2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba arkadaslar
surekli okuyorum ama telefondan. Bilgisayar acmaya usendigim icin cevap yazamiyorum. Hazir bilgisayari acmisken yoklama vereyim dedim. ama 5 saat once elimi yaktim hala sudan cikaramiyorum, tek elle yazmaya calisiyorum. hatalar olabilir affedin

Pzt kontrole gittik. Gecen sefer tansiyon yuzunden acil almamiz gerekebilir demisti. bu hafta gidince yarin gel alalim diyecekmis gibi geliyordu ama bizimki toparlamis biraz. nst'de duzenli kasilmalarim cikti. Rahim kendini hazirliyor bu iyi bir sey dedi. sezaryan bile olsa bu kasilmalar bebegi hazirliyor dedi. tansiyonum yine 16-10 cikti. ilacin dozunu arttirdi. fayda edip etmedigine cmt gunu bakacak. Eger sorun devam ederse riske girmeden bu haftasonu aliriz dedi ama gittigi yere kadar bekleme taraftari.

Benden haberler bu kadar. Hepinize selamlar.

canim allah yardimciniz olsun.insallah biran once saglikli bir sekilde bebegine kavusursun.

cok guclu oluyor boyle bebekler. insallah en kisa zamanda hastaneden cikar bugunleri de ani olarak hatirlarsaniz. dualarimiz sizinle.

canım çok geçmiş olsun ama üzülme toparlar tutunmuş zaten hayata nefes alsında bırak yanında olmasın nasıl olsa kavuşcaksınız eninde sonunda sağlıklı sihhatli olsunda alcan kuzunu nasıl olsa kollarına

Canım doğduktan sonra hızlıca büyüyorlar arkaşımın da bebişi acele etti 28. haftada doğdu. Şimdi yaşıtlarından hiç farkı yok. İnşallah kısa zamanda bebişinle evine dönersin.

cnm senin pek bekletilcek durumun kalmamis zaten riskli haftalari atlatmissin tansiyon tehlikeli diye biliyorum 37 de bebek tam gelismis sayiliyormus 38 de zaten sezeryan yapiyorlar. senin bebis heran gelebilir anlasilan, allah saglikli bir sekilde bebegine kavusmayi nasip etsin ins cnm:)

Benim doktor istege bagli sezaryanda falan 40. haftada yapiyor :) ama beni o kadar bekletmez,riskli bir gebelik gecirdim hazir bebek miyadini doldurmusken fazla risk almaz. dogum kendiliginden baslasa keske... marta kalmaz dedi, bekliyoruz bakalim.

herkese selam annelerin güzelleri. Geçmişten bihaber şekilde size yazıp kaçacağım hemen. Pazartesi gün 4saat suni sancı çektim ama hiç değişme olmadı açıklık artmadı kordonumuz 2tur yapmış boynunda duruş şekli de farklı olduğu için 12.20de spinal sezeryanla kavuştum meleğime. Sütùm bugün geldi daha(malt içeceği ictim alkolsüz olandan fayda ettiğini düşünüyorum) çok şükür şimdilik uslu bi bebek gibi görünüyor emip uyuyor gündüzden beri. Hepinizi öperimm size kavuşmayı diliyorm en kısa zamanda.

Benim doktor istege bagli sezaryanda falan 40. haftada yapiyor :) ama beni o kadar bekletmez,riskli bir gebelik gecirdim hazir bebek miyadini doldurmusken fazla risk almaz. dogum kendiliginden baslasa keske... marta kalmaz dedi, bekliyoruz bakalim.

cnm dogum kendiliginden baslasin diye yaptigin bisey var mi ben 37 den sonra ugrasicam gelsin diyede yuruyus,hurma vs bunlari falan yapiyormusun

tebrik ederim, allah anali babali buyutsun.

Merhaba canlar.umarım ıyısınızdır.benım tansıyonum yuksek dundn berı.eşim bı karın agrısıyla hastaneye gıttı ve bu sabah amelıyata alındı.apandıste sorun cıktı.cok sukur ıyı ama ömrumdn ömür gitti.insan ne abuk subuk seyler dusunuyo anı hastalıklarda.gergınlık tansıyonuma yansıdı ama eşim tam olarak ıyılesene kadar bebisımız beklese cok sevinecem.ama gelırsede babası bı yanda anası bı yanda yatarız artık .allah saglıgı eksık etmesın üzerımızdn.hepınızı opuyorum.koca bebisım eşimin yanına gdyorum.bu arada eslerınzn kıymetını bilin.inanın onlarsız bu hayat zor.bebıslernzle eslernzle saglıklı gunler hepımıze.

hayirli olsun allah bagislasin :)

yok arkadasim, hurma icin benim doktorum hurafe diyor ama hastanedeki ebe tavsiye etmisti. oyle bos bos bekliyorum :)))

bende hurmaya pek inanmiyorum da yuruyus kesinlikle ise yarar diye dusunuyorum 37 den sonra kendimi avmlere aticam :) dun kaynanacigimda aradi yatip durma dolas diyor kendisi baya tecrubeli dogum konusunda :)

cnmmmmm cook gecmisss olsun...rabbim yar ve yardimciniz olsun..annesi azcik daha toparlansin kuzun koynuna gelicek.. sen ve kuzun icin ayrica dua edicem.. Allaha emanet olun...

Sen ne zaman dogurdun? Gozun aydin. Yavruna kavustun. Darisi basimiza.

Cok gecmis olsun...

bende hurmaya pek inanmiyorum da yuruyus kesinlikle ise yarar diye dusunuyorum 37 den sonra kendimi avmlere aticam :) dun kaynanacigimda aradi yatip durma dolas diyor kendisi baya tecrubeli dogum konusunda :)

oyle yuruyus yapmiyorum da cok hareketliyim ben. surekli disardayim zaten... rahim yumusamis demisti doktor ama bebek daha yukarda

kızlar ben test yaptım pozitif ama emin olmak istiyorum bu saatte acile gitsem kan testi yaparlarmı acil cevap lütfeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…