2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Bugun doktora gittikya doğum moğum hiç anatmadı biry işte suyun gelirse gel falan dedi . Dun akşama adar tuvalete her girdiğimde nişan diye 3 saat bakıyodum ama artık bakmam en azından bihafta daha beklemem bişey oyuzden hevesleniyorusize yaaaanapım

yani haftaya gittiğinde dönmüş olsa sevinemeyeceğim sonraki hafta tekrar terse dönebilir yani. oof ne zormuş bu durum. neyse dediğin gibi hayırlısı ne ise o olsun

İnşallah hepinizin döner kızlar. Ben sezeryan olcam diye herhalde bebek neredeyse 2 ay önce döndü. Hep tersi olur ya. Garibim kendini normal doğuma hazırlıyor. Bazen üzülüyorum ama benim suçum yok valla. Hamileliğimin başından beri riskli gebelik dediler, sezeryan olursun dediler son 1 ayda normal de olabilir dediler. E hazırlamışım kendimi şimdi normalden acayip korkuyorum Oysa ilk başlarda hep normal doğum istiyordum.

Aynen bak sen 25 gün diye üzülüyorsun. Ben 8 gün diye. Benle aynı şafaktaki sezeryan anneler hep doğurdu. Benim doktor tutturdu sezeryan olsa da son haftada alırım ancak diye. Bebek ne kadar kalsa içinde iyidir diyor. Tamam güzel söylüyor ama insan 9 ay bekleyince 1 günün bile nasıl zor geçtiğini anlatamıyor ki. Dün randevuda 1 mart olan tarihi 2 marta aldı eve gelip 15 dakika ağladım bir gün daha mı bekliycem diye. Allahım nolur şu hormonların etkisi doğumdan hemen sonra geçsin. Böyle ağlak ağlak yaşanmaz valla :)))

yani haftaya gittiğinde dönmüş olsa sevinemeyeceğim sonraki hafta tekrar terse dönebilir yani. oof ne zormuş bu durum. neyse dediğin gibi hayırlısı ne ise o olsun

aynen ööle canım bende çok sewinmiştim dönmüi die geçen hafta gene tersti yerini sewmiş anlaşılan ama hala kesin sezeryan demedi bekleyecez dedi

kızlar bugün kendimi çok enerjik hissediıorum doğurcam mı ne hahaha sanki hamile deilmişim gibi göbeğimi görmesem unutcam yane nerdeyse :)

Kizlar perine masajini duyan var mi? Herkes doguma cok yardimci oldugunu yazmisti internette.ben esime kac haftadir yaptiriyorum.umarim bi yararini gorurum.

Durdu durdu. Daha karnim yukarda doguma var.

bugun carrefourda işim vardı oraya gittim. 3lü prima yeni doğan ıslak mendil 10liraya almıştım 6 liraya düşmüş 2şer paket daha aldım. nasılsa lazım olacak di mi...
orda joker bebeye baktım. gogus kalkanı filan pek çeşit yoktu. optimuma geldim. gorgul bebe ve toker bebeyi gezdim. fiyatlara bakıp döndüm. her zamanki halim bakar dönerim sonra tekrar gider alırım

gogus kalkanı nuk ve chicco vardı. nuk içnde 6 tane vardı chicco da 2 tane vardı. 35küsür fiyatları chicco daha pahalıydı. nuk iyi mi acaba?
joker bebedeki avent içinde 6 tane vardı 34tl idi.
emzirme sütyeni fox marka vardı 17tl
hamile kilodu da fox 15tl idi

aşağıdaki battaniyeden de almak istiyorum o da toker bebede aziz marka 35 tl, gorgul bebede bibaby marka 28,5 tl idi.

dediğim gibi almadan döndüm. haftaya alırım artık.
hastane çantanıza siz de hamile kilodu koydunuz di mi kızlar. ben hamileliğim boyunca düşük bel giydim almamıştım ama sezaryen olursam şart sanırım.

nasıl fiyatlar. sizde bu marka ürünler var mı?

Valla ben nuk'un en iyisi olduğunu biliyorum. Özellikle emzik konusunda benim kuzenim tüm marka ve modelleri denemiş ve nuk silikon 1 numarayı aldırdı bana. Ben tüm aksesuvarlarda nuk varsa onu tercih ediyorum. Çok bir fiyat farkı da yok zaten.

merhaba kızlar bebek doğum kanalına ne zaman giriyor acaba bilen varmı??? ben kafasını baya asagıda hıssedıyorum bu aralar yani tüylü bölgenin oralarda artık... cokmu erken daha

arkadaşlar sormayı unuttum benim gibi çatı muayenesi olanlar tekrar oldular mı:S
şimdi beni bu hafta yaptı artık haftada bir kontrolüm var haftaya gene alttan muayene eder mi ya
etmesin ne olur

beni geçen hafta etti.. bu haftada etti.. ama ağrılı olmadı ya.. bu haftaki çatı değil sanırım açıklık var mı diye baktı.. yumuşama var rahimde dedi.. açıklık yokmuş daha 39. haftam bitmek üzere bizimki gününü geçecek galiba

doğunca da öyle emecek annesi seni inşallah...

