2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
sıkma canını. hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah. maşallah bebişin çok iyiymiş. ama bazı bebekler son gün bile dönebiliyormuş.inşallah senin bebiş de döner...
bilmiyorum ki hiç umut vermedi sanki.

Sonsy bebeginin kilosu ne kadar guzel cikmis Ne yedin ne ictinse iyi beslemissin bak. Bebgin donmemesini niye kafana takiyorsun. Belki sezeryan daha iyidir senin icin.
Nst yi anlamadim ben. Bana su dugemeye bas demediler

bol bol pasta börek çikolata cola ya canım ben normal çok istiyorum ya o yüzden moralim çok bozuldu ağladım evde. dönmemesi çok üzdü beni kilosunun da fazla çıkmasına da üzüldüm. bu kilo ile hiç dönemez çünkü artık
eski bir cihaz mı acaba. zaten çok saçmaydı işin bana kalması. doğru zamanda basıp basmadığımı bile anladım. çıktıyı da verdi ama ondan da bişey anlamadım.

bi aşağıda 0-100 arası birimler var. orası 0 seviyesinde çıkmış. yukarıda da 60-200 arası var o da 140 150 çıkmış. bir de ortada yukarı oklar var benim düğmeye bastığım zamanlar sanırım. 80-100 arasında duruyor oklar.

bana herhangi bir değer söylemedi sadece bakıp iyi dedi.

bak soyle dusun tup bebekleri genelde sezseryanla aliyorlarmis ya. Kiymetli bebek olduklari icin. Senin bebgin de kiymetli. Hem daha erken kavusacaksin bebegine. Bak zorunlulgu olmayanlar bile sezeryan istiyor. IYI tarafindan bak.

maşallah bebişine cnm.niye üzülüyorsunki sezeryan daha hayırlıdır belki.ayrıca son ana kadar dönen çok bebekler var sıkma canını

0-100 arası olan sancı.maşallah sıfır çıkmış.60-200 olan bebeğin kalp atışları.onada maşallah.düğmeye bassma olayına gelince baana hiç öyle birşey yaptırmadılar.

aa hiç sancım yok desene :)

cnm masallah ıkınızede.. nst guzel gecmiş şükür.. bu aralar benım dr unda habıre işi çıkıyo gıttıgımde beklemek zorunda kalıyorum

cnm bebegın son ana kadar dönme durumu var..dönmezsede hayırlısı budur bılıyorsun..

bu arada cnm muhasebeye adını yazdırdın mı? doğumu orada yapacagına dair..benim kontrol haftaya cuma sen nezaman gıdeceksın belkı karsılasırız..

Selam kızlarr,

akşamdan beri çok kötüyüm ben ağrılarım var,

artık ağrı mı sancı mı bilmiyorum. yerimden kalkamıyoum başım dönüyo...

burda okumuştum bazı doktorlar magnezyum içmeyi bıraktırmış hatta eşimede söylemiştim.

gece çok sancım olunca 5te kalktım içtim.

yarında kontrolum var. sabahtan gidicem sonrada annemle buluşup mevlut şekerlerini halledicem.

inşallah iyi olurum da. doğum yapanları tebrik ediyorum dilara, mozan, belgin hepinizin gözü aydın.

bersu arkadaşım inşallah bebeğin topalranır bira önce hiç merak etme.

dün bende hurma yemeye başladım bu arada. fazla yemicem ama korkuyorum

hayır tatlım ben daha doğurmadım
ben de ilk kendimden bekliyordum doğumu ama diğer bebişler daha aceleci çıktı

papatyaa herkes sen doğurdun sanıyor, anlaşılan sen hepimize doğuma yollucan burdan

ayşecimm o dediğin otu bende biliyorum. bir yakınımız dedi onda varmış. hastaneye gidince haber ver evde hemen suya koyayım öylede olur dedi.

onun kızında da çok faydası olmuş. çiçeğin açılmasına göre rahmide açılmış kolay olmuş doğumu.

inşallah bende normal doğumu çok istiyorum herşeyin hayırlısı tabi ama. kafama çok koydum inşallah biaksilik olmaz...

inşallah canım ya kilosu çok geldi dönmez diye endişelendim o yüzden. sen dün gittiğinde kaç kiloydu bebeğin.senin dönmüş müydü. kesin yazmışsındır da bende o hafıza nerdeeee... dün gitmiştin di mi? ben haftaya perşembe gidicem canım. muhasebeye yazdırmadım. yazdırayım haftaya

insan doktor kapısında bekleyince hakikaten çok bunalıyor.bende bugün tartıda 92 çıktım aynı muhabbeti bizde yaşadık sen yiyosun bebekte yiyor yeme diyor bana zaten battı balık yan gitmye başladı bile hiiiç takmıyorum. dönme mevzusuna gelince canım hiç takma kafana zaten bebişinin kilosuda maşallah çok iyi haftana göre iri bebek olma durumunda yine sezeryan yapıyolar. sonuçta hepimiz için sezeryan ihtimali sürekli var. hayırlısı olsun deyip rahat ol bence.

sonsy, canım seni beklemek çok germiş, dr da pot kırınca birkaç iyice sinirlenmişsin haliyle.tansiyonun çok çıkmış sinirlnemk üzülmek yok, erken doğumdansa sezeryan yine iyidir diyelim.ama inş bebeğin döner ve normal doğum yapabilirsin.bence meryem suresinide bol bol oku.inşirahta iyiymiş galiba, denemekte fayda var diye düşünüyorum.bu arada bebek kilo alınca mı döenmiyomuş ? maşallah kilosuna, keşke benimkide 3 kilo olmuş olsa.ama sanmam 2700 filandır şuan tahmini, boyu ne kadar peki ? bizimkinin boyu genelde uzun gibi çünkü eşimde bende uzunuzdur ondan olabilr.kardeşlerimde öyle.canım çerçeveyi değiştirdiler mi aklıma geldi ?

