2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Merhaba herkese.Doğum yapanlara hayırlı olsun.Benim gibi bekleyenlerin başına diyorum.Bu aralar sancılar arttı ya bakalım ne zaman gelecek bizim prenses.Karnımda sertleşmeler de oluyor.

Amin cnm benim hepimxn

Cemremmmmmmmm ben hep eşime söyluyorum gözlerimi kipriklerin öpuyorum amaaaaaaaa benim kocam bildiğin nasıl dyim odun diyim anla sen ama ben öluyorum ona

tebrik ederiiim canim.cok guzeeel bende istiyorum bendeeeee.....

aynen beni anlatmissin canim.:)))
Kizlar hastanede yTkta sizeyaziyorum dunyalar guzeli birkiz im oldu ben de iyyiyim yeni yeni ayaklarim aciliyor dualariniz icin cok tesekkur ederim

canim tebrikleeeeerrr........

Merhaba herkese.Doğum yapanlara hayırlı olsun.Benim gibi bekleyenlerin başına diyorum.Bu aralar sancılar arttı ya bakalım ne zaman gelecek bizim prenses.Karnımda sertleşmeler de oluyor.

Of ya sorma eşime diyorum keşke iki hafta önce şeyedeydik :))))))) beklemek ne kötu rabbim bian önce zaman geçsin. Bakıyım oğlum kime benziyo inşallah babasına benzer kokusu gözleri elbilekleri inşallah

Bu arada doğum yapanları tebrik ediyorum ama hepsi kız galiba ne guzel demek diyenler doğru söyluyo kızlar aceleci erken gelyo erkekler uyuşuk anam doğmak bilmiyolar

Of ya sorma eşime diyorum keşke iki hafta önce şeyedeydik :))))))) beklemek ne kötu rabbim bian önce zaman geçsin. Bakıyım oğlum kime benziyo inşallah babasına benzer kokusu gözleri elbilekleri inşallah
maşallah canım ya çok aşıksın eşine sen :) benim oğlumda babasına benzeyecek galiba, yüzü ona benziyo çenesi, dudakları.elmacık kemikleriyle göz yapısıda bana benziyo şimdilik ultrasonda. ben daha ziayede erkek kardeşime benzesin istiyodum benzer sanıyodumda.ama eşime benzemesininde hiç sakıncası yok ikiside değerli benim için, ne alaka olcakta benim babam bankacı.VE babamın uzun yıllar çalıştığı bi şube vardı benim doğumumda o şubenin çok yakınında, inş dedesine çekerde bankacı olur dedi babam.zor meslek ama kazncıda havasıda bol .. olsun inş ama önce pilot olmasını isterim dedim, bu kez diyolar ya pilot olsun ya dayısı gibi asker yada dedesi gibi bankacı.bakalım bizim tercihimizi oda tercih etcekmi :)) en kötü ihtimal annesi babası gibi memur olsun bari :)
Bu arada doğum yapanları tebrik ediyorum ama hepsi kız galiba ne guzel demek diyenler doğru söyluyo kızlar aceleci erken gelyo erkekler uyuşuk anam doğmak bilmiyolar

geçen bi akrabada tam tersini diyo kızlar çok beklermiş, oysa bende senin gibi biliyrum.

Ben 41+3 de doğmuşum, kızlar eskiden geç doğarmış. Artık değişti diyor bizim büyükler :) Bizim forumun istatistiklerine göre haklılar da galiba...

bu çarşamba kontrolüm vardı ultrasondan baktı doktor sonra birden çatı muayenesi yapmadık sana bugün onu da yapalım dedi:S
şok oldum ama
allahım çok utandım
ve sanırım canım çok yandı doktor bastırdıkça ben kasıldım rahatla dedi ama nafile resmen bağırdım acıyor ya die
ve eşimde perdenin diğer tarafındaydı allahım çok utandım normal doğum olursa nasıl yapıcam bilemiyorum

arkadaşlar sormayı unuttum benim gibi çatı muayenesi olanlar tekrar oldular mı:S
şimdi beni bu hafta yaptı artık haftada bir kontrolüm var haftaya gene alttan muayene eder mi ya
etmesin ne olur

