ozeller yapiyor devleti bilmiyorum. insallah bekledigin gibi sonuc alirsin.
Merhaba canlar.umarım ıyısınızdır.benım tansıyonum yuksek dundn berı.eşim bı karın agrısıyla hastaneye gıttı ve bu sabah amelıyata alındı.apandıste sorun cıktı.cok sukur ıyı ama ömrumdn ömür gitti.insan ne abuk subuk seyler dusunuyo anı hastalıklarda.gergınlık tansıyonuma yansıdı ama eşim tam olarak ıyılesene kadar bebisımız beklese cok sevinecem.ama gelırsede babası bı yanda anası bı yanda yatarız artık .allah saglıgı eksık etmesın üzerımızdn.hepınızı opuyorum.koca bebisım eşimin yanına gdyorum.bu arada eslerınzn kıymetını bilin.inanın onlarsız bu hayat zor.bebıslernzle eslernzle saglıklı gunler hepımıze.
Arkadaşlar 16 şubatta doğum oldu.bebeğimiz 1690 gr doğdu 35+2 de.32.haftada kilo alımı durmuştu.1900 bekliyoduk ultrasona göre,olsun sağlıklı olsun da.ben hastaneden çıktım.bebek bir süre yenidoğan yoğun bakımında kalacak.her gün bir defa gidip görebiliyoruz.dün ilk defa dokundum....Allah acısını göstermesin..dualarınızı bekliyorum.kontrole diye gittik cumartesi.sizlere bahsetmiştim suyum çok azalmış,büyümesi durmuştu.Gün aşırı dr.a görünüyoduk.doktorum bebek için artık sıkıntıya girmiş almamız lazım,hadi doğuma ,bir saat sonra giriyoruz dedi. o sırada testler filan yapıldı ve ameliyatla doğum oldu.Allahım herkesin bebeğini bağışlasın,bizimkini de.onu orda bırakmak en kötüsü.iyi olsun diye dua ediyorum.sizlerin de duasını bekliyorum kızlar.
herkese selam annelerin güzelleri. Geçmişten bihaber şekilde size yazıp kaçacağım hemen. Pazartesi gün 4saat suni sancı çektim ama hiç değişme olmadı açıklık artmadı kordonumuz 2tur yapmış boynunda duruş şekli de farklı olduğu için 12.20de spinal sezeryanla kavuştum meleğime. Sütùm bugün geldi daha(malt içeceği ictim alkolsüz olandan fayda ettiğini düşünüyorum) çok şükür şimdilik uslu bi bebek gibi görünüyor emip uyuyor gündüzden beri. Hepinizi öperimm size kavuşmayı diliyorm en kısa zamanda.
Çok geçmiş olsun canımMerhaba canlar.umarım ıyısınızdır.benım tansıyonum yuksek dundn berı.eşim bı karın agrısıyla hastaneye gıttı ve bu sabah amelıyata alındı.apandıste sorun cıktı.cok sukur ıyı ama ömrumdn ömür gitti.insan ne abuk subuk seyler dusunuyo anı hastalıklarda.gergınlık tansıyonuma yansıdı ama eşim tam olarak ıyılesene kadar bebisımız beklese cok sevinecem.ama gelırsede babası bı yanda anası bı yanda yatarız artık .allah saglıgı eksık etmesın üzerımızdn.hepınızı opuyorum.koca bebisım eşimin yanına gdyorum.bu arada eslerınzn kıymetını bilin.inanın onlarsız bu hayat zor.bebıslernzle eslernzle saglıklı gunler hepımıze.
