Canım sezeryan annesi olunca ister istemez değişiyor tabi. Benim 2 martta ameliyat. Doktorun bebişimin erken geleceğine dair hiç korkusu da yok. Şafak 8 gün yani. :)
Yanlış anlamışım :) hiç merak etme o şafağa uyan bebek yok ki :))
yani haftaya gittiğinde dönmüş olsa sevinemeyeceğim sonraki hafta tekrar terse dönebilir yani. oof ne zormuş bu durum. neyse dediğin gibi hayırlısı ne ise o olsun
Bugun doktora gittikya doğum moğum hiç anatmadı biry işte suyun gelirse gel falan dedi . Dun akşama adar tuvalete her girdiğimde nişan diye 3 saat bakıyodum ama artık bakmam en azından bihafta daha beklemem bişey oyuzden hevesleniyorusize yaaaanapım
yani haftaya gittiğinde dönmüş olsa sevinemeyeceğim sonraki hafta tekrar terse dönebilir yani. oof ne zormuş bu durum. neyse dediğin gibi hayırlısı ne ise o olsun
ben de haftaya perşembe 36+1 olacağım inşallah o gittiğimde dönmüş olur canım benim bebek hareketsiz bir bebek değil ama aynı yerinde hareket ediyor sadecekafasına aylar önce 2 hafta önde demişti. bir önceki muayenemde normal demişti. kilosu 2900 3000 civarında dedi. gerçi aşağıda da yaklaşık aynı yazıyor ama son haftalar 100er 200er alıyor dersek benimki ileride.
senin daha beklemeyecek mi 39u filan. benim doktor sezaryenlerini 39a kadar bekletiyor.
sağol canım onları deneyeceğim
bu fikir de iyiymiş deneyeceğim
bazen abartıyorum kendimi çöplük gibi hissediyorum ama bugun akıllandım. sabah her zamanki süt peynir kahvaltımı yaptım. öğlen dışarıdaydım yeni geldim ve 3 tane havuç yedim. önceden olsaydı evde abur cubur yiyip kola içerdim ya da dışarıya çıktım diye fastfood yerdimhamileliğin ilk 5 ayı hariç ben böyleyim. son iki ayda iyice abartmıştım. artık doğuma kadar yemeyim öyle şeyler diyorum biraz geç oldu ama napalım :)
durdu mu devam ediyor mu? arttı mı? bebek geliyor mu yoksa
bugun carrefourda işim vardı oraya gittim. 3lü prima yeni doğan ıslak mendil 10liraya almıştım 6 liraya düşmüş2şer paket daha aldım. nasılsa lazım olacak di mi...
orda joker bebeye baktım. gogus kalkanı filan pek çeşit yoktu. optimuma geldim. gorgul bebe ve toker bebeyi gezdim. fiyatlara bakıp döndüm. her zamanki halimbakar dönerim sonra tekrar gider alırım
gogus kalkanı nuk ve chicco vardı. nuk içnde 6 tane vardı chicco da 2 tane vardı. 35küsür fiyatları chicco daha pahalıydı. nuk iyi mi acaba?
joker bebedeki avent içinde 6 tane vardı 34tl idi.
emzirme sütyeni fox marka vardı 17tl
hamile kilodu da fox 15tl idi
aşağıdaki battaniyeden de almak istiyorum o da toker bebede aziz marka 35 tl, gorgul bebede bibaby marka 28,5 tl idi.
Eki Görüntüle 639708
dediğim gibi almadan döndüm. haftaya alırım artık.
hastane çantanıza siz de hamile kilodu koydunuz di mi kızlar. ben hamileliğim boyunca düşük bel giydim almamıştım ama sezaryen olursam şart sanırım.
nasıl fiyatlar. sizde bu marka ürünler var mı?
arkadaşlar sormayı unuttum benim gibi çatı muayenesi olanlar tekrar oldular mı:S
şimdi beni bu hafta yaptı artık haftada bir kontrolüm var haftaya gene alttan muayene eder mi ya
etmesin ne olur
doğunca da öyle emecek annesi seni inşallah...
