2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

yoo canım kızar mıyım hiç aksine cevaplarınız beni mutlu ediyor...

bir daha sabah gitmeyeceğim sezaryenler hep sabah oluyor ondan gecikiyor.
ne güzel inşallah benim de öyle döner ve o zamana kadar da inşallah doğum yapmam. 36.haftamın daha ilk günü hemen ümitsizliğe kapılmayayım bari.

moralini bozma. Benim de fl degeri dusuk cikmisti. Insan ilk basta uzuluyor ama sonra takmiyor. Doktorun eli titrese olcumler yanlis cikar. Fazla kafaya takmamak lazim.

bebek iri olursa yer darligindan dolayi donmesi zorlasirmis. o yuzden.
hhmm anladım canım
CANDAŞ cım iş yapıyorum ya artık ondan
Dün çalışma odasını düzelttim sonra da arkadaşlar geldi.

Uzanırken girip okuyorum da sonra da bi 10 dk uykuya dalıyorum yazamıyorum
hmm mesut gelmeden tüm işleri bitireyim diyosun haliyle :)) yorma kendini ama..
ay ne bilim takıldım çerçeveye :)) inş gönlünce olur herşey, bilmiyodum kiloya göre dönüş zorluğu olduğunu.aman sakın diyet filan yapim deme, ama kilo ayrı dert zayıflık ayrı dert ya.belkide çok ilerlemez canm.dua edelim ne diyim.
hmm demek kızlarda kasık erkeklerde bel ağrısı oluyo, benimde bel ağrıyo zati.işlerini bitir hemen doğur bencede :)) sonra zaman geçmiyo ya (

hadi bakalım teyzesinin tahmini gibi olcak oğluşumuzun gelişi :)) bekliyoruz özlemle ... sağlıkla gelsinde...
canım Allah yardımcın olsun olur görüşemezsek şimdiden hayırlı doğumlar dilerim, hayırlısı neyse o olsun sezeryan normali, bu saatten sonra riske atmaya gerek yok.bakarsın yinede normal çıkıp geliverir kuzun gece filan :)

kızlar herkese iyi akşamlar, öptüm hepinizi.bende çıkıyorum.

doğum yapacak arkadaşlarım,Allah kolaylık versin sağlıkla kucaklarsınız inş kuzularınızı
ay söylemesi ayıp çok kıskanıyorum ya,haftası benden geride olupta doğum yapan arkadaşlarımı,şaka bi yana vakit geçmiyor...kısmetse bende perşembe alıcam kızımı kucağıma...sanırım bir benim drum 40haftada sezryan yaapıyor...herkesin 1 yada 2 hafta önce alınıyor sezeryanda....benim drum yazık değilmi dedi erkenden alalım...40ı beklicez dedi....zaman su gibi aksın sıra biz bekleyenlere gelsin hayırlısıyla

cnm dunku kontrolde ayni sey benim basima geldi..bende evde baktim iki deger haric hep digerleri kuculmus..dr da bisey demedi bende o an farkedip soramadim.. 1 hafta onde gorunurken kendi haftasiyla uyumlu cikti..aklima takildi budahaki kontrolde mutlaka kagida bakicam ve sorcam..

hani bu topik mart anneleriydi?? cakma mart anneleri siziiii :-D:-D:-D:-D

sanirsam orijinal mart anneleri ben,cemre,duygusal tedavi,2013,sonsy olacazzz :-D:-D

baska varmiydi ya? ;-)

hani bu topik mart anneleriydi?? cakma mart anneleri siziiii :-D:-D:-D:-D

sanirsam orijinal mart anneleri ben,cemre,duygusal tedavi,2013,sonsy olacazzz :-D:-D

baska varmiydi ya? ;-)

ben varımm bennn karnımdaki çizgiyede baktım yamuk hala kafadan 1 haftam var...

aynen ya şubatta patır patır döküldüler iyi mii...

bazen hiç doğurmıcam zannediyorum ya :26:

kızlar bebek bezi olarak ne aldınızbelki konuşulmuştur ama kaçırmışımdır..

ben prima premium care aldım en iyisi o diye...

şimdi de internette biraz araştırayım dedim, kimyasal kokuyormuş sızdırıyormuş vs.

kafam karıştı :26:

gerçi ben paketi açtım hastane çantasına koymak için öyle bir koku gelmedi bana. sadece

primanın ıslak mendili bi acayip kokuyor alkol gibi onu sevemedim...

birde hastane çantasına 10 tane bez koydum yeter mi sizce?

siz hangi bezi tercih ettiniz?

Ben de aynısından aldım.ilk etapta en iyisi o diyorlar.ben de 10 tane koymuştum,sonradan 5 tane daha ekledim,nolur nolmaz diye.ıslak mendil almadim.onun yerine uni baby ıslak pamuk aldım.daha doğal diye.

Ben de aynısından aldım.ilk etapta en iyisi o diyorlar.ben de 10 tane koymuştum,sonradan 5 tane daha ekledim,nolur nolmaz diye.ıslak mendil almadim.onun yerine uni baby ıslak pamuk aldım.daha doğal diye.

ıslak mendil aslında bulunsun diye aldık ama kesinlikle bende pamuk düşünüyorum.

bende 5 tane daha ekliyim olmadı ne olur ne olmaz :26:

inşallah bez problemi yaşamayız ya çocukta pişik falan.. her çocukta farklı oluyormuş gerçi...

Evet bi arkadaşim prima premium care almış ama pişik yaptığı için kullanamamışlar.huggies ' e dönmüşler.elinde kalmış bezler.ben de 4 paket almıştım.2 tane 1 numara.2 tane 2 numara.umarım elimde patlamaz

bende duydum canim bunu
herkes gercekten ise yaradigini soyluyor
eger annen bulmussa mutlaka dene
ben de gec duydum annemler gelmeden duysaydim onlardan isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…