Evet ozeldeydi. Tesekkurler cvp icin. Dun esim sordu da ben de size sorayim dedim. Okuldaki arkadaslara da sorucam. Unutkanlik oldugu icin bunlari unuturum kesin.doğum kağıdını okula götürecekmişiz canım. bir de eğer eşin de memursa doğum yardımı çocuk yardımı eşin alıyormuş. özelde çalışıyorsa bunları anne alıyormuş. benim eşim alacak yani. doğuran benim herşeyi alan osenin eşin özeldeydi sanırım. sen doğum belgeni vermen yeterli olur. zaten sen gidemezsin de okuluna eşin götürür verir. ben eşimi göndericem okula
günaydın herkese,
adanam, 4 Mart büyük gün sizin için inş sağlıcakla gelsin yavrumuz.
Selalmaz, canım sanırım şu sıralar bebeğinle kavuşmuşsunuzdur.Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş.
recsn, canım aslında bebek 36. haftada tüm gelişimini tamamlıyormuş fakat anne karnında beslemek doğduktan sonra beslemekten daha kolay deniyor ya sanırım o mantıkla dr un son ana dek bekletiyor bebeğini, bence çokta iyi yapıyor ama tabi insanda sabırsızlanıyor madem sezeryan neden şimdi değil diye.haftaya kavuşcaksın yavrunla az kaldı :)
edlin, evet ya resmen çakma mart anneleri bu kızlar, hep şubatta aldılar bebeklerini kucaklarına.bende inş istikrarla o yoldayım mart görünümlü mart annelerinden :))
sudecim, canım bende premium care aldım.o okuduğunu bende okudum ama genel olarak kullanımdan çok memnun anneler çok nadir bebeklere iyi gelmemiş bu bez, inş bizimkilerede iyi gelir.gçen okudum bebekler yeni doğduğundan günde 8 bez kirletirmiş.15-16 bez yeterli olur bu durumda diye düşünüyroum.
paptya, canım ya haklısın tabi valiz almakta :)) sen şimdi bide 2 tane anne çantası kullanman gerek yada düz mantıkla sen bi orta valize koy eşyaları ancak sığar valla :)) ne güzel ya ben kendimden çok seni hayal ediyorum çifte mutluk çifte zorluluk.inş çokta uslu olur yavruların :)
lalam, doğumun yakınmış inş en kolayından nasip olsun.1 hafta demiş dr un ama en hayırlı vakitte gelsin bakalım.
oske, sende doğum yapmışsın allah analı babalı büytüsün yavrunuz size bağışlasın sağlıkla :)
moozan, canım oğlun gelmiş yuvanıza gözünüz aydın analı bablı büytsün rabbim, bi ağlayamadın kız sende :))
chemez, inş hakkında hayırlısı olsun normal yada sezeryan siz iyi olunda, sanırım 2 3 güne haberini alırız seninde.
sonsy, canım günaydın.şuan sanırım sen görünüyosun, kız şansa bak ya ben sezeryan olcam biliyosun en baştan belliydi, diyorum keşke bizim Meriç yerine Derin hanım dönseydi, ama stres yapma sen yinede hiç belli olmaz.dua edelim biz.
db55, günaydın canım.nasılsın ? sancılara devammı ?
iyi geceler arkadaşlar...
akşamüstü az bir şey kanamam oldu,zaten bütün gün değişik ağrılarım oluyordu,belim kasıklarım,sık sık giren ama düzensiz ağrılar,10 dk 20 dk 5 dk 15 dk. kanamayı da görünce duşa girdim,çantamızı aldık,hastaneye gittik. yarın doğum için ailemin yanına gidecektim aslında kısmet olmadı,annem şimdi yolda saat 3 gibi gelecek. neyse ebe muayene etti,1 cm açıklık var dedi,nst ye soktular,hiç sancı çıkmadı. dedim nasıl olur,ben şiddetli şekilde ağrı hissediyorum,bebek kanalda değil,inmeye çalışıyordur,ondan olur dediler ama çok ağrım var,geldimi kıvranıyorum. doğum sancısı bunun daha beteriyse ben normal filan doğuramam,sanırım ağrı eşiğim çok düşük. sancı çıkmayınca gönderdiler,doktor gelme gereği de görmedi hastaneye. zaten benim doktor nöbetçi olmayınca gelmiyor geceleri.yarın sabah 8 de hastaneye gidicez ,daha doğum şekline karar vermemiştik ama ben sezaryen isteyeceğim sanırım... dayanabileceğimi sanmıyorum.. çok canım yanıyor.
günaydın canım nasılsın ?günaydın tatlı anneler...
Evet ozeldeydi. Tesekkurler cvp icin. Dun esim sordu da ben de size sorayim dedim. Okuldaki arkadaslara da sorucam. Unutkanlik oldugu icin bunlari unuturum kesin.
