bende normal hamilelikten önce çok gergin ve ters biriydim. hamilelikte bana ne olduysa
çok sakin çok sevimli bişi oldum. kan kusturuyodum kocama... ama kahve çay kola çarpıntıda yapar diye
biliyorum sen yine de azalt bakma doktora o pot kırmış yaa ondan gönlün olsun diye iç diyo
seni şu son haftlarında yeşilliğe atalım recep ivedik gibi temiz hava al birazz rahatlaaa
kızmıyon dime kafan dağılsın diye yazıyorumm valla :26:
bir daha sabah gitmeyeceğim sezaryenler hep sabah oluyor ondan gecikiyor.evettt beklemek çok sıkıcı bende her gidişimde mutlaka biride dalaşıyorum sırasını orda beklemek yerine dışarda oturup sırayı kaçırıyolar tam bana sıra gelirken hoopaaaaaaaa doluşuyolar içeriye bende hamileyim ala alaaaaaaaayyy bak gülüm allahtan unut kesilmez benim son gittiğim doktorda dışarda bi kız bekliyodu çantalar fe3lan ellerinde kocası annesi doğuma gelmiş sezeryan olcakmış konuştuk biraz bebeğim tersmiş başka doktora gidiyodum oda izine ayrılmış buraya geldik onun hastası değilim alır mı beni felan dedi bende kendi sıram gelince konuşsun diye onuda yanımda içeriye soktum doktor bi muayene edelim nedi ve bebek dönmüş 39. haftada ve 3600 eve gönderdi kızı bi hafta daha bekle sancın olunca gel diye yani sen şimdiden takma kafa bol bol dua et
alttaki sancın yok demek oluyo arkadaşım üstekide bebişinin kalp atışları bebeğin kıpırdadığında genelde kalp atışlarında yükselme olur buda bebeğin sağlıyı iyi demek oluyomuş onun için basıyosun tuşa
merhaba anneler,
biliyorum ultrason ölçümlerine pek güven olmaz ama, bugunku doktor kontrolumuz aklımı cok karıstırdı.
gecen hafta bebege iri derken doktorumuz bu hafta hic bi yorum yapmadı. cok buyumemis heralde dedim. o da zaten artık buyumesi yavaslar dedi. iyi dedim eve geldik. gecen haftanın ultrason ölçüm kagıdıyla karsılastırdıgımda cok acayip geldi cunku bebek kuculmus gibi bişey gösteriyor. böyle bisey olması bence imkansız ama hangi degerlerin dogru oldugunu bilemiyorum
mesela; gecen hafta bpd 92.30 ken bu hafta 91.31. sadece ac ve fl değerleri yukselmiş gorunuyor, diğerleri aynı bile değil dusmus. böyle saçma bişey olurmu ya((((
erken dogum yapacakken daha 3 hafta önce sancım 120lere vuruyordu, bu hafta sancı mancı cıkmadı. acılma yok. ultrason degerleri bi acayip. moralim bozuldu. noluyor benim bebegime(((
hhmm anladım canımbebek iri olursa yer darligindan dolayi donmesi zorlasirmis. o yuzden.
hmm mesut gelmeden tüm işleri bitireyim diyosun haliyle :)) yorma kendini ama..CANDAŞ cım iş yapıyorum ya artık ondan
Dün çalışma odasını düzelttim sonra da arkadaşlar geldi.
Uzanırken girip okuyorum da sonra da bi 10 dk uykuya dalıyorum yazamıyorum
ay ne bilim takıldım çerçeveye :)) inş gönlünce olur herşey, bilmiyodum kiloya göre dönüş zorluğu olduğunu.aman sakın diyet filan yapim deme, ama kilo ayrı dert zayıflık ayrı dert ya.belkide çok ilerlemez canm.dua edelim ne diyim.boyunu söylemedi canım. tavsiyene uyacağımyani yeri de artık daralıyor ya kilo da olunca dönemez zor olur diyorlar. napcan şimdiden 3 kgyu boşver ben hiç istemiyordum hatta dün söylüyordum 3 çıkmasın diye ama napalım. annesi gibi şişko işteee belki 2 hafta içinde hiç kilo almaz ay inşallah ya valla rejim yapıcam
ilahi çerçeve nerden aklına geldievet değiştirdiler zaten koca göbeğimi de görünce üzülmüştür. bebeğin odasına olacak di mi dedi değiştirdi hemen
hmm demek kızlarda kasık erkeklerde bel ağrısı oluyo, benimde bel ağrıyo zati.işlerini bitir hemen doğur bencede :)) sonra zaman geçmiyo yadoktora yarın gidicem canım. liste yaptım soracağım soruları unutmamak için
bendeki de adet sancısı gibi oluyo bazen belden bazen kasıktan vuruyo erkek çocuğu belden vururmuş doğum sancısı,
kız çocuğu kasıktan benim genelde kasık ağrım oluyo...
