bendede durum seninle aynı canm bizde sezeryanda 40 ı görcez heralde :)
bir sey sormak istiyorum..bir arkadasin bebeginin kalbinde bir arkadasinda bebeginin bagirsaklarinda ekojenik odak parlaklik gorunmustu.pnlar dogum yaptilar mi??bebeklerinin saglikdurumu nasil??.benim bebegiminde kalbinde gorulmustu o yuzden cok heyecanliyim..insallah bebegim sagliklidir.o arkadaslarvevap yazarsaniz cok mutlu olurum...
18,02,2013 saat 11:00 da kızım spinal sezeryanla aramıza katıldı kızlar.. ağrılı sancılı fakat çook mutluyum. 3170 gr. 49 cm doğdu. Allah hepinize hayırlı ve kazasız doğumlar nasip etsin . doğumu gerçekleşen annelere bol sütlü, öpücüklü, kokuşkanlı ve gazsız günler diliyorum
selam canım bagırsagında gorulen bnm ama daha dogum yapmadım ama doktorum bı daha konusmadı bı kac kere sordum onemsız bısı o bu kadar ustunde durma dedı ole yanı Allahın ıznıyle saglıklıdır bebıslerımız ınsallah
Biz şidi babamızla kontrolden geldik oğluşum iyiymiş kilosu suyu normal doğum yolu görundu bize ne çok korkuyodum ama napım işekilde çıkıcak eşimle kontrole gitmeyi çok seviyorum eşimi çok seviyorum gun ışığı gözune vurunca yeşil gözleri daha bitatlı oluor
iyi iyi benim bebişle aynı gün doğarlar tatlım =) 4 mart büyük gün =)Bizim doktor da 4Mart dedi, Carsamba bakicak tekrar, acelesi varsa Carsamba aliriz yoksa 4'unde aliriz dedi.
Kizlar hastanede yTkta sizeyaziyorum dunyalar guzeli birkiz im oldu ben de iyyiyim yeni yeni ayaklarim aciliyor dualariniz icin cok tesekkur ederim
Kizlar hastanede yTkta sizeyaziyorum dunyalar guzeli birkiz im oldu ben de iyyiyim yeni yeni ayaklarim aciliyor dualariniz icin cok tesekkur ederim
cemrecım bende bı kere evde yalnızdım..benim koca dersin ortasında beni arıyo aklına düşmüşüm megersem..arıyo cebi acan yok,evı arıyo acan yok.. dersi bırakıp yola düşmüş sevdadan ses yok diye.. duştaydım oysakiiallahtan kapıyı caldıgında açtım ama korkudan bembeyaz olmuş.. zaten beyaz iyice ruh gibi olmuştu
candaş cım ıyıyız tatlım... oğluşu beklıyoruz dr ablamız 15-20 güne doğar dedi de
amann benim kocada keyfine göre telaş oluyomesela gece uyku arasıysaa noldu iyimisin diyo,
çok ağrım var deyince gel sarılayım geçer diyo.. gelde kafasına yastığı indirme
gündüzde arıyorum bakıyo napıyosun falan diye muhabbet ediyorum iyi olduğumu anlayıp kapatıyoo
ulaşamayınca da çok panik yok zaten fazla aramaz biliyo ben saatte bir canım sıkılıp arıyorum
hee ama annesi falan bana ulaşamayıncaa onlar kocamı arayıp panik ettiriyo o zaman gör curcunayı
tuvaletteysem nasıl çıkıcağımı bilemiyorum zır zırrr susmuyo töbee est
inşallah canım ya çok sağol.
çok güldüm ilahi canım. benim gerginliğim onu da germiştir hareket edemiyordur yavrucak. ben çok gergin bir insanım çünkü annemle gittik kadına zehir etmiştir gününü. alıştı napsın o da bişey demiyor. çekiyor beni.
annem doktora sinirleniyor bir sürü kola içiyo dedi. doktor da sinirini yatıştırıyorsa içsin dediutandım orda.
aman canım bari sen dikkat et ben yapamadım abur cubur yeme. ben bugunden sonra meyve sebze yemeye karar verdimbari kilosunu korusun.
ay inşallah benim de döner canım ya. benim de bazı haftalar ani kilo alıyor bazı haftalar hiç kilo almıyordu. belki seninki gibi olur kilosu inşallahtamam canım okuyacağım ve artık gereksiz yiyeceklerden uzak duracağım. kendimden iğrendim resmen ne pis boğazım diye.
kızlar ben 4 martta doğum yapacağım =) sezeryan ile he he =)
hani bu topik mart anneleriydi?? cakma mart anneleri siziiii :-D:-D:-D:-D
sanirsam orijinal mart anneleri ben,cemre,duygusal tedavi,2013,sonsy olacazzz :-D:-D
baska varmiydi ya? ;-)
kızlar bebek bezi olarak ne aldınızbelki konuşulmuştur ama kaçırmışımdır..
ben prima premium care aldım en iyisi o diye...
şimdi de internette biraz araştırayım dedim, kimyasal kokuyormuş sızdırıyormuş vs.
kafam karıştı :26:
gerçi ben paketi açtım hastane çantasına koymak için öyle bir koku gelmedi bana. sadece
primanın ıslak mendili bi acayip kokuyor alkol gibi onu sevemedim...
birde hastane çantasına 10 tane bez koydum yeter mi sizce?
siz hangi bezi tercih ettiniz?
