2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
2 saatte doğurdun yani evet içmeyebilirsinde demişler ama evde olursam içcem ben doğum bitince çıkarıyomuşun aynı hızla kapanıyomuş rahim denemesi bedeva ne olsa

yani denemesi bedava bi zararı yok sonuçta bulduysan ne güzel. benim eşim bu sene hacca gitmişti bana sadece o ottan getir demiştim ama bulamadım dedi getiremedi yani. ebeler şaşırmıştı hatta jet gibi geldi bebişin falan demişlerdi.inş sende kısa ve tek avazda bir doğum gerçekleştirirsin.

amin gülüşüm hepimiz inşallah bi avazda kavuşuruz yavrularımıza annemde denemişler işe yarıyomuş felan dedide ama önemli olan kalbini yatırmak inanırım ben böyle şeylere akşam gidip alayım bari aktarlarda felan bulunmaz mı ki gülüm sorsan

herkese merhaba,doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum...Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin yavrularına...darısı biz bekleyenlerin başına....
bugün doğum yapacak arkadaşlarımızdanda,inş güzel haberler alırız...
bebek hareketlerinden bahsedilmiş,bende tam onu soracaktım sanırım herkeste aynı...biraz hareket etmeyince hemen korkuyorum...hareket edincede çok derinden geliyor sanki hareeketleri...inş iyidir güzel kızım....

carsamba da sen doguruyorsun demekki. Endiselenme hersey cok guzel olacak.

Hosgeldin
Sifa ve oldu olacak in yerinde olmak istiyorum ben de
Sen nasilsin candas? sancilarin oluyor mu?

bir aksilik olmazsa ben de çekirge doruğa gidicem, şuan sakaryadayım ama ailem orada,bursalıyım. son anda ailemin yanına gitmeye karar verdim. cumartesiye kadar doğurmazsam bursada yapıcam doğumu.

sağlıklı ve huzurlu bir günümüz olsun inşallahhhhhhhhh
günaydınlarrrrrrrrrr
tünaydın papatyacımm

hastaneden geldim bir sıkıntı yok.38 hafta 3 günlük.3500 gr 51 cm olmuş oğlum.inş bu hafta doğar artık yaaa
maaşallah oğluşuna günlerimiz yakın normalmi bekliyosun sende canım

bahsettiğiniz şey ne bende deniyim işe yarıyorsa ben hurma yemeye başladım

tünaydın papatyacımm

hurma bende tüketiyorum arkadaşımda bu mekke medineden geliyomuş orda meşur bi ot adı fatma ana eli yarın ekliyim resmini aktarlara veya dini hacı manzemesi satan yerlere bi sor belki bulursun

netten buldum resmini bu ot işte suya ıslıyomuşun bu ot açılıyomuş iyice o an rahimde açılıyomuş

kızlar ben ne zaman doğum yapıp kızıma kavuşacağım acaba? yaaa çok nazlı hiç çekmemiş anasına bu kız yaaa???

boyuna debeleniyo. iç organlarımı oyun parkı falan sanıyor galiba. kaburgalarımı tekmeliyor resmen hala:)))

çok mutlu oluyorum doğum haberlerini okudukça. bizim gibi bekleyen anneler de kavuşur inşallah bebeklerine bir an önce sağlıcakla:)

öpüyorum hepinizi mart görünümlü şubat anneleri. ve hala bebeğinin yolunu bekleyen sanırım mart annesi olurum diyen mart anneleri:))))

netten buldum resmini bu ot işte suya ıslıyomuşun bu ot açılıyomuş iyice o an rahimde açılıyomuşEki Görüntüle 638663 Eki Görüntüle 638664
saol cnm eşime bi baktırayım

ne güzel yazmışsın canımkızımda benim kaburgalarımı tekmeledi bu sabah zorla kaldırdı beni karnı doyuncada susuyo bende mart görünümlü şubat annesi olmak istiyorum

tünaydın papatyacımm

evet normal bekliyorum bakalım nezaman keyfi gelcek paşanın içerde keyfi yerinde yiyo içiyo yatıyo ohhh mis

inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına birşey sorucam hareketlerinde azalma olmuşmuydu bebeğinin

şuanda azalma var ama zaten doğum şeklini alınca ister istemez azalıyor,günleri saymaya başladım.....

hastaneden geldim bir sıkıntı yok.38 hafta 3 günlük.3500 gr 51 cm olmuş oğlum.inş bu hafta doğar artık yaaa
maşallah oğluşana canım :)) artık olmuş bu bebek :))
carsamba da sen doguruyorsun demekki. Endiselenme hersey cok guzel olacak.