db55, hmm vaktinde gideyim dedin yai, hadi bakalım batuhanımız nasılmış ? bende cumartesi görür rahatlarım yada doğurdum derim :)) suya üzülmüyorum canım, artık doğuma alsa bile çok sıkıntı olmaz sanırım.evet ya hayırlısıyla doğursak bide biz...sabırsızlanıyoruz galiba ...

sude, canım ağrılarını dr la görüştün mü peki ? artık elleri kulağında yavruların.inş hayırla gelsinlerde.benimde bel ağrım çok oluyo adet sancısı gibi bunlarda mı doğuma işaret ki acep ?

edlincim nasılsın canım ?

cemre, artık gündüzleri uğramaz oldun be şeker

Doğumlar arttı maşallah
Doğum yapan arkadaşlar bebekleriniz sağlıcakla büyüsün inşallah, gözünüZ Aydın.

Duymuştum ben de bir arkadaş Mart'ta gidecek o getirecek bakalım o zamana kadar doğurmamış olursam tabi
Ama çiçekler bizim rahim arasındaki ilişki nasıl oluyor onu anlamıyorum ilginç bi şi

hastaneden geldim bir sıkıntı yok.38 hafta 3 günlük.3500 gr 51 cm olmuş oğlum.inş bu hafta doğar artık yaaa

Maşallah tatlım sanaaaa ve e e e bebeğineeeeeee

2700 cnm.. benım yavru 32 de dönmüştü halada öyle.. dr normal yaparsın dedi

bebek iri olursa yer darligindan dolayi donmesi zorlasirmis. o yuzden.

Kızlar dün avm ye giderken telefonu evde unutmuşum. Görümcem gelmiş kapıyı açan yok. Teli açan yok. Merak etmiş eşimi aramış. Bunlar beni aramışlar aramışlar açan yok. Telaşa kapılmışlar. Eşim demiş çilingir çağır gir eve tam o sırada ben geldim. Çok korkmuşlar bi şi oldu diye. Allah tan avm eve yakın telin olmadığını farkedince geldim hemen. 20 dk da bir sürü senaryo.
Artık yalnız başıma evde durmayacakmışm koca dan yasak geldi...

CANDAŞ cım iş yapıyorum ya artık ondan
Dün çalışma odasını düzelttim sonra da arkadaşlar geldi.

Uzanırken girip okuyorum da sonra da bi 10 dk uykuya dalıyorum yazamıyorum

ben bu haftadan sonra rejim mi yapsam diyorum ama hastaneden gelince stresten neredeyse 1 lt kola içtim bir sürü çikolata yedim offf ya bu huyuma sinir oluyorum iri bebek mi ben iri bebek istemiyoruuum. ben bugunden sonra kendimi tutup çikolata filan yemiycem. gerçi artık iş işten geçti şimdiye kadar aklın nerdeydi desene:18:

boyunu söylemedi canım. tavsiyene uyacağım yani yeri de artık daralıyor ya kilo da olunca dönemez zor olur diyorlar. napcan şimdiden 3 kgyu boşver ben hiç istemiyordum hatta dün söylüyordum 3 çıkmasın diye ama napalım. annesi gibi şişko işteee belki 2 hafta içinde hiç kilo almaz ay inşallah ya valla rejim yapıcam

ilahi çerçeve nerden aklına geldi evet değiştirdiler zaten koca göbeğimi de görünce üzülmüştür. bebeğin odasına olacak di mi dedi değiştirdi hemen

doktora yarın gidicem canım. liste yaptım soracağım soruları unutmamak için

bendeki de adet sancısı gibi oluyo bazen belden bazen kasıktan vuruyo erkek çocuğu belden vururmuş doğum sancısı,

kız çocuğu kasıktan benim genelde kasık ağrım oluyo...

şu çizgi meselesine baktımda göğsümün altından göbeğime kadar gelen çizgi ile,

göbeğimin altından sonra devam eden çizgi birbirni tamamlamıyo yani yamuk oluyo benim doğuma 1 hfta

var o zaman yaşasın

kızlar ben hemen doğurmak istemiyorum bütün işlerim bitsin,

sonra diyim kii tamam kızım gelebilirsin. oda gelsinnn

kız çocuğu nede olsa hayırlı evlat dinler anasınııı daha 7. ayda döndü

doğum pozisyonunaa beklemeye başladı

Haklilar. Ben esime ulasamadigimi dusunuyorum da kafayi yerdim. Ben de unutmustum telefonumu bir gun. Ayagimda da kar botlari zaten zar zor giymisim. Geri dondum botlardan birini cikardim. Zip zip eve girip oyle aldim tel i. Tehlikeliydi sonradan cok pisman oldum zaten.

Canım sonuçlarınız güzel çıkmış tatlım
İnşallah döner bebeğin. Bazen doktorların dediğinin tersine de olabiliyor. Bana da doktor 36 ya kadar dönmezse dönmez dedi
Ama annem son ana kadar dönebilir diyor.
Anneler tecrübedir. Onlar bilirler
Bir de bir arkadaş daha vardı burada senin gibi ona da eşi salavat okuya okuya karnını ovalamış. Dönmüş sonra bebiş. Senin de dönebilir yaniiiii dua et tatlım

Canını sıkma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…