2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım ben de premium care aldım
etrafımda kullanan herkes çok memnun
hatta pahalı diye diğer markaları deneyip
bebeği pişik olduğu için ya da çişi sızdırdığı için tekrar premium care ye döndüler
için rahat olsun canım
ben bir paket koydum hastane valizimize
çanta demiyorum bak canım valiz diyorum
üç kişilik eşyamız anca valize sığdı

ıslak mendil olarak da uni baby aldım
ürünün üzerinde içindekiler bölümünde sadece su ve pamuk yazıyordu
inşallah dedikleri gibidir ve memnun kalırız

ayyy şu halime bakın internetin başından kalkmaz oldum görmemişin interneti olmuş

ben yarın sabahtan doktora gideceğim kızlar doktora magnezyum olayını vs. de soracağım...

hepiniz allaha emanet olun... dualarım doğum yapacaklarla...

he iyi sende burdaymıışınn bende kendi kendime takılıyodum

senin normaldir canım 2 bebek bide anne. çekçekli bavulla gitmen gerek

ben iki çanta alıyorum bi bebeğime bide kendime. zaten hastane ve ev yakın o yüzden

evden de getirirler sıkıntı olcağını zannetmiyorum.

prima umarım iyi gelir. paraya kıydık daha ne istiyo cimcimeler

Canim doktordan geldim 2cm olmus acilmam
doktor takip edeceksin sancilarini dedi 5 dk duserse araligi hemen hastaneyi arayacaksin dedi
artik dogum zamani baslamis ama degisirmis bir kac gun icinde de olabilirmis dogum 1 haftayida gecebilirmis
ama doktorum bir haftadan once dogmayacagini dusunuyor
ben de sabirsizimmmmmmm
ultrasona giremedigim icin baska bir gelisme yok malesef haftaya carsamba sabahi bir sonraki randevum
bakalim senin yarin ki doktor randevun nasil gececek merakla bekliyorum

Son bir haftada hic kilo almamisim ama hep kizima yedim kiwi-muz-pekmez vs :)
insallah minigim kilo almistir

Son düzenleme:

Evet canım benİmde yakınımda doğumunda kullanan çok var kuzenM arabİstanta yaşıyor bende getirttirdim 4 tane getirmiş napcaksam okadarı 1 tanesi bile defalarca kullanılabiliyor suya koyunca açılıyor tabi duası var onun sonra çıkarınca da eski haline dönüyor allah nasip ederse 2.3. Çocuğundada kullanabilirsin yani:)

bebek bezi ben premium care ve molfix yeni doğan göbek bağı oyuntulu aldım
fakat oyuntusu nerede tam anlayamadım her ikisinden de 5er tane koydum. paketin kalanını da arabaya koyacağım lazım olursa kocacım arabadan alır
çok heyecanlıyım,ne güzel herkes teker teker doğuruyor ddarısı bizlerin başına.
bugün dr.a gittim bebişim iyiymiş nst yapıldı. o sırada birisinin normal doğumu varmış,iyiki ben oradayken sancıları artıp bağırmadı,yeni başlamış doğumu :18::18: umarım sağ salim almıştır bebişini kucağına.

ben varımm bennn karnımdaki çizgiyede baktım yamuk hala kafadan 1 haftam var...

aynen ya şubatta patır patır döküldüler iyi mii...

bazen hiç doğurmıcam zannediyorum ya :26:

bu his bende de var cnm.. içimde kalcak hep ayrıca bende bezi senınkınden aldım..

bende premium care aldım en iyisi o dediler:))
ilk zamanlar kullanırım sonra primanın yeşil olan aktif bebeğine dönerim dedim
çünkü çok pahalı sürekli bunda devam etmek zor gibi görünüyor
çantaya 10 adet koydum
hatta yeni doğum yapan arkdaşlarım 5-6 tane dedi ben 10 koydum bence yeterli fazlasına da gerek yok
çanta doldu taştı zaten:)))
bi de bende birkaç arkadaşımdan duydum nette de okudum gazyağı gibi kokusu oluyormuş bazı paketlerinin
korka korka aldım ama benimkinde öyle kötü bir koku çıkmadı ama çıkanalr varmış dikkat edin derim..
ıslak mendil olarak da üni baby nin ıslak pamuğunu aldım
umarım memnun kalırız zaten zor zamanlşarda kullanacağım onu
evdeyken ılık suya pamuğu batırarak temizlemeyi düşnüyorum yavrumun altını
ilk zamanlar zor olur ıslak mendil gibi pratik olmaz belki ama alışırım biraz yapınca..
yavrumun poposuna o alkollü şeyleri değdirmek istemiyorum. bebişime değer sonuçta

hani bu topik mart anneleriydi?? cakma mart anneleri siziiii :-D:-D:-D:-D

sanirsam orijinal mart anneleri ben,cemre,duygusal tedavi,2013,sonsy olacazzz :-D:-D

baska varmiydi ya? ;-)

bende varım canım hem de martın son haftasına doğru bekliyorum kızımı...

bende prima premium care aldım canım. hastane çantasına da 15 adet koydum. yeteceğini düşünüyorum.

veeeeeeeeee işte büyük gün yarı 7 de hastanede olacağız inş dualarınızı bekliyorum Allah a emanet olun

inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım...