Hosgeldin
Sifa ve oldu olacak in yerinde olmak istiyorum ben de
Sen nasilsin candas? sancilarin oluyor mu?
hoşbulduk canım nasılsın ? bende iyiym şükür, evet yaaa bende onların yerinde olmak istiyorum ( doğsunlar artık ama dimi ?
benim çok az sancım oluyo o da genelde akşamları, karın ağrısı yada kasılma oluyo daha çok.sanırım normal olsaydı bu haftalar vakti olmazdı diycemde bellide olmuyo galiba,
face de nisan annelerine bakıyorum bende, orda 21 martta doğum bekleyen arkadaş vardıbugün bebeği doğdu gelişimi 2 hafta ilerdeymiş filan.
sancısıda yoktu, onun gibide olabilirz belki :))
canım sen hangi gün gitcen dr a ? benim cmtsi randevum var. merak ediyorum ne kadar oolmuş oğlum.
bide su içemiyorum hiç geçen dr artır demişti artıramadım azalmıştır belki aklıma o geliyo
bende bi gidiyomuşum dönüşümde doğrudum yazıyomuşum :)) sanmamda güzel olurdu yani :)) ama gerçi bi 3 kg olsun dimi çok minik olur yoksa
ben kesin mart annesiyim :)) sonunda olunca :)) ama kızlar doğurdukça hevese geliyorum valla yaa

muayeneden geldim kızlar. hiç iyi geçmedi çok gerildim. randevu saatimden önce gittim ama doğum olmuş o yüzden önümde daha bir sürü kişi vardı bekle bekle sıcaktan boğuldum. koridorda gezdim görevliler iyi misiniz dedi. sonra gergin halde girdim doktorum da şaşırdı. iyi misiniz dedi çok bunaldım çok bekledim dedim. tansiyonumu ölçtüler 14 çıktı. tartıldım 92 kg. 1ayda bilmem kaç kg dedi doktor. artık bu laflar umrumda olmadığı için tepki bile vermedim. ne yapabilirim yani!!! sonra ultrasona girdim. yaklaşık 2900 3000 gram dedi. siz irileşmemişsiniz bebek irileşmiş dedi sonra pardon yani siz kilo almamışsınız demek istedim, şimdi ....hanım bana girişecek dedi. her neyse bebeğimin başı ne yazıkki yukarıda. böyle olursa sezaryen dedi. dönmesi zor bundan sonra dedi. moralim bozuldu. bir umut verseydi keşke belki döner diye. nstye girdim. ondan da bişey anlamadım hareketini hissedince düğmeye bas dediler. hareket etmiyordu ki. birşeyler hissediyordum hareket mi değil mi anlamadım bastım. nst sonucuna iyi dedi. suyum da iyiymiş. bebeğimin burnu ve dudağı net bir görüntüsünü çıkardı. bi sevindiğim o oldu. raporumu aldım geldim.

3kg olmuş artık dönemez herhalde ((

aynen aynen canim.bendede ole.:))
idare etcez artik napalim.bende artik alintilarim gitmesin diye fazla biriktirmeden biside cikmadan hamen yazim dedim.gorememistim seni bir ara.yada ben olmayinca mi girdin bilmiyorum canim.sen izmir demi kaliyodun ne guzeeelll....
bende hep dua ediyorum hepimiz icin canim.ben seni bekliyorum zaten sen dogur insallah arkandan da ben geliyoruuuumm!!!
dun doktora gittim sancima bakti en fazla 23 cikti.sonra hep 1 3 2 0 bu civarlarda degiskenlik gosteriyodu.baktim bu ne dedim kendi kendime.ama doktor bisey olmaz.daha vakit var dio.
tabi ben saka yapiyorum ole huyum coktur da :)))insallah hayirli dogumlar yapariz tatliiiim..
bide gecelik niye giyilirki mevlutte hic anlamadim.daha evvelde hic duymamistim ilk defa sizden duydum gecelik giyildini.ayol ben evin icinde bile gecelikle dolasamam kaldiki misafirlerin onundeee.yapmayin noluur.insallah zorlamazlar seni bu konuda.:) naparsin iste hic konusmasan oylee cok konussan boylee.idare edecez artik.

ne guzeelll.canim okuldan falan bahsedince ole eski anilarimi hatirladim birden:))

sıkma canını. hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah. maşallah bebişin çok iyiymiş. ama bazı bebekler son gün bile dönebiliyormuş.inşallah senin bebiş de döner...

Normalde bugun gidecektim ama benim doktor haftaya gel dedi. Onumuzdeki persembe gidicez.
Sen cumartesi git gel anlat bize. Ben de merak ediyorum. Suyuna da uzulme. Bana da doktor suyun azalmis dese onlem alirdm. Belki benim suyum azaldi ama hic haberim yok. Sen bol bol su ic dinlen. 3 kilo ideal ben de o kadar olsa yeter diyorum.
Hakkaten gelince dogurdum ben diyormussun. Bakalim biz ne zaman dogurcaz.

Sonsy bebeginin kilosu ne kadar guzel cikmis Ne yedin ne ictinse iyi beslemissin bak. Bebgin donmemesini niye kafana takiyorsun. Belki sezeryan daha iyidir senin icin.
Nst yi anlamadim ben. Bana su dugemeye bas demediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…