenidoğan yoğun bakımında kalacak.her gün bir defa gidip görebiliyoruz.dün ilk defa dokundum....Allah acısını göstermesin..dualarınızı bekliyorum.kontrole diye gittik cumartesi.sizlere bahsetmiştim suyum çok azalmış,büyümesi durmuştu.Gün aşırı dr.a görünüyoduk.doktorum bebek için artık sıkıntıya girmiş almamız lazım,hadi doğuma ,bir saat sonra giriyoruz dedi. o sırada testler filan yapıldı ve ameliyatla doğum oldu.Allahım herkesin bebeğini bağışlasın,bizimkini de.onu orda bırakmak en kötüsü.iyi olsun diye dua ediyorum.sizlerin de duasını bekliyorum kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…