Arkadaşlar 16 şubatta doğum oldu.bebeğimiz 1690 gr doğdu 35+2 de.32.haftada kilo alımı durmuştu.1900 bekliyoduk ultrasona göre,olsun sağlıklı olsun da.ben hastaneden çıktım.bebek bir süre yenidoğan yoğun bakımında kalacak.her gün bir defa gidip görebiliyoruz.dün ilk defa dokundum....Allah acısını göstermesin..dualarınızı bekliyorum.kontrole diye gittik cumartesi.sizlere bahsetmiştim suyum çok azalmış,büyümesi durmuştu.Gün aşırı dr.a görünüyoduk.doktorum bebek için artık sıkıntıya girmiş almamız lazım,hadi doğuma ,bir saat sonra giriyoruz dedi. o sırada testler filan yapıldı ve ameliyatla doğum oldu.Allahım herkesin bebeğini bağışlasın,bizimkini de.onu orda bırakmak en kötüsü.iyi olsun diye dua ediyorum.sizlerin de duasını bekliyorum kızlar.
herkese selam annelerin güzelleri. Geçmişten bihaber şekilde size yazıp kaçacağım hemen. Pazartesi gün 4saat suni sancı çektim ama hiç değişme olmadı açıklık artmadı kordonumuz 2tur yapmış boynunda duruş şekli de farklı olduğu için 12.20de spinal sezeryanla kavuştum meleğime. Sütùm bugün geldi daha(malt içeceği ictim alkolsüz olandan fayda ettiğini düşünüyorum) çok şükür şimdilik uslu bi bebek gibi görünüyor emip uyuyor gündüzden beri. Hepinizi öperimm size kavuşmayı diliyorm en kısa zamanda.
ben hacı şakir granül sabun matik den inanılmaz memnunum normal deterjan kadar koyarsanı köpük yapar tabi kızlar yarısı kadar koyacaksınız çift durulamaya gerek kalmıyor daha az koyunca çamaşırlar tertemiz oluyor ve mis gibi kokuyorr en çok kokusuna bayıldım sıvıyı daha denemedim ama böyle kokutttuğunu düşünmüyorum
Benim koca yan çizmeye başladı . Doğuma girmesem mi diyoooooo
canım ya sana şu çatı muayenesi ile ilgili soracaktım. jel kullandı mı eldiven filanbir dahaki kontrolün ne zaman?
slm kızlar bugün çatı muayenem vardı çok gerildim doktorumda üzüldü niye okadar kasıldın dedi defalarca özür diledi adam sandalyeden indiğimde elim ayağım titriyodu ben normal doğum istiyorum ama bi kontrolde bukadar gerilidim kendime olan güvenimi kaybettim sezeryan olsam diyorum ondanda korkuyorum. nstye girdim okadar gerilmişimki bebeğim hiç oynamadı yarın bidaha gidip girecem(
ay canım kusura bakma ne bileyim birden kendimi hayal ettim de o geceliğin içinde yatakta yatıyorum etrafta kadınlar filanbir de ilk defa duydum da çok komik geldi hayal de edince.
ben yapmayacağım öyle yani kimseyi çağırmayacağım sadece annem kuran okur diye düşünüyorum.
saka yapıyorum canım yaaaişte başka kültürler bize çok yabancı şeyler bunlarrr bende burda gordum . çok şanslısın pek karısasın goruseın yok heraldeee ımrendım
ayyy canım ne şanslısın bebeşini saglıkla almıssın kucagına masallh sıezee
gözün aydın cnm..herkese selam annelerin güzelleri. Geçmişten bihaber şekilde size yazıp kaçacağım hemen. Pazartesi gün 4saat suni sancı çektim ama hiç değişme olmadı açıklık artmadı kordonumuz 2tur yapmış boynunda duruş şekli de farklı olduğu için 12.20de spinal sezeryanla kavuştum meleğime. Sütùm bugün geldi daha(malt içeceği ictim alkolsüz olandan fayda ettiğini düşünüyorum) çok şükür şimdilik uslu bi bebek gibi görünüyor emip uyuyor gündüzden beri. Hepinizi öperimm size kavuşmayı diliyorm en kısa zamanda.
