2 saatte doğurdun yani evet içmeyebilirsinde demişler ama evde olursam içcem ben doğum bitince çıkarıyomuşun aynı hızla kapanıyomuş rahim denemesi bedeva ne olsa
amin gülüşüm hepimiz inşallah bi avazda kavuşuruz yavrularımıza annemde denemişler işe yarıyomuş felan dedide ama önemli olan kalbini yatırmak inanırım ben böyle şeylere akşam gidip alayım bari aktarlarda felan bulunmaz mı ki gülüm sorsanyani denemesi bedava bi zararı yok sonuçta bulduysan ne güzel. benim eşim bu sene hacca gitmişti bana sadece o ottan getir demiştim ama bulamadım dedi getiremedi yani.ebeler şaşırmıştı hatta jet gibi geldi bebişin falan demişlerdi.inş sende kısa ve tek avazda bir doğum gerçekleştirirsin.
carsamba da sen doguruyorsun demekki. Endiselenme hersey cok guzel olacak.merhaba görmedim sanırım iletini...ben medical park hastanesine gidiyorum doktorum ahmet yılmaz...sonlara doğru sıkıntılı geçmeye başladı hamileliğim....kendi kendime ve bebeğime nazar değdirdim...son iki haftadır 2 defa hastanede yattım her defasında sabah doğum olacak sandık....bebeğimin gelişimi iyiydi ama geriledi...şimdi düşük kilolu doğacak...boynundaki 3 tur kordon bizi çok üzdü...ama az kaldı...çarşamba günü artık birbirimize kavuşucaz...birde ben çok büyük konuşmuştum sezeryan doğum gün saat veriliyor hazırlanıp gidiyorsun diye ama şimdi benim öyle oldu....sen hangi hastaneye gidiyorsun??
Günaydın arkadaşlar nasılsınız ?
ya maşallah doğuran doğurana sizi görüp heveslenmemek mümkün mü ? ka. gündür belgin aklımdaydı kesin doğurdu bu kız sabah yazarsa şaşırmayım diyodum nitekimde öle oldu.
papatyam kızlar seni geçti valla sağ gösterim sol vurdular :)
belgin, dilara, mozan, kızlar hepinizi tebrik ediyorum sğalıcakla yavrularınza kavuştunuz inş darısı bizlere olsun.Allah analı babalı büyütsün evlatlarınızı.
olduolacak canım bugün doğumun varmış en kolayı ve en sağlıklısı nasip olsun inş ...
şifa da sanırım şu saatlerde Azra kızımızla kucaklaşmıştır sağlıcakla inş :))
bir aksilik olmazsa ben de çekirge doruğa gidicem, şuan sakaryadayım ama ailem orada,bursalıyım. son anda ailemin yanına gitmeye karar verdim. cumartesiye kadar doğurmazsam bursada yapıcam doğumu.sıkma canını inşallah doğduktan sonra toparlar kısa zamanda..senin gün belli benim daha değil normal düşündük bizde hep ama olamıcak sanırımpzt belli olucak bakalım benim muaynanesi var canım doktorumun faruk dinçşahine gidiyorum doğumda çekirge dorukta olucak kısmetse ..
tünaydın papatyacımmsağlıklı ve huzurlu bir günümüz olsun inşallahhhhhhhhh
günaydınlarrrrrrrrrr
maaşallah oğluşuna günlerimiz yakın normalmi bekliyosun sende canımhastaneden geldim bir sıkıntı yok.38 hafta 3 günlük.3500 gr 51 cm olmuş oğlum.inş bu hafta doğar artık yaaa
bahsettiğiniz şey ne bende deniyim işe yarıyorsa ben hurma yemeye başladımamin gülüşüm hepimiz inşallah bi avazda kavuşuruz yavrularımıza annemde denemişler işe yarıyomuş felan dedide ama önemli olan kalbini yatırmak inanırım ben böyle şeylere akşam gidip alayım bari aktarlarda felan bulunmaz mı ki gülüm sorsan
hurma bende tüketiyorum arkadaşımda bu mekke medineden geliyomuş orda meşur bi ot adı fatma ana eli yarın ekliyim resmini aktarlara veya dini hacı manzemesi satan yerlere bi sor belki bulursuntünaydın papatyacımm
maaşallah oğluşuna günlerimiz yakın normalmi bekliyosun sende canım
bahsettiğiniz şey ne bende deniyim işe yarıyorsa ben hurma yemeye başladım
biz biraz uyuyup gelelim :80:
saol cnm eşime bi baktırayımnetten buldum resmini bu ot işte suya ıslıyomuşun bu ot açılıyomuş iyice o an rahimde açılıyomuşEki Görüntüle 638663 Eki Görüntüle 638664
ne güzel yazmışsın canımkızımda benim kaburgalarımı tekmeledi bu sabah zorla kaldırdı beni karnı doyuncada susuyokızlar ben ne zaman doğum yapıp kızıma kavuşacağım acaba? yaaa çok nazlı hiç çekmemiş anasına bu kız yaaa???