Gunaydin canim. sen nasilsin? Gece oluyor sancim. Acilmam olmustur benim. Ama dunku sancim daha cok gaz sancisiydi. Sezeryan olucam diye acilmama bakmiyor. Halbuki bakmasi lazim yani.
günaydın canım nasılsın ?
kızlar aranızda bebeği dönmeyen bir ben miyim
ben öğretmenim eşim özle sektörde ozaman bana vercekler hımm okey =) bende bende eşimle göndereym okula madem iyi oldu =)doğum kağıdını okula götürecekmişiz canım. bir de eğer eşin de memursa doğum yardımı çocuk yardımı eşin alıyormuş. özelde çalışıyorsa bunları anne alıyormuş. benim eşim alacak yani. doğuran benim herşeyi alan osenin eşin özeldeydi sanırım. sen doğum belgeni vermen yeterli olur. zaten sen gidemezsin de okuluna eşin götürür verir. ben eşimi göndericem okula
canım ya hayırlı olsun şimdi senin yerinde olmak isteyen ne kadar çok hamiş melek var =) bebişin kilosuda ideal bence maşallah bebişine öp öp bizim içinde bol bol =)18,02,2013 saat 11:00 da kızım spinal sezeryanla aramıza katıldı kızlar.. ağrılı sancılı fakat çook mutluyum. 3170 gr. 49 cm doğdu. Allah hepinize hayırlı ve kazasız doğumlar nasip etsin . doğumu gerçekleşen annelere bol sütlü, öpücüklü, kokuşkanlı ve gazsız günler diliyorum
cnm 4 mart pazartesi benim doktor sadece hafta içi çalışıyr =) birde pazartesi olması işime yaradı eşime iş yerinden 3 gün izin veriyorlar çünkü =)adanacim madem sezeryanla dogum yapican 4ü diyilde 3ü yapsan, 03.03.13 olurdu negüzel
cnm benimkide tekrar döndü canını sıkma herşeyin hayırlısı bebişimize sağlık versin rabbim =)benimde yeni Döndü canim, son ana Kadar hep varmis bu ihtimal, yani doguma gittigimde yine ters dönmüste olabilir, ben netteki hareketleri yaptim bisüre dönmesi icin, onunmu faydasi oldu bilmiyorum ama denemekte fayda var
canım benim bebek geçen hafta doğum pozisyonuna girmişti..malesef bu hafta ters duruyor dedi doktor hatta ayrıntılı ultrasona girdim ordada aynısını söyledi doktor =( senin kız çok hareketli dediler =)
kızlar aranızda bebeği dönmeyen bir ben miyim
ben inşikak suresinin türkçesini dinledim ama ahiret gününü anlatıyor. inşirah, biz senin gogsunu açıp genişletmedik mi belini büken yükü hafifletmedik mi, her zorlukta kolaylık vardır... bir kısmını yazdım. inşirah daha çok doğum öncesi kolaylık sağlar diye düşündüm kendimce.
bana verdiği çıktıda hiç o değerler yok. bana söylemiyor da. sadece kilo öğrenip geliyorum ben.
bir de başımıza çizgi çıktı
inşallah canım ya. senin ne zaman dönmüştü. döndüğünde kilosu kaçtı? benim haftamda kilosu kaçtı. edlin söyledi muhasebe işini o Seda hanıma gidiyor.
canım o hareketleri ben bulamadım bana bir tarif eder misin. acil yapmam lazım36ya yeni girdim belki 36nın sonlarında döner diye umut ediyorum işte
kizlar bende uyuyamiyorum hergece 12 de yataga giriyorum ama uyumam 5 i buluyor dun gece mide yanmasindan mafoldum bugece uyucam zorlicam dedim biraz once tuvalete kostum ishal olmusum tirstim sonnrada dogumdan once ishal olunurmus ya yine uyumayi beceremedim gunduzde 1 e kadar kalkamiyorum bebisi ac biraktim diye uzuluyorum son haftalar gercekten zormus yarin 11 de kontrolum var doktorum dogum icin tahlil isticekti bide nstye girerim her girdigimde sanci cikti bskalim bu hafta ne cikicak
bugun alışveriş merkezine gidicem bol bol gezeyim bariakşam da o hareketleri yapıyım.
valla sezaryenlerinki döner de normal isteyeninki dönmez. dur ben ona kulaklıkla aşağıdan müzik dinleticem belki sese gelir
sana da günaydın canım. çok şükür iyiyim sen nasılsın? oğluşun nasıl?
bende iyiyim canım, oğluşuımda iyidir teyzesi dayadı ayaklarını mideme resmen nefesimi kesti sıpa ya :)
doğum yapacak arkadaşlarım,Allah kolaylık versin sağlıkla kucaklarsınız inş kuzularınızı
ay söylemesi ayıp çok kıskanıyorum ya,haftası benden geride olupta doğum yapan arkadaşlarımı,şaka bi yana vakit geçmiyor...kısmetse bende perşembe alıcam kızımı kucağıma...sanırım bir benim drum 40haftada sezryan yaapıyor...herkesin 1 yada 2 hafta önce alınıyor sezeryanda....benim drum yazık değilmi dedi erkenden alalım...40ı beklicez dedi....zaman su gibi aksın sıra biz bekleyenlere gelsin hayırlısıyla
15 20 gün oluyor. kombinin sıcak su vanasını ve güneş enerjisinin vanasını aynı anda açık bırakmışım sabahtan akşama dek su boşuna akmış taaa çatıya çıkıp...eşim geldi gece 12 de falan anladık durumu kapattı ama iş işten geçti...su faturası bu ay 100 ü geçer diye de üzüldük. bu gün su faturasını okumak için gelen görevliye kapıyı ben açtım adam gider gitmez indim faturayı aldım 25 lira gelmiş...kocamı aradım. hayatım su geldi dedim:))) benim kocam çıldırdı ne suyu ne suyu hani daha 2 hafta vardı diye sayıklamaya başladı:)))))ya bi dur dedim fatura geldi:)))))ama benimkinin ömründen ömür gitti:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?