ay canım ne güzel yazmışsın ya =) aşkınıza nazar değmesin =) bende eşimi çok ama çoookkk seviyorum RABBİM ayırmasın bizi =) herkes çok mutlu olsun eşini sevsin =) inşallah bebişinin gözleride eşininkine benzer benim bebişimin kide babasının mavi gözlerine benzer =))
iyi iyi benim bebişle aynı gün doğarlar tatlım =) 4 mart büyük gün =)
18,02,2013 saat 11:00 da kızım spinal sezeryanla aramıza katıldı kızlar.. ağrılı sancılı fakat çook mutluyum. 3170 gr. 49 cm doğdu. Allah hepinize hayırlı ve kazasız doğumlar nasip etsin . doğumu gerçekleşen annelere bol sütlü, öpücüklü, kokuşkanlı ve gazsız günler diliyorum
Ishal ben de ara ara oluyor. Ben erken daliyorum ama saat basi tuvalete kalkiyorum. Yanimda da su var. su ic tuvalete git gece boyle bitiyor. Bir de ben atletle yatiyorum ustumu de aciyorum. Cok yaniyorum ve cok terliyorum buna ragmen. Evdekiler usuyor ben yaniyorum.
Kizlar hastanede yTkta sizeyaziyorum dunyalar guzeli birkiz im oldu ben de iyyiyim yeni yeni ayaklarim aciliyor dualariniz icin cok tesekkur ederim
Merhaba herkese.Doğum yapanlara hayırlı olsun.Benim gibi bekleyenlerin başına diyorum.Bu aralar sancılar arttı ya bakalım ne zaman gelecek bizim prenses.Karnımda sertleşmeler de oluyor.
maşallah canım ya çok aşıksın eşine sen :) benim oğlumda babasına benzeyecek galiba, yüzü ona benziyo çenesi, dudakları.elmacık kemikleriyle göz yapısıda bana benziyo şimdilik ultrasonda. ben daha ziayede erkek kardeşime benzesin istiyodum benzer sanıyodumda.ama eşime benzemesininde hiç sakıncası yok ikiside değerli benim için, ne alaka olcakta benim babam bankacı.VE babamın uzun yıllar çalıştığı bi şube vardı benim doğumumda o şubenin çok yakınında, inş dedesine çekerde bankacı olur dedi babam.zor meslek ama kazncıda havasıda bol .. olsun inş ama önce pilot olmasını isterim dedim, bu kez diyolar ya pilot olsun ya dayısı gibi asker yada dedesi gibi bankacı.bakalım bizim tercihimizi oda tercih etcekmi :)) en kötü ihtimal annesi babası gibi memur olsun bari :)Of ya sorma eşime diyorum keşke iki hafta önce şeyedeydik :))))))) beklemek ne kötu rabbim bian önce zaman geçsin. Bakıyım oğlum kime benziyo inşallah babasına benzer kokusu gözleri elbilekleri inşallah
Bu arada doğum yapanları tebrik ediyorum ama hepsi kız galiba ne guzel demek diyenler doğru söyluyo kızlar aceleci erken gelyo erkekler uyuşuk anam doğmak bilmiyolar
arkadaslar face gurubunuzun adi neydi
maşallah canım ya çok aşıksın eşine sen :) benim oğlumda babasına benzeyecek galiba, yüzü ona benziyo çenesi, dudakları.elmacık kemikleriyle göz yapısıda bana benziyo şimdilik ultrasonda. ben daha ziayede erkek kardeşime benzesin istiyodum benzer sanıyodumda.ama eşime benzemesininde hiç sakıncası yok ikiside değerli benim için, ne alaka olcakta benim babam bankacı.VE babamın uzun yıllar çalıştığı bi şube vardı benim doğumumda o şubenin çok yakınında, inş dedesine çekerde bankacı olur dedi babam.zor meslek ama kazncıda havasıda bol .. olsun inş ama önce pilot olmasını isterim dedim, bu kez diyolar ya pilot olsun ya dayısı gibi asker yada dedesi gibi bankacı.bakalım bizim tercihimizi oda tercih etcekmi :)) en kötü ihtimal annesi babası gibi memur olsun bari :)
geçen bi akrabada tam tersini diyo kızlar çok beklermiş, oysa bende senin gibi biliyrum.
maşallah canım ya çok aşıksın eşine sen :) benim oğlumda babasına benzeyecek galiba, yüzü ona benziyo çenesi, dudakları.elmacık kemikleriyle göz yapısıda bana benziyo şimdilik ultrasonda. ben daha ziayede erkek kardeşime benzesin istiyodum benzer sanıyodumda.ama eşime benzemesininde hiç sakıncası yok ikiside değerli benim için, ne alaka olcakta benim babam bankacı.VE babamın uzun yıllar çalıştığı bi şube vardı benim doğumumda o şubenin çok yakınında, inş dedesine çekerde bankacı olur dedi babam.zor meslek ama kazncıda havasıda bol .. olsun inş ama önce pilot olmasını isterim dedim, bu kez diyolar ya pilot olsun ya dayısı gibi asker yada dedesi gibi bankacı.bakalım bizim tercihimizi oda tercih etcekmi :)) en kötü ihtimal annesi babası gibi memur olsun bari :)
geçen bi akrabada tam tersini diyo kızlar çok beklermiş, oysa bende senin gibi biliyrum.
