2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

hayırlı olsun tebrıkler....hastanede az kalmışsın bu ıyı bişey sezeryanla hemde çabuk toparlamıssın

gözün aydın cnm..sağlıkla büyüt...

Yarın sabah 11:00'de doğuma giriyorum.
Allahın izniyle...
Dua edin bana arkadaşlar
Dualarimiz seninle. Kolay bir dogum olur insallah.
Cok guzel, kolay bir dogum olmus. Gozun aydin .

kızlar ben artık koltukta oturamaz oldum sürekli alt tarafım sıkışıyor. bu aşağı mı inmiş demek oluyor acaba

Benim bebis hep yukari cikiyor. Inmedi daha asagi.

kimse kan testi yaptırmadımıı demir durumları nasıl doğum için???
Yeni yaptirmadim. Yaptirdigimda dusuktu. 10 muydu 11 miydi neydi. Senin kac cikti?

cnm hayırlı olsun.. darısı başımıza..

Arkadaşım Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, şanslı ve başarılı bir evlat olsun.
Ne burda ne facede kimse martı bekleyemedi Benimde doğurasım geliyor sizi duydukça

artık çok zorlanıyorum karnım bel bölgem patlayacak gibi benim gibi olan varmı 5 gün önce nişanım geldi ama hala tık yok

Yeni yaptirmadim. Yaptirdigimda dusuktu. 10 muydu 11 miydi neydi. Senin kac cikti?[/QUOTE]

bende yeni yaptırmadım en son 11 civarındaydı ilaca basladım gunde ıkı defa simdi ne oldu diye tekrar yaptırsm diyorum sizler yaptırıyormusunuz dıye merak ettim..

slm kızlar 39+2 deyım sancılarım oluyo ama benımkı makatada vuruyo oturuyosam hemn kalkıyorum sizdede makata vuran sancılar oluyormu?

Allah analı babalı hayırllarla saglıkla buyutmet nasıp etsın canım dogumlar basladı yaaabakalım bız napcazz yaaa hadi oğlusıum yaaaa

Yeni yaptirmadim. Yaptirdigimda dusuktu. 10 muydu 11 miydi neydi. Senin kac cikti?

bende yeni yaptırmadım en son 11 civarındaydı ilaca basladım gunde ıkı defa simdi ne oldu diye tekrar yaptırsm diyorum sizler yaptırıyormusunuz dıye merak ettim..[/QUOTE]

Sana doktr mu dedi 2 kere ic diye? Ben bir kere iciyorum. Gyno ferro sanol. Seninki ne?

hoşgelmiş miniğintebrikler canım.allah analı babalı büyütsün inşallah

bende yeni yaptırmadım en son 11 civarındaydı ilaca basladım gunde ıkı defa simdi ne oldu diye tekrar yaptırsm diyorum sizler yaptırıyormusunuz dıye merak ettim..

Sana doktr mu dedi 2 kere ic diye? Ben bir kere iciyorum. Gyno ferro sanol. Seninki ne?[/QUOTE]

evet doktor dedı düşük dıye benımkı şurup ferplex fol

artık çok zorlanıyorum karnım bel bölgem patlayacak gibi benim gibi olan varmı 5 gün önce nişanım geldi ama hala tık yok

Canim doktora gidecektin bugun ne oldu ?
Benimde belim cok fena sag ayagima vuruyor yuruyemiyorum hic inanilmaz canim yaniyor
ve bugun cok sancim var sabah sancidan uyuyamadim
yarin doktora gidicem offfff bir gitsemde rahatlasam bakalim acilmam devam etmis mi :44:

Kizlar dun bir arkadasimdan ogrendim ona da doktoru soylemis bu gobekteki cizgi varya eger o dumduz olmus ise yani gobegin ustundeki cizgi ile gobegin altindaki cizgi dumduz bir hizada ise bu 1-2 gun icinde dogum olacak demekmis
eger dumduz cizgi olmuyorsa birbirlerine cok yakindan geciyorsa daha 9-10 gun varmis doguma
ben dun baktim benim cokk acik kahve tonunda ince cizgim var neredeyse belli bile degil gobegimin altinda ki cizgi hele kasigimdan basliyor asagiya kadar ama olctum sole bi dumduz cizgi olmuyor yan yana geliolar bu durumda benim dogumuma 9-10 gun felan var

Son düzenleme:

canım eşim erken gitmeyelim gününde gidelim dediği için randevuyu cumaya aldım yani hala meraktayım sancım az var ama göbeğim çok rahatsız aynen belimde ağrıyor yarın sende açılma varmıymış buraya girersen yazarmısın merak ettim bende cuma haber vericem artık :18::18:

bebegin hayirli olsun canim.insallah bir an once toparlanir kavusursunuz
insallah seninde az kaldi kavusmana minnosuna.guzel haberlerini bekliyoruz
cok sevindim mashallah,ALLAH anali babali buyutsun.
gecmis olsun cnm.
Yarın sabah 11:00'de doğuma giriyorum.
Allahın izniyle...
Dua edin bana arkadaşlar
hayirli dogumlar diliyorum.kolaycacik kavus insallah bebisine
sizede gecmis olsun canim.malesef benimde esimin de dizinde sorun var.ameliy.olmasi lazim.ama bizi yalniz birakamiyor diye olmuyorkac gundur dahada agrilari artti
ben bebegımle geldımm kızlarr hemen paylasıyorum dogum hıkayemı :)))
sizede hayirli olsun kizlar.saglikla buyutun bebislerinizi.darisi bizlerin basina insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…