Benimde hep hayalimde hani beyaz asker kıyafeti giyolarya amiral falan oluyolar ondan olsun oğlum bi yandanda semazenlere hevesleniyorum bide diyom zengin olsun diye futbolcu olsun bak hiçbirbirleriyle alakası varmı allah aşkına .. Ne tuhafım ben böyle .. Eşimi gerçekten seviyorum şanslı bi adam ama odun olsun ben seviyorum pijamasının ensesi çok tatlı kokuyo ... Gerçekten tuhafım ben ne tuhaf şeyler seviyorum değilmi candasss

canım tam hatırlamıorum ama kilosu önden gidiıo zaten aşağı yukarı senin kuzunun kilosundaydı ama son haftalarda daha yavaş alıolarmış 2 hafta dönmüştü ama şimdi gene ters duruo pzrtesi gidicez bakalım ne alemde bende normal istıorum ama çok takma kafana sana ve bebeğine bişey olmasında hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun diıorum ben normal doğum yapıp kötü bişe olsa Allah korusun daha kötü ben ööle şkna ediıorum kendimi

kızlar merhaba ..Anne olanaları tebrik ederim..

Çok uzun zman girmedim. izne çıkınca evde daha rahat olurum vaktim olur diyodum ama evde zaman nasıl geçiyo anlamadım.

KAyınvalidem geldi yanıma son 1 hafta ,doğumda da annem gelecek devamında o kalacak yanımda.

dün son kontrolüm vardı , 1 martta epidural sezeryan olacam ..İçimde hiç korku yok nedense.HErkes Allah kurtarsın diyor..Acaba korkmam mı lazım.

Bebeğimi kucağıma alıcamı düşünmek heyecanlandırıyor sadece..

Irmas cnm şafakları değişekmi 13 gun yazıyo altta :)))))

Canım sezeryan annesi olunca ister istemez değişiyor tabi. Benim 2 martta ameliyat. Doktorun bebişimin erken geleceğine dair hiç korkusu da yok. Şafak 8 gün yani. :)
Yanlış anlamışım :) hiç merak etme o şafağa uyan bebek yok ki :))

Son düzenleme:
ben de haftaya perşembe 36+1 olacağım inşallah o gittiğimde dönmüş olur canım benim bebek hareketsiz bir bebek değil ama aynı yerinde hareket ediyor sadece kafasına aylar önce 2 hafta önde demişti. bir önceki muayenemde normal demişti. kilosu 2900 3000 civarında dedi. gerçi aşağıda da yaklaşık aynı yazıyor ama son haftalar 100er 200er alıyor dersek benimki ileride.

senin daha beklemeyecek mi 39u filan. benim doktor sezaryenlerini 39a kadar bekletiyor.

Bebeğin ters duruşu riskine karşı ne yapmalı?
sağol canım onları deneyeceğim
sonsycim gangnam style dinlet bari cocuklar cok sewiyoyaa malum belki seninkide kaptirir kendini akisina hoop dönüverir

bu fikir de iyiymiş deneyeceğim

Kız ne pis boğazlığı töbe töbeeeeeee
bazen abartıyorum kendimi çöplük gibi hissediyorum ama bugun akıllandım. sabah her zamanki süt peynir kahvaltımı yaptım. öğlen dışarıdaydım yeni geldim ve 3 tane havuç yedim. önceden olsaydı evde abur cubur yiyip kola içerdim ya da dışarıya çıktım diye fastfood yerdim hamileliğin ilk 5 ayı hariç ben böyleyim. son iki ayda iyice abartmıştım. artık doğuma kadar yemeyim öyle şeyler diyorum biraz geç oldu ama napalım :)

Kizlar adet sancisi gibi sanci var simdi. Cok az.:26:

durdu mu devam ediyor mu? arttı mı? bebek geliyor mu yoksa

Son düzenleme:

Kaynana hiç sevmeeeeem . Korkmaman ne guzel ben çok korkuyom . Rabbim hayırlısıyla bebeğine kavuştursun sen bizden öncesin ne guzel

yani haftaya gittiğinde dönmüş olsa sevinemeyeceğim sonraki hafta tekrar terse dönebilir yani. oof ne zormuş bu durum. neyse dediğin gibi hayırlısı ne ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…