bilmiyorum ki hiç umut vermedi sanki.sıkma canını. hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah. maşallah bebişin çok iyiymiş. ama bazı bebekler son gün bile dönebiliyormuş.inşallah senin bebiş de döner...
Sonsy bebeginin kilosu ne kadar guzel cikmisNe yedin ne ictinse iyi beslemissin bak. Bebgin donmemesini niye kafana takiyorsun. Belki sezeryan daha iyidir senin icin.
Nst yi anlamadim ben. Bana su dugemeye bas demediler
bilmiyorum ki hiç umut vermedi sanki.
bol bol pasta börek çikolata colaya canım ben normal çok istiyorum ya o yüzden moralim çok bozuldu ağladım evde. dönmemesi çok üzdü beni kilosunun da fazla çıkmasına da üzüldüm. bu kilo ile hiç dönemez çünkü artık
eski bir cihaz mı acaba. zaten çok saçmaydı işin bana kalması. doğru zamanda basıp basmadığımı bile anladım. çıktıyı da verdi ama ondan da bişey anlamadım.
maşallah bebişine cnm.niye üzülüyorsunki sezeryan daha hayırlıdır belki.ayrıca son ana kadar dönen çok bebekler var sıkma canınımuayeneden geldim kızlar. hiç iyi geçmedi çok gerildim. randevu saatimden önce gittim ama doğum olmuş o yüzden önümde daha bir sürü kişi vardı bekle bekle sıcaktan boğuldum. koridorda gezdim görevliler iyi misiniz dedi. sonra gergin halde girdim doktorum da şaşırdı. iyi misiniz dedi çok bunaldım çok bekledim dedim. tansiyonumu ölçtüler 14 çıktı. tartıldım 92 kg. 1ayda bilmem kaç kg dedi doktor. artık bu laflar umrumda olmadığı için tepki bile vermedim. ne yapabilirim yani!!! sonra ultrasona girdim. yaklaşık 2900 3000 gram dedi. siz irileşmemişsiniz bebek irileşmiş dedi sonra pardon yani siz kilo almamışsınız demek istedim, şimdi ....hanım bana girişecek dedi. her neyse bebeğimin başı ne yazıkki yukarıda. böyle olursa sezaryen dedi. dönmesi zor bundan sonra dedi. moralim bozuldu. bir umut verseydi keşke belki döner diye. nstye girdim. ondan da bişey anlamadım hareketini hissedince düğmeye bas dediler. hareket etmiyordu ki. birşeyler hissediyordum hareket mi değil mi anlamadım bastım. nst sonucuna iyi dedi. suyum da iyiymiş. bebeğimin burnu ve dudağı net bir görüntüsünü çıkardı. bi sevindiğim o oldu. raporumu aldım geldim.
3kg olmuş artık dönemez herhalde((
bi aşağıda 0-100 arası birimler var. orası 0 seviyesinde çıkmış. yukarıda da 60-200 arası var o da 140 150 çıkmış. bir de ortada yukarı oklar var benim düğmeye bastığım zamanlar sanırım. 80-100 arasında duruyor oklar.
bana herhangi bir değer söylemedi sadece bakıp iyi dedi.
maşallah bebişine cnm.niye üzülüyorsunki sezeryan daha hayırlıdır belki.ayrıca son ana kadar dönen çok bebekler var sıkma canını
0-100 arası olan sancı.maşallah sıfır çıkmış.60-200 olan bebeğin kalp atışları.onada maşallah.düğmeye bassma olayına gelince baana hiç öyle birşey yaptırmadılar.
hayır tatlım ben daha doğurmadım
ben de ilk kendimden bekliyordum doğumu ama diğer bebişler daha aceleci çıktı
kızlarrrrr size bişi sorcam şimdi annem aradı bi ot varmış hacıdan geliyomuş adı:[h=2]Fatma anamızın eli otu sancın başladım mı bu otu suya ıslayıp birazda suyundan içiyomuşsun bu ot açıldıkça rahimde kolay açılıyomuş varmı duyanınızkızım sana buldum akşam gelde al diyo [/h]
cnm masallah ıkınızede.. nst guzel gecmiş şükür.. bu aralar benım dr unda habıre işi çıkıyo gıttıgımde beklemek zorunda kalıyorum
cnm bebegın son ana kadar dönme durumu var..dönmezsede hayırlısı budur bılıyorsun..
bu arada cnm muhasebeye adını yazdırdın mı? doğumu orada yapacagına dair..benim kontrol haftaya cuma sen nezaman gıdeceksın belkı karsılasırız..
muayeneden geldim kızlar. hiç iyi geçmedi çok gerildim. randevu saatimden önce gittim ama doğum olmuş o yüzden önümde daha bir sürü kişi vardı bekle bekle sıcaktan boğuldum. koridorda gezdim görevliler iyi misiniz dedi. sonra gergin halde girdim doktorum da şaşırdı. iyi misiniz dedi çok bunaldım çok bekledim dedim. tansiyonumu ölçtüler 14 çıktı. tartıldım 92 kg. 1ayda bilmem kaç kg dedi doktor. artık bu laflar umrumda olmadığı için tepki bile vermedim. ne yapabilirim yani!!! sonra ultrasona girdim. yaklaşık 2900 3000 gram dedi. siz irileşmemişsiniz bebek irileşmiş dedi sonra pardon yani siz kilo almamışsınız demek istedim, şimdi ....hanım bana girişecek dedi. her neyse bebeğimin başı ne yazıkki yukarıda. böyle olursa sezaryen dedi. dönmesi zor bundan sonra dedi. moralim bozuldu. bir umut verseydi keşke belki döner diye. nstye girdim. ondan da bişey anlamadım hareketini hissedince düğmeye bas dediler. hareket etmiyordu ki. birşeyler hissediyordum hareket mi değil mi anlamadım bastım. nst sonucuna iyi dedi. suyum da iyiymiş. bebeğimin burnu ve dudağı net bir görüntüsünü çıkardı. bi sevindiğim o oldu. raporumu aldım geldim.