Valla az kaldı yarın 40.haftama giriyorum normal bekliyoruz hep ama pzt herşey belli olcak bakalım..valla bebeğini kucağına alanları okudukça bende sabırsızlanıyorum :) pzt ye kadar geliverse kendi kendine ne güzel olur Allah ım :)
Cemremmmmmmmm ben hep eşime söyluyorum gözlerimi kipriklerin öpuyorum amaaaaaaaa benim kocam bildiğin nasıl dyim odun diyim anla sen ama ben öluyorum ona
Of ya sorma eşime diyorum keşke iki hafta önce şeyedeydik :))))))) beklemek ne kötu rabbim bian önce zaman geçsin. Bakıyım oğlum kime benziyo inşallah babasına benzer kokusu gözleri elbilekleri inşallah
Benimde hep hayalimde hani beyaz asker kıyafeti giyolarya amiral falan oluyolar ondan olsun oğlum bi yandanda semazenlere hevesleniyorum bide diyom zengin olsun diye futbolcu olsun bak hiçbirbirleriyle alakası varmı allah aşkına .. Ne tuhafım ben böyle .. Eşimi gerçekten seviyorum şanslı bi adam ama odun olsun ben seviyorum pijamasının ensesi çok tatlı kokuyo ... Gerçekten tuhafım ben ne tuhaf şeyler seviyorum değilmi candasss
hmm olabilir eski tabir yani :)Ben 41+3 de doğmuşum, kızlar eskiden geç doğarmış. Artık değişti diyor bizim büyükler :) Bizim forumun istatistiklerine göre haklılar da galiba...
allah yardımcın olsun inş ..bu çarşamba kontrolüm vardı ultrasondan baktı doktor sonra birden çatı muayenesi yapmadık sana bugün onu da yapalım dedi:S
şok oldum ama
allahım çok utandım
ve sanırım canım çok yandı doktor bastırdıkça ben kasıldım rahatla dedi ama nafile resmen bağırdım acıyor ya die
ve eşimde perdenin diğer tarafındaydı allahım çok utandım normal doğum olursa nasıl yapıcam bilemiyorum
evet istekler çelişkili :)) semazen hayalide hem hoş hem farklı :)) allah bozmasın canım ...Benimde hep hayalimde hani beyaz asker kıyafeti giyolarya amiral falan oluyolar ondan olsun oğlum bi yandanda semazenlere hevesleniyorum bide diyom zengin olsun diye futbolcu olsun bak hiçbirbirleriyle alakası varmı allah aşkına .. Ne tuhafım ben böyle .. Eşimi gerçekten seviyorum şanslı bi adam ama odun olsun ben seviyorum pijamasının ensesi çok tatlı kokuyo ... Gerçekten tuhafım ben ne tuhaf şeyler seviyorum değilmi candasss
bende hiç korkmuıyorum sezeryandan inş kolayda geçer hepimiz için...çok az kalmış bebeğine kabvuşmaya. darısı başımıza :)kızlar merhaba ..Anne olanaları tebrik ederim..
Çok uzun zman girmedim. izne çıkınca evde daha rahat olurum vaktim olur diyodum ama evde zaman nasıl geçiyo anlamadım.
KAyınvalidem geldi yanıma son 1 hafta ,doğumda da annem gelecek devamında o kalacak yanımda.
dün son kontrolüm vardı , 1 martta epidural sezeryan olacam ..İçimde hiç korku yok nedense.HErkes Allah kurtarsın diyor..Acaba korkmam mı lazım.
