2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
cemrecım bende bı kere evde yalnızdım..benim koca dersin ortasında beni arıyo aklına düşmüşüm megersem..arıyo cebi acan yok,evı arıyo acan yok.. dersi bırakıp yola düşmüş sevdadan ses yok diye.. duştaydım oysakii allahtan kapıyı caldıgında açtım ama korkudan bembeyaz olmuş.. zaten beyaz iyice ruh gibi olmuştu

candaş cım ıyıyız tatlım... oğluşu beklıyoruz dr ablamız 15-20 güne doğar dedi de

rejim yapma ama abur cuburda yemee... ilaç içiyorsan gece yatmadan iç iştahını açmasınn..

1 litreee kola mı içtinnnn kızzz içmesene kolaa hem zararlııı hemde meyveli sodaya bile doktorlar katkı maddeli diyoo

kötü annee çocuğu kızdırmışın tabi sinbad gibi oturmuş içinde

şaka bi yana canım asitli falan uzak dur doğumdan sonra da bebekte gaz problemleri hamilelikte

yediklerinle alakalı olabiliyormuş.

dur bi araştıralım daha doğuma 4 haftan var. dönmesi için neler yapılmalı diye.

amann benim kocada keyfine göre telaş oluyo mesela gece uyku arasıysaa noldu iyimisin diyo,

çok ağrım var deyince gel sarılayım geçer diyo.. gelde kafasına yastığı indirme

gündüzde arıyorum bakıyo napıyosun falan diye muhabbet ediyorum iyi olduğumu anlayıp kapatıyoo

ulaşamayınca da çok panik yok zaten fazla aramaz biliyo ben saatte bir canım sıkılıp arıyorum

hee ama annesi falan bana ulaşamayıncaa onlar kocamı arayıp panik ettiriyo o zaman gör curcunayı

tuvaletteysem nasıl çıkıcağımı bilemiyorum zır zırrr susmuyo töbee est

bende kapida bekleyince sinir yapiyorum bayilcak gibi oluyorum.uzuldum uzulmene canim.benimki 2 hafta once 2500du cikana kadar dahada kilo alirsa bende yapamicam normal. 5 kilo nasil ciksin ordan.bogazimi tutamiyorum napim.herkesinki 1500ken benimki 750ydi sonra cosmus ozel biside yemedim.uzulme sen.hayirlisi nasil olursa ole olsun de.sikma canini bebisinde uzulmesin donuverir muhtemelen

sonsycim benim arkadaşımın bebeği de oturur pozisyondaydı resmen son hafta döndü. ama yine de korkudan sezaryan oldu.. inşallah seninde son haftaya kalmadan döner. benim de 36. haftada 2900 3000 civarındaydı bebeğim bende iri olur diye korkuyodum. şuan 39. haftamdayım. normale dönmüş. 3200 civarında çok şükür. son haftalar daha az kilo alıyo bebekler. bi de inşikak süresi var 30. cüzde. cemremmm de söylemişti. o süre de bebeğin doğum kanalına girmesine yardımcı oluyormuş Allahın izniyle. ben bol bol okumaya başladım. İnşallah hepimiz inin en güzel en hayırlı doğumlar olur.

ilahiii sudeee

Ayyy ne romantik

rejim yapma bence sende ben gibisin desene bugün doğururum belki umuduyla gitmiştim geri gelince canım sıkıldı ya eve geldiğimden beri ağzım durmuyo makarnalar gofretler elmalar ooooh.iri olur diye yazmadım canım sezeryan ihtimali sürekli var demek için söyledim.son haftalarda daha az alıyolar genelde.inş bebişinde döner hiç belli olmaz.

inşallah canım ya çok sağol.

çok güldüm ilahi canım. benim gerginliğim onu da germiştir hareket edemiyordur yavrucak. ben çok gergin bir insanım çünkü annemle gittik kadına zehir etmiştir gününü. alıştı napsın o da bişey demiyor. çekiyor beni.

annem doktora sinirleniyor bir sürü kola içiyo dedi. doktor da sinirini yatıştırıyorsa içsin dedi utandım orda.

aman canım bari sen dikkat et ben yapamadım abur cubur yeme. ben bugunden sonra meyve sebze yemeye karar verdim bari kilosunu korusun.

ay inşallah benim de döner canım ya. benim de bazı haftalar ani kilo alıyor bazı haftalar hiç kilo almıyordu. belki seninki gibi olur kilosu inşallah tamam canım okuyacağım ve artık gereksiz yiyeceklerden uzak duracağım. kendimden iğrendim resmen ne pis boğazım diye.

inşikak suresine baktımda şimdi ayetleri hep kısa kısa.. 25 ayet ama 2 dk suruyo.