18,02,2013 saat 11:00 da kızım spinal sezeryanla aramıza katıldı kızlar.. ağrılı sancılı fakat çook mutluyum. 3170 gr. 49 cm doğdu. Allah hepinize hayırlı ve kazasız doğumlar nasip etsin . doğumu gerçekleşen annelere bol sütlü, öpücüklü, kokuşkanlı ve gazsız günler diliyorum
15 20 gün oluyor. kombinin sıcak su vanasını ve güneş enerjisinin vanasını aynı anda açık bırakmışım sabahtan akşama dek su boşuna akmış taaa çatıya çıkıp...eşim geldi gece 12 de falan anladık durumu kapattı ama iş işten geçti...su faturası bu ay 100 ü geçer diye de üzüldük. bu gün su faturasını okumak için gelen görevliye kapıyı ben açtım adam gider gitmez indim faturayı aldım 25 lira gelmiş...kocamı aradım. hayatım su geldi dedim:))) benim kocam çıldırdı ne suyu ne suyu hani daha 2 hafta vardı diye sayıklamaya başladı:)))))ya bi dur dedim fatura geldi:)))))ama benimkinin ömründen ömür gitti:))))))
Biz şidi babamızla kontrolden geldik oğluşum iyiymiş kilosu suyu normal doğum yolu görundu bize ne çok korkuyodum ama napım işekilde çıkıcak eşimle kontrole gitmeyi çok seviyorum eşimi çok seviyorum gun ışığı gözune vurunca yeşil gözleri daha bitatlı oluor
oo canım seninde çok az kalmış maşallah ya ...bendede durum seninle aynı canm bizde sezeryanda 40 ı görcez heralde :)
maşallah oğluna canım, allah muhabbetinizide bozmasın inş.Biz şidi babamızla kontrolden geldik oğluşum iyiymiş kilosu suyu normal doğum yolu görundu bize ne çok korkuyodum ama napım işekilde çıkıcak eşimle kontrole gitmeyi çok seviyorum eşimi çok seviyorum gun ışığı gözune vurunca yeşil gözleri daha bitatlı oluor
hadi bakalım bekleyecek mi gününü :) aceleci miymiş görcez :)Bizim doktor da 4Mart dedi, Carsamba bakicak tekrar, acelesi varsa Carsamba aliriz yoksa 4'unde aliriz dedi.
dr lar sezeryan yanlısı canım biliyosun, artık bizde fazla korkak ve canı kıymetli bi millet olduğumuzdan sezeryanlar fazla diye düşünüyroum.Bende sezeryan olcam hani en baştan belliydi mecburi, hem pıhtılaşmam var hem tüp bebek.yani mecbur olmasaydımda kesin sezeryan olurdum o bölgeyle problemim var korkudan doğuramazdım :))kızlar iki üç gündür geçmişi okuyorum da,bu mart anneleri şubat annesi oluvermiş,bir de herkes ya sezeryan olmuş ya da olmak için gün almış.....
niye böyle
ayyy yavrumuz annesinin kucağındamıymış :))) maşallah yavrumuza, allah szilere bağışlasın canım.Darısı başımıza :)) sütün gelmemiştir sanırım henüz dimi ?Kizlar hastanede yTkta sizeyaziyorum dunyalar guzeli birkiz im oldu ben de iyyiyim yeni yeni ayaklarim aciliyor dualariniz icin cok tesekkur ederim
Kızlar rüyamda oğlum bi emiyordu ki cokkudu cokkudu
Boğulacak sandım o kadar
Bir de kanamam oluyordu
oo canım seninde çok az kalmış maşallah ya ...
maşallah oğluna canım, allah muhabbetinizide bozmasın inş.
hadi bakalım bekleyecek mi gününü :) aceleci miymiş görcez :)
dr lar sezeryan yanlısı canım biliyosun, artık bizde fazla korkak ve canı kıymetli bi millet olduğumuzdan sezeryanlar fazla diye düşünüyroum.Bende sezeryan olcam hani en baştan belliydi mecburi, hem pıhtılaşmam var hem tüp bebek.yani mecbur olmasaydımda kesin sezeryan olurdum o bölgeyle problemim var korkudan doğuramazdım :))
ayyy yavrumuz annesinin kucağındamıymış :))) maşallah yavrumuza, allah szilere bağışlasın canım.Darısı başımıza :)) sütün gelmemiştir sanırım henüz dimi ?
yok canım daha verilmedi bana tarih, 5 martta verecek sanırım.yarın randevum var bide 10 gün sonra gelirsin tarihi konuşuruz dedi, sizden sonrayım ben.sende şuan normal doğum planlıysun dimi ? Eşin sezeryan istemişti sanırım ? Inş en kolayından normal olur.candaş cım sana verilmiş miydi kuzum doğum tarihiiii??
ayyy rüyanın güzelliğine bak ya :)) kız emzirme rüyalarını hep senmi görüyodun yoksa :)) inş o günlerde gelcek annesi çok az kaldı.sabırsızlanıyomusun sende doğsun diye ? Ben sabırsızlanıyorum.kızlar rüyamda oğlum bi emiyordu ki cokkudu cokkudu
boğulacak sandım o kadar
bir de kanamam oluyordu
hadi bakalım inş canım ya pzt ye gelse süper olur valla.sezeryan istemiyosun dimi sende ?valla az kaldı yarın 40.haftama giriyorum normal bekliyoruz hep ama pzt herşey belli olcak bakalım..valla bebeğini kucağına alanları okudukça bende sabırsızlanıyorum :) pzt ye kadar geliverse kendi kendine ne güzel olur allah ım :)
kizlar dogum cantalarinizi arabalarinizin bagajina koymayi unutmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?