2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar bişey sorcam ya acaba nişan gelmeden normal doğum kesin başlamıyo mu ?

pazartesi sabah 7.30 da hastanemize giriş yaptık hemen odaya aldılar serum taktılar saniye içinde sedye geldi gidiyoruz dediler ben bu kadar erken olacagını tahmin etmiyordum basladım aglamaya amelıyathanenın kapısında esımle vedalasırken cok kotu oldum o benden kotu oldu zaten neyse ıcerı gırdım ama nasıl tıtrıyorumm ordakıler saolsunlar benı cok rahatlattılar sonra anestezi uzmanı geldi oturttular benı ıgnemı yaptı ama ben ınatla uyusmadım dıyorum meger doktor baslamıs bıle senı 5 dk uyutacaz dedıler sonra bı uyandım kızımın sesı getıdıler hemen optum temızlerlerken gordum cok guzeldıı 25 dk sürdü zaten gülerek cıktım ordan melegıme kavustum darısı ssızın basınıza

kızlar ben artık koltukta oturamaz oldum sürekli alt tarafım sıkışıyor. bu aşağı mı inmiş demek oluyor acaba

Gözün aydın canım güle güle büyüt kızını :) darısı herkesin öncede benim başıma inşallah seninle bdt aynı çünkü :) nasılsın şimdi ağrın sızın hafifledi mi ?

gözün aydın canım ne güzel darısı başımıza...

hayırlı uğurlu olsun canım. güle güle büyüt bebeğini...

kızlar ben artık koltukta oturamaz oldum sürekli alt tarafım sıkışıyor. bu aşağı mı inmiş demek oluyor acaba

seninle hep aynı durumu yaşıyoruz sanırım. bende de durum aynı. sürekli ayağımı uzatıyorum. bazen aynaya bakıyorum aşağıda duruyor bazen yukarıda duruyor.anlamadım yani bu durumu...

seninle hep aynı durumu yaşıyoruz sanırım. bende de durum aynı. sürekli ayağımı uzatıyorum. bazen aynaya bakıyorum aşağıda duruyor bazen yukarıda duruyor.anlamadım yani bu durumu...

sen en son ne zaman gitmiştin doktora. bakalım ben yarın gidicem ne diyecek çok meraktayım. ilk defa da nstye giricem çok heyecanlıyım

sen en son ne zaman gitmiştin doktora. bakalım ben yarın gidicem ne diyecek çok meraktayım. ilk defa da nstye giricem çok heyecanlıyım

canım benim kontroller haftada bire düştü. bugün gittim sadece nst ye girdim. hatta 3. girişim oldu. hepsinde de her şey normal çıktı. tekrar da haftaya cuma gideceğim ve çalışamaz raporu alacağım. sen de bir sor bakalım. bana hep normal diyorlar...

hayırlı olsun tebrikler.... ne kadar cabuk uyanmıssın daha orda görmüşsün bebgını ne güzel bende ondan korkuyorum geç uyanmaktan yada kötü uyanmaktan

alt tarafta baskı bende hissediyorum özelliklede yürüyünce korkuyorum sanki birden cıkıverecek gibi geliyor:)

iyi geceler arkadaşlar. malum yarın işe gidilecek hazırlık yapmak lazım...

iyi sohbetler size...

MERHABA KIZLAR GEÇMİŞİ OKUYAMADIM , DÜN SAAT 9 GİBİ OĞLUMA KAVUŞTUM,3KG DOĞDU. bu gün evimize geldik. doğum hikayesini yazacak kadar zamanım yok şimdilik, ama kalbim sizlerle. sezeryanım kolay geçti ama sonrası tabi zor.doğumu gerçekleşmemiş arkadaşlara sabırlar, gerçekleşenlere hayırlı uğurlu olsun diyorummmmmmm.... selamlar. darısı sizlere...

canım Alllah sağlıkla en kısa sürede bebeğinize kavuştursun, sağlıklı uzun ömürler versin...

gözünüz aydın canım, hayırlı olsun,sağlıkla büyüt bebeğini, darısı başımıza...

çok geçmiş olsun canım...

Yarın sabah 11:00'de doğuma giriyorum.
Allahın izniyle...
Dua edin bana arkadaşlar

Allah yardımcınız olsun canım güzel haberlerini paylaş...

ben bebegımle geldımm kızlarr hemen paylasıyorum dogum hıkayemı :)))

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah... darısı başımıza :)

geçmiş olsun canım gözünüz aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…