Bebeğimi kucağıma alıcamı düşünmek heyecanlandırıyor sadece..
canım ya kıyamam 1 gün daha sabretcen napalım sağlıklı olsunlarda artık sabretcezAynen bak sen 25 gün diye üzülüyorsun. Ben 8 gün diye. Benle aynı şafaktaki sezeryan anneler hep doğurdu. Benim doktor tutturdu sezeryan olsa da son haftada alırım ancak diye. Bebek ne kadar kalsa içinde iyidir diyor. Tamam güzel söylüyor ama insan 9 ay bekleyince 1 günün bile nasıl zor geçtiğini anlatamıyor ki. Dün randevuda 1 mart olan tarihi 2 marta aldı eve gelip 15 dakika ağladım bir gün daha mı bekliycem diye. Allahım nolur şu hormonların etkisi doğumdan hemen sonra geçsin. Böyle ağlak ağlak yaşanmaz valla :)))
inş faydası olur bende duydum ama ilgilenmedim hiç, zaten normal yapmıcam.Kizlar perine masajini duyan var mi? Herkes doguma cok yardimci oldugunu yazmisti internette.ben esime kac haftadir yaptiriyorum.umarim bi yararini gorurum.
iyi o zman :)) gerçi doğum yaklaşsa fenada olmaz diyoruz dimi :))Durdu durdu. Daha karnim yukarda doguma var.
bugun carrefourda işim vardı oraya gittim. 3lü prima yeni doğan ıslak mendil 10liraya almıştım 6 liraya düşmüş2şer paket daha aldım. nasılsa lazım olacak di mi...
orda joker bebeye baktım. gogus kalkanı filan pek çeşit yoktu. optimuma geldim. gorgul bebe ve toker bebeyi gezdim. fiyatlara bakıp döndüm. her zamanki halimbakar dönerim sonra tekrar gider alırım
gogus kalkanı nuk ve chicco vardı. nuk içnde 6 tane vardı chicco da 2 tane vardı. 35küsür fiyatları chicco daha pahalıydı. nuk iyi mi acaba?
joker bebedeki avent içinde 6 tane vardı 34tl idi.
emzirme sütyeni fox marka vardı 17tl
hamile kilodu da fox 15tl idi
aşağıdaki battaniyeden de almak istiyorum o da toker bebede aziz marka 35 tl, gorgul bebede bibaby marka 28,5 tl idi.
Eki Görüntüle 639708
dediğim gibi almadan döndüm. haftaya alırım artık.
hastane çantanıza siz de hamile kilodu koydunuz di mi kızlar. ben hamileliğim boyunca düşük bel giydim almamıştım ama sezaryen olursam şart sanırım.
nasıl fiyatlar. sizde bu marka ürünler var mı?
dün kan tahlılı yaptırmıstım b vitamin düşük cıkmış(( ayrıca demir serum düzeyıde düşük o kadar ilaç içiyorum bide (( moralim bozuldu
CANDAŞ cım iki Sefer dir emerken görüyorum
İçim kıyıldıydı yatarken herhalde benim paşa acıktı rüyalarda mesaj gönderiyor bana
bi tane de atlet al. ben hiç giymem atlet.canım benim fiyatlarla ilgili hiç fikrim yok.battaniye çok kullanışlı olur ama ...
ıslak mendil çok uygun olmuş onu farkettim :)
ya bide çantalarımıza sıcak su torbası ve kettle ekleyebilirz, olası sezeryan ihtimalinde sütün geişini hızlandırmak için birde humana stiill tez alan varsa bence o da eklensin derim.ben alıp koycam..
bende emzirme sütyeni aldığıma pişman oldum keşke atlet alsaydım çünkü ben yaızn bile atlet giyerim ki..
benim b12 değeri yerlerde sürünüyorona rağmen bişey demedi hatta o demir ilacı benim ferro sanol olan. içinde b12de var bana 2 günde 1 iç artık dedi. doğumdan sonra da devam et dedi. artık karın içinde bebek için bir sorun yok bence artık biz doğumdan sonra kendimizi ve emzirirken bebeğimizi düşünmemiz lazım. sonrasında bırakmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?