2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
18,02,2013 saat 11:00 da kızım spinal sezeryanla aramıza katıldı kızlar.. ağrılı sancılı fakat çook mutluyum. 3170 gr. 49 cm doğdu. Allah hepinize hayırlı ve kazasız doğumlar nasip etsin . doğumu gerçekleşen annelere bol sütlü, öpücüklü, kokuşkanlı ve gazsız günler diliyorum

geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün kuzunu darısı bizlere artık bütün bekleyenlere kazasız belasız doğumlar inş

kizlar bende uyuyamiyorum hergece 12 de yataga giriyorum ama uyumam 5 i buluyor dun gece mide yanmasindan mafoldum bugece uyucam zorlicam dedim biraz once tuvalete kostum ishal olmusum tirstim sonnrada dogumdan once ishal olunurmus ya yine uyumayi beceremedim gunduzde 1 e kadar kalkamiyorum bebisi ac biraktim diye uzuluyorum son haftalar gercekten zormus yarin 11 de kontrolum var doktorum dogum icin tahlil isticekti bide nstye girerim her girdigimde sanci cikti bskalim bu hafta ne cikicak

hayirli ugurlu olsun cnm

Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun canım...

Bende sancilarim cok oldugu icin arasida siklastigi icin 3-4 olmustur diye dusunuyordum ama malesef Masalimin keyfi yerinde gelesi yok :)
Ama degisirmis canim herkeste bu doktor diyor mi 1 cm aciklikla 2-3 gunde de dogurabilirsin 3 haftada da dedi
Ben de inanilmaz sabirsizim kizim hic bana cekmemis ama mecbur bekliyorum canim baska sansin yok zaten ben saglik acisindan bir sorun olmadigi surece kesinlikle sezeryan istemem bugun doktor bana suan dogsa bebegimiz iyi hic bir sorunu yok ama kaldigi hergun onun icin cok iyi cok onemli dedi
Doktor ole diyince kizdim kendime kendi keyfim icin erken gelsin diyorum halbu ki bebegim daha gelisiyor gobuste artik zamana biraktim dusunmeyecegim hic hatta ikimize ozel suan ki askin tadini cikaricam suan sadece benimmmmmm minigim
03-03-2013 uyumunuda dusunebilirsin bak
Haberlerini bekliyorum canim :18:

Son düzenleme:

ben inşikak suresinin türkçesini dinledim ama ahiret gününü anlatıyor. inşirah, biz senin gogsunu açıp genişletmedik mi belini büken yükü hafifletmedik mi, her zorlukta kolaylık vardır... bir kısmını yazdım. inşirah daha çok doğum öncesi kolaylık sağlar diye düşündüm kendimce.

bana verdiği çıktıda hiç o değerler yok. bana söylemiyor da. sadece kilo öğrenip geliyorum ben.
ben varımm bennn karnımdaki çizgiyede baktım yamuk hala kafadan 1 haftam var...
bir de başımıza çizgi çıktı

inşallah canım ya. senin ne zaman dönmüştü. döndüğünde kilosu kaçtı? benim haftamda kilosu kaçtı. edlin söyledi muhasebe işini o Seda hanıma gidiyor.

benimde yeni Döndü canim, son ana Kadar hep varmis bu ihtimal, yani doguma gittigimde yine ters dönmüste olabilir, ben netteki hareketleri yaptim bisüre dönmesi icin, onunmu faydasi oldu bilmiyorum ama denemekte fayda var

canım o hareketleri ben bulamadım bana bir tarif eder misin. acil yapmam lazım 36ya yeni girdim belki 36nın sonlarında döner diye umut ediyorum işte

canım gözün aydın rabbim yakın zamanda bizede nasip etsin.9 ay bişekilde geçtide şu son iki hafta geçmek bilmiyor

sen uykusuzluğu ve mide yanmasını bana sor son iki ay yandım anam yandımm!!!GAVİSCON diye bi şurup vermişti doktor iki şişe bitirdim baktım bu olmuyo şimdi patates rendeleyip bir iki kaşık çiğ patates suyu içiyorum..oh valla rahatlattı midemi.insanın dili bile uyuluyo yanma olunca. allah kurtarsın arkadaşım anne olabilmek zormuş

tşkkr ederim canım zaten 2013 fiyatları belli olmamışmıydı ne diyoruz ben burda doğurcam inş benide yazın mı :) sorayım bi pzrtesi günü sende murat beye gidiosun heralde

dogum icin kayit yaptiracam diyosun cnm.. birazda dogum ve yeni dogan bakim unitesi hakkinda bilgi veriyo..

ben seda hocaya gidiyorum...

Gozun aydin. Bebegine sag salim kavustun. Dogumun da pek kolay olmus. Darisi basimiza.
Doktorlar pek rahat. Benim doktor da olsa gelmezdi diye dusunuyorum. Sanci hissedip de nst de cikmamasi cok sinir bozucu gercekten.
adanacim madem sezeryanla dogum yapican 4ü diyilde 3ü yapsan, 03.03.13 olurdu negüzel
Bu tarihi hic dusunmemistim. Bu daha guzelmis.
Midem cok yaniyor benim de. Dun yatamadim oturarak dalmisim. Esiminde reflu var. dedim sen hep bunu mu cekiyordun? Gercekten cok zormus. Ilac icmiyorum. Gecmis olsun sana.
Gozun aydin. Darisi basimiza insallah.

