2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
iyi geceler güzel anneler ve minnakları.nasılsınız.işten çıktığımdan beri evde işler eksikler,misafirler bitmedi.anca fırsat buldum ve nete girdim.umarım hepiniz iyisinizdir.biraz geçmişi okumaya çalışacağım.acaba goğuran varmıi,özellikle paptyayı merak ettim malum ikiz annesi:)

dogum yapan arkadaslar cok gecmis olsun Allah anali babali buyutsun bebislerinizi ins. Hayirlisiyla darisi bizlere en kolayindan ins benimde dunden beri cok sancim oluyor ama duzene girmedi daha sanci araliklari bekleme devam ediyor:18:

yaa hereks doguramya başladı ama yaaa gercı 1 tane normal dogum var ama bizim zamn ne zaman yaa cok heyecan yaptımmmmD:

anammmmmmmmmmm doğum yapanlar olmuş.okudukça kokrku ve heyecan bastı beni.rabbim herkese kolay doğumlar,bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.doğum yapanlare tebrikler.allah yavrularınızı sağlıkla büyütsün inş

hayır tatlım ben daha doğurmadım
ben de ilk kendimden bekliyordum doğumu ama diğer bebişler daha aceleci çıktı

nasılsınız annişler..bebişler nasıl, kontrollder nasıl gidiyor?

geçmişi okuyamdan merhaba demek istedim. günlerdir yoğunluktan sık sık giremiyorum eskisi gibi. malum süsleme hazırlıkları, lohusalık için ikramlar derken vaktim olmuyor..
umarım herkesi iyidir.. doğum yapanların hiyakelerini çok merak ediyorum. özellikle puppa nın.

özokun, posrelen sizler nasılsınız? bebişler nasıl? özokun, bebişin sarılığı atlattı mı?

2013 sen nasılsın canım? gün alabildin mi?

sorulacak o kadar soru var ki?

ben çok şükür iyiyim kızlar, şu aralar kıramplarım arttı, ayakta kaldığımda kısa sürede belim ağrıyor, koşuşturmaktan kendimi ihmal ediyorum ama kızım için herşeye değer diyorum.

Ayyyy tüm doğuranları tebrik ederim calla gecmiş çok ızun doguranların msjlarına ulaşamadım alıntı uapmak içindarısı basımıza bebde nırmal bekliyorum hal tık yokhadi oğlum gel ya

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım ne güzel mis kokuluna kavuşmuşsun darısı başımıza:)
En kısa zamanda resimlerinizi ve hikayenizide bekliyoruZ:)

Dün bebeğin hareketlerinde ciddi bir azalma olduğunu farkettim. 1 saat bekledim hiçbirşey hissetmiyorum. Acile gittim korkuyla. Allah'tan bir sıkıntı yokmuş. Nstye soktu doktor o da gayet güzel çıktı. Eve geri gönderildik. Ama kötü hikayeleri de okuyunca insan acayip panik yapıyo ister istemez. Bugün de hareketler eskiye nazaran çok azdı. Sizde de azalma oldu mu? Vurdu mu canımı yakacak kadar acıtıyo ama çok daha az vurur oldu oğluşum. Sıkışıklıktan kıpırdayamıyor mu garibim nedir?

Canım gözün aydın olsun rabbim hayırlı ömürler versin yawruna inş

Gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün doğumlar çoğaldı valla heycan artıyor bizdede:)

bendede aynı durumvar arasıra kıpırdamalarını yakalamasam bende acile gidicek gibi oluyorumamakorkma normalmiş bu zamanlar hareket edecek yerleri kalmadı kuzucukların

kızlar bişey soracağım.benim ellerimde şiş yok ama ellerim çok ağrıyor.özellikle sağ elimin parmaklarını hissetmiyorum.cuma kontrolum var.böyle bir durum yaşayan varmı

kızlar bişey soracağım.benim ellerimde şiş yok ama ellerim çok ağrıyor.özellikle sağ elimin parmaklarını hissetmiyorum.cuma kontrolum var.böyle bir durum yaşayan varmı

canım geçmiş olsun benimde aynen kaç haftadır sağ elimin orta parmağı uyuşuk ve hiç geçmio üşendiğimden gitmedimde nörolojiye yönlendirdi doktorum ama ödemden olabilir dedi kendi doktorum

canım geçmiş olsun benimde aynen kaç haftadır sağ elimin orta parmağı uyuşuk ve hiç geçmio üşendiğimden gitmedimde nörolojiye yönlendirdi doktorum ama ödemden olabilir dedi kendi doktorum

Benimde aynı sorunum var bir de geçmek bilmeyen göz seyirmesi. Aile doktorum nörolojiye gitmen lazım ama hamileyken tetkik yapılamayacak nasıl olsa bekle doğurunca git dedi. Az kaldı ne de olsa doğuma :))

Burayi yeni gordum.gecmisi okudum biraz.masallah yavrularina kavusanlar olmus.Allah anali-babali buyutsun.bir arkadasin bebegide kontrol altindaymis Allah sifasini versin insallah.bizim de kizimiz olacak insallah.ve o bizim ciddi anlamda mucizemiz oldu.hamile oldugumu bilmedigim donemlerden bu yana cok zor gunler gecirdik hala da tam olarak gecmis sayilmaz ama bebegimiz icin dayanmaya calisiyoruz.su an aileme 16 saatlik mesafedeyim ve doguma annem gelemicek.burda da kimsemiz yok.biz gidecektik ama dr onaylamadi.nasil olacak bilmiyorum.esimin annesinin gelecegini de hic sanmiyorum.sizlerle paylasmak istedim.
Bebekle ilgili sikinti yok cok sukur.gelisimi onden gidiyor 10 gun kadar.agrilara dayanmasi iyice zorlasti.dr gaviscon ve kan hapi verdi ama kullanmiyorum.oyle duruyor evde.umarim sorun olmaz.isim hala yok bizde.burda kimsemiz olmafigi icin biseylere heves de edemiyorumbenim icin de dua ederseniz sevinirim.

Uyku tutmuyor nefes almakta zorlanıyorum son bir aydır böyle geceler oluyor inşallah oğlum etkilenmiyordur üzülüyorum üzüldükçe hiç uyamıyorum allahım sen icime ferahlık ver

Doğumları okudukça heyecanlanıyorum

Ben de ayni senin gibiyim. Bir de bebegim yukari toplaniyor alt dumduz oluyor. Nefes alamiyorum. Yukari toplandikca dogmak istemiyor diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…