2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Ben de hic cizgi yok.

günaydınnnnnnnnnnnnnnn hadi bakalım bu teoriyi benim göbek çizgimin altı ve üstü aynı hizada minimi minimine hemde

Yarın sabah 11:00'de doğuma giriyorum.
Allahın izniyle...
Dua edin bana arkadaşlar

kızlar hepinizin bebikleri hayırlı olsun yuvanıza mutluluk huzur sevinç getirsin inşallah o masumlukları hiç bi zaman gitmesin kıskandım ama ben şimdi sizi ozokun ağağını sürüyerek gitmiş anlaşıldı sayamaz oldum

Gecesi gündüzü mu var :)) ama senin oluyordu di mı öyle sancıların?

Evet oluyor. Gunduz gozuyle dogurayim istiyorlar. Hele babasi bekleyebildigi kadar beklesin istiyor. Ama sezeryan olacagim icin beklemiycek o kadar.

günaydınnnnnnnnnnnnnnn hadi bakalım bu teoriyi benim göbek çizgimin altı ve üstü aynı hizada minimi minimine hemde

Bende niye cizgi yok acaba? Sadece bende mi yok?

arladaşlar merhaba ben nisan annesi olucam ama bugün şifam doğum yapacak haber alan yok demi merak ettim:18: inşallah hayırlısıyla alır bebişini kollarına ayrıca sizlerede hayırlı doğumlar

Evet oluyor. Gunduz gozuyle dogurayim istiyorlar. Hele babasi bekleyebildigi kadar beklesin istiyor. Ama sezeryan olacagim icin beklemiycek o kadar.

Bende niye cizgi yok acaba? Sadece bende mi yok?
benimde koyu değilde açık hahverengi ama bakınca gayet belli bide beyaz tenlilerde çok olmazmış gülüm esmer veya buğday tenlilerde çok olur diye duymuştum

Canim sabah 9:15 de randevum
cikinca yazarim sana gelismeleri
hemen hemen ayni durumdayiz tabi her vucut degisik ama bir birimize gosterge oluruz

günaydın kızlar...

canım hayırlı olsun. sağlıklı bir şekilde büyütürsün inşallah oğluşunu...

hosgeldın canımmmm bendee sının durumundayımmm sıkma canını sıkıla sıkıla daha kotu oluyor benımde alım yanımda degıl 17 saat uzaklıkta malesef ve gelecemıcekler kımsem yok dıe uzulme bence en azından sınır edecek kımsende yok ınankı bende mısafırle mevlutle telsaıyla ugrasacagıma bebegımle tek olmayı cok ısterdım bebegın saglıklı olsunda dusundugun hersey bos ınankı... bende kan ılacımı ıcmıyorum vıtamınım var onu kullanıyorum ama ıcmen gerek ozellıkte kan ılacını dogumdada dogumdan sonrada kan degerlerının ıyı ooması gerek eger varsa ıc derım benımyazdırmm gerek bı an once alacam kendıne ıyı bak tek derdın bebegının sgalıgı olsun

gunaydııııııınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrr benım bayagı kasılmam oluo ama sonrada 1 gun hıc olmuo gecen carsamba gıttım doktora bu hafta gıtmedım haftaya gıdeyı bakayyım 40 haftamda olcam ınsallh artık dogumla ılgılı bıseyler soler soruom bıse demıo bellı olmaz bılmem ne yaa off aslında damda haklı nerden bılsın ama tecrubelerıne dayanarak yorum yapsa yaa

Günaydınn,günden güne doğum haberleri geliyo ne güzel Allah bütün bebişlere,annelere sağlık versin,sıra da bize gelsin artık

Benim göbek çizgileri yakın değil daha,en az 1 ay var doğuma demek ki

Parmak ağrıları ve uyuşmaları bende de var kızlar,doktora söyledim geçen mayenede,b12 eksikliği ya da nörolojiktir dedi,haklı çıktı,b12 düşükmüş..ilaç kullanıyorum 2 haftadır ama hala düzelmedi,doğuma kadar içmem gerekiyomuş,benim her iki el parmaklarım orta hattan,yani eklemden ağrıyo,uyuşuyo,özellikle sabahları parmaklarımı açıp kapatmakta zorlanıyorum,sizin sorun da aynı olabilir..

Kan değerlerini soran olmuş,2 hafta önce 11.7 çıktı benim gayet iyiymiş,ben mide ağrımdan dolayı ilaçları alamadım,maltofer şurup içiyorum bi süredir..

bakalım gün içinde doğum haberleri gelecek mi,çok heyecanlı

gunaydin canim
hadi bakalim o zaman 1-2 gune dogum yapman gerekiyor benim duydugum sey gercekse bekliyorum senin haberini bakalim dogru mu cikacak

gunaydin canim
hadi bakalim o zaman 1-2 gune dogum yapman gerekiyor benim duydugum sey gercekse bekliyorum senin haberini bakalim dogru mu cikacak
evettt inşallah doğrudur çok sevindim çünkü 1-2 güne doğurursam bütün topikte rutin göbek çizgisi kontrolü olur artık

yakin degilse 9-10 gun varmis doguma canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…