doğumlar sıklaşmış maaşalah herkese hayırlı doğumlar diliyorum
bende normal doğumu isteyen ve normal doğum için bekleyenlerdenim
inşallah nasip olur hayırlı sağlıklı bir şekilde tabi..
doktorum ne diyecek onu bilmiyorum doğumla ilgili henüz konuşmadık salı günü randevum bakalım ozaman ne diyecek en son gittiğimde
nst de sancı çıkmadı herşey de yolundaydı suyu bebeğin duruşu vs..
umarım bu gittiğimde de güzel şeyler duyarım

bi de bişi soracağım kızlar..
buradaydı sanırım bir arkadaş lohusa şekeri almıştı
küp şeklinde olanlarından kimdi hatırlamıyorum 2013lerden biri olabilir:)))
hiç denediniz mi onları
ben de lohusa şekeri almak için gittitim ama normal şeker bulamadım
o küp şeklinde olanlardan vardı satan kişi
bu daha kullanışlı herkes bundan alıyor bunun içinde her şey var sadece bir bardak sıcak suda karıştıralacak dedi
bende aldım aslında sıcak değil soğuk servis edilmesini istiyordum ama olmadı soğutur öyle servis ederim diye düşündüm
bugün bir tane deneyeyim dedim üzerinde içindekilerde karabiber zencefil havlıcan tarçın karanfil.. bi dünya şey yazıyor
bir bardak suda erittim içtim
amanın yandımmmm...
nasıl acı nasıl... o beni lohusayken ferahlatmaz iyice yakarr valla:))
kulaklarımdan ateş çıkacak sandım
bu şekerlerden alıp deneyen var mı acaba sadece benimki mi öyle...

2013 lerden biriiiiiiii mi
hahhahhahaha
çok tatlısın yaaaa

canım msjını şimdi görümcemle okudum biraz moralim bozulmadı değil bende dünden beri 3-4 cm açıklığım var diye hayaller kuruyorum bide sancılarım senin kadarda değildi senin 2 cm ise benim belkide 1cmde kalmıştır off ya bende çok sabırsızım hiç sorma lalam banada dr bekleyebilirsin derse 27 şubatta sezeryan isteyeceğim benim doğum günümde 27 mayıs benzesin diye:)bilmiyorum kabul edermi çok sıkıldım artık midemde yanıyo sürekli geceleri uyuyamıyorum .yarın yazarım canım

sanirsam orijinal mart anneleri ben,cemre,duygusal tedavi,2013,sonsy olacazzz :-D:-D

baska varmiydi ya? ;-)

Bende varım:) benimde normal doğum görünüyor şu an zaten bu yüzden belirsizlik içindeyiz biz geride kalanlar:)

canım bende duymustum gorumcem bahsetmıstı eltım gulerek dogum yaptı dıe anlatmıstı ınsalh sızdede ıse yarrr ben bulamm keske bulsam ınanırdım valla

canım benım eltımın kızı bende okula gıdıyor onunla ugrasıyorum pek gıremıyorum ıste aksam saatlerınde gırıyorum ıste ....bende hep dua edıyorum canım dogsun felan dıyorum ama tabı saglıklı zamanında dogsun gercı artık cok beklemesın yaaa hos dogursam daha hıcbır hazıtrlıgım yok bı hastane cantam hazır evım daha temızlenmedı bıle halılarımı vercem felan aman yaaa uzun ıssyavv ebrummm susuom sankı tepeme cıkmaya basladılar bak koye gıdeceklerını bıle solemeden gıtıler cocuk kaldı basıma eltım calısıyor cunku nese dıyorummm ama arada sıkıldıgımı hıssdıyorummm Allah buyukkk yardımcımız olsun hem dogumda hem lohusalıkta cunku kımseyı kırmak ıstemıorum ben sımdı cok kotuyum acayı kasılmalarım varrr ama sımdı dogmasın ablam gelcek ınsallh haftaya o gelsın ondan sonra dogsunnn

canım bunun ıcıon moralını bozma makınelere gıuven olmaz hıc canını sıkacak bısey degıl lutfen sıkılma su son haftalarda hep pozıtıf olalım kızlarrrr

kızlar ben 4 martta doğum yapacağım =) sezeryan ile he he =)

ayy bazen bendemı sezaryan olsam ya dıorum ne guzel gununde gıt al bebsı gell ohhh saka bı yana canım Allah yardımcın olsun sorunsuz bır surec olur ınsallh saglıkla al bebesını kucagına

veeeeeeeeee işte büyük gün yarı 7 de hastanede olacağız inş dualarınızı bekliyorum Allah a emanet olun

canımmm saglakla sorunsuz alırsın kucagına ınsalhhh

benim doktorda 39. haftada sezeryan yapıyor tatlım bugün karar verdi madem bu pazartesi alsın dimi ama ya 4 mart ı bekle neyse ablamın doğum tarihi he he =) hayırlısıyla bebeişini eline al tatlım..

baska varmiydi ya? ;-)
ben varım 4 mart =)

merhaba cici anneler

bende mart annesi olacaktım br zamanlar aranızdaydım ama olmadı şimdi olsaydı diye düşündüm ve aklıma siz geldiniz :) neyse ki Rabbim beni de çok bekletmedi mart annesi olamadım ama inş eylü annesi olacağım :) doğum yapanlara geçmiş olsun bebeişlerinin yaşları uzun olsun diyorum... Gn sayanlara da Allah kurtarsın sağ sağlim inş dayanma gücü versin... iyi akşamlar... :)

kızlar benim bebeğin eşi hala rahime yakınmış büyük ultrasonla baktılar rahime çok yakın dediler birde üstüne benim kız tekrar ters dönmüş geçen hafta doğum pozisyonundaydı ayol yaramaz kız =) doktor sezeryane gün verdi ama öncesinde kanama olursa hemen gel dedi =( hayırlısı olsun bebeişim 3 kg olmuş bu arada =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…