3kg olmuş artık dönemez herhalde((
kızlarrrrr size bişi sorcam şimdi annem aradı bi ot varmış hacıdan geliyomuş adı:[h=2]Fatma anamızın eli otu sancın başladım mı bu otu suya ıslayıp birazda suyundan içiyomuşsun bu ot açıldıkça rahimde kolay açılıyomuş varmı duyanınızkızım sana buldum akşam gelde al diyo [/h]
hastaneden geldim bir sıkıntı yok.38 hafta 3 günlük.3500 gr 51 cm olmuş oğlum.inş bu hafta doğar artık yaaa
inşallah canım ya kilosu çok geldi dönmez diye endişelendim o yüzden. sen dün gittiğinde kaç kiloydu bebeğin.senin dönmüş müydü. kesin yazmışsındır da bende o hafıza nerdeeee... dün gitmiştin di mi? ben haftaya perşembe gidicem canım. muhasebeye yazdırmadım. yazdırayım haftaya
bebek iri olursa yer darligindan dolayi donmesi zorlasirmis. o yuzden.sonsy, canım seni beklemek çok germiş, dr da pot kırınca birkaç iyice sinirlenmişsin haliyle.tansiyonun çok çıkmış sinirlnemk üzülmek yok, erken doğumdansa sezeryan yine iyidir diyelim.ama inş bebeğin döner ve normal doğum yapabilirsin.bence meryem suresinide bol bol oku.inşirahta iyiymiş galiba, denemekte fayda var diye düşünüyorum.bu arada bebek kilo alınca mı döenmiyomuş ? maşallah kilosuna, keşke benimkide 3 kilo olmuş olsa.ama sanmam 2700 filandır şuan tahmini, boyu ne kadar peki ? bizimkinin boyu genelde uzun gibi çünkü eşimde bende uzunuzdur ondan olabilr.kardeşlerimde öyle.canım çerçeveyi değiştirdiler mi aklıma geldi ?
db55, hmm vaktinde gideyim dedin yai, hadi bakalım batuhanımız nasılmış ? bende cumartesi görür rahatlarım yada doğurdum derim :)) suya üzülmüyorum canım, artık doğuma alsa bile çok sıkıntı olmaz sanırım.evet ya hayırlısıyla doğursak bide biz...sabırsızlanıyoruz galiba ...
sude, canım ağrılarını dr la görüştün mü peki ? artık elleri kulağında yavruların.inş hayırla gelsinlerde.benimde bel ağrım çok oluyo adet sancısı gibi bunlarda mı doğuma işaret ki acep ?
edlincim nasılsın canım ?
cemre, artık gündüzleri uğramaz oldun be şeker
insan doktor kapısında bekleyince hakikaten çok bunalıyor.bende bugün tartıda 92 çıktımaynı muhabbeti bizde yaşadık sen yiyosun bebekte yiyor yeme diyor bana zaten battı balık yan gitmye başladı bile hiiiç takmıyorum. dönme mevzusuna gelince canım hiç takma kafana zaten bebişinin kilosuda maşallah çok iyi haftana göre iri bebek olma durumunda yine sezeryan yapıyolar. sonuçta hepimiz için sezeryan ihtimali sürekli var. hayırlısı olsun deyip rahat ol bence.
sonsy, canım seni beklemek çok germiş, dr da pot kırınca birkaç iyice sinirlenmişsin haliyle.tansiyonun çok çıkmış sinirlnemk üzülmek yok, erken doğumdansa sezeryan yine iyidir diyelim.ama inş bebeğin döner ve normal doğum yapabilirsin.bence meryem suresinide bol bol oku.inşirahta iyiymiş galibu a, denemekte fayda var diye düşünüyorum.bu arada bebek kilo alınca mı döenmiyomuş ? maşallah kilosuna, keşke benimkide 3 kilo olmuş olsa.ama sanmam 2700 filandır şuan tahmini, boyu ne kadar peki ? bizimkinin boyu genelde uzun gibi çünkü eşimde bende uzunuzdur ondan olabilr.kardeşlerimde öyle.canım çerçeveyi değiştirdiler mi aklıma geldi ?
sude, canım ağrılarını dr la görüştün mü peki ? artık elleri kulağında yavruların.inş hayırla gelsinlerde.benimde bel ağrım çok oluyo adet sancısı gibi bunlarda mı doğuma işaret ki acep ?
Kızlar dün avm ye giderken telefonu evde unutmuşum. Görümcem gelmiş kapıyı açan yok. Teli açan yok. Merak etmiş eşimi aramış. Bunlar beni aramışlar aramışlar açan yok. Telaşa kapılmışlar. Eşim demiş çilingir çağır gir eve tam o sırada ben geldim. Çok korkmuşlar bi şi oldu diye. Allah tan avm eve yakın telin olmadığını farkedince geldim hemen. 20 dk da bir sürü senaryo.
Artık yalnız başıma evde durmayacakmışm koca dan yasak geldi...
2700 cnm.. benım yavru 32 de dönmüştü halada öyle.. dr normal yaparsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?