kızlar bebek bezi olarak ne aldınızbelki konuşulmuştur ama kaçırmışımdır..
ben prima premium care aldım en iyisi o diye...
şimdi de internette biraz araştırayım dedim, kimyasal kokuyormuş sızdırıyormuş vs.
kafam karıştı :26:
gerçi ben paketi açtım hastane çantasına koymak için öyle bir koku gelmedi bana. sadece
primanın ıslak mendili bi acayip kokuyor alkol gibi onu sevemedim...
birde hastane çantasına 10 tane bez koydum yeter mi sizce?
siz hangi bezi tercih ettiniz?
canım ben de premium care aldım
etrafımda kullanan herkes çok memnun
hatta pahalı diye diğer markaları deneyip
bebeği pişik olduğu için ya da çişi sızdırdığı için tekrar premium care ye döndüler
için rahat olsun canım
ben bir paket koydum hastane valizimize
çanta demiyorum bak canım valiz diyorum
üç kişilik eşyamız anca valize sığdı
ıslak mendil olarak da uni baby aldım
ürünün üzerinde içindekiler bölümünde sadece su ve pamuk yazıyordu
inşallah dedikleri gibidir ve memnun kalırız
kızlarrrrr size bişi sorcam şimdi annem aradı bi ot varmış hacıdan geliyomuş adı:[h=2]Fatma anamızın eli otu sancın başladım mı bu otu suya ıslayıp birazda suyundan içiyomuşsun bu ot açıldıkça rahimde kolay açılıyomuş varmı duyanınızkızım sana buldum akşam gelde al diyo [/h]
ben varımm bennnkarnımdaki çizgiyede baktım yamuk hala kafadan 1 haftam var...
aynen ya şubatta patır patır döküldüler iyi mii...
bazen hiç doğurmıcam zannediyorum ya :26:
şimdi de internette biraz araştırayım dedim, kimyasal kokuyormuş sızdırıyormuş vs.
gerçi ben paketi açtım hastane çantasına koymak için öyle bir koku gelmedi bana. sadece
hani bu topik mart anneleriydi?? cakma mart anneleri siziiii :-D:-D:-D:-D
sanirsam orijinal mart anneleri ben,cemre,duygusal tedavi,2013,sonsy olacazzz :-D:-D
baska varmiydi ya? ;-)
veeeeeeeeee işte büyük gün yarı 7 de hastanede olacağız inş dualarınızı bekliyorum Allah a emanet olun
bi de bişi soracağım kızlar..
buradaydı sanırım bir arkadaş lohusa şekeri almıştı
küp şeklinde olanlarından kimdi hatırlamıyorum 2013lerden biri olabilir:)))
hiç denediniz mi onları
ben de lohusa şekeri almak için gittitim ama normal şeker bulamadım
o küp şeklinde olanlardan vardı satan kişi
bu daha kullanışlı herkes bundan alıyor bunun içinde her şey var sadece bir bardak sıcak suda karıştıralacak dedi
bende aldım aslında sıcak değil soğuk servis edilmesini istiyordum ama olmadı soğutur öyle servis ederim diye düşündüm
bugün bir tane deneyeyim dedim üzerinde içindekilerde karabiber zencefil havlıcan tarçın karanfil.. bi dünya şey yazıyor
bir bardak suda erittim içtim
amanın yandımmmm...
nasıl acı nasıl... o beni lohusayken ferahlatmaz iyice yakarr valla:))
kulaklarımdan ateş çıkacak sandım
bu şekerlerden alıp deneyen var mı acaba sadece benimki mi öyle...
canım msjını şimdi görümcemle okudum biraz moralim bozulmadı değil bende dünden beri 3-4 cm açıklığım var diye hayaller kuruyorum bide sancılarım senin kadarda değildi senin 2 cm ise benim belkide 1cmde kalmıştırCanim doktordan geldim 2cm olmus acilmam
doktor takip edeceksin sancilarini dedi 5 dk duserse araligi hemen hastaneyi arayacaksin dedi
artik dogum zamani baslamis ama degisirmis bir kac gun icinde de olabilirmis dogum 1 haftayida gecebilirmis
ama doktorum bir haftadan once dogmayacagini dusunuyor
ben de sabirsizimmmmmmm
ultrasona giremedigim icin baska bir gelisme yok malesef haftaya carsamba sabahi bir sonraki randevum
bakalim senin yarin ki doktor randevun nasil gececek merakla bekliyorum
Son bir haftada hic kilo almamisim ama hep kizima yedim kiwi-muz-pekmez vs :)
insallah minigim kilo almistir
hani bu topik mart anneleriydi?? cakma mart anneleri siziiii :-D:-D:-D:-D
sanirsam orijinal mart anneleri ben,cemre,duygusal tedavi,2013,sonsy olacazzz :-D:-D
baska varmiydi ya? ;-)
canım bende duymustum gorumcem bahsetmıstı eltım gulerek dogum yaptı dıe anlatmıstı ınsalh sızdede ıse yarrr ben bulamm keske bulsam ınanırdım vallakızlarrrrr size bişi sorcam şimdi annem aradı bi ot varmış hacıdan geliyomuş adı:[h=2]Fatma anamızın eli otu sancın başladım mı bu otu suya ıslayıp birazda suyundan içiyomuşsun bu ot açıldıkça rahimde kolay açılıyomuş varmı duyanınızkızım sana buldum akşam gelde al diyo [/h]
aynen aynen canim.bendede ole.:))
idare etcez artik napalim.bende artik alintilarim gitmesin diye fazla biriktirmeden biside cikmadan hamen yazim dedim.gorememistim seni bir ara.yada ben olmayinca mi girdin bilmiyorum canim.sen izmir demi kaliyodun ne guzeeelll....