boyuna debeleniyo. iç organlarımı oyun parkı falan sanıyor galiba. kaburgalarımı tekmeliyor resmen hala:)))
çok mutlu oluyorum doğum haberlerini okudukça. bizim gibi bekleyen anneler de kavuşur inşallah bebeklerine bir an önce sağlıcakla:)
öpüyorum hepinizi mart görünümlü şubat anneleri. ve hala bebeğinin yolunu bekleyen sanırım mart annesi olurum diyen mart anneleri:))))
tünaydın papatyacımm
maaşallah oğluşuna günlerimiz yakın normalmi bekliyosun sende canım
bahsettiğiniz şey ne bende deniyim işe yarıyorsa ben hurma yemeye başladım
inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına birşey sorucam hareketlerinde azalma olmuşmuydu bebeğinin
carsamba da sen doguruyorsun demekki. Endiselenme hersey cok guzel olacak.
artık gelsin küçük hanım,kaç defadır ha geldi ha geliyor derken 3. defada olacak inşallah...ama inanılmaz heyecanlıyım aklıma geldikçe karnıma ağrı giriyor vücudumun küçük misafiri ile tanışıcam....
maşallah oğluşana canım :)) artık olmuş bu bebek :))hastaneden geldim bir sıkıntı yok.38 hafta 3 günlük.3500 gr 51 cm olmuş oğlum.inş bu hafta doğar artık yaaa
hoşbulduk canım nasılsın ? bende iyiym şükür, evet yaaa bende onların yerinde olmak istiyorumcarsamba da sen doguruyorsun demekki. Endiselenme hersey cok guzel olacak.
Hosgeldin
Sifa ve oldu olacak in yerinde olmak istiyorum ben de
Sen nasilsin candas? sancilarin oluyor mu?
ben kesin mart annesiyim :)) sonunda olunca :)) ama kızlar doğurdukça hevese geliyorum valla yaakızlar ben ne zaman doğum yapıp kızıma kavuşacağım acaba? yaaa çok nazlı hiç çekmemiş anasına bu kız yaaa???
boyuna debeleniyo. iç organlarımı oyun parkı falan sanıyor galiba. kaburgalarımı tekmeliyor resmen hala:)))
çok mutlu oluyorum doğum haberlerini okudukça. bizim gibi bekleyen anneler de kavuşur inşallah bebeklerine bir an önce sağlıcakla:)
öpüyorum hepinizi mart görünümlü şubat anneleri. ve hala bebeğinin yolunu bekleyen sanırım mart annesi olurum diyen mart anneleri:))))
canım ınankı bılmıyorumkaynanamlarr bana ne gıydırecekmıs onu duysan ıntıhar edersın sanırım su fabtazı gecelıkler varya saten olan gecen onu soruyor duruyormu aa evt ben onu atacaktım dedım ee mevlutte onu gıycen dedı nee dedım bende ben gıyemm onu dedım koca ıcın gıymedıgım seyı mıullete mı gıyecem dedım pek bı tepkı verdım bode yatakta yatacakmısım hıc nıyetım yok acıkcasııı bakın ıste o yuzden yuz goz olmıcan cok bıraz ıyı oldunmu tepene cıkmaya baslıolar ...
ebrru valla esımın bugun ızın gunu okuom bıraz alıntı yapıom bı bakıo net gıtmıs yada esım seslenıo bı alıntı yapamadım yanııııagzını hayra ac yaaa ben dayanamm nolurrr 2 haftaya kadar dogurayım ya rabbım dıe dua edıyorum sende duat 2 haftaya once ben sole en kolayından normalınden sonra sen tammı hepımıznkı normal ve kolay bı dogum olsun kızlar yaaa cok dua edıyorum hepmızeeee
branşım bilişim canım evet lisedeyim.
ben 25ten 32ye kadar raporlarla idare ettim :) sonra 32ye girdiğim gün okulun sondan ikinci günüydü. o gün 32haftalık raporumu aldım 37ye kadar çalışır diye. okula verdim. son gün gitmedim gelme dediler :) sonra 2 hafta okul tatildi. üstüne bizim okul 1 hafta daha tatil almış etti 3 :) işte dün okul açıldı dün bugun gittim yarın gidicem. perşembe 36ya girince raporu alıcam. iyi ayarlamışım dimi
ayyy canım ya demek aynı yerde bakıyo. çok utanıyorum ben de atlatsam bi kurtulsam. ya da çatı muayenesi olamadan kızım çıksa gelsene iyi olurdu.
