Kizlar dun bir arkadasimdan ogrendim ona da doktoru soylemis bu gobekteki cizgi varya eger o dumduz olmus ise yani gobegin ustundeki cizgi ile gobegin altindaki cizgi dumduz bir hizada ise bu 1-2 gun icinde dogum olacak demekmis
eger dumduz cizgi olmuyorsa birbirlerine cok yakindan geciyorsa daha 9-10 gun varmis doguma
ben dun baktim benim cokk acik kahve tonunda ince cizgim var neredeyse belli bile degil gobegimin altinda ki cizgi hele kasigimdan basliyor asagiya kadar ama olctum sole bi dumduz cizgi olmuyor yan yana geliolar bu durumda benim dogumuma 9-10 gun felan var
Günaydın,
Bende tık yok yahu, yalancısından bile hic sancım olmadı daha. Hadi ama :))
dun gece 2 kere sancilandim. Evdekiler aman dogurma gece gece dediler.
Arkadaşlar 16 şubatta doğum oldu.bebeğimiz 1690 gr doğdu 35+2 de.32.haftada kilo alımı durmuştu.1900 bekliyoduk ultrasona göre,olsun sağlıklı olsun da.ben hastaneden çıktım.bebek bir süre yenidoğan yoğun bakımında kalacak.her gün bir defa gidip görebiliyoruz.dün ilk defa dokundum....Allah acısını göstermesin..dualarınızı bekliyorum.kontrole diye gittik cumartesi.sizlere bahsetmiştim suyum çok azalmış,büyümesi durmuştu.Gün aşırı dr.a görünüyoduk.doktorum bebek için artık sıkıntıya girmiş almamız lazım,hadi doğuma ,bir saat sonra giriyoruz dedi. o sırada testler filan yapıldı ve ameliyatla doğum oldu.Allahım herkesin bebeğini bağışlasın,bizimkini de.onu orda bırakmak en kötüsü.iyi olsun diye dua ediyorum.sizlerin de duasını bekliyorum kızlar.
herkese selam annelerin güzelleri. Geçmişten bihaber şekilde size yazıp kaçacağım hemen. Pazartesi gün 4saat suni sancı çektim ama hiç değişme olmadı açıklık artmadı kordonumuz 2tur yapmış boynunda duruş şekli de farklı olduğu için 12.20de spinal sezeryanla kavuştum meleğime. Sütùm bugün geldi daha(malt içeceği ictim alkolsüz olandan fayda ettiğini düşünüyorum) çok şükür şimdilik uslu bi bebek gibi görünüyor emip uyuyor gündüzden beri. Hepinizi öperimm size kavuşmayı diliyorm en kısa zamanda.
Yarın sabah 11:00'de doğuma giriyorum.
Allahın izniyle...
Dua edin bana arkadaşlar
pazartesi sabah 7.30 da hastanemize giriş yaptık hemen odaya aldılar serum taktılar saniye içinde sedye geldi gidiyoruz dediler ben bu kadar erken olacagını tahmin etmiyordum basladım aglamaya amelıyathanenın kapısında esımle vedalasırken cok kotu oldum o benden kotu oldu zaten neyse ıcerı gırdım ama nasıl tıtrıyorumm ordakıler saolsunlar benı cok rahatlattılar sonra anestezi uzmanı geldi oturttular benı ıgnemı yaptı ama ben ınatla uyusmadım dıyorummeger doktor baslamıs bıle senı 5 dk uyutacaz dedıler sonra bı uyandım kızımın sesı getıdıler hemen optum temızlerlerken gordum cok guzeldıı 25 dk sürdü zaten gülerek cıktım ordan melegıme kavustum darısı ssızın basınıza
kızlar hepinizin bebikleri hayırlı olsun yuvanıza mutluluk huzur sevinç getirsin inşallah o masumlukları hiç bi zaman gitmesinMERHABA KIZLAR GEÇMİŞİ OKUYAMADIM , DÜN SAAT 9 GİBİ OĞLUMA KAVUŞTUM,3KG DOĞDU. bu gün evimize geldik. doğum hikayesini yazacak kadar zamanım yok şimdilik, ama kalbim sizlerle. sezeryanım kolay geçti ama sonrası tabi zor.doğumu gerçekleşmemiş arkadaşlara sabırlar, gerçekleşenlere hayırlı uğurlu olsun diyorummmmmmm.... selamlar. darısı sizlere...
