canım nişan gelmeden normal doğum başlıyo mu bi fikrin var mı ?
aynennnn gobek cizgisinden takibe baslariz artik :)
yakin degilse 9-10 gun varmis doguma canim[/QUOT
9-10 gün iyiymiş,daha uzun olmasın da
Ayyyy tüm doğuranları tebrik ederim calla gecmiş çok ızun doguranların msjlarına ulaşamadım alıntı uapmak içindarısı basımıza bebde nırmal bekliyorum hal tık yok hadi oğlum gel ya
Ben de ayni senin gibiyim. Bir de bebegim yukari toplaniyor alt dumduz oluyor. Nefes alamiyorum. Yukari toplandikca dogmak istemiyor diye dusunuyorum.
canım benım bı ara akıntım oldu ama kanlı degıldı o yuzden ebe nısan dıyemedı ama ole akıntı dedıgım dığerlerınden daha farklıydı yanı buarayada yazmıstım ama nısan gelmesı onemlı degıl yanı bbayagı uzun surebılırmıs ben ebeye heycanlı heyecanlı anlatınca benı bu laflarla hayal kırıklıgına ıtmıstınişanın geldimi seninde canım?
Dün bebeğin hareketlerinde ciddi bir azalma olduğunu farkettim. 1 saat bekledim hiçbirşey hissetmiyorum. Acile gittim korkuyla. Allah'tan bir sıkıntı yokmuş. Nstye soktu doktor o da gayet güzel çıktı. Eve geri gönderildik. Ama kötü hikayeleri de okuyunca insan acayip panik yapıyo ister istemez. Bugün de hareketler eskiye nazaran çok azdı. Sizde de azalma oldu mu? Vurdu mu canımı yakacak kadar acıtıyo ama çok daha az vurur oldu oğluşum. Sıkışıklıktan kıpırdayamıyor mu garibim nedir?
canım nişan gelmeden normal doğum başlıyo mu bi fikrin var mı ?
günaydın anneler....
doğuma sayılı günler kaldı fırsat bu fırsat biraz uyuyayım diyorum ama nafile sabahın erken saatlerinde uyanıyorum heyecandan uyuyamıyorum sanıyorum....
doğum yapan anneler allah bebekleriniz dört göz önünden ayırmasın sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin...bugün bildiğim kadarıyla şifa doğum yapacaktı...bebeğine hayırlısı ile kavuşsun sağlıklı güzel ömürleri olsun inşallah....
canım merhaba özelden yazamadığım için burdan yazmıştım daha öncede ama görmedin heralde :) bursadayım bende hangi hastane ve dr senin ? heyecan dorukta tabı Allah sağlıkla kucağına versin inşallah tez zamanda
benimde koyu değilde açık hahverengi ama bakınca gayet belli bide beyaz tenlilerde çok olmazmış gülüm esmer veya buğday tenlilerde çok olur diye duymuştum
Anladim canim tesekkur ederim cvp icin,bazi kisiler de olmuyor canim
bende de varla yok arasi cok belirsiz ince bir cizgi var gobegimin asagisindaki cizgi ozellikle kasigimdan basliyor asagiya dogru
cnm bende öyle oluyodum zaman geçtikçe iniyo daha rahat nefes alır duruma geliyosun ..
merhaba görmedim sanırım iletini...ben medical park hastanesine gidiyorum doktorum ahmet yılmaz...sonlara doğru sıkıntılı geçmeye başladı hamileliğim....kendi kendime ve bebeğime nazar değdirdim...son iki haftadır 2 defa hastanede yattım her defasında sabah doğum olacak sandık....bebeğimin gelişimi iyiydi ama geriledi...şimdi düşük kilolu doğacak...boynundaki 3 tur kordon bizi çok üzdü...ama az kaldı...çarşamba günü artık birbirimize kavuşucaz...birde ben çok büyük konuşmuştum sezeryan doğum gün saat veriliyor hazırlanıp gidiyorsun diye ama şimdi benim öyle oldu....sen hangi hastaneye gidiyorsun??
merhaba görmedim sanırım iletini...ben medical park hastanesine gidiyorum doktorum ahmet yılmaz...sonlara doğru sıkıntılı geçmeye başladı hamileliğim....kendi kendime ve bebeğime nazar değdirdim...son iki haftadır 2 defa hastanede yattım her defasında sabah doğum olacak sandık....bebeğimin gelişimi iyiydi ama geriledi...şimdi düşük kilolu doğacak...boynundaki 3 tur kordon bizi çok üzdü...ama az kaldı...çarşamba günü artık birbirimize kavuşucaz...birde ben çok büyük konuşmuştum sezeryan doğum gün saat veriliyor hazırlanıp gidiyorsun diye ama şimdi benim öyle oldu....sen hangi hastaneye gidiyorsun??
kızlarrrrr size bişi sorcam şimdi annem aradı bi ot varmış hacıdan geliyomuş adı:[h=2]Fatma anamızın eli otu sancın başladım mı bu otu suya ıslayıp birazda suyundan içiyomuşsun bu ot açıldıkça rahimde kolay açılıyomuş varmı duyanınızkızım sana buldum akşam gelde al diyo [/h]
2 saatte doğurdun yani evet içmeyebilirsinde demişler ama evde olursam içcem ben doğum bitince çıkarıyomuşun aynı hızla kapanıyomuş rahim denemesi bedeva ne olsacanım benim ilk doğumumda koydular suya . 4,5 ta hastaneye giriş yaptım 3 cm açıklığım vardı 6,43 te doğum yaptım.o çiçeğin etkisimiydi bilmiyorum yorum sizin ama doğurduktan sonra hemen sudan alınması gerekiyormuş bide ben suyunu içmedim.. bu sefer ot falan yok bakalım kaç saat sürcek.
maşallah gülüm kmoca oğlan olmuş senin bebik inşallah annesini daha fazla bekletmez artıkhastaneden geldim bir sıkıntı yok.3500 gr 51 cm olmuş oğlum.inş bu hafta doğar artık yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?