Ayyy normal emsin tatlım yaaaa
Korktum bi şi olacak diye :18:

Ayyyyy ne kadan az kalmışşşşş

Cemremmmmmmmm ben hep eşime söyluyorum gözlerimi kipriklerin öpuyorum amaaaaaaaa benim kocam bildiğin nasıl dyim odun diyim anla sen ama ben öluyorum ona

Seni gidi deli aşık seniiii
Adam kendine aşık etmiş seni odun da olsa
Allah muhabbetinizi arttırsın tatlım.

Benim koca da beleş iltifatçılardan
Çaya şeker ister misin derim çayın içine seni koyamam ki der
Ne kadar beleşcisin derim ben de

Of ya sorma eşime diyorum keşke iki hafta önce şeyedeydik :))))))) beklemek ne kötu rabbim bian önce zaman geçsin. Bakıyım oğlum kime benziyo inşallah babasına benzer kokusu gözleri elbilekleri inşallah

Kız yine bekleyecek yine bekleyeceksin
Allah seni komedik şey

Benim paşa nın da herşeyi gemili kapı süsü şekeri falan
Sonra gemili defter neyim yaptım
Ama istemem amiral falan çok uzun gidiyorlar onlar

Tuhaf değil kız güzel şeyleri seviyorsun

CANDAŞ cım iki Sefer dir emerken görüyorum
İçim kıyıldıydı yatarken herhalde benim paşa acıktı rüyalarda mesaj gönderiyor bana

dün kan tahlılı yaptırmıstım b vitamin düşük cıkmış (( ayrıca demir serum düzeyıde düşük o kadar ilaç içiyorum bide (( moralim bozuldu

Ben 41+3 de doğmuşum, kızlar eskiden geç doğarmış. Artık değişti diyor bizim büyükler :) Bizim forumun istatistiklerine göre haklılar da galiba...
hmm olabilir eski tabir yani :)
allah yardımcın olsun inş ..
evet istekler çelişkili :)) semazen hayalide hem hoş hem farklı :)) allah bozmasın canım ...
bende hiç korkmuıyorum sezeryandan inş kolayda geçer hepimiz için...çok az kalmış bebeğine kabvuşmaya. darısı başımıza :)
canım ya kıyamam 1 gün daha sabretcen napalım sağlıklı olsunlarda artık sabretcez
Kizlar perine masajini duyan var mi? Herkes doguma cok yardimci oldugunu yazmisti internette.ben esime kac haftadir yaptiriyorum.umarim bi yararini gorurum.
inş faydası olur bende duydum ama ilgilenmedim hiç, zaten normal yapmıcam.
Durdu durdu. Daha karnim yukarda doguma var.
iyi o zman :)) gerçi doğum yaklaşsa fenada olmaz diyoruz dimi :))

canım benim fiyatlarla ilgili hiç fikrim yok.battaniye çok kullanışlı olur ama ...
ıslak mendil çok uygun olmuş onu farkettim :)

ya bide çantalarımıza sıcak su torbası ve kettle ekleyebilirz, olası sezeryan ihtimalinde sütün geişini hızlandırmak için birde humana stiill tez alan varsa bence o da eklensin derim.ben alıp koycam..

bende emzirme sütyeni aldığıma pişman oldum keşke atlet alsaydım çünkü ben yaızn bile atlet giyerim ki..

dün kan tahlılı yaptırmıstım b vitamin düşük cıkmış (( ayrıca demir serum düzeyıde düşük o kadar ilaç içiyorum bide (( moralim bozuldu

benim b12 değeri yerlerde sürünüyor ona rağmen bişey demedi hatta o demir ilacı benim ferro sanol olan. içinde b12de var bana 2 günde 1 iç artık dedi. doğumdan sonra da devam et dedi. artık karın içinde bebek için bir sorun yok bence artık biz doğumdan sonra kendimizi ve emzirirken bebeğimizi düşünmemiz lazım. sonrasında bırakmamak lazım.

CANDAŞ cım iki Sefer dir emerken görüyorum
İçim kıyıldıydı yatarken herhalde benim paşa acıktı rüyalarda mesaj gönderiyor bana

:)) hayır olsun inş, acıkmışta olabilirsin tabi :))

bahriyeli objeler gerçekten hoş, ama özverili bi meslek.oğlun çapkın olmasın hem boşver onlar çapkın :))

bi tane de atlet al. ben hiç giymem atlet.
şu korseyi ne yapacağız? sarkmasak iyiydi
sıcak su torbası ile ne yapacağız süt gelmesi için? humana ne kız

benımkı ferplex fol surup olandan demiri gunde ıkı tane içiyorum ben bide ona agmen düşük çıktı üzüldüm (( dogumda kan kaybıda olcak nasıl yetıcek acaba

yemek yapayım dedim abartmışım az az da olsa kaç çeşit oldu. elim ayağım koptu. bacaklarım ağrıyor... oturmayayım hareket ediyim dedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…