Gecesi gündüzü mu var :)) ama senin oluyordu di mı öyle sancıların?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnhadi bakalım bu teoriyi benim göbek çizgimin altı ve üstü aynı hizada minimi minimine hemde
benimde koyu değilde açık hahverengi ama bakınca gayet belli bide beyaz tenlilerde çok olmazmış gülüm esmer veya buğday tenlilerde çok olur diye duymuştumEvet oluyor. Gunduz gozuyle dogurayim istiyorlar. Hele babasi bekleyebildigi kadar beklesin istiyor. Ama sezeryan olacagim icin beklemiycek o kadar.
Bende niye cizgi yok acaba? Sadece bende mi yok?
canım eşim erken gitmeyelim gününde gidelim dediği için randevuyu cumaya aldım yani hala meraktayım sancım az var ama göbeğim çok rahatsız aynen belimde ağrıyor yarın sende açılma varmıymış buraya girersen yazarmısın merak ettim bende cuma haber vericem artık :18::18:
MERHABA KIZLAR GEÇMİŞİ OKUYAMADIM , DÜN SAAT 9 GİBİ OĞLUMA KAVUŞTUM,3KG DOĞDU. bu gün evimize geldik. doğum hikayesini yazacak kadar zamanım yok şimdilik, ama kalbim sizlerle. sezeryanım kolay geçti ama sonrası tabi zor.doğumu gerçekleşmemiş arkadaşlara sabırlar, gerçekleşenlere hayırlı uğurlu olsun diyorummmmmmm.... selamlar. darısı sizlere...
Burayi yeni gordum.gecmisi okudum biraz.masallah yavrularina kavusanlar olmus.Allah anali-babali buyutsun.bir arkadasin bebegide kontrol altindaymis Allah sifasini versin insallah.bizim de kizimiz olacak insallah.ve o bizim ciddi anlamda mucizemiz oldu.hamile oldugumu bilmedigim donemlerden bu yana cok zor gunler gecirdik hala da tam olarak gecmis sayilmaz ama bebegimiz icin dayanmaya calisiyoruz.su an aileme 16 saatlik mesafedeyim ve doguma annem gelemicek.burda da kimsemiz yok.biz gidecektik ama dr onaylamadi.nasil olacak bilmiyorum.esimin annesinin gelecegini de hic sanmiyorum.sizlerle paylasmak istedim.
Bebekle ilgili sikinti yok cok sukur.gelisimi onden gidiyor 10 gun kadar.agrilara dayanmasi iyice zorlasti.dr gaviscon ve kan hapi verdi ama kullanmiyorum.oyle duruyor evde.umarim sorun olmaz.isim hala yok bizde.burda kimsemiz olmafigi icin biseylere heves de edemiyorumbenim icin de dua ederseniz sevinirim.
iyi geceler güzel anneler ve minnakları.nasılsınız.işten çıktığımdan beri evde işler eksikler,misafirler bitmedi.anca fırsat buldum ve nete girdim.umarım hepiniz iyisinizdir.biraz geçmişi okumaya çalışacağım.acaba goğuran varmıi,özellikle paptyayı merak ettim malum ikiz annesi:)
Ben de hic cizgi yok.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnhadi bakalım bu teoriyi benim göbek çizgimin altı ve üstü aynı hizada minimi minimine hemde
evettt inşallah doğrudur çok sevindim çünkü 1-2 güne doğurursam bütün topikte rutin göbek çizgisi kontrolü olur artıkgunaydin canim
hadi bakalim o zaman 1-2 gune dogum yapman gerekiyor benim duydugum sey gercekse bekliyorum senin haberini bakalim dogru mu cikacak
Günaydınn,günden güne doğum haberleri geliyo ne güzel Allah bütün bebişlere,annelere sağlık versin,sıra da bize gelsin artık
Benim göbek çizgileri yakın değil daha,en az 1 ay var doğuma demek ki
Parmak ağrıları ve uyuşmaları bende de var kızlar,doktora söyledim geçen mayenede,b12 eksikliği ya da nörolojiktir dedi,haklı çıktı,b12 düşükmüş..ilaç kullanıyorum 2 haftadır ama hala düzelmedi,doğuma kadar içmem gerekiyomuş,benim her iki el parmaklarım orta hattan,yani eklemden ağrıyo,uyuşuyo,özellikle sabahları parmaklarımı açıp kapatmakta zorlanıyorum,sizin sorun da aynı olabilir..
Kan değerlerini soran olmuş,2 hafta önce 11.7 çıktı benim gayet iyiymiş,ben mide ağrımdan dolayı ilaçları alamadım,maltofer şurup içiyorum bi süredir..
bakalım gün içinde doğum haberleri gelecek mi,çok heyecanlı
evettt inşallah doğrudur çok sevindim çünkü 1-2 güne doğurursam bütün topikte rutin göbek çizgisi kontrolü olur artık
nişanın geldimi seninde canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?