şu çizgi meselesine baktımda göğsümün altından göbeğime kadar gelen çizgi ile,
göbeğimin altından sonra devam eden çizgi birbirni tamamlamıyo yani yamuk oluyo benim doğuma 1 hfta
var o zaman yaşasın
kızlar ben hemen doğurmak istemiyorum bütün işlerim bitsin,
sonra diyim kii tamam kızım gelebilirsin. oda gelsinnn
kız çocuğu nede olsa hayırlı evlat dinler anasınııı daha 7. ayda döndü
doğum pozisyonunaa beklemeye başladı
hadi bakalım teyzesinin tahmini gibi olcak oğluşumuzun gelişi :)) bekliyoruz özlemle ... sağlıkla gelsinde...cemrecım bende bı kere evde yalnızdım..benim koca dersin ortasında beni arıyo aklına düşmüşüm megersem..arıyo cebi acan yok,evı arıyo acan yok.. dersi bırakıp yola düşmüş sevdadan ses yok diye.. duştaydım oysakiiallahtan kapıyı caldıgında açtım ama korkudan bembeyaz olmuş.. zaten beyaz iyice ruh gibi olmuştu
candaş cım ıyıyız tatlım... oğluşu beklıyoruz dr ablamız 15-20 güne doğar dedi de
canım Allah yardımcın olsun olur görüşemezsek şimdiden hayırlı doğumlar dilerim, hayırlısı neyse o olsun sezeryan normali, bu saatten sonra riske atmaya gerek yok.bakarsın yinede normal çıkıp geliverir kuzun gece filan :)Merhaba,
Bugün doktorumu aradım, tansiyon ilacımı son kontrolde arttırmıştı. Şimdi çok tutarsız çıkıyor, bazen 14-10 bazen 10-6... Sersemletiyor beni. Randevum cumartesiydi. Yarın gel dedi, daha fazla tutamayacağız galiba dedi. Belki yarın haftasonu alalım diyecek! Normal dogumu bekleyemeyecegiz galiba..
kızlar ben 4 martta doğum yapacağım =) sezeryan ile he he =)
kızlar ben 4 martta doğum yapacağım =) sezeryan ile he he =)
veeeeeeeeee işte büyük gün yarı 7 de hastanede olacağız inş dualarınızı bekliyorum Allah a emanet olun
merhaba anneler,
biliyorum ultrason ölçümlerine pek güven olmaz ama, bugunku doktor kontrolumuz aklımı cok karıstırdı.
gecen hafta bebege iri derken doktorumuz bu hafta hic bi yorum yapmadı. cok buyumemis heralde dedim. o da zaten artık buyumesi yavaslar dedi. iyi dedim eve geldik. gecen haftanın ultrason ölçüm kagıdıyla karsılastırdıgımda cok acayip geldi cunku bebek kuculmus gibi bişey gösteriyor. böyle bisey olması bence imkansız ama hangi degerlerin dogru oldugunu bilemiyorum
mesela; gecen hafta bpd 92.30 ken bu hafta 91.31. sadece ac ve fl değerleri yukselmiş gorunuyor, diğerleri aynı bile değil dusmus. böyle saçma bişey olurmu ya((((
erken dogum yapacakken daha 3 hafta önce sancım 120lere vuruyordu, bu hafta sancı mancı cıkmadı. acılma yok. ultrason degerleri bi acayip. moralim bozuldu. noluyor benim bebegime(((
hadi hayirli olsun cnm...kızlar ben 4 martta doğum yapacağım =) sezeryan ile he he =)
veeeeeeeeee işte büyük gün yarı 7 de hastanede olacağız inş dualarınızı bekliyorum Allah a emanet olun
hani bu topik mart anneleriydi?? cakma mart anneleri siziiii :-D:-D:-D:-D
sanirsam orijinal mart anneleri ben,cemre,duygusal tedavi,2013,sonsy olacazzz :-D:-D
baska varmiydi ya? ;-)
hani bu topik mart anneleriydi?? cakma mart anneleri siziiii :-D:-D:-D:-D
sanirsam orijinal mart anneleri ben,cemre,duygusal tedavi,2013,sonsy olacazzz :-D:-D
baska varmiydi ya? ;-)
kızlar bebek bezi olarak ne aldınızbelki konuşulmuştur ama kaçırmışımdır..
ben prima premium care aldım en iyisi o diye...
şimdi de internette biraz araştırayım dedim, kimyasal kokuyormuş sızdırıyormuş vs.
kafam karıştı :26:
gerçi ben paketi açtım hastane çantasına koymak için öyle bir koku gelmedi bana. sadece
primanın ıslak mendili bi acayip kokuyor alkol gibi onu sevemedim...
birde hastane çantasına 10 tane bez koydum yeter mi sizce?
siz hangi bezi tercih ettiniz?
Ben de aynısından aldım.ilk etapta en iyisi o diyorlar.ben de 10 tane koymuştum,sonradan 5 tane daha ekledim,nolur nolmaz diye.ıslak mendil almadim.onun yerine uni baby ıslak pamuk aldım.daha doğal diye.
ıslak mendil aslında bulunsun diye aldık ama kesinlikle bende pamuk düşünüyorum.
bende 5 tane daha ekliyim olmadı ne olur ne olmaz :26:
inşallah bez problemi yaşamayız ya çocukta pişik falan.. her çocukta farklı oluyormuş gerçi...
kızlarrrrr size bişi sorcam şimdi annem aradı bi ot varmış hacıdan geliyomuş adı:[h=2]Fatma anamızın eli otu sancın başladım mı bu otu suya ıslayıp birazda suyundan içiyomuşsun bu ot açıldıkça rahimde kolay açılıyomuş varmı duyanınızkızım sana buldum akşam gelde al diyo [/h]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?