Cuma günü canım kontrolüm bakalım o zaman knşcam hala belirsiz cumaya kesinleştircem dr la iyice knşup
Yarın sabah 11:00'de doğuma giriyorum.
Allahın izniyle...
Dua edin bana arkadaşlar
pazartesi sabah 7.30 da hastanemize giriş yaptık hemen odaya aldılar serum taktılar saniye içinde sedye geldi gidiyoruz dediler ben bu kadar erken olacagını tahmin etmiyordum basladım aglamaya amelıyathanenın kapısında esımle vedalasırken cok kotu oldum o benden kotu oldu zaten neyse ıcerı gırdım ama nasıl tıtrıyorumm ordakıler saolsunlar benı cok rahatlattılar sonra anestezi uzmanı geldi oturttular benı ıgnemı yaptı ama ben ınatla uyusmadım dıyorummeger doktor baslamıs bıle senı 5 dk uyutacaz dedıler sonra bı uyandım kızımın sesı getıdıler hemen optum temızlerlerken gordum cok guzeldıı 25 dk sürdü zaten gülerek cıktım ordan melegıme kavustum darısı ssızın basınıza
pazartesi sabah 7.30 da hastanemize giriş yaptık hemen odaya aldılar serum taktılar saniye içinde sedye geldi gidiyoruz dediler ben bu kadar erken olacagını tahmin etmiyordum basladım aglamaya amelıyathanenın kapısında esımle vedalasırken cok kotu oldum o benden kotu oldu zaten neyse ıcerı gırdım ama nasıl tıtrıyorumm ordakıler saolsunlar benı cok rahatlattılar sonra anestezi uzmanı geldi oturttular benı ıgnemı yaptı ama ben ınatla uyusmadım dıyorummeger doktor baslamıs bıle senı 5 dk uyutacaz dedıler sonra bı uyandım kızımın sesı getıdıler hemen optum temızlerlerken gordum cok guzeldıı 25 dk sürdü zaten gülerek cıktım ordan melegıme kavustum darısı ssızın basınıza
adet sancım var o kadar baska hıc bı agrı duymadımGözün aydın canım güle güle büyüt kızını :) darısı herkesin öncede benim başıma inşallah seninle bdt aynı çünkü :) nasılsın şimdi ağrın sızın hafifledi mi ?
kızlar ben artık koltukta oturamaz oldumsürekli alt tarafım sıkışıyor. bu aşağı mı inmiş demek oluyor acaba
seninle hep aynı durumu yaşıyoruz sanırım. bende de durum aynı. sürekli ayağımı uzatıyorum. bazen aynaya bakıyorum aşağıda duruyor bazen yukarıda duruyor.anlamadım yani bu durumu...
sen en son ne zaman gitmiştin doktora. bakalım ben yarın gidicem ne diyecek çok meraktayım. ilk defa da nstye giricem çok heyecanlıyım
seninle hep aynı durumu yaşıyoruz sanırım. bende de durum aynı. sürekli ayağımı uzatıyorum. bazen aynaya bakıyorum aşağıda duruyor bazen yukarıda duruyor.anlamadım yani bu durumu...
Arkadaşlar 16 şubatta doğum oldu.bebeğimiz 1690 gr doğdu 35+2 de.32.haftada kilo alımı durmuştu.1900 bekliyoduk ultrasona göre,olsun sağlıklı olsun da.ben hastaneden çıktım.bebek bir süre yenidoğan yoğun bakımında kalacak.her gün bir defa gidip görebiliyoruz.dün ilk defa dokundum....Allah acısını göstermesin..dualarınızı bekliyorum.kontrole diye gittik cumartesi.sizlere bahsetmiştim suyum çok azalmış,büyümesi durmuştu.Gün aşırı dr.a görünüyoduk.doktorum bebek için artık sıkıntıya girmiş almamız lazım,hadi doğuma ,bir saat sonra giriyoruz dedi. o sırada testler filan yapıldı ve ameliyatla doğum oldu.Allahım herkesin bebeğini bağışlasın,bizimkini de.onu orda bırakmak en kötüsü.iyi olsun diye dua ediyorum.sizlerin de duasını bekliyorum kızlar.
herkese selam annelerin güzelleri. Geçmişten bihaber şekilde size yazıp kaçacağım hemen. Pazartesi gün 4saat suni sancı çektim ama hiç değişme olmadı açıklık artmadı kordonumuz 2tur yapmış boynunda duruş şekli de farklı olduğu için 12.20de spinal sezeryanla kavuştum meleğime. Sütùm bugün geldi daha(malt içeceği ictim alkolsüz olandan fayda ettiğini düşünüyorum) çok şükür şimdilik uslu bi bebek gibi görünüyor emip uyuyor gündüzden beri. Hepinizi öperimm size kavuşmayı diliyorm en kısa zamanda.
Merhaba canlar.umarım ıyısınızdır.benım tansıyonum yuksek dundn berı.eşim bı karın agrısıyla hastaneye gıttı ve bu sabah amelıyata alındı.apandıste sorun cıktı.cok sukur ıyı ama ömrumdn ömür gitti.insan ne abuk subuk seyler dusunuyo anı hastalıklarda.gergınlık tansıyonuma yansıdı ama eşim tam olarak ıyılesene kadar bebisımız beklese cok sevinecem.ama gelırsede babası bı yanda anası bı yanda yatarız artık .allah saglıgı eksık etmesın üzerımızdn.hepınızı opuyorum.koca bebisım eşimin yanına gdyorum.bu arada eslerınzn kıymetını bilin.inanın onlarsız bu hayat zor.bebıslernzle eslernzle saglıklı gunler hepımıze.
Yarın sabah 11:00'de doğuma giriyorum.
Allahın izniyle...
Dua edin bana arkadaşlar
ben bebegımle geldımm kızlarr hemen paylasıyorum dogum hıkayemı :)))
MERHABA KIZLAR GEÇMİŞİ OKUYAMADIM , DÜN SAAT 9 GİBİ OĞLUMA KAVUŞTUM,3KG DOĞDU. bu gün evimize geldik. doğum hikayesini yazacak kadar zamanım yok şimdilik, ama kalbim sizlerle. sezeryanım kolay geçti ama sonrası tabi zor.doğumu gerçekleşmemiş arkadaşlara sabırlar, gerçekleşenlere hayırlı uğurlu olsun diyorummmmmmm.... selamlar. darısı sizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?