iyi geceler güzel anneler ve minnakları.nasılsınız.işten çıktığımdan beri evde işler eksikler,misafirler bitmedi.anca fırsat buldum ve nete girdim.umarım hepiniz iyisinizdir.biraz geçmişi okumaya çalışacağım.acaba goğuran varmıi,özellikle paptyayı merak ettim malum ikiz annesi:)
nişanın geldimi seninde canım?yaa hereks doguramya başladı ama yaaa gercı 1 tane normal dogum var ama bizim zamn ne zamanyaa cok heyecan yaptımmmm D:
herkese selam annelerin güzelleri. Geçmişten bihaber şekilde size yazıp kaçacağım hemen. Pazartesi gün 4saat suni sancı çektim ama hiç değişme olmadı açıklık artmadı kordonumuz 2tur yapmış boynunda duruş şekli de farklı olduğu için 12.20de spinal sezeryanla kavuştum meleğime. Sütùm bugün geldi daha(malt içeceği ictim alkolsüz olandan fayda ettiğini düşünüyorum) çok şükür şimdilik uslu bi bebek gibi görünüyor emip uyuyor gündüzden beri. Hepinizi öperimm size kavuşmayı diliyorm en kısa zamanda.
pazartesi sabah 7.30 da hastanemize giriş yaptık hemen odaya aldılar serum taktılar saniye içinde sedye geldi gidiyoruz dediler ben bu kadar erken olacagını tahmin etmiyordum basladım aglamaya amelıyathanenın kapısında esımle vedalasırken cok kotu oldum o benden kotu oldu zaten neyse ıcerı gırdım ama nasıl tıtrıyorumm ordakıler saolsunlar benı cok rahatlattılar sonra anestezi uzmanı geldi oturttular benı ıgnemı yaptı ama ben ınatla uyusmadım dıyorummeger doktor baslamıs bıle senı 5 dk uyutacaz dedıler sonra bı uyandım kızımın sesı getıdıler hemen optum temızlerlerken gordum cok guzeldıı 25 dk sürdü zaten gülerek cıktım ordan melegıme kavustum darısı ssızın basınıza
MERHABA KIZLAR GEÇMİŞİ OKUYAMADIM , DÜN SAAT 9 GİBİ OĞLUMA KAVUŞTUM,3KG DOĞDU. bu gün evimize geldik. doğum hikayesini yazacak kadar zamanım yok şimdilik, ama kalbim sizlerle. sezeryanım kolay geçti ama sonrası tabi zor.doğumu gerçekleşmemiş arkadaşlara sabırlar, gerçekleşenlere hayırlı uğurlu olsun diyorummmmmmm.... selamlar. darısı sizlere...
bendede aynı durumvar arasıra kıpırdamalarını yakalamasam bende acile gidicek gibi oluyorumamakorkma normalmiş bu zamanlar hareket edecek yerleri kalmadı kuzucuklarınDün bebeğin hareketlerinde ciddi bir azalma olduğunu farkettim. 1 saat bekledim hiçbirşey hissetmiyorum. Acile gittim korkuyla. Allah'tan bir sıkıntı yokmuş. Nstye soktu doktor o da gayet güzel çıktı. Eve geri gönderildik. Ama kötü hikayeleri de okuyunca insan acayip panik yapıyo ister istemez. Bugün de hareketler eskiye nazaran çok azdı. Sizde de azalma oldu mu? Vurdu mu canımı yakacak kadar acıtıyo ama çok daha az vurur oldu oğluşum. Sıkışıklıktan kıpırdayamıyor mu garibim nedir?
kızlar bişey soracağım.benim ellerimde şiş yok ama ellerim çok ağrıyor.özellikle sağ elimin parmaklarını hissetmiyorum.cuma kontrolum var.böyle bir durum yaşayan varmı
kızlar bişey soracağım.benim ellerimde şiş yok ama ellerim çok ağrıyor.özellikle sağ elimin parmaklarını hissetmiyorum.cuma kontrolum var.böyle bir durum yaşayan varmı
canım geçmiş olsun benimde aynen kaç haftadır sağ elimin orta parmağı uyuşuk ve hiç geçmio üşendiğimden gitmedimde nörolojiye yönlendirdi doktorum ama ödemden olabilir dedi kendi doktorum
Uyku tutmuyor nefes almakta zorlanıyorum son bir aydır böyle geceler oluyor inşallah oğlum etkilenmiyordur üzülüyorum üzüldükçe hiç uyamıyorum allahım sen icime ferahlık ver
Doğumları okudukça heyecanlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?