muayeneden geldim kızlar. hiç iyi geçmedi çok gerildim. randevu saatimden önce gittim ama doğum olmuş o yüzden önümde daha bir sürü kişi vardı bekle bekle sıcaktan boğuldum. koridorda gezdim görevliler iyi misiniz dedi. sonra gergin halde girdim doktorum da şaşırdı. iyi misiniz dedi çok bunaldım çok bekledim dedim. tansiyonumu ölçtüler 14 çıktı. tartıldım 92 kg. 1ayda bilmem kaç kg dedi doktor. artık bu laflar umrumda olmadığı için tepki bile vermedim. ne yapabilirim yani!!! sonra ultrasona girdim. yaklaşık 2900 3000 gram dedi. siz irileşmemişsiniz bebek irileşmiş dedi sonra pardon yani siz kilo almamışsınız demek istedim, şimdi ....hanım bana girişecek dedi. her neyse bebeğimin başı ne yazıkki yukarıda. böyle olursa sezaryen dedi. dönmesi zor bundan sonra dedi. moralim bozuldu. bir umut verseydi keşke belki döner diye. nstye girdim. ondan da bişey anlamadım hareketini hissedince düğmeye bas dediler. hareket etmiyordu ki. birşeyler hissediyordum hareket mi değil mi anlamadım bastım. nst sonucuna iyi dedi. suyum da iyiymiş. bebeğimin burnu ve dudağı net bir görüntüsünü çıkardı. bi sevindiğim o oldu. raporumu aldım geldim.
3kg olmuş artık dönemez herhalde((
Normalde bugun gidecektim ama benim doktor haftaya gel dedi. Onumuzdeki persembe gidicez.maşallah oğluşana canım :)) artık olmuş bu bebek :))
hoşbulduk canım nasılsın ? bende iyiym şükür, evet yaaa bende onların yerinde olmak istiyorum( doğsunlar artık ama dimi ?
benim çok az sancım oluyo o da genelde akşamları, karın ağrısı yada kasılma oluyo daha çok.sanırım normal olsaydı bu haftalar vakti olmazdı diycemde bellide olmuyo galiba,
face de nisan annelerine bakıyorum bende, orda 21 martta doğum bekleyen arkadaş vardıbugün bebeği doğdu gelişimi 2 hafta ilerdeymiş filan.
sancısıda yoktu, onun gibide olabilirz belki :))
canım sen hangi gün gitcen dr a ? benim cmtsi randevum var. merak ediyorum ne kadar oolmuş oğlum.
bide su içemiyorum hiç geçen dr artır demişti artıramadım azalmıştır belki aklıma o geliyo
bende bi gidiyomuşum dönüşümde doğrudum yazıyomuşum :)) sanmamda güzel olurdu yani :)) ama gerçi bi 3 kg olsun dimi çok minik olur yoksa
ben kesin mart annesiyim :)) sonunda olunca :)) ama kızlar doğurdukça hevese geliyorum valla yaa
muayeneden geldim kızlar. hiç iyi geçmedi çok gerildim. randevu saatimden önce gittim ama doğum olmuş o yüzden önümde daha bir sürü kişi vardı bekle bekle sıcaktan boğuldum. koridorda gezdim görevliler iyi misiniz dedi. sonra gergin halde girdim doktorum da şaşırdı. iyi misiniz dedi çok bunaldım çok bekledim dedim. tansiyonumu ölçtüler 14 çıktı. tartıldım 92 kg. 1ayda bilmem kaç kg dedi doktor. artık bu laflar umrumda olmadığı için tepki bile vermedim. ne yapabilirim yani!!! sonra ultrasona girdim. yaklaşık 2900 3000 gram dedi. siz irileşmemişsiniz bebek irileşmiş dedi sonra pardon yani siz kilo almamışsınız demek istedim, şimdi ....hanım bana girişecek dedi. her neyse bebeğimin başı ne yazıkki yukarıda. böyle olursa sezaryen dedi. dönmesi zor bundan sonra dedi. moralim bozuldu. bir umut verseydi keşke belki döner diye. nstye girdim. ondan da bişey anlamadım hareketini hissedince düğmeye bas dediler. hareket etmiyordu ki. birşeyler hissediyordum hareket mi değil mi anlamadım bastım. nst sonucuna iyi dedi. suyum da iyiymiş. bebeğimin burnu ve dudağı net bir görüntüsünü çıkardı. bi sevindiğim o oldu. raporumu aldım geldim.
3kg olmuş artık dönemez herhalde((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?