Merhaba canlar.umarım ıyısınızdır.benım tansıyonum yuksek dundn berı.eşim bı karın agrısıyla hastaneye gıttı ve bu sabah amelıyata alındı.apandıste sorun cıktı.cok sukur ıyı ama ömrumdn ömür gitti.insan ne abuk subuk seyler dusunuyo anı hastalıklarda.gergınlık tansıyonuma yansıdı ama eşim tam olarak ıyılesene kadar bebisımız beklese cok sevinecem.ama gelırsede babası bı yanda anası bı yanda yatarız artık .allah saglıgı eksık etmesın üzerımızdn.hepınızı opuyorum.koca bebisım eşimin yanına gdyorum.bu arada eslerınzn kıymetını bilin.inanın onlarsız bu hayat zor.bebıslernzle eslernzle saglıklı gunler hepımıze.
canım her pazartesi gidiorum 35 den beri haftalık gidiorum bebek biras büyük olunca gözlememiz lazım dedi bide tansiyıonum yüksek benim önce nst ye aldı her zamanki gibi sonra ultrasyona suyumuza felan ii dedi bi sorun gözükmuo dedi bide çatı muayenesi yapalım dedi nasıl bi yol izleyeceğimz kesinleşir dedi hemşire arkadaş yardımcı oldu zaten perdeyi kapattı eşimde odadaydı işte eldivenlerini taktı biraz jel sürdü ve kaçınılmaz son ne yaptığını anlamadım ama çok kısa sürdü zaten kasma kendini rahat ol felan dedi hemencecik bitti üzerini örtüolar zaten ışıkta loş oluo hemencecik bitti korkma sende eşim dio siftahı çektin artık rahatça doğurursun dio her hafta bu hafta bakarsa korkusuyla gidiodum ama söledi bi hafta önceden zaten sanada söyler heralde canım
saka yapıyorum canım yaaaişte başka kültürler bize çok yabancı şeyler bunlarrr bende burda gordum . çok şanslısın pek karısasın goruseın yok heraldeee ımrendım
sağlıkla kucağına alman dileğiyle canım dualarımız seninleYarın sabah 11:00'de doğuma giriyorum.
Allahın izniyle...
Dua edin bana arkadaşlar
kızlar bugun gorumcemle carsı cıktık 3 takım felan aldık sırtım cok agırdı eltımın kızıda bende kendısı calısıyor kaynanam koye gıttı o yuzden bende okula gotur getır cok sorunlu bır cocuk yaaa vallahı bogazlarım sısıtı konusyorum olmuor bagırıyorum olmuo 2 sayfa odevı kac saatte yapmıo Allah ım yaaa kaynanamında gelecegı yokmus pazartsıden sonra gelcem dıo okadar sınır oluyorum kı bebegımın ıcımde kasılf-dıgını hıssedıyorum ,,,, cok canımı sıktılar yaa sırtımda nasıl agırıyor yaaa uzanayım bıraz kendınıze ıyı bakın
Yarın sabah 11:00'de doğuma giriyorum.
Allahın izniyle...
Dua edin bana arkadaşlar
Yarın sabah 11:00'de doğuma giriyorum.
Allahın izniyle...
Dua edin bana arkadaşlar
merhabalar güzel anneler bugün işe gitmedik. doktora gittik sadece nst çekildi ve her şey normal çıktı çok şükür. haftaya cuma çalışamaz raporumuzu alıp evimizde olacağız inşallah....
canım bende de 2 ay oldu başlayalı ve hala bel ağrısı çekiyorum. hiç düzelmedi maalesef...
oh darısı da benim annemin gelmesine inşallah. geçmiş olsun bu arada iyice dinlenmeye bak.oh oh mutluluğun bir ömür boyu sürsün :)
bu arada hastane işini ne yaptın? ben sordum bugün evet 11 den sonra çocuk doktoru yokmuş sadece. ama bir aksilik olduğunda çağırıyorlarmış doktoru.
KELEBEX, ANNEN DOĞUMDA YANINDA OLMAYACAK MI ?
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?