hayırlı olsun canım. yavruna kavuşmana çok az kaldı.
bebişlerini kucaklarına alanlar sağlıkla,güle güle büyütsün.bekleyenleride allah kurtarsın,sağlıkla,hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.
en yakın arkadaşım hamileydi aramız 3 hafta,normal doğumu beklediler ama başı kanala girmediği için dün sezeryanla doğumu oldu.prensesimiz olduallahım sağlıklı uzun ömür nasip etsin. birde tam vaktinde sezeryan olmuş kakasını yapmış rabbim korudu. kızımız çok güzeldi maşallah.
heyecanla bende oğlumu bekliiyorumnasıl doğum yapmak istediğimi bilmiyorum dr.um sordu nasıl istiyorsun diye çok kararsızım daha doğrusu korkuyorum,allah yardımcımız olsuun.
bn bugün doktora gttim 38 hafta bitti nstde sancım çıktı doktor muayene etti bu akşam acilden gel yatışını yaptır dedi çok strese girdim napmam lazım korkuyorum ama bi o kdarda çok istiyorum artık kızımı kucagıma almak
hadi güzell haberlerle gel inş... haberdar et mutlaka... az kaldı cnm senın 25 benım 20.. ee bu günü tam dolduramıcamıza göre vakit yaklaştı demektir....
sezeryani biliyorum cnm da tarihi kacirmisim...ins bekler annesi beklemezse de cani sagolsun bunca yilin hasreti
Canım benim sezeryan olacak 12 günüm kaldı.Tabi yarın bir değişiklik olup erkene alınmaz ise :) İnşallah 18 Martı bekler kızım
canım ben normali bekleyedim doğurdum çok tatlı bi kızım var bir düzene girmeye çalışıyoruz doğum lohusalık ve bebek bakımı üstüste çok yoruluyor insan hazırlıklı ol alt değiştirmek emzirmek bel ağrısı yaptı inşallah geçicidir bu krizler .ama bebişin kokusunu duymak herşeye bedelDOKTORDAN GELDIK
DUN BENDEN YUMURTA BEYAZI GIBI MIKTAR OLARAK FAZLACA (akintidan cok daha fazla) BISILER GRLDI AMA KANLI FELAN OLMADIGI ICIN NISAN OLUP OLMADIGINDAN EMIN OLAMADIM NETTEN BAKTIM RENKSIZDE OLABILIYORMUS
NEYSE BUGUN OGRENDIK KI NISANMIS
3 CM OLMUS ACILMAM
DOKTOR BU SEFER DOGUM HER AN OLABILIR DEDI
COKKKK MUTLUYUM VALLA
HAFTAYA RANDEVU VERDI AMA NE OLURNE OLMAZ DIYE YANI KESIN YAKIN ZAANDA DOGACAGINI DUSUNUYOR
BU AY SADECE 16sinda HASTANEDE OLACAKMIS YANI DOGUMA DOKTORUM GIREMEYECEK BASKA BIR DOKTOR GIRECEKMIS
BU IHTIMAL COKKK DUSUK AMA 16sina KADAR GELMEZ ISE O GUN SON DOGUMU YAPIYORUZ DEDI
SIMDILIK BU KADAR BIZDEN
suyunun degeri ne kadar cnm..dr un herhangi bir deger soyledimi
. ayni sknti bende de var ve 3gun arayla kontrole gidiyorum senin kontrol araliklarin nedir.. ve son olarak. camasirinda islaklik. hissediyormusun... ayyyy ne cok sordum kusura bakma...
kızlar bugün doktora gittim..ultrasonda bebeğin gelişmediğini suyunun çok azaldığını ve plesentanın yaşlandığını söyledi
renkli ultrasona gönderdi acil..orda da aynı şeyi söyledi uzman...anestezi doktoru muayene etti ameliyat olmamda bi sıkıntı yok
nst normal çıktı
cuma ve pazartesi yine nstye girecem
pazartesi günü ameliyat tarihi belirliycez
çok canım sıkıldı..o kadar dikkat ettim beslenmeme nereye gitti o yediğim etler sütler pekmezler cevizler
artık sürekli yatacam...sola yatmamı tavsiye etti...bol su içsem işe yararmı dedim...pek bi faydası olmaz ama bol su senin için faydalı iç dedi
1 hafta kaldı en fazla bebişe kavuşmama
1 hafta içinde ne yapsam kar..bana tavsiyeleriniz olabilirmi...
canım aynı durumu ben de ki hafta önce yasadım,bebek 2 haftada sadece 50 gr almıstı,suyun da azalmıs dedi,36. haftadaydık.dışardan yapabilecek hiçbir müdahlae yok dedi.aynı senin gibi agladım ben cok ii beslendim,cok su içtim dedim,güldü,senle ilgisi yok dedi..hareketlerini takip et dedi.kuzum da o hafta aksine cok hareketliydi,biz de hiç doktora gitmek zorunda kalmadık ve bir hafta sonra gittiimizde 1 haftada 300 gr almıstı,suyu da daha fazla azalmamıstı,mucize gibi ve hiç bi şey yapmadım,dua ettim sadece sen de öyle yap...canım...düzelir inşallah,şimdi bu hafta ne durumda die merak ediyorum çünkü hareketleri çok azaldı ama esim bu haftada azalması normal diyor doktoru aratmıyor...
saol cnm Allah razı olsun ..dua etmekten ve dinlenmekten başka elimden bişey gelmiyor zaten
şimdi bile yatarak yazıyorum..yatak hapsine alındım
Allahtan nst normal çıktı
boyu normal olsun,sağlıklı olsunda tek zayıf olsun ben ona gözüm gibi bakarım..çok bekledim bu bebeğimi..
tahmini doğum tarihlerimizde çok yakın arada 1 gün var..inşallah sende bende bu topikteki herkes hayırlısıyla kavuşuruz
burda okuyordumda hiç başıma gelmez sanıyordum ..meğerse insanın başına herşey gelebiliyormuş
sorunsuz geçen 8 aydan sonra son ay aklıma gelmeyen geldi başıma
divinityciğim arada 1 gün yok benim de 24 mart ama oraya yanlış yazmısım:)aynen ben de öyleydim her sey sorunsuz gidiyordu...miğdem bile bulanmazdı,ama gel gör ki...kısmet işte evet...şimdi benim kızım 2.500gr seninki ne kadar olmus,artık ben buna da razıyım.
slm kızlar geçmişi okudum koyu kıvamlı akıntı bende 20 gündür felan var 36+1deyim henüz bu akıntı doğumun yaklaştığını belirtiosa beimki bugün yarın olur o zamn
bide kaynanam dioki göbek deliğinin etrafı saramaya başlayınca 1 2 hafta içinde doğar dio acaba doğruluk payı varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?