bende hep dua ediyorum hepimiz icin canim.ben seni bekliyorum zaten sen dogur insallah arkandan da ben geliyoruuuumm!!!
dun doktora gittim sancima bakti en fazla 23 cikti.sonra hep 1 3 2 0 bu civarlarda degiskenlik gosteriyodu.baktim bu ne dedim kendi kendime.ama doktor bisey olmaz.daha vakit var dio.
tabi ben saka yapiyorum ole huyum coktur da :)))insallah hayirli dogumlar yapariz tatliiiim..
bide gecelik niye giyilirki mevlutte hic anlamadim.daha evvelde hic duymamistim ilk defa sizden duydum gecelik giyildini.ayol ben evin icinde bile gecelikle dolasamam kaldiki misafirlerin onundeee.yapmayin noluur.insallah zorlamazlar seni bu konuda.:) naparsin iste hic konusmasan oylee cok konussan boylee.idare edecez artik.
ne guzeelll.canim okuldan falan bahsedince ole eski anilarimi hatirladim birden:))
merhaba anneler,
biliyorum ultrason ölçümlerine pek güven olmaz ama, bugunku doktor kontrolumuz aklımı cok karıstırdı.
gecen hafta bebege iri derken doktorumuz bu hafta hic bi yorum yapmadı. cok buyumemis heralde dedim. o da zaten artık buyumesi yavaslar dedi. iyi dedim eve geldik. gecen haftanın ultrason ölçüm kagıdıyla karsılastırdıgımda cok acayip geldi cunku bebek kuculmus gibi bişey gösteriyor. böyle bisey olması bence imkansız ama hangi degerlerin dogru oldugunu bilemiyorum
mesela; gecen hafta bpd 92.30 ken bu hafta 91.31. sadece ac ve fl değerleri yukselmiş gorunuyor, diğerleri aynı bile değil dusmus. böyle saçma bişey olurmu ya((((
erken dogum yapacakken daha 3 hafta önce sancım 120lere vuruyordu, bu hafta sancı mancı cıkmadı. acılma yok. ultrason degerleri bi acayip. moralim bozuldu. noluyor benim bebegime(((
kızlar ben 4 martta doğum yapacağım =) sezeryan ile he he =)
veeeeeeeeee işte büyük gün yarı 7 de hastanede olacağız inş dualarınızı bekliyorum Allah a emanet olun
doğum yapacak arkadaşlarım,Allah kolaylık versin sağlıkla kucaklarsınız inş kuzularınızı
ay söylemesi ayıp çok kıskanıyorum ya,haftası benden geride olupta doğum yapan arkadaşlarımı,şaka bi yana vakit geçmiyor...kısmetse bende perşembe alıcam kızımı kucağıma...sanırım bir benim drum 40haftada sezryan yaapıyor...herkesin 1 yada 2 hafta önce alınıyor sezeryanda....benim drum yazık değilmi dedi erkenden alalım...40ı beklicez dedi....zaman su gibi aksın sıra biz bekleyenlere gelsin hayırlısıyla
ben varım 4 mart =)hani bu topik mart anneleriydi?? cakma mart anneleri siziiii :-D:-D:-D:-D
baska varmiydi ya? ;-)
prima premium care bende 1 tane 1 numara ,1 tanede 2 numara aldım..unı baby ıslak mend,l aldım...memnun kalmazsam nıvea nın ıslak mendilini alacağım ...
Ben de aynısından aldım.ilk etapta en iyisi o diyorlar.ben de 10 tane koymuştum,sonradan 5 tane daha ekledim,nolur nolmaz diye.ıslak mendil almadim.onun yerine uni baby ıslak pamuk aldım.daha doğal diye.
uni baby nin ızlak mendilini aldım 6-7 paket şiddetle tavsiye ettiler bakalım memnun kalırız ,nşallah..pamuk kullananlar da var ama ben yapamam uğraşamam =(
inşallah memnun kalırız cnm ya =) pahalı geldi demişler ama ben öncelerde 1 paket bebek bezini pahalı falan diyorlardı bende 60 tl-70 tl sanıyrdum arkadaşş =)))uygunmuş aslında...
canım ben de premium care aldım
etrafımda kullanan herkes çok memnun
hatta pahalı diye diğer markaları deneyip
bebeği pişik olduğu için ya da çişi sızdırdığı için tekrar premium care ye döndüler
için rahat olsun canım
ben bir paket koydum hastane valizimize
çanta demiyorum bak canım valiz diyorum
üç kişilik eşyamız anca valize sığdı
ıslak mendil olarak da uni baby aldım
ürünün üzerinde içindekiler bölümünde sadece su ve pamuk yazıyordu
inşallah dedikleri gibidir ve memnun kalırız
cnm ya hadi hayırlısıyla bebeişi al kucağına =)veeeeeeeeee işte büyük gün yarı 7 de hastanede olacağız inş dualarınızı bekliyorum Allah a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?