2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

selam canım bagırsagında gorulen bnm ama daha dogum yapmadım ama doktorum bı daha konusmadı bı kac kere sordum onemsız bısı o bu kadar ustunde durma dedı ole yanı Allahın ıznıyle saglıklıdır bebıslerımız ınsallah

Gozunuz aydin, masallah bebisine, mutlu ve saglikli bir omur dilerim

Son düzenleme:

insallah canim.benim doktorymda onemsemedi bir daha hic bisey soylemedi.ben soruncada bisey yok dusunme dedi.ama iste kafamdan atamiyorum.insallah pzt dogum yapacagim..rabbim saglikla ku agimiza almayi nasip etsin insallahhhh

ay canım ne güzel yazmışsın ya =) aşkınıza nazar değmesin =) bende eşimi çok ama çoookkk seviyorum RABBİM ayırmasın bizi =) herkes çok mutlu olsun eşini sevsin =) inşallah bebişinin gözleride eşininkine benzer benim bebişimin kide babasının mavi gözlerine benzer =))
Bizim doktor da 4Mart dedi, Carsamba bakicak tekrar, acelesi varsa Carsamba aliriz yoksa 4'unde aliriz dedi.
iyi iyi benim bebişle aynı gün doğarlar tatlım =) 4 mart büyük gün =)

kızlar iki üç gündür geçmişi okuyorum da,bu mart anneleri şubat annesi oluvermiş,bir de herkes ya sezeryan olmuş ya da olmak için gün almış.....
niye böyle

Kizlar hastanede yTkta sizeyaziyorum dunyalar guzeli birkiz im oldu ben de iyyiyim yeni yeni ayaklarim aciliyor dualariniz icin cok tesekkur ederim

Ay yaaaa
İnsanların aklına olmadık şeyler geliyoooo
Allah onlara da sabır versin

Sen çık gel dersten bak görüyor musun

Bizde de gece kırk kere üzerimi örtme refleksi ya da üzerini ört demesi var
Üstümü açmamla kafayı bozdu bizimki

Kız ne pis boğazlığı töbe töbeeeeeee

kızlar ben 4 martta doğum yapacağım =) sezeryan ile he he =)

Hayırlı olsun tarihin tatlımmmmm
Sağlıcakla kavuşursun inşallah bebeğineeee

hani bu topik mart anneleriydi?? cakma mart anneleri siziiii :-D:-D:-D:-D

sanirsam orijinal mart anneleri ben,cemre,duygusal tedavi,2013,sonsy olacazzz :-D:-D

baska varmiydi ya? ;-)

He yaaa değil mi
Şubat'ın son günü doğururmuşuz biz deee

Ben de ondan aldım
Kokusunu da beğendim aslında
15 tane koydum
Anneme kalsa bir paket koyacak
Bi hastane çıkışı
İki pijama
Bi tulum
Bir de hastaneden çıkarken giymek üzere bi şi koydurdu
Ve bunlar çoraplı iç donlu falan sanki bi hafta kalcaz
Bildiği bi şi vardır dedim ben de koydum

Ayyyyyyy
Allah amalı babalı büyütsünnnnn

ayyyy pek komiiiiiikkkkkk

Ayyyyy
Bunları eşine de söyledin miiiiii
Ne güzelllllll

Kizlar hastanede yTkta sizeyaziyorum dunyalar guzeli birkiz im oldu ben de iyyiyim yeni yeni ayaklarim aciliyor dualariniz icin cok tesekkur ederim

Hayırlı olsun tatlım
Allah analıbabalı büyütsün inşallah

Son düzenleme:
bendede durum seninle aynı canm bizde sezeryanda 40 ı görcez heralde :)
oo canım seninde çok az kalmış maşallah ya ...
maşallah oğluna canım, allah muhabbetinizide bozmasın inş.
Bizim doktor da 4Mart dedi, Carsamba bakicak tekrar, acelesi varsa Carsamba aliriz yoksa 4'unde aliriz dedi.
hadi bakalım bekleyecek mi gününü :) aceleci miymiş görcez :)
kızlar iki üç gündür geçmişi okuyorum da,bu mart anneleri şubat annesi oluvermiş,bir de herkes ya sezeryan olmuş ya da olmak için gün almış.....
niye böyle
dr lar sezeryan yanlısı canım biliyosun, artık bizde fazla korkak ve canı kıymetli bi millet olduğumuzdan sezeryanlar fazla diye düşünüyroum.Bende sezeryan olcam hani en baştan belliydi mecburi, hem pıhtılaşmam var hem tüp bebek.yani mecbur olmasaydımda kesin sezeryan olurdum o bölgeyle problemim var korkudan doğuramazdım :))
ayyy yavrumuz annesinin kucağındamıymış :))) maşallah yavrumuza, allah szilere bağışlasın canım.Darısı başımıza :)) sütün gelmemiştir sanırım henüz dimi ?

Kızlar rüyamda oğlum bi emiyordu ki cokkudu cokkudu
Boğulacak sandım o kadar

Bir de kanamam oluyordu

Valla az kaldı yarın 40.haftama giriyorum normal bekliyoruz hep ama pzt herşey belli olcak bakalım..valla bebeğini kucağına alanları okudukça bende sabırsızlanıyorum :) pzt ye kadar geliverse kendi kendine ne güzel olur Allah ım :)

Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın darısı bizi başımıza umarım sende kızında iyisinizdir :)

candaş cım sana verilmiş miydi kuzum doğum tarihiiii??
yok canım daha verilmedi bana tarih, 5 martta verecek sanırım.yarın randevum var bide 10 gün sonra gelirsin tarihi konuşuruz dedi, sizden sonrayım ben.sende şuan normal doğum planlıysun dimi ? Eşin sezeryan istemişti sanırım ? Inş en kolayından normal olur.
kızlar rüyamda oğlum bi emiyordu ki cokkudu cokkudu
boğulacak sandım o kadar

bir de kanamam oluyordu
ayyy rüyanın güzelliğine bak ya :)) kız emzirme rüyalarını hep senmi görüyodun yoksa :)) inş o günlerde gelcek annesi çok az kaldı.sabırsızlanıyomusun sende doğsun diye ? Ben sabırsızlanıyorum.
hadi bakalım inş canım ya pzt ye gelse süper olur valla.sezeryan istemiyosun dimi sende ?
kizlar dogum cantalarinizi arabalarinizin bagajina koymayi unutmayin.

bende sabit bi yerde tutuyorum aslında daha eklenecekler var ama işimi görür idareten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…