ezberlenebilir aslında. inşirah suresini biliyorum ezbere dedim okuya okuya girerim doğuma.

ama bu süreyi de çok duydum iyi geldiğini ezberlesek super olur aslında

sende yine elma varmış. ben yediklerimde işe yarar hiçbir madde yok

Ayyy ne romantik

sormaaa dostllar başınaa böle kocaa pek rahat

bazen öylesine arıyorum açmıyo açmıyo sonra sinirleniyorum

ya sancım olsa diyee. var mı şuan sancın diyoo*

-şeyy yok diyorum

ne o zaman ortalığı kaldırıyon olursa bana ulaşana kadar gidersin zaten hasteneye diyo

böle bi adam yani

bende normal hamilelikten önce çok gergin ve ters biriydim. hamilelikte bana ne olduysa

çok sakin çok sevimli bişi oldum. kan kusturuyodum kocama... ama kahve çay kola çarpıntıda yapar diye

biliyorum sen yine de azalt bakma doktora o pot kırmış yaa ondan gönlün olsun diye iç diyo

seni şu son haftlarında yeşilliğe atalım recep ivedik gibi temiz hava al birazz rahatlaaa

kızmıyon dime kafan dağılsın diye yazıyorumm valla :26:

benim yerime de uyur musun?? şu an öyle bir uykum var ki...
ohhhhhh senin içinde uyudum geldim gülüşüm 2de gittim 4de geldim 1saati senin 1 saati benim için olsun:127:
evettt beklemek çok sıkıcı bende her gidişimde mutlaka biride dalaşıyorum sırasını orda beklemek yerine dışarda oturup sırayı kaçırıyolar tam bana sıra gelirken hoopaaaaaaaa doluşuyolar içeriye bende hamileyim ala alaaaaaaa ayyy bak gülüm allahtan unut kesilmez benim son gittiğim doktorda dışarda bi kız bekliyodu çantalar fe3lan ellerinde kocası annesi doğuma gelmiş sezeryan olcakmış konuştuk biraz bebeğim tersmiş başka doktora gidiyodum oda izine ayrılmış buraya geldik onun hastası değilim alır mı beni felan dedi bende kendi sıram gelince konuşsun diye onuda yanımda içeriye soktum doktor bi muayene edelim nedi ve bebek dönmüş 39. haftada ve 3600 eve gönderdi kızı bi hafta daha bekle sancın olunca gel diye yani sen şimdiden takma kafa bol bol dua et

alttaki sancın yok demek oluyo arkadaşım üstekide bebişinin kalp atışları bebeğin kıpırdadığında genelde kalp atışlarında yükselme olur buda bebeğin sağlıyı iyi demek oluyomuş onun için basıyosun uşa

inşallah gülüm herşey gönlüne göre olur sancın felan oldumu ara hemen ıslasınlar otu

önemli olan kalbin yatması arkadaşım belkide psikolojiktir aaa suya ısladım çiçeği şimdi o açılcak pırrrttt dicek çocuk diyosun kendini rahatlatıp kasmıyosun gibi bişeuydir belki

Merhaba,
Bugün doktorumu aradım, tansiyon ilacımı son kontrolde arttırmıştı. Şimdi çok tutarsız çıkıyor, bazen 14-10 bazen 10-6... Sersemletiyor beni. Randevum cumartesiydi. Yarın gel dedi, daha fazla tutamayacağız galiba dedi. Belki yarın haftasonu alalım diyecek! Normal dogumu bekleyemeyecegiz galiba..

rica ederim arkadaşım sen iste hep uyurum ben

o zaman isteğimi iletiyorum sana 6 iş günü daha benim yerime uyu.sonra ben kendim uyumaya başlarım inşallah :)

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah...

merhaba anneler,
biliyorum ultrason ölçümlerine pek güven olmaz ama, bugunku doktor kontrolumuz aklımı cok karıstırdı.
gecen hafta bebege iri derken doktorumuz bu hafta hic bi yorum yapmadı. cok buyumemis heralde dedim. o da zaten artık buyumesi yavaslar dedi. iyi dedim eve geldik. gecen haftanın ultrason ölçüm kagıdıyla karsılastırdıgımda cok acayip geldi cunku bebek kuculmus gibi bişey gösteriyor. böyle bisey olması bence imkansız ama hangi degerlerin dogru oldugunu bilemiyorum
mesela; gecen hafta bpd 92.30 ken bu hafta 91.31. sadece ac ve fl değerleri yukselmiş gorunuyor, diğerleri aynı bile değil dusmus. böyle saçma bişey olurmu ya((((
erken dogum yapacakken daha 3 hafta önce sancım 120lere vuruyordu, bu hafta sancı mancı cıkmadı. acılma yok. ultrason degerleri bi acayip. moralim bozuldu. noluyor benim bebegime(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…