2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

çok geçmiş olsun şükürki kötü bişey yok yanında olabilir inş doğumda ayy onlarsız düşünemıorum ben bu kadar nazı anama yapamıorum ben koca başka Allah eksik etmesin yanımızdan zor walla :)

Canım ablamın da senin gibi olmuştu
Sen de sağlıcakla kavuşursun inş bebeğine

Hayırlı olsun tatlımmmmm
Ne guzellll

Çok geçmiş olsun canım

Allah bağıslasın,dualarım tüm bebeklere,Allahm hepsini korusun inşallah..

Ne güzel ya doğum haberleri geliyo her gün,Allah bağışlasın,darısı da başımıza olsun inşallahh

canım nasıl durumlar sancın filan var mı ?

dualarımız seninle canım Allah evladını sana bağışlasın inş en kısa zamanda evinize getirirsiniz yavrunuzu..

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün :)

slm kızlar bugün çatı muayenem vardı çok gerildim doktorumda üzüldü niye okadar kasıldın dedi defalarca özür diledi adam sandalyeden indiğimde elim ayağım titriyodu ben normal doğum istiyorum ama bi kontrolde bukadar gerilidim kendime olan güvenimi kaybettim sezeryan olsam diyorum ondanda korkuyorum. nstye girdim okadar gerilmişimki bebeğim hiç oynamadı yarın bidaha gidip girecem(

neden o kadar gerildin canım ya sıkıntı yapcak bi durum yok aslında hemencik bitiyo..

kızlar bugun gorumcemle carsı cıktık 3 takım felan aldık sırtım cok agırdı eltımın kızıda bende kendısı calısıyor kaynanam koye gıttı o yuzden bende okula gotur getır cok sorunlu bır cocuk yaaa vallahı bogazlarım sısıtı konusyorum olmuor bagırıyorum olmuo 2 sayfa odevı kac saatte yapmıo Allah ım yaaa kaynanamında gelecegı yokmus pazartsıden sonra gelcem dıo okadar sınır oluyorum kı bebegımın ıcımde kasılf-dıgını hıssedıyorum ,,,, cok canımı sıktılar yaa sırtımda nasıl agırıyor yaaa uzanayım bıraz kendınıze ıyı bakın

gözün aydın cnm..

çok geçmiş olsun..rabbım sağlık versin...

sağol canım ya artık ne olacağına hazırlıklıyım :)
saka yapıyorum canım yaaa işte başka kültürler bize çok yabancı şeyler bunlarrr bende burda gordum . çok şanslısın pek karısasın goruseın yok heraldeee ımrendım

evet canım ya bana karışan yok. özgürüm :) beni de doğum sonrası eşimin annesi gelecek 10 günlüğüne filan onun derdi sardı :) ben onun yanında emziremem. ya beni rahat bırakmazsa diyorum bebek ağlayınca koşar gelirse şimdiden çekindiğimi dile getiriyorum her yerde kulağına da gitti umarım beni rahat bırakır o an.

Yarın sabah 11:00'de doğuma giriyorum.
Allahın izniyle...
Dua edin bana arkadaşlar
sağlıkla kucağına alman dileğiyle canım dualarımız seninle

Son düzenleme:

hayırlı olsun bebeğin. inşallah bir an önce toparlanır ve kavuşursun kuzuna. dualarım seninle...

oh maşallah hayırlı olsun... hep uslu bir bebek olur inşallah...

valla okula giden çocuklar öyle. maalesef katlanmak zorundasın. kendini de bebişini de üzme.elinden geleni yapıyorsun zaten gerisini boşver...

Allahın izniyle...
Dua edin bana arkadaşlar

şimdiden hayırlı olsun. inşallah sağsağlim kucağına alırsın bebişini....

Canım öncelikle gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Tez zamanda kavuşun inşallah

Canımmm çok geçmiş olsun. Çok şükür iyiymiş şimdi.Bakalım benim eşimde cuma yanıma gelicek doktora gidecek ameliyat diyen doktorda oldu gerek yok diyende. Bizimkide çok önemli değil dizden ama insan korkuyor işte.
Allahın izniyle...
Dua edin bana arkadaşlar

Canım Allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle, inşallah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:

Cuma günü canım kontrolüm bakalım o zaman knşcam hala belirsiz cumaya kesinleştircem dr la iyice knşup

KELEBEX, ANNEN DOĞUMDA YANINDA OLMAYACAK MI ?

.

doğuma 1 2 gün kala yine gelcek cnm bu fasıl temizlik faslıydı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…