canım tam hatırlamıorum ama kilosu önden gidiıo zaten aşağı yukarı senin kuzunun kilosundaydı ama son haftalarda daha yavaş alıolarmış 2 hafta dönmüştü ama şimdi gene ters duruo pzrtesi gidicez bakalım ne alemde bende normal istıorum ama çok takma kafana sana ve bebeğine bişey olmasında hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun diıorum ben normal doğum yapıp kötü bişe olsa Allah korusun daha kötü ben ööle şkna ediıorum kendimiben inşikak suresinin türkçesini dinledim ama ahiret gününü anlatıyor. inşirah, biz senin gogsunu açıp genişletmedik mi belini büken yükü hafifletmedik mi, her zorlukta kolaylık vardır... bir kısmını yazdım. inşirah daha çok doğum öncesi kolaylık sağlar diye düşündüm kendimce.
bana verdiği çıktıda hiç o değerler yok. bana söylemiyor da. sadece kilo öğrenip geliyorum ben.
bir de başımıza çizgi çıktı
inşallah canım ya. senin ne zaman dönmüştü. döndüğünde kilosu kaçtı? benim haftamda kilosu kaçtı. edlin söyledi muhasebe işini o Seda hanıma gidiyor.
canım o hareketleri ben bulamadım bana bir tarif eder misin. acil yapmam lazım36ya yeni girdim belki 36nın sonlarında döner diye umut ediyorum işte
Ben 41+3 de doğmuşum, kızlar eskiden geç doğarmış. Artık değişti diyor bizim büyükler :) Bizim forumun istatistiklerine göre haklılar da galiba...
Irmas cnm şafakları değişekmi 13 gun yazıyo altta :)))))
ben de haftaya perşembe 36+1 olacağım inşallah o gittiğimde dönmüş olur canım benim bebek hareketsiz bir bebek değil ama aynı yerinde hareket ediyor sadececanım ben de aynı durumdayım 36+1 im dün gittim yine aynı makat gelişli ama baştan beri aynı pozisyonda hiç değiştirmedi zaten hareketli bir bebek de değildi.kafası yukarda olduğu için kafası 2 hafta önden gidiyor.dr haftaya gel doğumu planlayalım dedi sezeryan olucam mecbur.hiçbir şekilde dönmez dedi hareketli değil çünkü.face grubunda bir arkadaş daha var o hafta olarak bizden önde pazartesi sezeryan olacak.sende benle aynı durumdaysan dönmez
sağol canım onları deneyeceğimBebeğin ters duruşu riskine karşı ne yapmalı?
sonsycim gangnam styledinlet bari cocuklar cok sewiyoyaa malum belki seninkide kaptirir kendini akisina hoop dönüverir
bazen abartıyorum kendimi çöplük gibi hissediyorum ama bugun akıllandım. sabah her zamanki süt peynir kahvaltımı yaptım. öğlen dışarıdaydım yeni geldim ve 3 tane havuç yedim. önceden olsaydı evde abur cubur yiyip kola içerdim ya da dışarıya çıktım diye fastfood yerdimKız ne pis boğazlığı töbe töbeeeeeee
Kizlar adet sancisi gibi sanci var simdi. Cok az.:26:
kızlar merhaba ..Anne olanaları tebrik ederim..
Çok uzun zman girmedim. izne çıkınca evde daha rahat olurum vaktim olur diyodum ama evde zaman nasıl geçiyo anlamadım.
KAyınvalidem geldi yanıma son 1 hafta ,doğumda da annem gelecek devamında o kalacak yanımda.
dün son kontrolüm vardı , 1 martta epidural sezeryan olacam ..İçimde hiç korku yok nedense.HErkes Allah kurtarsın diyor..Acaba korkmam mı lazım.
Bebeğimi kucağıma alıcamı düşünmek heyecanlandırıyor sadece..
canım tam hatırlamıorum ama kilosu önden gidiıo zaten aşağı yukarı senin kuzunun kilosundaydı ama son haftalarda daha yavaş alıolarmış 2 hafta dönmüştü ama şimdi gene ters duruo pzrtesi gidicez bakalım ne alemde bende normal istıorum ama çok takma kafana sana ve bebeğine bişey olmasında hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun diıorum ben normal doğum yapıp kötü bişe olsa Allah korusun daha kötü ben ööle şkna ediıorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?