Ishal ben de ara ara oluyor. Ben erken daliyorum ama saat basi tuvalete kalkiyorum. Yanimda da su var. su ic tuvalete git gece boyle bitiyor. Bir de ben atletle yatiyorum ustumu de aciyorum. Cok yaniyorum ve cok terliyorum buna ragmen. Evdekiler usuyor ben yaniyorum.

Dogum yaptiktan sonra hangi belgelerle nereye basvuracagiz? Doktordan dogum oncesi izne ayrilirkenki gibi bir kagit isteyecek miyiz?

• Bu pozisyonda önce sırt üstü yere yatarsınız. Dizlerinizi kırarak ayaklarınızı yere basacak şekilde durursunuz. Daha sonra pelvisinizi kaldırarak belinizin altına destekleyici minderler koyun. Pozisyonunuz pelvisinizi kaldırdığınız zaman kalçalarınızın yüksekliği başınızdan yaklaşık 30-40 cm daha yukarıda olmalıdır.
  • Ters duruşlar için uygulanabilecek diğer bir yöntem de ses kullanma yöntemidir. Bu yöntemde mantık şöyledir. Anne karnındaki bebekler seslere karşı özellikle tanıdığı seslere karşı hassastırlar ve tepki verirler. Bebeğin daha hareketli olduğu zamanlarda karnınıza bir müzik aletini yaklaştırıp bebeğe dinletmeniz veya eşinizin sizin kucağınıza başınızı koyarak bebeğinizle konuşması bebekte bir hareketlilik yaratacaktır. Ters yöndeki bebek sesin geldiği yöne doğru kafasını çevirerek dönmeye çalışacaktır.

deneyeyim bari

Dogum yaptiktan sonra hangi belgelerle nereye basvuracagiz? Doktordan dogum oncesi izne ayrilirkenki gibi bir kagit isteyecek miyiz?

doğum kağıdını okula götürecekmişiz canım. bir de eğer eşin de memursa doğum yardımı çocuk yardımı eşin alıyormuş. özelde çalışıyorsa bunları anne alıyormuş. benim eşim alacak yani. doğuran benim herşeyi alan o senin eşin özeldeydi sanırım. sen doğum belgeni vermen yeterli olur. zaten sen gidemezsin de okuluna eşin götürür verir. ben eşimi göndericem okula

Son düzenleme:
günaydın herkese,

adanam, 4 Mart büyük gün sizin için inş sağlıcakla gelsin yavrumuz.

Selalmaz, canım sanırım şu sıralar bebeğinle kavuşmuşsunuzdur.Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş.

recsn, canım aslında bebek 36. haftada tüm gelişimini tamamlıyormuş fakat anne karnında beslemek doğduktan sonra beslemekten daha kolay deniyor ya sanırım o mantıkla dr un son ana dek bekletiyor bebeğini, bence çokta iyi yapıyor ama tabi insanda sabırsızlanıyor madem sezeryan neden şimdi değil diye.haftaya kavuşcaksın yavrunla az kaldı :)

edlin, evet ya resmen çakma mart anneleri bu kızlar, hep şubatta aldılar bebeklerini kucaklarına.bende inş istikrarla o yoldayım mart görünümlü mart annelerinden :))

sudecim, canım bende premium care aldım.o okuduğunu bende okudum ama genel olarak kullanımdan çok memnun anneler çok nadir bebeklere iyi gelmemiş bu bez, inş bizimkilerede iyi gelir.gçen okudum bebekler yeni doğduğundan günde 8 bez kirletirmiş.15-16 bez yeterli olur bu durumda diye düşünüyroum.

paptya, canım ya haklısın tabi valiz almakta :)) sen şimdi bide 2 tane anne çantası kullanman gerek yada düz mantıkla sen bi orta valize koy eşyaları ancak sığar valla :)) ne güzel ya ben kendimden çok seni hayal ediyorum çifte mutluk çifte zorluluk.inş çokta uslu olur yavruların :)

lalam, doğumun yakınmış inş en kolayından nasip olsun.1 hafta demiş dr un ama en hayırlı vakitte gelsin bakalım.

oske, sende doğum yapmışsın allah analı babalı büytüsün yavrunuz size bağışlasın sağlıkla :)

moozan, canım oğlun gelmiş yuvanıza gözünüz aydın analı bablı büytsün rabbim, bi ağlayamadın kız sende :))

chemez, inş hakkında hayırlısı olsun normal yada sezeryan siz iyi olunda, sanırım 2 3 güne haberini alırız seninde.

sonsy, canım günaydın.şuan sanırım sen görünüyosun, kız şansa bak ya ben sezeryan olcam biliyosun en baştan belliydi, diyorum keşke bizim Meriç yerine Derin hanım dönseydi, ama stres yapma sen yinede hiç belli olmaz.dua edelim biz.

db55, günaydın canım.nasılsın ? sancılara devammı ?

Sadece sen degilsindir. Kendini bunaltma. Arkadasim yuruyus yapmak bebegin donusunu etkiliyormus dedi. Istersen bol su icip yuruyus yap.

bol hareket etmen lazım. yürüyüş ve sola yatmak. allah yardımcın olsun. üzme kendini çok allahtan hayırlısı.

bugun alışveriş merkezine gidicem bol bol gezeyim bari akşam da o hareketleri yapıyım.

valla sezaryenlerinki döner de normal isteyeninki dönmez. dur ben ona kulaklıkla aşağıdan müzik dinleticem belki sese gelir

valla sezaryenlerinki döner de normal isteyeninki dönmez. dur ben ona kulaklıkla aşağıdan müzik dinleticem belki sese gelir

canım dene bakalım faydası olur belki, mantıklı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…